Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En af mine faste fyre ringede en aften og spurgte om jeg var til pik, hvornår er jeg ikke til det, vi aftale at han kom en time senere.

Da det ringede på døren stod der ikke kun min ven, men også to andre fyre. Hej jeg tog lige et par liderlige venner med, det er du vel ikke ked af? De var et par fyre i 30-års alderen der så ret godt ud, jeg bød dem indenfor, min ven sagde vi kan jo lige så godt gå direkte til sagen, hvorefter han trak mig ind i soveværelset, vi smed tøjet i en fart, og som sædvanlig var jeg ret nysgerrig med hensyn til størrelsen, min ven er pænt over middel, den ene fyr var vel 16 – 17 cm. Den anden derimod var vældig godt udstyret, et pænt stykke over 20 cm.

Jeg lagde mig på sengen og de var straks over mig, min pik blev straks taget i munden af en af fyrene, den store stak pikken ned i halsen på mig og gennemkneppede min hals så jeg var ved at blive kvalt, min ven sutte pik på ham der suttede mig, efter en tid sagde han når, skal vi ikke give ham den helt store tur, hvorefter han trak natbordsskuffen ud hvor der altid lå kondomer, glidecreme samt poppers, det var min ven der startede med at kneppe mig, hans dejlige store pik arbejde sig godt og grundig i bund i min røv, samtidig med jeg fik den store pik i halsen igen, den tredje fyr krøb ind under mig og tog min pik i munden, de var fandeme effektive, efter en tid blev der byttet plads og jeg fik den store pik i røven, jeg var totalt udvidet, han kneppede med det samme i bund, min ven begyndte at kneppe den ledige fyr, han var heller ikke ked af at få pik, han smilede til mig og sagde, du skal naturligvis også have min pik, fyren der kneppede mig, kneppede hårdt og i bund i hvert stød, jeg sniffede mængder af poppers og var totalt i himmelen, når skal der ikke snar skiftes sagde ham min ven kneppede, jeg vil kneppe ham før han bliver slidt op, jeg fik hans pik direkte op i røven, han kneppede lige så hårdt som den store, det var skønt, min ven blev kneppet af den store hvilket han så ud til at kunne lide.

Vi nærmede os alle klimaks, de tre fyre lå på knæ rundt om mig og oversprøjtede mig med deres skønne varme sperm, den lille fyr begyndte straks at slikke spermen op, jeg fik de to andre pikke i munden så jeg kunne slikke dem rene, det smagte skønt.

Efter et bad skulle den lille fyr hjem, de to andre sagde de kunne lige så godt sove hos mig, vi lagde os ind i min stor brede elevationsseng og faldt i søvn.

Jeg vågnede ved at der blev kørt en pik op i røven på mig, det ar min ven der var blevet morgenliderlig, jeg fik et stille og roligt knald, i mellem tiden var den store vågnet, efter han havde været en tur på toilettet, trak han et kondom på og gjorde sig klar til at afløse min ven, min ven gav mig et ordentligt stød og lod spermen komme i kondomet, han lagde sig ned ved siden af mig og vennen overtog straks hans plads, han kneppede mig igen hårdt og i bund i hvert stød, min røv var nu godt øm, også han lod spermen komme i kondomet oppe i røven på mig.

Vi gik alle tre ud i bad, hvor min ven spurgte mig hvad med dig, har du fået nok, ja sagde jeg men som du ved, kan jeg altid bruge mere, han smilede til mig hvor efter han gik ned på knæ og begyndte at sutte min pik, jeg trængte virkelig til en udløsning så jeg kom hurtigt, min ven slugte det hele og slikkede mig totalt ren.

Efter badet klædte de to sig på og sagde farvel og tak, jeg lagde mig på sengen og tog en lille lur.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.