Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min sexuelle debut fik jeg som ung teenager, efter at have spillet min tissemand nat efter nat, eftermiddag efter eftermiddag, til pigerne i klassens små spirende toppe under blusen og små mørke dun mellem benene.

Vi drenge lurede på pigerne hver eneste gang de skulle bade efter gymnastik, Vi listede døren op, og så vores små drømmepigers fine små dunede skød med små buler under hagen.

Efter endnu en 20 minutters tid med at lure på mine klassekammeraters kønsdele, havde jeg forståeligt nok en dunkende spilletrængende tissemand. Desværre var jeg for genert til at spørge de andre drenge om vi skulle gokke af sammen og få lettet trykket. Jeg listede ned i parken ved siden af skolen, da jeg vidste via rygter at der skulle være voksne mænd der dyrkede sex i buskene.

Jeg havde været dernede flere gange før, men som den typiske teenagerdreng så mistede jeg modet og løb hjem. Blot for at låse døren og give mig selv en dejlig udløsning på værelset til nøgenbilleder af Carina fra Lykkehjulet.

Men den dag havde jeg besluttet, at jeg skulle have tissemanden tømt af en fremmed og voksen mand. Jeg gik lidt rundt i buskene, de fleste havde rigtigt nok buler i deres voksne bukser. Men de var liiidt skeptiske overfor den teenager der listede rundt i buskene og kiggede.

Der var et såkaldt Jagthus midt i parken, oppe på en høj med klart udsyn til alle i parken. Der stillede jeg mig op mellem de cruisende voksne mænd, og stod og gnubbede min bule med hånden i lommen.

Jeg var ved at miste modet flere gange, men til sidst mandede jeg mig op (så godt som en teen dreng kan), med dunkende drengelem, og gik direkte ind mellem de voksne og stillede mig ved Jagthytten med udsigt udover søen. Alle kunne se mig der, og det tændte mig helt vildt.

Efter nogen tid og mange vantro blikke fra sikkert ansvarlige familiefædre, kom der er en moden fyr som jeg stod og pettede lidt med. Det var allerførste gang jeg mærkede en voksen mands stive pik. Den spændte fornemmelse, varm og blød dernede i bukserne.

Han mærkede også på min lille bule. Men eftersom folk gloede lidt vel rigeligt på os, trak han os ind i buskene lige ved siden af Jagthytten. Der stod vel en 3-4 voksne og kiggede på at jeg fik lynet bukserne ned, og fik hevet min stive drengepik ud i den frie luft.

Han gokkede mig lidt, bemærkede den våde presperm og gik på knæ for at sutte mig i stedet. Der var flere udbrud, ikke alle mente at det var en klog ide for en voksen moden mand at sutte en ung teenager af i en offentlig park.

Efter lidt tid, hvor jeg undrede mig over fornemmelsen af skægstubbe mod min mave og varm tunge om min drengetissemand, blev det alvor.

Han hev mine bukser ned, og begyndte at gokke mig af foran alle de andre. Nørj de kiggede på min stive pik. Men hurtigt lynede de ned, og gokkede deres pikke af til synet af den modne mand der gokkede den lille skoledreng af. Efter forbløffende lang tid, var jeg ved at komme. Jeg tænkte på de knapt udviklede piger i min klasse, deres dunede tissekoner og deres små bryster, mens hans barkede næve kørte min forhud frem og tilbage.

Jeg mærkede det som om rygraden var på vej ud af min tissemand der nådesløst blev malket af den barkede voksne næve. Jeg sagde "Jeg kommer", og den voksne satte farten op til jeg bare sagde " Ahrrrrrr, ahhhrrr, ahhrrr" og det længste strint af sæd jeg nogensinde har evnet at sprøjte, ramte hækken.

Er du sindssyg en orgasme jeg fik, husk på at jeg kun var ganske lille. Jeg havde aldrig prøvet andres hænder på min tissemand. Og han blev ved med at malke min drengepik tom foran de voksne der også spermede.

Næsten i hvert eneste spisefrikvarter gik jeg en tur i parken, fik lettet trykket ud over krævende mandefingre, i en varm mund eller senest i en stram manderøv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.