Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Besøget i Body Bio tirsdag og den frække time, jeg fik derinde, havde givet mig blod på tanden eller rettere kløe bagi. Jeg måtte bare derind igen i dag. Da jeg ankom kl. 13 var der temmelig mange fyre i gangene men ingen kendte ansigter, så jeg skruede hurtigt forventningerne ned. Først brugte jeg lidt tid på at trave rundt i de smalle gange og kigge ind i de små biografer og kabiner i håb om at kunne være med til noget frækt. Desværre var der ikke rigtig noget, der tændte mig. Efter en halv time var jeg klar til at smutte igen, men jeg ville lige en tur ind bagved en sidste gang. Jeg endte inde i den bageste del, hvor der er to kabiner ved siden af hinanden og en skærm med homofilm i hver kabine. Der er også glas i væggen mellem kabinerne og lige inden for døren også et passende stort hul.

Døren til den ene kabine var lukket, men jeg smuttede ind i den anden og lukkede døren. Gennem hullet i væggen kunne jeg se, at der stod en fyr og spillede pik. Jeg satte mig på hug ved hullet og blev straks tilbudt en lille kort og ikke så tyk men stenhård pik. Jeg tog den straks i munden og lod min tunge lege med pikhovedet, hvorefter jeg stille og roligt begyndte at sutte og slikke pikken i fuld længde. Den kunne fint være i min mund, og fyren begyndte snart at stønne. Jeg fik løsnet mine egne bukser og kunne mærke prespermen løbe ud af min egen pik, men jeg suttede videre. Efter ca 5 minutter kunne jeg ikke vente længere, jeg vendte numsen mod hullet og støttede knæ og arme på stolen. Fyren på den anden side af væggen kunne ikke modstå fristelsen, og hurtigt mærkede jeg hans pik mod mit hul. Lidt smørelse og så var han inde i varmen. Som nævnt var det ikke en af de store pikke, men en rigtig fin størrelse til opvarmning. Fyren kneppede mig skiftevis langsomt og hurtigt, og til sidst kom han ud over mine baller. Han tørrede sig, trak bukserne op og smuttede ud.

Mens jeg selv var ved at tage bukser på, kom der en ny og meget større pik gennem hullet. Jeg havde ikke hørt nogen komme ind i kabinen, men det lette tryk af et pikhoved mod mit lår, da jeg bukkede mig ned for at trække mine bukser op, var ikke til at tage fejl af. Jeg lod bukserne ligge på gulvet, greb fat om pikken og legede lidt med den, en klat smørelse på den nye pik, og så ellers bare på plads i mig. Wauw, det var en tilpas stor og lang pik til, at jeg blev fyldt helt ud. De næste minutter var noget af det bedste, jeg har oplevet i Body Bio. Jeg blev først kneppet stille og roligt, hvor fyren flere gange trak pikken helt ud, inden han satte den tilbage mod hullet og trængte langsomt ind i mig igen. Hele tiden med tilpas mængde smørelse, ingen smerte bare denne lækre følelse af at blive fyldt ud bagi. Så satte fyren farten op i et par minutter, inden han igen blev helt stille, mens han sprøjtede mig fuld. Lækkert.

Godt brugt og tilfreds kunne jeg forlade Body Bio efter 1½ time, der alligevel gav mig to frække pikke i mit kløende hul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.