BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu skal jeg fortælle jer en lille historie, som jeg har oplevet for nogen tid siden, da jeg var

sendt ud og arbejde uden for min by. Jeg er bi, men har aldrig tilladt mig, at disse følelser er kommet til overfladen. Sådan går det sikkert mange, men fantasierne om sex mellem mænd har hele tiden trængt sig på. Jeg har tit fantaseret om at blive slikket af en mand og blive bollet hårdt i endetarmen og naturligvis også, at jeg slikker en stiv og hård pik, nusser nosser og til sidst for lov til at trænge op i en dejlig stram manderøv. Jeg er jo godt udrustet og jeg tror, at min pik og tunge kan tilfredstille både mand og kvinde.

SEX I DAG?

Som sagt blev jeg af mit firma sendt ud i provinsen for at få styr på en byggeplads i Midtjylland. Da jeg ankom, fik jeg klaret ærterne og hen mod aften aftalte hele mandskabet at tage til den næste by, for at få noget at spise og drikke. Efter aftensmaden gik vi rundt i byen, hvor vi fandt et diskotek, hvor vi, ialt 20 mand gik ind. Vi fik noget at drikke og der var nogle lokale damer tilstede. Vi dansede og hyggede os. Jeg talte meget med min kollega Steen. Vi skiftedes til at gå ud og danse med damerne, men på en eller anden måde, følte vi os begge bedre tilpas i vores eget selskab. Steen har forlovet, men jeg var fri, da min tidligere veninde var skredet, hvilket for mig også havde tilfølge, at jeg ikke havde fået nærhed og kontakt i de sidst mange måneder. Jeg fik lyst til at nærme mig Steen. Han var muskuløs og en flot fyr omkring de 30. Selv var jeg en moden mand omkring de 55, så der var nogen aldersforskel. Jeg har intet imod aldersforskel. Jeg findet det ophidsende. Den ældre mand kan lære den unge mand eller kvinde noget og det samme kan den modne kvinde. Det er, og har jo aldrig være let at være ung og skulle finde sig til rette, hverken i samfundet eller i sengen.

Tiden gik og på et tidspunkt ud på aftenen sagde jeg til Steen, at jeg ville gå hjem til vort hotel. Steen mente, at han ville blive på diskoteket, men at han også snart ville gå hjem.

Vi tog afsked med hinanden og jeg tænke, at nu blev det ikke til noget med et lille eskapade med Steen, ihvertfald ikke den aften.

Da jeg kom hjem på mit værelse gik jeg i bad og så lidt fjernsyn. Jeg kunne høre at Steen kom hjem og lidt senere bankede det på min dør. Jeg lukkede op og der stod hans så og spurgte om vi ikke lige skulle drikke en godnat øl. Jeg sagde ja og vi snakkede og drak øl.

Jeg var liderlig og forestillede mig, hvordan Steen og jeg tilfredstillede hinanden. Jeg kunne mærke, at min pik blev stiv. Jeg tror, at Steen kunne se på mig, at jeg tænkte noget i den retning. Han sagde ikke noget, men fortalte om sit forhold til sin forlovede. Jeg fantaserede videre om, hvor det ville være at mærke Steen´s muskuløse krop og baller. Han havde den dejligste stramme røv, hvilken jeg havde set mange gang, når vi tog bad efter arbejdet. Jeg fortalte ham også om min tidligere kæreste, som nu havde fundet en anden. Ikke mand, men kvinde, da hun havde fundet ud af, at hun var mere til damer. Jeg sagde, at jeg også troede, at det det var bedre at have et forhold til en mand. Steen kiggede tavs på mig, men smilede bredt. Måske tænkte han inderligt, at det ville være helt fint med et lille mandknald. Vi sad overfor hinanden og jeg tænkte, at nu måtte jeg tage slå til, hvis jeg ville have min mandesexdebut med ham.

