BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har efterhånden fået mange gode oplevelser hos Karl og hans massagebriks, både Tristan og jeg alene samt os alle 3. Karl har givet os en nøgle, så vi kan komme og gå som vi vil.

Vi prøvede for sjov skyld at lave et profil på Scor.dk for at se hvad det ville bringe os. Vi skrev at vi var 3 fyre, 2 unge og en ældre, som sammen eller hver for sig tilbød massage uden økonomiske forpligtelser.

SEX I DAG?

Der kom så mange henvendelser, at vi blev nødt til at sortere i dem, men der var specielt én som fangede min interesse. En direktørfrue på 58 år ville gerne have massage af os 2 unge fyre. Hun var villig til at honorere os for vores arbejde.

Jeg havde ikke megen erfaring med kvinder og Tristan slet ikke, men henvendelsen havde altså vakt min interesse, så jeg tog det op med Karl og Tristan. Karl synes at det var en rigtig god ide at slå til, men jeg kunne se, at Tristan var mere betænkelig.

Jeg forsikrede Tristan om, at jeg ikke ville svigte ham til fordel for noget som helst, og så gik han med på ideen. Vi kontaktede fruen, som hed Tove og blev enige om at hun skulle komme til Karls lejlighed den næste dag.

Vi fik gjort hele lejligheden i stand, købte blomster og luftede godt ud, og så gik vi spændte og ventede på at Tove skulle dukke op. Karl var taget ud til en ven og ville først komme tilbage når vi ringede efter ham.

Tristan og jeg havde begge kun et lændeklæde på, da vi lukkede op for Tove. Hun var en flot kvinde, som holdt sig rigtigt godt. Hun var en smuk lille kvinde med gode former. Da hun fik frakken af, så vi at hun var i en kort nederdel, gennemsigtig bluse, som åbenbarede et par små, hængende bryster, samt sorte strømper.

Vi satte os ved køkkenbordet for at snakke lidt om, hvad hun forventede af os.

”Min mand har slet ikke tid til mig mere. Han render på arbejde, til bestyrelsesmøder og sikkert også til sin sekretær, så da jeg så jeres profil besluttede jeg mig til at prøve det.”

”Jeg har prøvet en del i mit liv, men har aldrig set 2 mænd være sammen, så hvis det kan indgå i vores aftale, vil jeg være meget taknemlig.”

Vi lovede hende at det slet ikke ville være et problem, og bød hende sig ind på værelset. Vi bad hende om at lægge tøjet, mens vi diskret kiggede den anden vej.

Da hun havde lagt sig på maven på briksen, tog Tristan og jeg hver sin flaske med olie og smurte hendes krop ind, hvorefter vi startede med massagen. Tristan ved overkroppen og jeg tog mig af benene.

Tove lå og kom med små lyde af nydelse, mens vores hænder gled ned over hele hendes krop. Jeg gav mig god tid med hendes balder og kunne se en glatbarberet fisse, som så våd ud.

Vi fik nu vendt Tove om og fortsatte på forsiden af hendes krop. Hendes små bryster lå fladt hen ad hendes brystkasse, og jeg så at hendes vorter var stive. Tristan tog fat i de stive vorter og trak brysterne opad.

Det så virkeligt frækt ud at se de små slappe bryster blive hevet i, og det lød til på Toves stønnen, at dun nøde det. Da jeg nåde op til oversiden af hendes lår, lod jeg en finger glide hen over hendes fisse.

Da jeg ramte fissen, lød der et suk fra Tove og hun spredte sine ben så jeg kunne komme til at massere hende. Jeg kom godt med olie på hænderne og masserede hende med flad hånd.

Hun spredte benene endnu mere, og mine fingre blev mere og mere nærgående. Til sidst stak jeg 2 fingre op i hende, hvilket udløste et dybt suk fra hende.

Jeg kunne se, at Tristan havde bøjet sig ned over hende og var begyndt at kysse hende. Han havde smidt lændeklædet og hans pik stod stiv ud i luften. Jeg smed også mit klæde og satte mig op på Toves lår, mens jeg fortsatte med at køre mine fingre ud og ind af hendes fisse.

