Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min fantastiske oplevelse med min storebrors bedste ven fantaserede jeg ofte om hvad vi skulle lave, hvis jeg fik muligheden for at lokke ham igen. Jeg håbede selvfølgelig at en ny chance ville byde sig en af de mange gange, hvor han overnattede hos os.

Ca. hver 2. fredag kom han på besøg hos os og spiste aftensmad sammen med os. Senere på aftenen tog han og min storebror til bal på den lokale kro. Mange gange havde han fået lidt for mange øller til at kunne køre bil og så overnattede han hos os.

SEX I DAG?

Når de var taget af sted til kroballet blev jeg som regel hjemme og så fjernsyn. Omkring midnatstid tog jeg et bad og tømte og skyllede mit hul i håbet om at han ville komme ind til mig for at sove når de kom hjem fra ballet.

Jeg gentog denne seance en del gange i de kommende uger, men desværre skete der ikke noget og jeg var ved at opgive håbet om at få en ny fræk oplevelse sammen med ham. Men så en fredag lige før jul skete det. Han havde igen været til bal på den lokale kro sammen med min storebror og ved 2-tiden om natten hørte jeg hans bil køre op foran vores hus. Jeg lå og ventede med bankende hjerte og håbede han ville komme ind på mit værelse. Pludselig hørte jeg en sagte banken på min dør.

Jeg bad ham om at komme ind på værelset til mig. Han stod og så lidt undskyldende på mig og fortalte, at han havde fået lidt for mange øller indenbords til at kunne køre bilen hjem. Han spurgte så om han måtte sove sammen med mig. Jeg svarede ham at selvfølgelig måtte han det. Han var tydeligt lettet og begyndte straks at tage tøjet af. I løbet af ingen tid stod han kun i sine underbukser. Han meddelte at han lige var nødt til at gå en tur på toilettet for at få hældt nogle af de øl ud han havde indtaget.

Jeg hørte ham ude på toilettet og hørte hvordan vandet løb ret længe i håndvasken. Jeg lå og forestillede mig, at han var i gang med at vaske sin store pik helt ren for at jeg kunne sutte den af på ham. Endelig blev han færdig og kom ind på mit værelse igen og lukkede døren. Han stod et kort øjeblik og kiggede på mig. Så smed han underbukserne og satte sig på min sengekant med ryggen til mig. Jeg nåede lige at få et glimt af hans dejlige store slappe pik inden han satte sig. Jeg trak dynen til side og han lagde sig på ryggen ved siden af mig. Jeg trak dynen over os.

Efter kort tid hvor ingen af os sagde noget spurgte jeg ham, om han havde scoret noget fisse til ballet. Han svarede, at det havde han ikke. Jeg lå igen lidt inden jeg samlede mod til at tage næste skridt. Jeg lagde min højre hånd på hans store behårede nosser og klemte dem lidt. Så spurgte jeg ham om han så trængte til at få dem tømt. Han tøvede, men svarede så næsten uhørligt med et forsigtigt ja. Okay sagde jeg, den klarer jeg. Jeg trak dynen af os og skubbede den ned i fodenden af sengen.

Jeg satte mig på knæ mellem hans let spredte ben og bukkede mig ned over ham. Jeg tog hans allerede halvstive pik i munden og slikke og suttede det bedste jeg havde lært. I løbet af ingen tid stod hans pik stor og hård lige op i luften. Jeg følte at jeg var kommet i paradis. Tænkt at jeg endnu engang fik lov til at smage denne skønne pik. Jeg gik i gang med at køre mine løber op og ned at det store skaft. Jeg kunne høre på hans åndedrag og hans sukken og stønnen, at han nød det mindst lige så meget som jeg. Han stønnede højere og højere og begyndte at bevæge sit underliv op og ned i samme takt som jeg kørte min mund op og ned over hans pik. Da jeg fornemmede, at han næremede sig en udløsning stoppede jeg med mit mundarbejde og tog fat i pikken og glemte hård om den helt nede ved roden. Dan han var faldet lidt til ro igen gik jeg igen i gang med mit mundarbejde. Dette gentog sig nogle gange hvor jeg stoppede inden han fik udløsning. Jeg var opsat på at nyde det så længe som muligt.

