Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Arbejde kan være hårdt og det betyder at man skal nogle gange forkæle sig selv med lidt massage.

Problemet er at det nogle gange er lidt dyrt.

SEX I DAG?

Jeg "bestiller" tid til en massage hos dig da du siger du kan give en rigtig lækker massage og lover at jeg er helt afslappet når du er færdig. Jeg takker ja og kører hen til dig hvor du har et bord sat op klar til behandlingen.

Du beder mig om at tage tøjet af og ligge mig ned. Jeg ligger og glæder mig til at blive forkælet med en go omgang.

Jeg mærker hvordan den varme olie bliver hældt over min krop og du begynder at massere det over min krop. Jeg bliver helt overrasket over hvor meget olie du egentlig bruger men tænker at det faktisk er rart. Dine stærke hænder massere min ryg, arme, ben og nakke. Tiden går og jeg ligger med lukkede øjne og nyder behandlingen.

På et tidspunkt står du foran mig og massere min øvre ryg. Jeg åbner øjnene et kort sekund og opdager et silhouette af din store pik igennem stoffet. Jeg bliver lidt betuttet og forsøger at lukke øjnene igen og ignorer det. Men det er svært. Jeg fanger mig selv i hele tiden at stirre på hvordan din pik bevæger sig under dine shorts i takt med dine bevægelser. Som en hypnose stav jeg ikke kan slippe af syne.

På et tidspunkt bevæger du dine hænder længere ned at min ryg og dit skridt kommer tættere på mit ansigt. Jeg holder vejret. Tænk hvis den ramte mig. Snittede mit ansigt. gisp...

Du bevæger dig væk og jeg ånder lettet med lidt skuffet op. Det ville måske ha været akavet hvis den ramte mit ansigt. Selvom jeg egentlig ønskede det lidt.

Du finder olien frem og hælder endnu mere på mig. Jeg er helt smurt ind.. Det tænder mig lidt med skal passe på jeg ikke får stiv pik.. heldigvis ligger jeg på maven.. selvom pikken ligger mellem mine ben og faktisk ret tydelig hvis jeg spredte benene.

Du massere mine ben. Jeg kan mærke hvordan du langsomt bevæger dig op ad mod mine lår og baller. Det føles skønt og jeg ligger igen med lukkede øjne og nyder. Dine hænder kommer tættere og tættere på mine baller men jeg ænser det ikke. Alt imens du langsomt massere kan jeg hører at du giver et lille støn fra dig. Jeg opdager at jeg, uden at vide det har spredt mine ben og at jeg langsomt faktisk bevæger mit underliv. Du må ha opdaget at jeg nød det, og måske set at min halv stive pik vrikkede i takt med mit underliv.

Du begynder at massere mine baller. Det føles skønt. Jeg kan mærke hvordan dine fingre kommer tættere og tættere på min hul og jeg lader dig gøre det.

Pludselig kan jeg mærke din tommelfinger rotere omkring mit hul. Rundt og rundt kører den. Jeg er i ekstase. Men så stopper du. Jeg ligger skuffet og undrer mig over hvorfor jeg ikke længere måtte nyde behandlingen. Jeg åbner øjnene og opdager at du har smidt shortsene og nu står med halv stiv pik foran mig. Den glatte pik hænger over de store nosser. Jeg kan slet ikke styre mig mere. Jeg tager pikken i munden og kører min tunge rundt om hovedet. Den smager skøn.

Jeg sutter løs. Jeg kan ikke stoppe.. Den er vokset stor og hård i munden på mig. Imens jeg sutter massere jeg de store nosser. Så varme og lækre.

Mine kæber kan snart ikke mere. Jeg har sutte længe.. men så mærker jeg noget.. De skønne store nosser begynder at hoppe og jeg ved at det er nu jeg får belønningen for det længe blowjob. Du stønner og jeg mærker hvordan din pik spænder helt og du skyder en varm, tyk stråle og cremet sæd ind i munden på mig.

Jeg troede det var det, men nej. Du vender mig om og begynder at sutte mig. Jeg har knap nok slugt alt spermen før du har min pik i din mund.

Der går ikke længe før alt min liderlighed tager over og jeg kan mærke at jeg ikke kan holde mig ret meget længere.. Men så stopper du.. Du har spillet pik og er klar til at give endnu en ladning.

Du sidder over mig og spiller pik indtil du endnu engang kommer ud over mig. Til min overraskelse kommer der tykke stråler af sæd igen.. jeg nyder synet af at blive badet i cremet sæd og kan nu ikke længere holde mig.. Jeg kommer ud over migselv. Varm sæd i munden.. Varm sæd på min olieret krop.. Jeg er i paradis.

Jeg ligger og sunder mig før jeg går ud og tager et bad.

Tager mit tøj på og tænker at jeg nok aldrig oplever en massage som denne hvis jeg tog til en dyr professionel.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.