Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En weekend for ikke så længe siden, blev min kæreste nysgerrig efter at opleve hvordan en tur i skoven kunne være.

Jeg havde tidligere fortalt om mine oplevelser med fyre, som også indebar en lille skov ved Fuglsang rasteplads, og det skulle vise sig at nysgerrigheden ledte til en ny god oplevelse derude.

SEX I DAG?

Her er hvad der skete:

Vi havde været i gang med en masse praktisk herhjemme, og drillede hinanden lidt med at man jo bliver helt svedig af at lave så meget. Jeg er helt vild med min kærestes svedige og lækre krop, så inden længe var tonen/stemningen lidt lummer.

Før vi vidste af det, havde vi smidt alt tøjet, og jeg var i fuld gang med at nyde en omgang spontan og frisk sex.

Hun forbavser mig pludseligt, ved helt ud af det blå foreslå at vi kunne tage på en lille tur, for det var så dejligt vejr.

Jeg smiler, og er som altid frisk på alt hvad hun kunne tænkes at foreslå. Alligevel lidt undrende, spørger jeg hvor vi kunne tage hen, for der kunne være mange muligheder. (vi havde før haft sex i en skov, ude ved stranden og andre mystiske steder).

Med en ekstra drillende tone, og et frækt glimt i øjet, siger hun at vi kunne tage op til Fuglsang rasteplads, så hun kunne se skoven deroppe.

Jeg kigger meget spørgende på hende, for at være helt sikker på hun mener det, men der er ikke skyggen af tvivl- vi skal til Fuglsang!

Glad i låget, og med en smule nervøsitet kører vi mod rastepladsen, og får parkeret bilen.

"Nu er der ingen vej udenom", tænkte jeg, og førte min super sexede kæreste om mod skoven.

Bevoksningen er kraftigere end jeg husker, men det er også længe siden jeg sidst var der, en del over et år faktisk, så meget kan have ændret sig, og buske og træer vokser jo også.

"Men hvad hvis andet har ændret sig også", tænkte jeg, "hvad hvis der ikke rigtigt mødes mennesker til sex heroppe længere, og det er grunden til at stierne er ved at være så overgroede?".

Inden længe kom vi op til den første klynge træer, hvor jeg alligevel kunne se at jorden var trampet ren, som indikation på at der stadig mødtes mennesker. Jeg fortalte i rolig stil, hvordan man kunne vælge typen af møder, afhængig af hvor man gik hen deroppe. Vi fortsatte langs stien til den lille skov, hvor jeg igen kunne se de tydelige spor efter masser af aktivitet. Jeg var efterhånden helt opstemt og glad for at være tilbage, at det måtte kunne ses i mit blik, for efter et øjeblik begyndte vi at få tøjet pillet af, og så kom der et dejligt twist- min kæreste havde medbragt et hundehalsbånd, som hun satte på min hals, og strammede til! Jeg gispede efter vejret, men også i en lille lykkelig rus, for nu var jeg helt i hendes vold.... Jeg kunne stå og nyde synet af min flotte pige, som nu var fuldstændig nøgen, ligesom mig selv.

Vi fandt hurtigt et træ, som jeg bad hende støtte sig til, og jeg begyndte at kneppe hende, mens mine hænder kærtegnede alle de steder på hendes fabelagtige krop som jeg kunne nå.

Med en smule nervøsitet og en meget stor lyst, lod jeg min liderlighed gå ud over hende, og jeg begyndte at håbe der kom nogen forbi, så de kunne se hvad vi lavede.

Efter kort tid kom de første forbi, de stod og så lidt på, en enkelt hev ligefrem pikken frem, og begyndte at spille pik til synet af vores frække opvisning.

Derpå fulgte en blandet omgang af folk der stod og så på, enkelte virkede lidt ligeglade, men hvis de kun er til fyre, giver det fin mening. Nogle stykker vendte tilbage et par gange, for at se om der skulle ske mere, men kæresten og jeg havde nok i os selv. (hun er heller ikke erfaren med flere deltagere).

