Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tristan og jeg er flyttet sammen, og vi har en fantastisk tid sammen, og også med Karl. Tove har været hos os et par gange, hvor vi alle 3 var sammen med hende, og jeg ved at hun også besøger Karl alene.

En dag ringede min mobil. Jeg kunne se at det var Tove, og var allerede indstillet på at vi nu skulle betjene hende igen, men da jeg hørte hende, kunne jeg godt fornemme, at der var noget galt.

SEX I DAG?

Hun var mildest talt rasende. ”Fuck, har vi gjort noget galt” nåede jeg at tænke inden hun sagde ”Tror du ikke at jeg har taget den gamle gris i at kneppe sin sekretær hjemme i vores seng. Vi var enige om at vi godt måtte bolle udenom, men sgu ikke hjemme i vores hus. Heldigvis nåede jeg at snuppe et billede af dem med min mobil.”

Jeg fornemmede at Tove trængte til at få lidt luft, så jeg spurgte naturligvis ind til hvad der så var sket. Hendes mand havde undskyldt mange gange og var meget ked af det, men Tove mente at han trængte til en lærestreg.

Jeg sagde til hende, at vi lige skulle tænke det igennem, og så ville jeg vende tilbage. Jeg vendte det med Karl og Tristan, og vi kom på en genial idé. Tove blev informeret om vores plan og var straks med på den.

Aftalen blev at Tove skulle bede sin mand, Jan om at tage med hende hen til Karl, så han kunne se, hvor hun fik sin massage. Lars turde ikke sige nej, så de ankom til aftalt tid hos Karl.

Lige da de var kommet ind ad døren greb Karl fat i Jans arme og låste dem med håndjern på ryggen. Jan begyndte at protestere, men Tove sagde bare ”Husk at jeg har et billede af dig og Susan.” og så faldt Jan til ro.

Jan blev nu ført in på værelset, hvor han gjorde store øjne, da han så at Tristan og jeg stod derinde, nøgne med stive pikke. Han blev nu klædt af og bundet til en stol. Flere gange prøvede han at protestere, men Tove bad ham tie stille.

Tove og Karl gik ud fra værelset og Tristan og jeg gik hen til Jan. Jeg kælede lidt for hans pik, men der var ikke nogen reaktion. Tristan tvang sin pik ind i hans mund og bad ham sutte den. Jan så fortvivlet ud, men turde ikke andet.

Jeg satte mig nu på knæ foran ham og tog hans pik i munden, og så begyndte der at ske noget. Langsomt blev den mere og mere stiv og fyldte til sidst min mund helt. Jan var begyndt at stønne lidt, så mon ikke han trods alt blev liderlig af at blive betjent af sådan et par unge fyre.

Nu kom Tove og Karl tilbage. Begge to nøgne. Tove lagde sig op på briksen og så fik hun en 1. klasses betjening af os 3, mens Jan bare kunne sidde bundet og se på. Jeg kunne se at hans pik fortsat var stiv, så ingen tvivl om at han på en eller anden måde nød at være gjort til hanrej.

Tove fik den helt store tur, med massage over hele kroppen og i alle huller. Hendes små bryster fik også den helt store tur, og på et tidspunkt havde hun alle 3 pikke i sig på én gang. Min i fissen, Karls i røven og Tristans i munden.

Det endte naturligvis med at hun skreg sin orgasme ud i værelset og oversprøjtede massagebænken med hendes safter. Jan blev nu løsnet fra stolen og ført hen til bænken. Vi lagde ham på tværs så hans overkrop lå i Toves safter, og bandt så hans arme og ben til bænkens ben.

Tove hentede sin mobil og gjorde klar til at tage billeder. Jeg satte mig på knæ bagved Jan, skilte hans balder fra hinanden og slikkede hans røvhul. Hans pik var faldet lidt. Jeg tror nok at han frygtede hvad som ventede ham.

Efter at min tunge havde bearbejdet Jans hul, og det var som om at han slappede lidt af stillede Tristan sig bag ham. Tristan havde den mindste pik, så lidt nåde viste vi da til Jan.

Tristan begyndte nu at presse sin pik op i Jans røv. Langsomt fik han musklen i røven til at slappe af, og gled så op i ham. Tove fotograferede det liderlige syn, mens Karl og jeg stod og kælede for hinanden. Lige inden Tristan skulle til at komme trak han sig ud og gik hen foran Jan.

