BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit navn er Melanie. Jeg er 30 år gammel, og bor nær Tønder. Jeg bor sammen med min datter Amanda. Vi lever et roligt og fredeligt liv. I alle disse år har jeg været tavs omkring hvad, der skete for mig i mine teenager år. Jeg har forsøgt at glemme de frygtelige ting, som intet barn burde udsættes for. Disse ting har lavet uoprettelige ar på min sjæl. Jeg er nået til den kendsgerning, at jeg bliver nødt til at dele min historie med andre. Så her er min historie.

Jeg er vokset op på et lille landbrug sammen med min lillebror Tommy og mine forældre. Hver søndag mødtes vi i kirken sammen med andre familier i området. Vi var en ganske almindelig kristen familie.

SEX I DAG?

Det hele ændrede sig en vinter lige inden mit femtende år. Mor blev ramt af kræft i en ung alder af 36 år. Da mor døde, tog vi det alle sammen hårdt. Vi fik i virkeligheden aldrig delt vores sorg sammen som en familie. Tommy var en umoden dreng, og far tilbragte det meste af sin tid udenfor huset.

Far havde altid været den varmeste og kærligste far for os, da mor levede, nu var han næsten altid fjern. Mange nætter kom han fuld hjem, stanken af ​​sprut og cigaretter sad i tøjet. For det meste var mig og Tommy alene hjemme. Jeg skulle klare det meste af husarbejdet.

Min krop begyndte virkelig at udvikle sig i denne periode. Jeg tror også, ​​at min far også blev opmærksom på min udvikling, da jeg bemærkede hvor meget, han stirrede på min faste bryster og fyldige bagdel.

Et par måneder efter min femten års-fødselsdag kom jeg hjem fra skolen. Min far sov på sofaen med en avis og en dåseøl på bordet. Jeg gik straks i gang med mit hjemmearbejde. Far ville normalt komme hjem sidst på eftermiddagen. Men det viste sig senere, at byggefirmaet havde taget ham i at drikke på jobbet.

Efter et par uger begyndte jeg at bekymre mig, ville han finde et nyt job? Der gik måneder, og min far havde stadig ikke fundet et nyt arbejde. Vi havde næsten ingen penge til dagligvarer. Da min far var halv beruset og i huset hele tiden, begyndte jeg at føle mere og mere ubehag. Han begyndte at kommentere på, >hvordan jeg var vokset til sådan en fin lille kvinde, < mens øjnene stirrede på mine bryster eller lår. Han fandt ofte muligheden til at røre mig 'ved et uheld'. En gang efter aftensmaden, mens jeg tog opvasken, kom han bag mig! Han spurgte, om jeg havde brug for hjælp? Før jeg kunne nægte, havde han taget armene under mine bagfra! Til at starte med kunne jeg mærke varmen fra min fars lyske imod min balder. Jeg husker, at han gispede og forlod rummet hurtigt.

Efter mange måneder havde min far stadig ikke fundet et job. Far var blevet mere grænseoverskridende i sin adfærd overfor mig. Ofte kommenterede han hvor godt min røv fyldte bukserne, mens han kiggede direkte på mit skridt. Ved enhver lejlighed forsøgte han at røre mig, mine bryster eller lår. Han forsøgte stadigvæk altid at få det til at virke som et uheld! En fredag aften efter Tommy var gået i seng, sagde min far. 'Melanie, kom herhen og sæt dig på fars skød. Jeg har ikke krammet min lille pige i lang tid.'

Jeg gik modvilligt over til ham, og satte mig på knæene. Jeg husker, at jeg gav et lille skrig fra mig, da min fars hænder greb omkring mine hofter. Han løftede mig højt op, og vendte mig rundt, indtil jeg havde front imod ham, med mine ben på hver sin side af ham. Med min fars hænder stramt om min talje trak han mig nedad, mit bækken mod sit, så vores underliv rørte ved hinanden. Nu var begge mine ben på hver side af min fars ben. Jeg forsøgte at skubbe mig væk fra ham, men jeg havde ikke noget at skubbe imod med. Mine fødder rørte ikke gulvet, og når jeg bøjede mine arme over til sofaens ryglæn for at skubbe mig væk, trak han mig bare ned igen med lethed. 'Nu skal du være en god pige, ' stønnede han, da han holdt mig fast i et jerngreb.

Jeg kunne mærke pikken gennem mine shorts, den var hård og virkede stor. Min far havde også shorts og en alt for lille T-shirt på. Jeg kunne føle den hårde bule, pikken der rørte mit skridt. 'Far, lad mig gå! Jeg er for gammel til at sidde på dit skød! ' Jeg hviskede, mens tårerne langsomt trillede ned ad kinden. Jeg ville ikke vække Tommy, så derfor syntes skrig ikke som en løsning. 'Snart skat ... snart. ' Jeg kunne mærke min fars pik gennem shortsene. Den føltes så stor.

