Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores øjne havde mødtes i baren og han kiggede på mig, så man ikke var i tvivl om han ville have mig. Jeg nikkede tilbage og fortsatte min samtale med min ven. I løbet af aftenen udvekslede vi mange blikke og på et tidspunkt, mens min ven var på toilet, gik jeg op og gav ham mit nummer og satte mig ned til bordet igen, inden han kom tilbage.

"Skriv til mig nu." Havde jeg bare sagt. Jeg nåede at sidde lidt inden første besked kom.

SEX I DAG?

"Hej. Tak for dit nummer. Er du til noget?" Skrev han. Jeg kiggede ned på telefonen, og vidste at han kiggede på mig. Min ven kom tilbage, men jeg svarede kort alligevel.

"Hej. Helt bestemt, når min ven og jeg smutter om lidt, så mød mig uden for 5 minutter efter." Svarede jeg.

Min ven hentede en øl mere, mens svaret kom.

"Din lækre stramme røv skal have så meget pik! Jeg sidder sgu her med halvfed på bare ved tanken om det." Skrev han. Jeg kiggede over på ham og med et smil kiggede han ned på sin pik, og der var en tydeligt bule i hans bukser. Min ven kom ned og vi gav os til at drikke øllen.

"Hold da op, det kan jeg se! Glæder mig til at pakke den ud, tage den i munden og gøre dig godt stiv inden du skal kneppe mig." Svarede jeg.

"Din røv skal få pik hele natten min unge ven! Skal jeg invitere en af mine venner? Han har en god pik og stor appetit på unge liderlige piksultne fyre." Skrev han. Lige efter sendte han et billede af hans vens pik, og den var virkelig flot. En tyk sag på 18-19 cm.

"Meget gerne! Jo flere, jo bedre." Svarede jeg.

"Hvad siger du til at vi smutter når vi har drukket ud? Jeg er ved at være lidt træt." Sagde jeg til min ven.

"Det passer helt fint, jeg skal også på arbejde i morgen jo." Svarede han.

"Nåe ja, det er også rigtigt. Arbejde på en lørdag burde ikke være tilladt." Sagde jeg.

"Tell me about it." Svarede han og drak det sidste af hans øl. Vi gik ud og sagde farvel og cyklede hver sin vej hjem. Men jeg vendte om efter jeg var drejet om hjørnet og kørte tilbage til baren.

"Jeg venter udenfor nu." Skrev jeg til manden fra baren. Der gik ikke længe før han kom ud.

"Hej frække. Er du stadig frisk?" Spurgte han.

"Ja selvfølgelig." Svarede jeg.

"Fedt, skal vi ikke smutte op til mig? Jeg bor lige rundt om hjørnet." Sagde han så.

"Jo, lad os det." Svarede jeg og han begyndte at gå. Vi kom op i lejligheden, en 2-værelses med en stor lys stue og et soveværelse med en seng med hjørnestolper.

"Min ven har lige svaret, at han er her om 5 min. Så jeg håber du er klar til pik." Sagde han.

"Det lyder dejligt, glæder mig til at mærke hans pik. Nu har jeg jo set den." Sagde jeg med et smil.

"Lige præcis." Sagde han, mens han spændte sine bukser op og trak sin pik frem. Jeg satte mig ned på knæ og begyndte at slikke den. Det var en flot pik, helt lige og med perfekte nosser. I mens jeg sad på knæ, trak han sin trøje af og skubbede sine bukser ned om anklerne.

"Kom med her." Sagde han og trak mig op. Han smed det sidste af sit tøj og begyndte at gå ind mod soveværelset. Jeg fulgte efter og smed også mit tøj. Han gik hen til en kommode og åbnede en skuffe, der var fuld af dildoer, buttplugs og bondage udstyr.

"Hold da op, det er noget af en samling du har der." Sagde jeg.