Jeg overtog nu pladsen og satte min, lidt større pik mod Jans hul. Jan jamrede sig, men det fik en ende da Tristan gav ham sin pik munden. Jeg kunne mærke at Jans røvhul gav lidt efter og så fik jeg mit pikhoved forbi musklen. Jeg stod lidt stille mens Tove fotograferede min pik som var på vej i Jans røv.

Så stødte jeg den langsomt op i ham. Hans stramme varme røv klemte dejligt om pikken og jeg begyndte at kneppe ham. Jeg tog fat i hans pik, som nu var blevet stiv igen og begyndte at spille den, men jeg kørte pikke ud og ind i ham.

Da jeg så at Tristan sprøjtede sin sperm ud i ansigtet på Jan trak jeg mig ud og overlod pladsen til Karl. Jeg gik så hen og afløste Tristan efter at Tove havde taget et billede af Jans ansigt med spermen løbe ned ad kinderne.

Nu fik Jan så min pik i munden og jeg mærkede hvordan han desperat forsøgte at tilfredsstille mig. Hans varme tunge legede med mit pikhoved og han sugede pikken til sig. Da jeg kunne mærke spermen presse på, trak jeg mig ud af hans mund og spillede min pik af i hans ansigt.

Tove stod og tog billeder af min pik, som afleverede det ens sprøjt efter det andet i Jans ansigt. Jeg hørte Karl brøle og fornemmede at han var ved at tømme sin store pik oppe i Jans røv.

Tove gik rundt og fotograferede Jan både forfra og bagfra. Spermen løb ned ad hans ansigt og ud af hans røv. Det var et kønt syn.

Vi løsnede nu Jan og trak ham ud på badeværelset. Vi placerede ham på gulvet og Tove skrævede ind over ham.

”Nu kan du måske lære at lade være med at kneppe Luder Susan i vores seng”. Idet hun sagde det tømte hun sin blære ud over Jan. Hendes varme pis plaskede ud over hans ansigt og krop.

Jeg satte mig nu imellem hans ben og begyndte at spille hans pik. Med mine hænder og mund fik jeg ham efterhånden gjort godt liderlig, og mens han lå på gulvet, helt sølet ind i sperm og pis sprøjtede han i min mund.

Jeg beholdt spermen i munden og gjorde tegn til Tristan om at han skulle åben Jans mund. Da han lå med åben mund tømte jeg min mund ned i hans alt imens Tove fotograferede. Så fik han også lige lov til at smage sin egen sperm.

Tove kiggede ned på Jan. ”Nu har jeg en masse gode billeder. Hvis ikke du holder kæft med det her og ellers gør som jeg siger, så skal jeg love dig at billederne bliver offentliggjort. Vi fortsætter med at være gift udadtil, men du skal ikke forvente noget som helst fra min side.”

Jan nikkede ydmygt, og fik så lov til at tage et bad. Da han kom ud til os igen, sad Tove nøgen sammen med os og hyggede sig. Det må have været vildt ydmygende at se sin kone sammen med 3 fyre som lige havde kneppet både hende og ham.

”Tag du bare bilen hjem. Jeg er sikker på at knægtene nok skal sørge for mig, både på den ene og den anden måde.”

Med den afskedssalut traskede Jan slukøret ud af lejligheden. Vi kunne ikke lade være med at grine, selv om jeg et eller andet sted havde lidt ondt af manden.

Tove kom med et stykke papir. ”Nu skriver i lige jeres kontonumre ned og så sørger jeg for at Jan overfører 25.000,00 kr. til hver af jer i næste uge.” Ingen af os turde modsige hende. Vi havde jo lige oplevet hvordan hun behandlede sin mand.

Karl sagde med det samme ”Så vil jeg til Cap d’Agde i Frankrig. Det har jeg hørt så meget om og altid ønsket mig.”

Vi lignede åbenbart et stort spørgsmålstegn, og Karl forklarede at det var et nudistresort, hvor der var nøgne mennesker, masser af sex og højt humør 24/7.

Vi råbte alle tre i munden på hinanden ”Tag os med. Vi vil også med”, og så brast vi i latter.

Måske kom vi afsted, og måske bliver der en historie ud af det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.