Hans konstante gnidning forårsagede en vådhed mellem mine ben, og jeg kunne mærke, at mine trusser gled op mellem mine skamlæber. Efter et minut stønnede han højt. Hans hænder kom bag min ryg, og trykkede vores kroppe tæt sammen. Jeg følte, mine bryster blev mast flade mod min fars store brystkasse.

Jeg kunne mærke, pikken pumpede i små hug, mens han holdt mig ubevægelig imod ham, indtil han var færdig med sin udløsning. Efter et par minutter slap han grebet om mig, som han lænede sig tilbage på sofaen. Jeg løb op ad trapperne til mit værelse og lukkede døren.

Tårerne løb, og mit liv stod stille. Følelsen af hjælpeløshed tappede mit hoved for tanker. Disse episoder stoppede ikke. Han kunne gå forbi mig, og så uden varsel tog han sin ene hånd mellem mine ben, og masserede min fisse udenpå bukserne. Fars perverse leg fortsatte. Han begyndte at købe pornomagasiner med titler som 'Familie tabu. ' Han lod dem ofte ligge på bordet, når han vidste, min lillebror ikke var hjemme.

Jeg glemmer aldrig denne dag, en tirsdag eftermiddag sommeren 2004 efter skoletid. Min far sov som sædvanlig på sofaen, og et hav af øldåser flød på bordet. På bordet lå et blad hvor, man kunne se et billede af en ung brunette pige stå på alle fire i en seng. Bag hende havde en ældre mand sine arme fastgjort omkring taljen. Han så ud til at være oppe i hende. 'Eksklusive billeder af far-datter-incest! ' Stod der på banneret, som dækkede pigens brystvorter. Pigens alder turde jeg slet ikke tænke på, men i hvert fald yngre end mig. Jeg må have stirret på bladet i lang tid, da jeg opdagede min far, som kiggede på mig. 'Du elsker at kigge i fars blade? Bliver du våd mellem benene? ' Spurgte han.

Inden jeg kunne reagere, så havde han rejst sig og grebet om mine håndled for at trække mig ned på sit skød. 'Det er okay, far er ikke vred på dig. Faktisk ville jeg vise dig noget, som jeg er sikker på, at du vil finde meget spændende.' Hans stemme var blevet dyb, mens han åbnede bladet. 'Se her her Melanie, ' sagde han og placerede bladet på mit skød. Det var pigen. Hun var på ryggen med sin far ovenpå hende. Hendes knæ blev presset tilbage mod hovedet, og benene hvilede på sin fars skuldre.

Mine øjne kiggede nedad, og jeg gispede, da så hvor meget faderens enorme pik udvidede pigens fisse. 'Mmm Melanie ... bemærkede du ... hvor meget du ligner den pige på billedet. Så du hendes ansigt? – Hvor meget hun elskede sin fars store pik dybt oppe i sin stramme våde kusse? Hun er sådan en god pige, der spreder sine ben for sin far.'

Min far, der var en stor stærk mand, løftede mig ind til soveværelset som en sæk kartofler. Min modstand var nytteløs, og jeg var sandsynligvis gået i en form for choktilstand, da jeg lå på sengen. Dette kunne ikke ske? Han var lige foran mig og stirrede på mig, mens hånden pumpede langsomt op og ned på den monstrøse pik. Jeg kunne se de udbulede vener og den lilla farve på pikhovedet.

'Melanie, troede du, at far havde glemte din fødselsdagsgave? Jeg har den her i min hånd. ' Han greb sin tunge pik ved roden. Jeg havde brug for at skrige og løbe væk, men jeg kunne ikke. Men mine ben ville ikke bevæge sig. Hvad skete der med mig? I min trance bemærkede jeg dårligt, at min far kravlede op i sengen til mig Alt syntes at være i slowmotion. Min far tog alt mit tøj af, uden jeg på et eneste tidspunkt gjorde modstand.

'Jeg talte bare med Tommy i dag, og ved du hvad, han fortalte mig, at han vil have i fødselsdagsgave?'. Hans stemme blev sløret. 'Hvad vil han have?' Hviskede jeg endeligt. 'Han vil have noget, kun os to kan give ham.' Min fars hænder bevægede sig ned til ned i mine bryster og glatte mave. 'Han vil have en lillesøster.'

Jeg følte den store pik pressede mod mit lår. 'Jeg lyver ikke. Det er lige hvad den lille gut fortalte mig,' sagde han med en stemme fyldt af liderlighed. 'Og jeg kender dig, Melanie ... du kunne ikke såre Tommy, kunne du? '

Jeg lå der målløs. Alt var sket så hurtigt. Dette måtte være en drøm, men han var der lige foran mig. 'Spred dine ben for din far Melanie.' Jeg var rædselsslagen, men gjorde som han sagde. Hans massive pik stod lige ud i luften. Jeg holdt på min vejrtrækning, da min fars store pik var nær mit ansigt. Gigantiske dimension, min fars store solide pik. >TYK< Var det eneste ord, som kunne beskrive den. Den var mindst lige så tykt som mit håndled!