"Ja, det skal vi nok få brug for senere." Sagde han og tog en bøtte glidecreme og gik hen mod mig og stillede sig bag mig. Han stillede sig bag mig og legede med mit hul med sin ene hånd og klemte glidecreme ud af bøtten med sin anden hånd og smurte sin pik ind. Han skiftede hånd, og smurte mit hul ind og kørte en finger op kort inden han flyttede fingeren og satte sin pik for mit hul og langsomt pressede sig op.

Det strammede lidt, men han gled ind og begyndte langsomt at kneppe mig. Han trak mig ind til sig, og kørte sin pik ind og ud af mig.

"Hold kæft, du er dejligt stram knægt." Sagde han og kyssede min nakke. Jeg kunne høre døren gå, og tænkte det måtte betyde hans ven var kommet. Han kom ind i soveværelset.

"I er allerede i gang, dejligt." Sagde han og begyndte at tage sit tøj af.

"Ja, han trængte virkelig til pik knægten, så jeg ville ikke lade ham vente." Sagde manden fra baren.

"Naturligvis ikke." Sagde vennen og satte på sengen og trak mit hoved ned til hans pik.

"Så er det jo bare at give ham en ordentlig omgang." Sagde vennen.

"Det var i hvert fald tanken." Sagde manden fra baren og begyndte at kneppe mig med et solidt greb om mine hofter. Jeg var i den syvende himmel og virkelig liderlig, tanken om to pikke tændte mig helt vildt og at de på den måde bare gik i gang var også frækt. Der var ikke den sædvanlige høflighed, men de antog bare at jeg kunne bruges som de lystede og de havde helt ret.

Han kneppede mig godt og ret hårdt, og jeg måtte holde fast i vennens lår med den ene hånd for at holde balancen. Vennen havde godt fat om mit hoved og styrede hvordan jeg slikkede hans pik. Manden fra baren gav min røv smæk, mens han kneppede mig.

"Du går sgu til den min ven." Sagde vennen.

"Han har også siddet og gejlet mig op nede på baren i næsten to timer, så nu mærker han konsekvensen." Sagde manden fra baren. Han trak sig ud af min røv, og spredte mine balder.

"Sådan der, hullet er lige så stille ved at åbne sig for os." Sagde han og gav mig lidt flere smæk, inden han igen stillede sig bag mig og pressede sin pik op i min røv. Jeg gav et tilfredst støn fra mig, da han igen pressede sin pik op i min røv.

"Du forstår sgu at finde de gode liderlige knægte, der kan tage noget pik." Sagde vennen og rejste sig op. Jeg benyttede muligheden til at tage godt fra på sengen med mine hænder, mens manden fra baren begyndte at kneppe mig hårdt igen. Vennen gik over til skuffen og kom tilbage med manchetter og begyndte uden at sige noget bare at sætte dem på mine hænder, mens manden fra baren skubbede mig frem mod sengen.

"Ned på knæ og læg dig ind over sengen knægt." Sagde manden fra baren, da vi var nået helt hen til sengen. Jeg gik langsomt ned på knæ, og han fulgte med hele vejen ned, så hans pik blev i min røv. Vennen gik tilbage til skuffen og fandt reb frem og bandt en ad gangen og med stor dygtighed mine hænder fast til hjørne stolperne i den modsatte ende af sengen. Han rejste sig i sengen og satte et ben på hver side af mig og satte sig ned på min ryg, med benene ud over sengen og tog fat om mine balder og spredte dem.

"Så kan vi se hvad vi laver." Sagde vennen.

"Åhh ja præcis sådan der. Hullet er også helt åbent nu." Sagde manden fra baren da han trak sig ud. Han spyttede på mit hul og pressede sin pik op i mig igen. Vennen sad fortsat og spredte mine balder, mens manden fra baren langsomt kørte sin pik helt ind og ud af min røv. Vennen slap taget i mine balder og gav dem et smæk hver gang manden fra baren kørte sin pik ud. Jeg var ret fuld efter øllene nede fra baren, jeg havde ikke fået aftensmad, så det var gået lige i blodet. Jeg havde derfor ikke rigtigt kunnet følge med, da vi først var kommet op i hans lejlighed og lå for første gang nu og lod det gå op for mig hvad der faktisk skete og mærkede liderligheden skylle ind over mig. Det var en ret vild start på et one-night stand, at have en pik i røven inden for 5 minutter efter vi var gået ind af døren og nu 5 minutter senere ligge bundet til sengen, mens to mænd var i færd med at bruge mig godt og grundigt. Men øllene nede fra baren gjorde at jeg slappede af og bare nød at lade dem bruge mig.