Tristan satte sig overskrævs på Toves bryst og førte sin pik ind i hendes mund. Jeg fik nu løftet Toves ben op, så jeg kunne trænge ind i hende. Jeg satte pikken hen til hendes fisse og stødte den ind. Tove gav et lille hyl fra sig da jeg trængte ind i hende.

Jeg kunne se, at Tove havde skilt Tristans balder og var i gang med at stikke en finger op i ham. Tristans røv gled frem og tilbage over Toves bryster mens han blev mundkneppet af hende.

”Åh ja, giv mig pik, Jeg trænger til pik,” stønnede Tove mens jeg kneppede hende. Efter at have kneppet hende lidt, trak jeg mig ud af hende og lagde mig imellem hendes lår og begyndte at slikke hende.

Min tunge fandt hurtigt den lille, stive klit og Tove sukkede dybt, da jeg begyndte at bearbejde den med min tunge. Jeg fandt nu vej ned til hendes røv, hvor jeg masserede hullet med min tunge inden jeg stak den ind i hende.

”Åh, hvor er det lækkert. Jeg vil have jer begge 2.”

Hurtigt fik jeg smidt mig på ryggen og gik Tove til at skræve over mig. Hun sank ned over min pik, mens jeg legede med hendes slappe bryster som hang foran mig.

Tristan kravlede op bag ved Tove og satte sig på knæ. Jeg mærkede at han styrede sin pik ind i hendes røv. Tove gav et hyl fra sig da han trængte ind i hende, og så kunne jeg mærke Tristans pik gnide imod mig, dybt oppe i Tove.

Tove hylede og skreg mens vi bankede vores pikke ind i hende og så kom hun i en intens orgasme, hvor hele hendes krop rystede og skælvede. Vi trak vores pikke ud af hende og fik hende placeret i en stol, mens vi kælede og kyssede hende.

Hun kiggede kærligt på os. ”Tak, det var pragtfuldt, lige hvad jeg manglede, men husk nu at I har lovet at jeg må se jer sammen.”

Jeg lagde mig på alle fire foran hende og Tristan satte sig bagved mig og kørte sin pik op i mig. Toves ene hånd fandt hurtigt vej til hendes fisse som hun nu sad og gnubbede, mens Tristan kneppede min røv.

Vi byttede nu plads så jeg fik min pik op i Tristans dejlige, stramme røv. Han stønnede mens jeg kørte min pik op i ham. Tove sad nu med det meste af sin hånd oppe i fissen og stirrede betaget på os.

Da vi til sidst lagde os i en 69’er på gulvet kunne jeg se, at Tove havde fået hele hånden op, og nu sad og kneppede sig selv. Da vi begge sprøjtede vores sperm ud i hinanden ansigter kom Tove i en vild sprøjte orgasme, som plaskede ud over os.

Hun lagde sig nu på knæ og slikkede på skift vores ansigter rene for sperm, som hun begærligt slugte.

Vi satte os nøgne ud i køkkenet og fik en kop kaffe. Tove spurgte om hun lige måtte tage et bad, og det måtte hun naturligvis. Mens hun var væk, blev Tristan og jeg enige om at det havde været en super oplevelse, og noget som vi sikker ville gentage, hvis muligheden bød sig.

Da Tove kom tilbage, var hun påklædt igen. Hun tog sin taske og fandt 2.000,00 kr. frem som hun gav os. Vi protesterede men hun insisterede på at vi skulle have dem.

Da hun skulle til at gå fik vi begge et dybt tungekys af hende, og på vej ud ad døren gav hun vores pikke et lille klem.

”Jeg håber jeg må komme en anden gang, og måske skal vi så prøve at være 3 om mig,” sagde hun med et frækt glimt i øjet.

”Naturligvis, du er altid velkommen og vi er sikre på at Karl også vil nyde dig”. Smilende gik hun ned til sin bil og kørte, hvorefter vi ringede til Karl, så han kunne komme hjem igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.