Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I gamle dage var der i Ørstedsparken nogle tætte buskadser med bambus nede ved søen, med en bænk mellem søen og buskene. Der kom jeg tit midt på dagen, og om eftermiddagen når der var mange mennesker i parken. Folk der solede, kvinder der sad på bænken med deres barnevogne, hundeluftere og meget andet.

Jeg gik rundt i parken med en dejlig stor stiv i bukserne, fik mange blikke da alle jo ved hvad det betyder. Da jeg ikke kunne holde holde prespermen ud længere, mens jeg gik og gnubbede min bule med en hånd i lommen foran alle i parken, gik jeg ind i busken ved søen.

Man kunne næsten røre ved folk der sad udenfor, drak deres caffe latte og talte om gode FILM, deres mænd og deres hverdag. Jeg lynede ned, tog min dunkende prespermindsmurte pik frem, og begyndte at spille den mens jeg kunne ane kvinderne udenfor.

Efter lidt tid kom der altid en anden fyr ind i busken, om det var fordi han havde set mig gnubbe min pik ugenert mens jeg gik på stien eller han havde samme frække fantasi om at gøre det så tæt på folk der sad uvidende ved siden af udenfor busken ved jeg ikke.

Jeg gned hans bule, og han begyndte at gokke min 19cm lange pik. Det er altid spændende at se hvad fremmede fyre har i bukserne. Hvordan deres dejlige pik ser ud, især når der er en vielsesring på fingeren. Så ved man at konen derhjemme ikke ved, at ander mænd får lov til at tømme hendes fyr.

Vi stod der og gokkede stille, mens småsnakken gik udenfor hos de ammende kvinder. Ofte kunne jeg se at fyren havde glidecreme med. Jeg peger på glidecremen i hånden, og trække mine bukser helt ned, så han kan se mine nosser og min røv. Vender ryggen til, stritter med min røv. Venter på at mærke fornemmelsen af en fremmed ubeskyttet pik der trænger op i mig.

Mens jeg står med ansigtet 1 meter fra de intetanende kvinder, mens ejg forestiller mig at de kan se mig få pik. Mens jeg kan mærke stødende i min røv blive mere og mere krævende, fra den småtønnende fyr der pumper op i mig. Fantaserer om at der er mine veninder der sidder der, med mælkefyldte store bryster, glatte skød.

Og ser mig få pik, mens stødenden nu afløses af indeklemte sprøjtelyde og kramper fra fyren. Jeg kan mærke den varme sæd sprede sig i min røv, mens kramperne og stønnene aftager stille.

Han trækker sig ud, vender mig om mens jeg leger med hans spermindsmurte pik. Og så giver han mig en hurtig spiller med hånden for at få mig til at komme. Jeg sprøjter hurtigt pga situationen, mens jeg stønner lidt højere end jeg burde mens min sperm sprøjter ud i busken tæt på kvinder. Som oftest tager jeg en to-tre udløsninger frem og tilbage mellem buskene, indtil jeg går hjem med en tømt varm dunkende pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.