slikker røv analt rimming homosexVennen rejste sig fra mig og manden fra baren trak sig ud af min røv og spredte mine balder og slikkede mit hul. Jeg gav et tilfreds støn fra mig, mens jeg mærkede hans tunge arbejde sig ind i mit åbne hul. Han rejste sig og vennen stillede sig bag mig og gav sig til at kneppe mig. Han kørte lige pikken ind og ud et par gange, holdt så en pause hvor jeg kunne mærke at han stillede sig til rette og fik et godt greb om mine hofter og begyndte så at kneppe mig virkelig hårdt. Lyden af hans lår der hamrede ind mod mine rungede i rummet og blev blandet med mine støn over hans behandling af mig.

Han blev ved et godt stykke tid inden han satte farten lidt ned og kørte sin pik ud i lange rolige stød et halvt minuts tid inden han begyndte at kneppe mig hårdt igen. Det var en helt vild følelse og jeg var sindssygt liderlig og stønnede virkelig højt over kneppeturene der på den gode måde næsten var mere end jeg kunne klare. Vennen rejste sig op og manden fra baren stillede sig bag mig og så var det hans tur til at give min røv en ordentlig tur. Imens stod vennen ved siden af og spredte mine balder. Jeg blev virkelig kneppet igennem og de nåede at bytte et par gange inden manden fra baren gik over til en hjørnestolperne og begyndte at spænde mig fri. Da jeg var spændt fri, løftede vennen mig op at stå, mens han igen holdt sin pik i min røv. Han gik med mig ind i stuen, hvor han stoppede foran sofaen og trak sig ud af min røv. Han drejede mig rundt og gav mig et dybt langt tungekys, mens han greb fat om mine balder og jeg spillede hans pik, som var helt stiv og hård.

"Læg dig ned på ryggen." Sagde han og jeg lagde mig ned. Han løftede mine ben op, og satte sig på knæ foran sofaen og skubbede sin pik op i min røv og begyndte at køre den roligt ud og ind. Manden fra baren satte sig på knæ ved siden af mig og drejede mit hoved over til hans pik.

"Hvordan har røven det knægt? Kan du stadig holde til det?" Spurgte manden fra baren.

"Ja, den har det fantastisk. Det er længe siden jeg er blevet kneppet så godt." Svarede jeg fuld og liderlig.

"Perfekt, for vi er langt fra færdige med dig." Svarede han og rejste sig i sofaen og stillede sig med røven hen mod mig og lænede sig tilbage mod mig og greb fat om skuldrene på vennen og gav ham et kys.

"Ind med tungen knægt." Sagde han og skubbede røven helt hen til mit hoved. Jeg greb fat om hans balder og spredte dem og lod min tunge køre op og ned ved hans hul, mens jeg kunne mærke at han stod med den ene hånd på hans pik. Efter lidt tid rejste han sig dog op.

"Det fungerer ikke det her, lad os få knægten ned på knæ og slikke os i gennem her i sofaen." Sagde manden fra baren.

"God ide." Svarede vennen og trak sig ud af min røv og rejste sig op. Jeg rejste mig op, mens de to mænd lagde sig på ryggen i sofaen ved siden af hinanden og jeg satte mig ned foran dem og tog manden fra barens pik i munden og begyndte at slikke hans pik, mens jeg havde min ene hånd på vennens pik. Jeg slikkede hans pik op og ned, så hans nosser og ned til hans røvhul og kørte tungen op og ned og ind. Han var helt glatbarberet og duftede af mand. Jeg skiftede til vennen og gav ham en tur og sørgede for at bruge masser af spyt og gjorde alt hvad jeg kunne for at det skulle være godt for dem. De virkede også til at nyde det, mens de lå og stønnede og kyssede hinanden.