Jeg satte mig over ved siden af Steen og lagde min arm om ham og sagde, at det havde været en dejlig aften. Det mente Steen også. Pludselig lagde hans sin hånd på mit lår og førte hånden op mod mit jernhårde lem. Jeg blev meget glad og kyssede ham på kinden. Min følelse af Steen var ikke helt forkert. Steen begyndte efter nogen tøven forsigtigt at tungekyssede mig og han krænkede min stramme jeans af mig. Jeg lod ham trække mine bukser ned. Han blev mere og mere vild. Han rev min trusser af mig og min pik stod lige ud i luften. Han greb fast om den og skubbede mig tilbage i sofaen. Hans mund lukkede sig om pikken, mens hans masserede min barberede nosser. Han våde tunge gled omkring mit pikhoved og han trak min ind i sin mund, så min pik røg ned i hans hals. Han var lige ved at brække sig, da pikken rørte ved hans drøvel. Det var dejligt at få et blowjob af en fyr. Jeg krammede hans muskuløse krop, de store kraftige overarme samt hans lille og faste numse.

Jeg trak mig tilbage og bad ham om at lægge sig med mig i en 69ér. Han indvilligede og jeg fik for første gang en mandepik i munden. Steen pik var større end min. Jeg slikkede hans pikhovede og lod min tunge glide ned af hans skaft og ind under forhuden. Steen var barberet, så det var en fornøjelse at tage hans pik i munden og masserer hans dejlige store nosser. Jeg tog hans tunge store nosser i munden. Han stønnede og jeg nød også hans behandling af mine kønsorganer.

Steen masserede samtidig mit røvhul med sin finger og smurte det med vaseline.. Jeg kunne mærke, at hans nu stak flere fingre langsom og blidt kom op i min numse. Jeg var meget liderlig og har aldrig forestillet mig, at det kunne være så dejligt at mærke en mand i numsen.

Steen spurgte om det var iorden at han trægte om i mit anus. Jeg sagde, at jeg aldrig havde haft analsex før, men når han nu havde smurte mit hul med glidecream kunne der vel ikke ske noget. Han tog meget glidecream på fingrene og smurte mit hul og hans pik. Steen sagde, at jeg skulle lægge mig på ryggen og slappe af. Jeg mærkede, at han pressede min ben og røvballer fra hinanden og førte sin stive, lidt krumme pik hen mod mit indsmurte røvhul. Jeg kunne mærke at hans store, svulmende pikhoved pressede mod min snævre stjerne. Han sagde, at jeg skulle slappe lidt mere af og med ét mærkede jeg, at hans hoved og skaftet trængte ind i mig. Han gav et lille støn fra sig. Det var dejlig at mærke en mand i mig. Steen bollede mig roligt og førte sit store, stive jern i lange seje træk ind og ud af mit våde anus. Hans store svulmende nosser slog mod min ende.

Jeg kunne mærke, at pikken kom helt til bunds. Jeg onanerede og efter nogen tid kom Steen med et vildt brøl i mit endetarm. Jeg kunne mærke, at hans varme sperm løb ud af mit ømme røvhul. Han trak sig langsom ud af det og slikkede mit numsehul rent. Bagefter stak han sin pik ind i min mund, så jeg kunne slikke den ren. Steen var rigtig liderlig og gryntede noget inden han kom med endnu et kraftigt sprøjt. Jeg viste ham sæden og tungekyssede ham så voldsomt og liderligt, at spyt og sæd dryppede ud af vores mundvige.

Til sidst tog Steen min pik i munden. Hans tunge gled op og ned af skaftet og rundt om mit pikhoved. Han bevægede sig hurtige og kraftigere og jeg begyndte at bevæge mit underliv i kneppebevægelser. Min pik gled ind og ud af hans mund alt imedens han tak sin finger op i min ømme endehul. Det var dejligt og jeg fik en stor orgasme og min sperm røg lige ind i Steen mund og ned af hans skæg. Han kyssede mig og lod mig smage på min egen sperm.

Steen og jeg gentog legen igen i al den tid vi var udsent til Jylland. Det var bare en dejlig oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 113 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.