Der var specielt to, som blev ved med at komme tilbage; den ene var en moden herre, som gik rundt og tog sig selv en del i skridtet, han nød tydeligvis hvad han så, den anden var en fyr på nogenlunde samme alder som mig selv, som havde hevet sin flotte pik frem. Så vidt jeg kunne se, var hans pik ca. samme størrelse som min, og han stod skråt bag os, så han kunne se min pik og min kærestes gode røv.

Nu oplevede jeg hvad min kærestes halsbånd giver af magt, for nu rejste hun sig op, kyssede mig inderligt, mens hun med et fast tag i halsbåndet gjorde det helt klart, at det er hende der styrer mig! Hun begyndte at vende mig rundt, uden at jeg havde den fjerneste idé om, hvad hun nu havde fundet på. Jeg overvejede om hun måske ville give mig et klask bagi (jo, vi leger også med piske og den slags), eller hun måske ville have vist mig lidt frem, eventuelt bare have en pause? Jeg anede intet om hendes intentioner.

Hun stillede sig helt tæt bag mig, og hviskede i mit øre "du må godt", og jeg kiggede til siden, for at se hendes blik, og for at få en slags bekræftelse på hvad jeg lige troede jeg havde hørt.

Hun gentog "du må gerne", og mens hun havde fat i mit halsbånd, satte jeg mig på knæ foran manden der indtil nu havde stået med sin flotte og stive pik og set på min kærestes og mit sexshow.

En smule tøvende kom han tættere på, og øjeblikket efter kunne jeg lade mine læber omslutte pikhovedet på en fuldstændig fremmed fyr igen.

Jeg kan huske at jeg tænkte "det er så lækkert", så jeg nød følelsen, smagen, situationen. Jeg begyndte at sutte hans pik, og jeg kunne mærke min kærestes hånd skiftevis i min nakke og lidt på min skulder. Det var en rar følelse at have hende med, og ikke mindst at det var hende der havde bestemt hvad jeg skulle foretage mig. Hendes magt over mig er total, og jeg nyder at give hende den magt over mig, symboliseret ved hundehalsbåndet.

Jeg kunne mærke på den fremmede mand, at han var tæt på at komme. Egentlig havde jeg lyst til at blive ved med at sutte ham, og lade ham sprøjte i munden på mig. Men min kæreste skulle også have lidt af oplevelsen, om ikke andet så i hvert fald lov til at se. Jeg trak hovedet væk, og lænede mig bagover, så han kunne komme ud over min overkrop og i hovedet på mig. Den varme og fedtede sperm sprøjtede fra hans pik, og ramte mig på brystkassen, hvorfra det begyndte at løbe ned over min mave. Straks lod jeg atter min mund omslutte hans pik, og suttede ham helt tom. Og som den lydige mand jeg er, slikkede jeg selvfølgelig hans pik ren.

Sikke en herlig fornemmelse, at have en fremmed mands sperm på mig, og også i min mund, så jeg kunne nyde smagen. Jeg rejste mig op og kærtegnede min pige, og vi pjattede lidt, mens hun fik at vide hvor frækt jeg synes det hele var. Snart var vi alene, troede vi, den anden mand som havde nydt vores show var kommet tilbage, og vi faldt i snak. Egentlig ret hyggeligt, men vi havde en aftale den eftermiddag, så vi havde desværre ikke tid til at blive og snakke, eller se hvad der kunne ske, når der kom flere mænd.

Så mens vi tager vores tøj på, så vi kan komme tilbage til den virkelige verden, kommenterer jeg på at smagen af hans sperm stadig er i min mund, og øjeblikket efter kysser vi hinanden, og griner af at vi nu begge har smagen af hans sperm i munden.

Da vi kom tilbage til den virkelige verden, var det med en ny fræk oplevelse i baghovedet, som jeg er meget glad for at have delt men min nysgerrige og dejlige kæreste.

Heldigvis er vores nysgerrighed og legelyst stor og vi har ofte lyst, så der kommer masser af spændende oplevelser

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.