Jeg fik lov at slikke dem sådan i et godt stykke tid, inden manden fra baren rejste sig og spredte mine balder, og slikkede mig i røven. Han sluttede med at spytte og rejse sig op og stille sig overskrævs hen over mig og skubbe sin pik op i min røv. Hans hænder hvilede på min ryg, og hans pik blev presset i bund i min røv. Han kunne virkelig komme dybt i min røv på den måde og han udnyttede det og trykkede sig helt i bund og holdt den der lidt inden han begyndte at kneppe mig. Efter lidt tid, trak han sig ud af min røv og jeg kunne mærke min røv stå fuldstændigt åben.

"Åhh ja, den er fuldstændigt åben din røv. Helt åben." Sagde han og jeg mærkede en spytklat ramme på kanten af mit hul og glide ned inden hans pik igen blev presset i bund i mig. Han kneppede mig så hurtigt kan kunne og jeg måtte kæmpe med at slikke pik på vennen samtidig. Det var tydeligt at han var virkelig liderlig og tæt på at komme, så det varede heller ikke længe før han trak sig ud af min røv.

"Vend dig om knægt." Sagde han og jeg rejste mig om. Han stod og spillede sin pik det sidste inden han stoppede og satte pikken hen foran min åbne mund og skød sin ladning ind i munden på mig. De første tre sprøjt var der virkelig tryk og jeg kunne mærke hans varme sperm i min mund, inden han begyndte at spille sin pik for at få det sidste ud. Han ramte mig med flere sprøjt og da han var færdig, havde jeg sperm rundt i hovedet, men han havde ramt min mund med det meste. Jeg tog fat om hans pik og suttede det sidste ud af ham inden jeg slugte hans ladning.

"Ahh knægt, præcis sådan skal en ladning modtages." Sagde manden fra baren og tog sin pik i hånden og gik lidt væk fra mig.

"Kom herop knægt og læg dig foran mig." Sagde vennen, der lå på siden i sofaen. Jeg lagde mig ned foran ham, og han trak mig hen til ham og skubbede sin pik op i mig og begyndte at kneppe mig langsomt. Imens gik manden fra baren ud i køkkenet og kom tilbage med et glas kølig vin i hånden og står lidt og drikker med pikken hængende slapt mellem benene.

"Vil du have noget? Du kigger så sulten efter vinen." Sagde manden fra baren. Jeg nikker og får glasset, mens han går ud og henter et nyt. Da han kommer tilbage er jeg allerede halvvejs gennem glasset. Vi skåler og jeg drikker resten. Han tager glasset og griner lidt, mens jeg læner mig tilbage og drejer hovedet og kysser vennen, mens han kører sin pik langsomt ind og ud af min røv og trækker mig ind til ham. Manden fra baren kommer tilbage og giver mig endnu et glas vin. Jeg tager det og drejer mig rundt tager en stor tår af glasset, rækker ud og skåler med manden fra baren igen. Tre til fire tåre senere har jeg også drukket det, og mærker hvordan jeg stadig er ret fuld og ser frem til at mærke effekten af vinen ramme mig. Jeg er stadig vildt liderlig og nyder følelsen af manden helt tæt bag mig, mens hans pik kører ind og ud af min røv.

Manden fra baren satte sig på armlænet og drak af sin vin, mens vi rykkede tættere på og jeg begyndte langsomt at slikke hans pik, mens han kørte rundt i mit hår med hans hånd. Hans pik er til starte med kun halvstiv, men vokser sig langsomt stiv, mens vennen begynder at kneppe mig hårdere og hårdere og til sidst knepper mig alt hvad han kan. Efter lidt tid, trækker han sig ud af min røv og rejser sig op og jeg hopper ned på knæ på gulvet og åbner munden. Kort tid efter begynder at sperme ud over mit ansigt og ned i min mund. Det er en ordenligt ladning han har og jeg må sluge inden jeg igen tager hans pik i munden og sutter det sidste ud af ham.

