BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ulla er stadig bedøvet af Rohypnolen. Hun er smuk, som hun ligger der, livløs som et lig. En ung tøs, der slet ikke kender noget til bagsiden af livet. Naiviteten strålede ud af det hvide ansigt, der sidder på en perfekt ung krop, ikke som Camillas hærgede misbrugte krop, men en veldrejet figur, der venter på livets slitage.

Hun er hurtig, min ludertøs, stregerne er fordelt på det glatte natbord, og sugerøret bruges som en pipette, der holder det hvide pulver klar. Et pust i hvert næsebor, og Ulla er skridt nærmere på helvede.

SEX I DAG?

Hun er grådig, min Camilla, en egocentreret misbruger, der har tillært sig empati til sine nærmeste. Hun stønner i velbehag efter, at den største bane er kørt op i de små blodkar. Ventende på virkningen fordeler hun en lille streg til Daddy på Ullas venusbjerg.

Uhm... denne unge fisse smager skønt, en blanding af tis og fissesafter opløses i mit mundvand. Hun er godt fikseret med benene spredte, og hænderne surret til hovedgærdet.

Der står hun, Camilla, med sit ene ben på sengekanten og en finger som kører på klitten. Hun nyder synet af Daddys tunge i den hjælpeløse piges fisse. Hun tænder på smerten, den selvretfærdige tilfredsstillelse i overgrebets handling. Billederne på nethinden fra sin fars voldtægt og mors overgreb gennem barndommen forløses i perverse handlinger, og suset i nuet tilfredsstiller smerten for en stund.

Jeg er smittet, syg i sindet, manipuleret af en borderline’ syge sind. Tilfredsstillelsen i voldtægten, magten, smerten i de unge pigers øjne er en lille del, men det kick som Camilla får er ligeså væsentlig i handlingen.

Vi er alle helt nøgen, jeg slikker Ulla, som er begyndt på de første livstegn. Hun bevæger sit underlivet i små bevægelser, men stadig i sin opvågningsfase langt væk fra realiteten. Camilla hun ved det? Daddy tænder på ”sorte kys”. En kvinde der ved hvordan, en mands røvhul skal stimuleres, er et must for hurtig erektion.

Hun slikker min lille brune krans, mens hun masserer mine boller med sine slanke fingre. Jeg griber fat omkring baghoved på min ludertøs, og presser ansigtet mod mine baller, så Camilla kan få sin tunge helt op, mens hun malker min nu stive pik.

Ulla vågner af sin døs, hun skriger ikke, kan ikke, udmattet af bedøvelsen, for tidligt til adrenalinen kører af speed’en, men frygten er tydelig i øjnene!

Camilla løsner det ene ben, og trækker benet bagud. Dernæst det andet ben som også fastgøres til hovedgærdet! Der ligger hun så, vores offer, klar til Daddys pik.

Hun skriger nu, desperat, forsvarsløs klar til voldtægtens overmagt. Et slag rammer, to, tre, fire, slag fra Camilla får Ulla til at isne. Frygten står skrevet i ansigtet.

Hun presser puden hårdt mod Ullas ansigt, mens jeg trænger op i hende. Hun er våd, pikken den glider som smurt, men uden skeden masserer Daddys pik, skal jeg kører den af i tøsen? Nej! Jeg trækker mig ud, Camilla ved det allerede. Hun fingerknepper Ulla et par gange, inden hun presser sin finger op i røven i et hug! Nu skriger kællingen igen. Jeg vil ha’ hende bagfra, og løsner fikseringen fra hovedgærdet, mens en finger tysser på Ulla.

Syge kælling, Camilla, nu kan jeg se blodet på lagnet. Hun har ridset ”Daddys tøs” på ryggen med kødkniven!

Det ender galt, men det er for sent nu. Hun står der på alle fire, hænderne er fikseret og røven i vejret. Det er nu! Jeg udvider hendes røvhul en sidste gang med to fingre. Camilla hjælper, hun holder ballerne spredte og et knæ under maven, mens min jernhårde pik mishandler pigens tarm. Hun kommer til at bløde. Camilla tænder på det, og leger igen med sin klit, mens hun verbalt opfordre mig til at tage tøsen hårdere og hårdere! Hun ydmyger mig, latterliggøre min blide behandling. Hun får sin orgasme hurtig, Camilla, sit fix til sindet. En ung pige er ødelagt, som hende selv, en artsfælle der har samme tomrum i sit intetsigende liv!

Jeg tømmer mig i pigens blødende røv. Hun har allerede hentet den, Camilla, kødkniven! Det er nu beslutningen skal tages?

”Skat, du drømmer! Skat vågn nu op!” En stemme i det fjerne vækker min bevidsthed. ”Du drømmer skat.!” Min nakke sveder, ved siden af mig ligger min dejlige kone, men elskede skat. ”Du har haft mareridt skat! Hvad drømte du om?” Spørger min kone nysgerrigt.

Jeg ligger helt stille inden, en ukontrolleret latter overdøver hele soveværelset. ”Jeg ved det simpelthen ikke smukke. Men det var en fæl drøm med dæmoner og uhyre som dræbte uskyldige mennesker! Men godt jeg har dig min elskede kone.”

Tja, min kone skulle bare vide! Camilla findes ikke mere, men har fået ro i sin sjæl.

Virkeligheden kan kun overgås af fantasien!

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.