Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En halv fridag og dermed mulighed for at komme en tur forbi Body Bio. Jeg havde her på BF lavet en aftale med en fyr, som jeg håbede ville dukke op i mørket. Jeg var der lidt før det aftalte tidspunkt, så jeg smuttede lige ind på en taburet, hvor en dejlig stiv pik var klar til mig. Jeg suttede og slikkede og mærkede, hvordan pikken blev stenhård og prespermen begyndte at kunne smages. Lækkert. Desværre blev fyren forstyrret af en, som gerne ville lege med, så jeg fik aldrig min belønning i form af en ladning frisk sperm.

Klokken blev 13, og jeg fortsatte ind bagved ved de to skærme, hvor jeg stillede mig i hjørnet, lod bukserne glide ned, så mine satintrusser med hul bagi var synlige. Der gik kun et par minutter, så mærkede jeg et par hænder på mine hofter og en dejlig pik presse sig mod mig. Jeg ved ikke, om det var min "aftale", men det var det aftalte sted og på det aftalte tidspunkt. Fyren smurte mit hul, og så mærkede jeg hans pik mod mit hul. Stille og roligt gled han indenfor, og efter et par forsøg, var han i bund. Fyren kneppede mig stille og roligt, og jeg måtte bare ned på knæ og ind under skærmen, så han bedre kunne komme til. Ved siden af fik en anden fyr også en omgang, mens jeg mærkede en dejlig pik glide ind og ud af mit velsmurte hul. Efter ca 5 minutter var det slut. Jeg ved ikke, om fyren kom eller han bare trak sig tilbage, men mine bukser var meget klistrede, da jeg trak dem op igen.

Videre rundt i mørket, hvor et kendt ansigt dukkede op. Han stillede sig bag mig inde i den ene biograf og begyndte at tage på mig. Han har tidligere kneppet mig, og det var tydeligt, at det ville han gerne igen i dag, så vi gik ned til sauna området og op på den lille forhøjning, hvor han skubbede mig forover, trak min bukser ned, tog kondom på og stak sin pik i bund med det samme. En lidt hård behandling, men jeg var liderlig, og han var trængende. En kort kneppetur, og så fyldte han kondomet med sperm. Et klap på ryggen og han var væk igen.

Nu hjemme igen, butt pluggen på plads, mens jeg leger med mig selv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.