BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På en varm juli eftermiddag i 2018 var Ida på vej hjem fra sin skoleveninde. Turen gik gennem parken på vej tilbage til deres hus, efter at have brugt det meste af formiddagen og en del af eftermiddagen ved sin veninde. Hun skærer gennem parken, der fører gennem skoven til deres kvarter. Hun nyder den varme sommerdag. Der er ikke mange mennesker i parken, fordi det er en hverdag, og klokken er kun 15.00

Ida håber, at resten af ​​sin sommerferie kunne være ligeså dejlig som denne dag, afslappende - svømning, solbadning, gåtur i parken, ingen lektier, og ikke en sky på himlen, inden hun skulle begynde skolen igen midt i ​​august.

SEX I DAG?

Der var ingen hjemme hos Ida, da forældrene ikke havde sommerferie endnu. Ida smider sig ude på deres terrasse med en god bog og et glas kold cola, da hun får uventet besøg! Den brune Labrador genkendte hun, det er deres nye naboers. Et ungt par der havde købt nabohuset for en måned siden. Det var ikke første gang, at King havde sluppet ud af sin hundegård, der var lavet midlertidigt, mens deres have fik den helt store tur.

Hunden løb hen til Ida, som lå i sin bikini på solsengen. "Hej King," sagde hun, og satte sig op for at hilse på hunden. "Hvad er der King? Vil du lege?" Spurgte Ida glad. Hunden hoppede op på solsengen, og slikkede Ida i ansigtet. "Okay, hop ned igen," grinede hun.

Ida gik ud på græsplænen og fandt en pind, som hun kastede. King farede afsted som et lyn, og kom glad tilbage for at afleverer pinden til Ida. Denne leg varede flere minutter, indtil King slap pinden flere meter fra Ida. "Er du færdig med at lege?" Sagde Ida, og bukkede sig forover for tage pinden til ham. Pludselig mærkede hun en kold våd næse mellem sine lår.

"Åhh," sagde den overraskede unge pige, da hun gav et hop af chokket. "Hej vent nu et øjeblik," sagde hun. "Jeg ved hvordan hunde lærer hinanden at kende, men som du kan se og lugte, så er jeg ingen hund.!" Men King gik direkte frem med sin snusen, og satte sit store hoved krævende op mellem de unge lår. Halen logrer, og hun følte den kolde våde næse mod sit skridt. Han presser sin næse helt imod Idas små bikini trusser, det får hende til at hoppe lidt tilbage. Ida begynder automatisk at skubbe King væk fra sine kønsorganer, da hun pludselig føler et varmt slubrende slik fra en lang våd tunge.

"Nej nej hund!" Råber Ida, da hun skubber på hundens næse. "Hvad leger du nu?" Hun spørger roligt denne gang, da hunden igen presser sin snude lige imod Idas skridt. Hun forventer det denne gang, men er lidt overrasket over sin behagelige reaktion på snuden i sit skridt. Hans næse glider rundt om Idas lår og skridt. Hun gør det muligt for hunden at snuse. Hun føler sig mærkelig, men stærkt begejstret for sin nysgerrighed på hvad King nu kunne finde på? Hun følte sig liderlig, alene i afsondret have, solen skinner dejligt på Idas hud, og hun tillader hunden at undersøge sit skridt. Hun følte sig så fræk.

Pludselig gnider hundens kolde næse på fissen udenpå det tynde bikinistof. Hunden tager lange slik, der får Idas fisse til at føles som en brønd, hvor der stråler et kraftigt springvand frem. Hun kan ikke huske, hvornår fissen nogensinde har fugtet så hurtigt --- og så på grund af en hund!

"Åh ... Åh, King ... Du må ikke ... Åh nej ... Det er forkert ... åh ... åh ... " Den forvirrede unge pige mumler, som det store dyr fortsætter med at slikke og slave på hende. Ida føler at en lækker og sensuel varme begynder at overtage sin unge krop. Den sender elektriske bølger gennem kroppen for hvert slik af den varme våde lange tunge.

Hun tænker, at hun er alene med hunden, og hvad der sker her mellem dem, er hemmeligt. Uanset hvad der sker her i dag, så er det deres hemmelighed, dumt eller klogt! Ingen vil nogensinde vide det.

Ida rødmer nervøst. Hvad i alverden tænker hun på? Langsomt spreder hun benene fra hinanden, og trækker sine bikinitrusser til siden, så den glatte hårløse fisse kommer til syne. Uden varsel lader King sin lange våde tunge glide mellem Idas skamlæber. Ida er så liderlig nu, så hun trækker af sine trusser, og sætter sig på jorden med spredte ben. Velvidende om at hun er ved at gå i gang med en forbudt handling, en handling som er perverteret. Hendes bløde blå øjne møder de bløde brune hundeøjne, og i dette øjeblik tænker den lille pige, at hunden ikke vil gøre det, men så rammer den lange varme tunge igen, og slikker hårdt imellem den lille piges skælvende lår Hendes skamlæber spredes, og klitten rammes på den mest vidunderlige måde.

"Åh!" Stønner den lille pigen hjælpeløst. Lårene spredes længere og længere fra hinanden i en tanke på at åbne sin krop til det maksimale. I håbet om hundens tunge skulle køre dybt op i hende. Og så gøre igen og igen og igen.......

