Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede da jeg var 16 år gamle, jeg var bedste venner med en der hed Patrick som var samme alder som mig.

Vi have flere gange legede "far mor og børn" vi have flere gange haft "sex" med tøj på.

SEX I DAG?

En dag da jeg var hjemme ved ham legede vi legen og han spurgte ud i det blå om han måtte prøve og stikke sin pik op i numsen på mig.

Jeg svarede ja for have faktisk tit tænkt på det, have jo set det på FILM.

Vi tog alt vores tøj af og jeg lagede mig på maven og han lagde sig hen over mig og pressede den meget stille ind, lige da den var kommet ind, skreg jeg af smerte og rykkede mig væk, fuck det gik ondt!

Så forslog han igen med og gøre min numse lidt våd først, han fik lov til og forsøge igen og igen skreg jeg af smerte men denne gang rykkede jeg mig ikke væk, han fik lov til og forsætte og til sidst var det faktisk dejlig og vi gjorte det flere gange efterfølgende når vi var sammen, vi prøvede også blowjob på hinanden og vi "lånte" også noget af hans lille Søsters tøj så vi rigtigt kunne lege.

En dag vi var sammen, og vi var bedst igang gik døren op og ind kom hans far og råbte hvad fanden sker der her! Min ven Patrick skyndte sig og hoppe af mig og vi gemte os under dynen da hans far sagde at jeg måske skulle tage hjem.

Jeg tog hjem og var så bange for at han ville ringe hjem og sige det men det gjorte han ikke.

3 uge sener skulle vi være sammen igen, jeg cyklede ned til ham og gik bare ind som jeg normal gøre og var lidt nervøs over at se faren igen.

Jeg skyndte mig ind på hans værelse men Patrick var der ikke og lidt efter kom hans far, hej Patrick er lige kørt ud med reklamer så går lige lidt tid men du kan bare vente til han kommer hjem, jeg svarede at jeg bare kunne tage ud og hjælpe ham men hans far svarede at han ikke viste hvor langt Patrick var nået så det var nok bare bedre jeg ventede.

Jeg svarede ok, så sagde hans far, du kan komme med ind i stuen og vente, jeg gik med og synes det var lidt akavet.

Men hans far begyndte og snakke stille og roligt og så var det ikke så akavet mere.

Men men... så sagde hans far, hvad er det for en leg dig og Patrick i leger når i er sammen? Så sagde jeg hvad mener du? Ja den leg i legede sidst, jeg svarede "far mor og børn" når den legede jeg også da jeg var lille.

Jeg var så pinlig berørt.

Han lagde hånden på mit lår og spurgte om jeg ville lege legen med ham imens vi ventede på Patrick for at dræbe tiden.

Jeg frøs i hele kroppen ved at hånden var på mit lår og hele stemning var så akavet så ja røg ud af munden på mig.

Han presset på mit lår og sagde at han viste hvad han gjorte og det ville ikke gå så ondt når vi skulle lave børn, han kendte flere måder så det kunne blive dejligt og sjovt for mig så han synes jeg skulle være kone og ham manden.

Ud i det blå startede rollespillet fra hans side, skat skal vi ikke gå ind i seng vi skal tideligt op imorgen og igen fik jeg smidt et ja ud af munden.

Han tog min hånd og følte mig ind i hans soveværelse, han spurgte om han skulle hjælpe med tøjet, jeg svarede hvorfor? Jamen vi skal jo sove, men du kan bare selv tage det af, jeg frøs igen i kroppen.

Men et eller andet fik mig til og tage tøjet af, han lagde sig nøgen i sengen og jeg lagde mig med under bukser men lige i det jeg lagde mig satte han sig op og tog dem af mig og sagde skat vi sover normalt nøgne og så kyssede han mig på munden.

Han vente mig om på siden og rykkede sig helt ind til mig så vi lagde i ske, kunne mærke hans pik lige ved røven.

Jeg lagde og tænkte for mig selv at på en eller anden måde var det her faktisk fræk fordi have legede og fantaseret om sex med en voksen mand der hjemme mens en gulerod var oppe i mig og på en eller anden måde håbede jeg faktisk der ville ske mere men var bange for at det ville gøre ondt.

Han hviske mig i øret skal vi lave et barn, jeg lover det ikke gøre så ondt.

Jeg frøs igen og rystede i hele kroppen, hans hænder begrunde og køre rundt på min krop og han hviske igen skal jeg tage det som et ja, inden jeg nåede og gøre noget rykkede han sig væk og opnåede skuffen, det her er en slags crem der tager smerten, han åbnede den og begrunde og smøre mig ind i det, lå bare helt stile og rystede.

Han sagde jeg presser mig stille og rolig ind og sig til hvis du skal have en pause ordet okay fløj ud af munden på mig.

Kunne mærke ham presse mere og mere og til min store overraskelse virket den crem faktisk, det var fsktisk mere dejligt end det gjorte ondt... Det lykkes ham og komme helt op i mig med hans pik og tog det meget stille og roligt!

Han spurgte om jeg var klar til at træk sig ind og ud hurdige hvilket jeg svarede ja til og lidt efter kom han i mig. Han træk sig ud og sagde så skat så er du gravid.

Han spurgte om det var godt hvilket jeg svaret ja til.

Vi vaskede os og jeg gik ind på patricks værelse og spillede PS3 til han kom hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.