'Tid til at give Tommy sin fødselsdagsgave.'

Han pressede sig fremad. Pikken hård og tyk, bevægede sig op i mig. Jeg isnede, da jeg følte, min stramme fisse udvidede sig omkring den massive tykkelse. Det gjorde ondt som bare helvede, man min far pressede bare på. Den store pik var mere end jeg kunne klare. Det føltes som om en telefonpæl, der blev presset op i mig – han var så tyk. 'Åh, du har en stram fisse!' Min far stønnede, da han holdt omkring mine baller.

'Det er rigtigt skat, mærk din fars store pik, skat. Føl den dybt, dybt i din unge kusse. Hvordan føles det at blive taget af en rigtig mand, skat? Du nyder det jo!'

'Åh! Åhh! Åhhh, ' hørte jeg mig selv stønne. Jeg lukkede mine øjne og accepterede min fars bevægelser, den varme tykke pik der gled ind og ud. Efter flere minutter blev min fars åndedræt kortere og kortere. Jeg kunne føle ham vokser og vokser dybt ... dybt oppe i mig. Åh gud, han ville komme oppe i mig.
Jeg følte mine tårer løb ned ad mine kinder. Tanken, da han sprøjtede oppe i min livmoder med sin varme hvide klæbrige sæd, gav mig kvalme. Åh Gud, jeg ville ikke have et barn!

Min far sagde intet, men rejste sig bare og gik ud af soveværelset som om, intet var hændt.

Mit liv stod stille, men han var jo min far. Vi havde alle sammen mistet min mor, og sorgen hang som en tung skygge i huset. Selv om min far var blevet et uhyre, så elskede jeg ham jo. Jeg følte et ansvar for familien, min far og bror, følte det hele var mit ansvar. Efter jeg havde været i bad og fået vasket min blodige skede, cyklede jeg op på kirkegården, op til mor for at få tilgivelse. Den gav hun mig denne dag, tror jeg?

Min fars overgreb fortsatte, ja selv når Tommy var hjemme. Nogle nætter tvang han mig til at sove inde hos sig. Når han havde tømt sig i mig, skulle jeg sove i 'ske' med ham. Han vågnede flere gange om natten, og kneppede mig hårdt indtil, han havde tømt sig oppe i mig. På dette her tidspunkt fik jeg lange orgasmer hver gang, og min far nød det. Måske min måde at acceptere det på, eller overleve?

Han elskede at kneppe mig i forskellige stillinger – bagfra med mig på alle fire eller missionærstillingen, mine ben hvilende på min fars skuldre, mens han stak sin pik ind i mig. Min fisse var konstant øm, altid dryppende med sæd. Min trang til selv at onanere blev forstærket.

Efter en måned vidste jeg med sikkerhed, at jeg var gravid. Han havde kneppet mig igennem i ​​min cyklus, da jeg var mest frugtbar. Det tændte ham så meget at malke sin fede pik dybt oppe i min livmoderhals. Han kærtegnede min lille stramme mave. 'Bare tænk Melanie, om nogle måneder vil din slanke sexede mave være stor og rund. Lavet af din egen far!' Stønnede han, da han tømte endnu en omgang sperm oppe i mig.

Han var særlig stolt af at producere orgasmer til mig, velvidende over hvor pinligt og ydmygende det var for mig. Første gang jeg fik en orgasme var, da han havde tvunget mig til at ride sin pik langsomt. Han var allerede kommet tre gange den dag. Det tog ham en evighed at komme igen. Jeg kunne ikke modstå det. Jeg havde reddet op og ned på den store pik i over 10 minutter. Til min rædsel og største skam, begyndte jeg at føle liderlighed i min krop. Fornøjelsen nåede et højdepunkt, og jeg husker mine fissemuskler krampede omkring min fars pik. Han vidste straks hvad der var sket, og begyndte at snakke om hvordan han kunne få mig til at komme over sin pik. Min skam tog ingen ende denne dag.

Jeg fik aldrig startet på gymnasiet, jeg blev hjemme. Tanken om den store skam, som jeg ville føle, når de andre elever begyndte at lægge mærke til min mave! Jeg var hjemme hele tiden nu, og med Tommy væk det meste af dagen fik fars seksuelle interesse i mig en ny epoke.

Til sidst mistede jeg mine hæmninger. Jeg begyndte faktisk at kneppe ham tilbage. Det blev sådan, at bare synet af den tykke pik, var nok til at blive liderlig. Ugerne blev til måneder, og min mave begyndte at svulme med det liv, det min far havde skabt i mig.

På en lørdag formiddag først i marts fødte jeg en sund pige på 3500g.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.