Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Boede på campingplads et sted i landet. En sen aften skulle jeg i bad. I toiletbygningen var der lukkede brusekabiner. Der var ikke andre end mig i baderummet. Jeg klædte mig af, men glemte at jeg skulle tisse. Jeg viklede mit håndklæde om mig og gik på toilet. Da jeg kom tilbage var der lys i en anden brusekabine, og døren stod på klem. Bag mig hørte jeg et "hej". Det var en mand, som havde hilst på mig flere gange dagene før. Han var nok ca. 60 år eller lidt mere.

Han var nøgen. Lidt overvægtig. En stor mave og ret behåret. Jeg forsøgte at lade være men mine øjne søgte hans pik, der hang slapt og dinglede. Mit hjerte begyndte at hamre. Det var pinligt. Jeg fik svaret "hej" og ville skynde mig ind i min brusekabine.

Men manden var ikke genert og spurgte mig direkte, om jeg ville med ham ind i kabinen. Jeg svarede ikke men stoppede. Og i næste nu stod jeg inde i brusekabinen med ham. Jeg begyndte at ryste, og det prikkede for mine øjne. Han sagde, at jeg bare skulle tage det roligt. Han trak håndklædet af mig og lod sine hænder glide rundt på min krop.

Han tændte for bruseren og skyllede os begge i varmt vand. Så slukkede han vandet og hældte en masse sæbe ud over mig. Nu sæbede han mig ind. Ja nærmest masserede mig over hele kroppen. Hans ene hånd gnubbede mine nosser og min pik og den anden hånd gled ind mellem mine baller. Han lod en finger glide ind i min numse mens han masserede min pik, der var blevet hård.

Men han stoppede hurtigt og sæbede sig selv ind og vaskede sig grundigt. Nu pressede han mig ned på knæ så hans pik dinglede lige ud for mit ansigt. Den var vokset, og nu var jeg blevet virkelig ophidset. Synet af den halvstive pik fjernede min nervøsitet og jeg tog pikken i min mund. Den blev hurtigt hård og jeg nød fornemmelsen og smagen af den hårde liderlige pik.

Efter noget tid trak han sig tilbage og famlede efter noget i sin toilettaske, som hang på en krog på væggen. Han fiskede et kondom frem og fik det hurtigt rullet på. Han hviskede, at nu skulle jeg kneppes. Jeg lå på alle fire. Manden hældte olie ud over min numse og gned det ind mellem mine baller og ind i mig. I næste nu pressede han pikken mod mit hul og gled ind i mig. Det gjorde ondt og var dejligt. Han ventede ikke men pressede sig helt ind i mig. Jeg følte at han var for stor men hurtigt havde jeg vænnet mig til ham.

Nu kneppede han mig. Hurtigere og hurtigere og hårdere og hårdere. Der gik måske kun fem minutter før han kom. Han udstødte små stønnelyde men forsøgte at være stille. Vi rejste os begge op. Han tog fat i min pik og begyndte at onanere mig. Samtidig stak han to fingre op i mig og masserede mig inden i. Jeg var helt glat af olie og sæbe. Jeg kom meget hurtigt. Alt for hurtigt.

Ør og svimmel gik jeg tilbage i min egen brusekabine og vaskede mig. Jeg var flov. Men jeg havde også en meget spændt følelse. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg har kun prøvet aftalte møder. Jeg så ikke manden igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.