Hendes hofter begyndte nu en langsomt roterende bevægelse op mod hundens slikkende tunge. "Åh, fortsæt med at slikke ... slikke. Det føles så godt. Jeg kommer om lidt ... hurtigere, hurtigere, skat ... Åh ja stop aldrig ... oohhh... oohhh ... oohhh ... "

Ida kunne mærke, at hun nærmede sig orgasmen. Desperat trak den lille pige sine ben op højt op i luften, og holdt knæene tæt tilbage mod sine små bryster. På den måde stod Idas fisse på vid gab, og King kunne gøre hende færdig. Betagende bølger af glæde hamrede gennem hende, og Idas fisse krampede længe.

Ida løftede sit hoved for at stirre på hunden, der havde givet hende sådan en dejlig orgasme. Hun kunne ikke undlade at lægge mærke til hundens store pik, der var kommet ud af dens kappe. Hævet til hårdhed fra den vilde sensuelle stimulering af at slikke denne unge pige.

"Wow!" Hun gispede. Synet af den lange pik overvælder hende. Billedet af Kings pik brændte sig ind i hjernen for evigt. Selvom den unge pige havde set flere mandlige pikke i sin korte levetid, dog på computeren, så var der noget ophidsende ved en hundepik, som forårsagede, at Ida næsten glemte at trække vejret.

"Det er okay King, du har været en god hund. Nu skal du bare lægge dig ned, og Ida vil gøre, at du aldrig glemmer denne dag. Hunden lægger sig på græsset, hovedet fladt mellem sine poter. "Rul over King, rul over," kommanderede Ida, og gav et lille skub med hænderne, der skubbede ham over på den ene side.

Hunden løfter sit hoved, og spredte sine bagben bredt fra hinanden som en hvalp, der ventede på at blive nusset. "Nemlig King," hviskede hun liderligt. "Jeg tager mig af dig." Ida lod sin hånd glide over hundens hårde mave, så den gled ned mellem Kings bagben. Hun kredser omkring den store hårde hundepik, inden hun forsigtigt tager omkring den. Hun vikler sine fingre rundt om hundens tykke kødfulde pik, og finder den varm, våd, at røre ved. Med Idas fingre viklet omkring pikken, går hunden i gang med at kneppe Idas hånd. Han knepper sin pik gennem Idas knytnæve.

"Åh ja," sukker hun. Hendes blå øjne skinner. Hun elsker det, elsker den magt hun ved, at hun har over dette kæmpe dyr. Hundens bevægelser er hurtigere nu. Hans skød er i konstant bevægelse. Hans tungen hænger ud, og Kings øjne er brede og glødende. Labradorens pik svulmer, klar til at eksplodere. Ida er nysgerrig og varm. Hun ved noget vil ske meget snart. Den eneste ting hun er ikke helt sikker på er, om hundesperm det samme som drenges? Hvilken farve vil det være? Hvor meget vil der komme? Ida begyndte at pumpe hånden endnu hårdere på hundens massive opsvulmet pik.

Ida føler Kings pik svulme i hånden. "Åh skat, kom for Ida." Hun er svimmel. Hendes egen lidenskab løber voldsomt gennem sin jomfruelig krop. "Åh ja, hund. Lad mig se dig sprøjte!" Ida mærker den nærmest kæmpe pik i sine hænder. Hun malker den med begge hænder. Endelig stråler spermen frem i et erotisk springvand, sperm sprøjt flyver gennem luften, og rammer Idas nøgne lår.

Hunden fortsætter med at ryste og flere spermsprøjt kommer fra pikken. Hendes hånd glider op og ned på den enorme pik. Hun føler hvert pulserende sprøjt gennem Kings pik. Idas lår er dækket af hundesæd, mens hun malker de sidste dråber ud af denne dejlige hund. Små pibelyde kommer fra King. Han måtte være i himmeriget, tænkte Ida.

Hun er pludselig klar over, at hun ikke længere er alene med hunden, da hun ser de nye naboer stå 10 meter foran hende. Manden har sin pik fremme og onanere den, mens han stadig går. Kvinden havde et bikinisæt på ligesom Ida.

Ida planlægger at flygte, men en hånd fanger hendes arm og stopper hende. Kvinden beroliger Ida. "Rolig lille pige! Ingen får nogensinde dette at vide." Kvinden smilede sødt til Ida, og spørger om det havde været godt? Ida var helt lammet, manden der bare stod og onanerede sin store pik foran hende, og så denne søde kvinde, der virkede rar.

"Fortæl det ikke til nogen," sagde Ida med tårer i øjnene. "Thomas, tag din pik i shortsene igen. Du skræmmer jo pigen." Kvinden fortalte, at hun hed Birthe, og de var vores nye naboer. Hun fortalte, at de havde stået et stykke tid, og set hvad der skete på græsplænen. Birthe fortalte, at hun gjorde det samme med King, som jeg lige havde gjort.

Ida blev mere rolig nu, og tog sit bikinisæt på igen. Thomas undskyldte sin "ophidselse" og sagde, at liderligheden løb lidt løbsk over den flotte "forestilling" Ida havde præsteret med King. Han spurgte også om, hvor gammel Ida var. Ida fortalte dem, at hun lige var blevet 15 år. Kvinden grinede lidt og sagde: "Jamen så er du jo "lovlig."

De nye naboer fik overtalt Ida til at komme med over til dem, så de kunne få en hyggelig snak om blandt andet hunde, da de ofte havde brug for en hundepasser til King.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.