Jeg sad nu og nullerede hans store nosser og nød synet at hans store stive pik, der glinsede af mit spyt. Jeg kiggede på ham og spurgte, om han kunne tænke sig at kneppe mig. Han kiggede spørgende på mig og spurgte hvad jeg mente med det. Jeg svarede ham at jeg lige siden jeg første gang fik lov til at sutte pikken af på ham havde fantaseret om, hvordan det ville være at få hans pik op i min røv. Han lå lidt og overvejede det og så sagde han, at hvis jeg troede at jeg kunne klare det, så var han da med på at prøve.

Jeg lagde mig på ryggen ved siden af ham og løftede min ben så der var fri adgang til mit hul. Jeg bad ham om at smøre sin pik godt ind i spyt inden han trængte op i mig. Jeg lå og fulgte fascineret med i hvordan han spyttede i sin højre hånd og gned spyttet af på hans store pikhoved. Pikhovedet glinsede af spyt og jeg blev mere og mere opsat på at mærke hans pik trænge op i mig. Så tog han fat i sin pik helt nede ved roden og styrede den mod mit hul. Jeg mærkede det våde pikhoved ramme mit hul og jeg prøvede at slappe så meget af som muligt. Han begyndte at presse hårdere og hårdere indtil ringmusklen pludselig gav efter og pikhovedet gled indenfor. Det gjorde en del ondt, men samtidigt var det utrolig dejligt. Da han havde fået hovedet indenfor holdt han en kort pause. Men det varede ikke længe inden han igen begyndte at presse og jeg mærkede hvordan hans store pik cm for cm gled op i mit snævre hul. Smerten var der stadig, men den blev helt og aldeles overgået af min liderlighed. Så mærkede jeg hans store behårede nosser mod mine balder og jeg vidste at han nu var helt i bund. Han holdt igen en kort pause med pikken boret helt i bund i mig. Så begyndte han stille og roligt at bevæge pikken lidt ud og pressede den i bund igen.

Efter kort tid hvor jeg mærkede at jeg slappede mere og mere af i mit udspillede hul begyndte han at kneppe mig rigtig. Han skiftede mellem små korte stød med pikken helt i bund og med lange rolige bevægelser, hvor han næsten trak pikken helt ud for så igen at presse den i bund i mig. Jeg nød det i fulde drag og tårrene trillede ned at mine kinder. Da han så det stoppede han pludselig op og spurgte om det gjorde for ondt på mig. Jeg svarede ham at det var vidunderligt og at det var glædestårrer der var i mine øjne. Således opmuntret tog han nu for alvor fat og gennemkneppede mig. Jeg mærkede hvordan hans pik gled hurtigere og hurtigere ud og ind af min efterhånden meget ømme røv. Og så skete det endelig. For første gang mærkede jeg den vidunderlige fornemmelse når en pik bliver endnu større og hårdere og begynder at pulse sin sperm dybt op i mit hul. Han stønnede helt vildt og stødte hårdt helt i bund for hvert sprøjt der kom. Langsomt ebbede hans udløsning ud og jeg mærkede hans svedige krop der sank ned over min. Jeg lagde begge mine arme om ham og krammede ham meget hårdt.

Efter vi havde ligget sådan et stykke tid kunne jeg mærke, hvordan presset i mit hul begyndte at aftage i takt med at hans pik blev slappere. Jeg bad ham om at rejse sig op på knæ men at lade pikken blive oppe i mig. Det gjorde han og jeg tog fat om min egen stive pik og spillede den af op ad min mave og mit bryst. Jeg fik den meste vidunderlige udløsning med hans pik oppe i mig og jeg kunne mærke hvordan mit hul masserede hans pik i samme takt som min sperm sprøjtede ud af min pik.

Han trak sig ud af mig og lagde sig på ryggen ved siden af mig. Jeg lagde min hånd på hans svedige behårede bryst og takkede ham for den mest fantastiske oplevelse i mit liv. Han rejste sig og sagde, at han var nødt til at gå på toilettet for at få vasket sin pik ren for spyt og sperm. Han gav mig et håndtørklæde inden han gik som jeg tørrede mig i og derefter lagde under min bagdel. Jeg lå og mærkede hvordan hans sperm stille og roligt sivede ud af mit hul.

Han kom tilbage og vi lå længe ved siden af hinanden uden at sige noget. Så gav jeg ham endnu en krammer og sagde godnat. Vi faldt begge to i søvn kort tid efter tømte og tilfredsstillede.

Jeg fik fornøjelsen af hans pik i mit stramme hul nogle få gange mere inden han fandt sig en fast kæreste og senere blev gift.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.