"For satan da knægt, du forstår sgu at sutte pik!" Sagde vennen og tog sin pik i hånden og satte sig på en stol.

"Tak." Sagde jeg med et smil.

"Følg med mig knægt." Sagde manden fra baren og jeg rejste mig op og kunne for alvor mærke vinen virke der og hvordan jeg havde svært ved at holde balancen. Han trak mig med ind i soveværelset og skubbede mig ned over sengen, så jeg ligger på maven. Han smider sig ned over mig og slikker min røv igen inden han rejser sig op og sætter sig på knæ bag mig og skubber sin pik op i røven på mig og ligger sig ned over mig og begynder at køre sin pik langsomt ind og ud af min røv. Jeg har hans varme ånde lige ved øret.

"Dine huller tilhører os i nat knægt og vi er slet ikke færdige med dig." Sagde manden fra baren lavmælt i mit øre.

"Ja vel." Svarer jeg bare.

"Dit røvhul skal kneppes fuldstændigt i smadder inden vi er færdige med dig!" Sagde han så.

homo-sex trekant"Ja vel." Svarede jeg bare og mærkede hvordan hans pik blev trykket helt i bund. Han rejste sig lidt op med hænderne på mine skuldre, men kneppede mig stadig i langsomme rolige stød. Imens kunne jeg ud af øjenkrogen se hans ven, stå og drikke et glas vin, mens han nød synet af os ligge i sengen. Efter lidt tid er han færdig med vinen og kommer over og sætter sig foran mig. Manden fra baren sætter sig op med et knæ på hver side af mine balder, så jeg kan rejse mig lidt op og slikke vennens pik. Den vokser sig ligesom manden fra barens pik igen langsomt stiv efter at være kommet for kort tid siden. Jeg slikker hans pik lidt, mens han ligger på albuerne og nyder synet af min mund, der arbejder op og ned af hans pik og nosser.

Han rejser sig op og kommer tilbage med reb og mens jeg stadig ligger i sengen fører mine hænder om på ryggen og binder dem sammen. Manden fra baren rejser sig lidt op og de trækker mig op på knæene og binder derefter mine arme fast til min krop ved at føre rebet rundt om min overkrop og binde det fast. Manden fra baren trækker sig ud af min røv og trækker mig med bagud i sengen og rejser mig til sidst op på gulvet og presser igen sin pik op i mig. Vennen henter endnu et reb og fører det rundt om mine ben lige over knæet et ad gangen og derefter binder det sammen mellem mine lår.

Manden fra baren skubber mig ned over sengen og sammen løfter de mig et stykke ind i sengen og rejser mig op på knæene. Manden fra baren spytter på min røv og begynder at kneppe min røv, mens vennen sætter sig foran mig og løfter mig op i skuldrene og begynder at kneppe min mund. Manden fra baren knepper mig ret hårdt, og trækker sig engang i mellem ud af min røv.

"Dit kneppehul er helt åbent knægt, fuldstændigt åbent efter en aften fuld af pik!" Sagde han og spyttede i mit hul og kneppede mig igen. Vennen rejste sig op og manden fra baren trak sig ud af min røv og vennen skubbede kort tid efter sin pik op i min røv. Manden fra baren satte sig foran mig og løftede mig op og kneppede min mund. Efter lidt tid, gav han slip på mig og rejste sig op og stillede sig med en fod på hver side af mig og tog fat om mine balder og spredte dem. Vennen trak sig ud af min røv og med de spredte balder stod mit hul helt åbent.

"Det er helt åbent hans hul, for satan hvor er det smukt." Sagde vennen.

"Ja lige præcis sådan skal en kneppeslaves hul se ud." Sagde manden fra baren og gav mine balder et smæk hver inden vennen igen pressede sin pik op i mig.

"Her spred hans balder og knep ham lidt, så hans hul er åbent og klar til smæk." Sagde manden fra baren og jeg undrede mig lidt over hvad han mente, men var alt for fuld og liderlig til at spørge eller tænke mere over det. Vennen kneppede mig et stykke tid og trak sig så ud, mens han spredte mine balder.

"Jaah præcis sådan der." Sagde manden fra baren og begyndte at klaske med sin ene hånd på mit åbne hul. Nu forstod jeg hvad han mente med at give mit hul smæk. Det var en blanding af smerte og nydelse og jeg vred og pev lidt.

"Åhh ja, lige præcis. En gang mere, lyder det til." Sagde manden fra og vennen trykkede sin pik op i mig igen og trak sig kort tid efter ud igen og manden fra baren gav mit hul smæk igen. Vennen skubbede sin pik op i mig igen og jeg fik endnu en tur. Jeg kunne ikke lade være med at stønne, for selvom det på en måde ikke var rart, var det også en virkelig intens fornemmelse, især når pikken kort tid efter gled op i mig igen. Jeg fik et par ture mere inden manden fra baren i stedet for at give mig smæk, rejste sig helt op og trykkede sin pik ned i mit hul, mens han stod med ryggen mod mit ansigt. Jeg ved ikke hvad han ramte, men det mærkedes helt vildt. Han kneppede mig hårdt sådan i et stykke tid inden han trak sig ud og skubbede mig om på siden, og satte sig på knæ bag mig og skubbede sin pik op i mig. Vennen lagde sig på siden foran mig og satte sin pik hen til min mund. Jeg slikkede ham så godt jeg kunne.

"Hvad så knægt, nyder du at blive gennemkneppet af to dominerende mænd." Sagde vennen og trak sin pik ud af munden på mig.

"Ja, det er virkelig dejligt og jeg skal love for jeg får noget pik!" Svarede jeg.

"Ja lige præcis, du skal sgu kneppes i gennem som du har fortjent det, som en pikslave som dig fortjener det." Sagde han så.

"Ja lige præcis." Svarede jeg fuld og liderlig og mærkede hvordan hans pik igen blev sat hen foran min mund. Manden fra baren sad bag mig og kørte sin pik langsomt ind og ud af min røv, mens han havde et godt greb om mine hofter. Han trak sig kort ud og slikkede mig i røven inden han igen pressede sin pik op i mig.

"Lad os dreje ham om på ryggen." Sagde manden fra baren og løftede mine ben op og drejede mig om på ryggen. Han tog fat i en stor pude og løftede op i mine ben og skubbede den ind under mig, så min røv lå lidt hævet. Han spyttede på sin pik og skubbede den igen op i min røv og kneppede mig i dybe rolige stød. Vennen lå fortsat på siden og jeg måtte dreje hovedet for at nå hans pik. Han trak sig væk og satte sig i stedet på knæ hen over mit ansigt med hans hul ved min mund og hans nosser på min hage. Jeg kunne mærke at han spillede pik, mens jeg begyndte at slikke hans hul. Manden fra baren greb fat i mine ben og kneppede mig hårdt, mens jeg lå på ryggen. Efter lidt tid satte han farten ned og trak sig ud. De rejste sig begge og byttede plads, og jeg fik manden fra baren oven på mit ansigt, mens vennen begyndte at kneppe min røv. De kneppede mig sådan et stykke tid og byttede en gang mere inden jeg blev drejet rundt og sat op på knæene igen og trukket ud til kanten af sengen.

"Så kan vi rigtigt kneppe dig igennem, når du står her." Sagde manden fra baren og pressede sin pik op i min røv. Jeg var fuldstændigt vildt liderlig og høj på pik på det her tidspunkt og ønskede bare de skulle kneppe mig.

"Åhh ja knep mig, knep mig hårdt!" Svarede jeg derfor bare og mærkede hvordan manden fra baren virkelig begyndte at kneppe mig hårdt. Han kneppede et stykke tid inden han hurtigt trak sig ud og vennen kom til og gav sig til at kneppe mig hårdt. Sådan skiftede de i et godt stykke tid og jeg stønnede virkelig højt og følelsen i min røv var fuldstændig fantastisk og jeg følte mig fuldstændig gennemkneppet og brugt, da manden fra baren til sidst trak mig op og at stå og derefter ned på knæene at sidde på gulvet, mens de stod omkring mig og spillede deres pikke indtil de kom på skift ud over mit ansigt og ned i min mund. Jeg fik slikket dem færdige og rejste mig op. Manden fra baren drejede mig rundt og skubbede mig lidt forover og spredte mine balder.

"Sådan der ja, det er fuldstændigt brugt hullet. Helt hævet og kneppet. Smukt!" Sagde han og rejste sig igen op. Jeg smilede tilbage til ham.

"Jeg kan sgu også godt mærke i har været der." Sagde jeg så.

"Dejligt at høre, præcis sådan skal det være." Sagde vennen, mens han var i gang med at tage tøj på.

"Lad mig følge dig ud." Sagde manden fra baren og ham og vennen forlod værelset, mens jeg lagde mig ned på sengen og slappede af. Kort tid efter kom manden fra baren tilbage.

"Lad mig binde dig op." Sagde han og bandt langsomt mine knuder op og fjernede rebet.

"Det var sgu noget af en omgang knægt! Det var ikke for meget for dig?" Spurgte han.

"Nej overhovedet ikke, det var sindssygt frækt. Jeg er øm nu, men kun på den gode måde." Svarede jeg.

"Fedt, det gør mig virkelig glad at høre." Svarede han.

"Det er jeg glad for at høre, det er jo altid lidt svært når man ikke kender hinanden, men i var rigtigt gode og gav mig jo også små pauser, hvor jeg blev kneppet helt stille og roligt. Så det var helt perfekt." Svarede jeg.

"Fedt mand! Det er jeg virkelig glad for at høre, for vi prøver jo selvfølgelig at det skal være mindst lige så godt for dig som det er for os." Svarede han.

Få sex i dag

"Det var det helt bestemt! Virkelig frækt, dejligt og ikke mere end jeg kunne klare. Men nu er jeg sgu ret brugt og træt." Sagde jeg.

"Perfekt! Vil du ikke bare sove her?" Spurgte han.

"Jo, det kunne være fedt. Jeg smutter lige på toilet, så er jeg tilbage." Svarede jeg og gik ud på toilettet og fik tisset. Jeg kiggede mig selv i spejlet og kunne se tydelige mærker af rebet på min krop og spermrester i mit ansigt. Jeg stod lidt og overvejede om jeg skulle vaske det af, men lod det bare sidde og gik ind på soveværelset til manden fra baren.

"Skal du på toilet?" Spurgte jeg.

"Nej, jeg har det helt fint." Svarede han. Jeg slukkede lyset og lagde mig ned i sengen til ham. Han lagde sig om bag mig og lagde sin pik ned mellem mine balder.

"Der ligger den vist bedst." Sagde han så.

"Lige præcis." Svarede jeg og rykkede ind til ham og faldt i søvn ganske kort tid efter.

Næste morgen vågnede jeg, mens jeg lå halvt på maven og manden fra baren, der lå op af mig. Jeg skulle lige vågne og kom hurtigt i tanke om natten før og kunne næsten mærke ømheden i min røv. Efter lidt tid, gik det op for mig, at han lå med stiv pik op af min ene balde. Jeg drejede hovedet og han lå også med halvåbne øjne. Jeg smilte til ham og rykkede ned under dynen, mens han lagde sig på ryggen. Jeg begyndte at sutte hans pik, og sørger for at det bliver et godt vådt blowjob med masser af spyt og nosseleg. Det varer lidt tid, før han kommer, men jeg nyder hvert sekund af blowjobbet. Han skyder sin ladning af i min mund og jeg holder pikken i munden og sluger det hele og slikker ham ren inden jeg rejser mig op knæene og smiler til ham.

"Godmorgen." Siger jeg.

"Godmorgen for pokker da, hold kæft det var en dejlig måde at vågne på." Sagde manden fra baren så.

"Det tænkte jeg nok du ville synes, og så var jeg også sikker på min røv fik en pause." Sagde jeg og smilte til ham.

"Den fik vist også nok i går." Sagde han med et grin.

"Præcis, men fuck hvor var det dejligt." Sagde jeg.

"Det betyder virkelig meget for mig, du synes det. Vi gik jo lidt hårdt til dig og det skal jo være godt for alle parter!" Sagde han.

"Det var det helt bestemt! Virkelig frækt, jeg bliver helt liderlig bare af at tænke på det igen." Svarede jeg.

"Fedt! Hvad siger du til en gentagelse på næste fredag?" Spurgte han så.

"Hmm, det ved jeg ikke lige." Svarede jeg, mens jeg tænkte på mine planer for næste weekend.

"Nej ok, det var måske også for meget at foreslå det." Svarede manden fra baren lidt skuffet.

"Nej nej, jeg vil skide gerne. Skulle bare lige tænke over om jeg havde planer, men det er først fredagen efter igen, så det synes jeg helt sikkert vi skal!" Svarede jeg.

"FEDT!" Udbrød han med et smil.

"Hvad siger du til at jeg inviterer et par stykker mere. Jeg kender flere der gerne vil være med til at bruge en ung knægt som dig, mens vi holder en lille fest og får noget at drikke i mens." Sagde han så.

"Det kunne være fedt med en lille fest. Hvor mange vil du invitere?" Spurgte jeg.

"Hvor mange kan du klare?" Spurgte han tilbage med et skævt smil.

"Det ved jeg sgu ikke." Svarede jeg med et grin.

"Hvad med en tyve stykker?" Spurgte han så.

"HVAD?" udbrød jeg.

"Det var bare for sjov." Sagde han med et grin.

"Nå ok, fik sgu et lille chok." Svarede jeg grinende tilbage.

"Men jeg havde tænkt mig selv og en 4-5 stykker. Lyder det helt sindssygt?" Spurgte han så.

"Det lyder af lidt mange, men det kunne være frækt at prøve. Så må vi bare tage det henad vejen og måske lidt små pauser som i går." Svarede jeg.

"Ja selvfølgelig, det skal nok blive så du kan være med, men jeg tænkte egentlig også at vi kneppede lidt, drak lidt, kneppede lidt, drak lidt osv. Så holder du længere og vi får alle sammen en fed aften, hvor vi kan drikke os fulde, mens vi er nøgne sammen." Sagde manden fra baren så.

"Ok, det lyder som en sjov fest. Den er jeg med på." Svarede jeg.

"FEDT! Det vil jeg virkelig glæde mig til." Sagde han så.

"Også mig, men jeg tror jeg vil bevæge mig hjemad om lidt. Lige en tur på badeværelset og gøre mig selv nogenlunde præsentabel inden jeg smutter." Sagde jeg.

"Ja selvfølgelig, der er håndklæder derude hvis det er." Sagde han.

"Tak." Sagde jeg og rejste mig og gik ud på badeværelset og tog et bad.

Da jeg kom ud igen, havde han lagt mit tøj på en stol lige uden for døren.

"Tak." Sagde jeg og fik tøjet på.

"Det var så lidt. Må jeg egentlig høre hvad du hedder?" Spurgte han.

"Selvfølgelig." Svarede jeg grinende.

"Jakob, og dig?" Svarede jeg.

"Hej Jakob, jeg hedder John." Sagde han.

"Hej John, og farvel John." Sagde jeg med et smil.

"Ja farvel igen." Sagde han med et smil.

"Vi ses på fredag." Sagde jeg.

"Ja, hvordan passer det at komme ved 21.30 tiden for dig egentlig?" Spurgte han.

"Det passer helt fint." Svarede jeg.

"Fedt vi ses." Sagde John så.

"Det gør vi." Svarede jeg og lænede mig ind til ham og gav ham et kram. Jeg mærkede hans hånd køre op af min ryg og op til min nakke, jeg trak mig lidt bagud og vi mødtes i et kys. Vi slap hinanden efter lidt tid, og jeg gik hen og åbnede døren. John fulgte mig derhen og gav mig et hurtigt kys inden jeg gik ud af døren.

"Vi skrives ved og ses fredag." Svarede jeg og gik ud af døren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.