BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Julie er i den syvende himmel, hendes drøm om at studere medicin på Århus universitet er blevet opfyldt. Hvornår skal du starte spurgte Kim, mandag d. 24. august svarede hun glædestrålende, ej hvor er det godt, hun kunne slet ikke falde til ro. Jeg tændte min computer, fandt telefonnumre på forskellige udbydere af studieboliger i Århus og ringede til dem en efter en, der var ikke meget udvalg tilbage medmindre det kostede en halv jetjager i leje. Julie var stadig helt oppe at køre, hun kyssede og krammede både Sofie og hendes mor, er det ikke fantastisk. Jo Julie det er det da, men nu skal du altså køle lidt ned, du er jo helt overgearet, jamen jeg er bare så glad, Julie kyssede igen Kim. Nu kan du også flytte derover til Svend jublede hun videre.

Ved du hvad sagde jeg til Julie, vi køber en lille lejlighed til dig i stedet for at leje noget, den skal nok bevare værdien så den kan sælges igen når du er færdig. Svend for pokker, du skal da ikke… Længere nåede hun ikke før jeg afbrød, ikke flere protester Julie, kom her over og vær med til at kigge. Både Julie og Sofie kom og satte sig på hver side af mig. Vi gik på boligportalen og søgte efter 2-værelses lejligheder til salg. Kim rejste sig, jeg går ud og laver en kop frisk kaffe til os sagde hun, god ide skat, jeg smilte til hende. Hvad med den der sagde Sofie, den ser flot ud, hvor ligger Risskov? Det ligger ikke så forfærdeligt langt fra universitetet svarede jeg. Julie kiggede på billederne, det ligger lækkert og der er parkeringsmulighed til min lille bil og det hele. Men 1.6 million det er fandeme mange penge sukkede hun.

SEX I DAG?

Ja det er da mange penge, men når du er færdig med at læse, kan den måske sælges for mellem 2 og 2.5, og så har det jo praktisk talt været gratis at bo der, man har jo ligefrem tjent lidt på det. Jeg ringer til mægleren, så kan vi måske tage ud og se den allerede i morgen. Yeeeh lad os det jublede Sofie og sad spændt og lyttede med da mægleren tog telefonen. Skal vi sige klokken 12 i morgen så spurgte han, både Julie og Sofie nikkede ivrigt. Ja det aftaler vi, tak vi ses i morgen klokken 12 svarede jeg.

Julie lænede sig ind mod mig, hvor er jeg heldig sagde hun mens en lille tåre trillede ned over hende kind, jeg kyssede den væk og lagde en hånd på hendes lår, Kim kom tilbage med frisk kaffe. Vi skal ud at se på lejlighed i Århus i morgen jublede Julie, Svend vil bare købe en, er han ikke dejlig tosset. Min hånd gled længere op af Julies inderlår, Julie skubbede sig lidt længere ud, mine fingre ramte lige op i det allerhelligste, hun havde gud hjælpe mig ikke taget trusser på. Varmen og fugten fra hendes fisse slog mod mine fingre, jeg kunne ikke modstå at lade dem glide mellem de fyldige skamlæber.

Bliver det ikke spændende Kim spurgte Sofie, det er så fedt at Julie kommer her over til Jylland, så kan vi ses meget mere. Jo du kan også tro jeg er glad for det ikke blev i København, nu kan jeg også flytte herover til Svend, hun rejste sig og kom over bag mig, bukkede sig og kyssede mig i nakken. Det skal vi da vist fejre i aften, eller i er måske allerede startet fejringen, hun lod sin hånd glide ned ad min arm til hånden der fingererede i Julies fisse. Mmmmm en lille fejring kunne da ikke gøre noget sukkede Julie, Sofie havde fået øje på hvad der foregik, hun sad og gned fingrene mod sine leggings, en våd plet bredte sig i skridtet. Jeg er altså nødt til at smage dine safter sagde jeg til Julie samtidigt med jeg skubbede bordet væk så jeg bedre kunne komme ned på knæ mellem hende ben.

Julie løftede benene og spredte dem vidt fra hinanden, hendes indbydende fisse åbnedes let, saften glinsede fristende jeg kyssede hele vejen op ad det ene ben, den berusende duft af hendes våde fisse ramte mine næsebor, jeg var klar til at sluge hende totalt. Kim var gået over til Sofie, hun havde trukket hendes leggings af, du skal da ikke snydes lille skat sagde Kim og satte tungen mod den fugtigt revne. Uhhmm jaa hvor er i altså gode til at slikke fisse stønnede Sofie og pressede Kim ansigt mod sig med en hånd på hendes nakke. Jeg havde cirklet omkring Julies saftige skød og lod nu tungen glide ned over den spændte klit og pressede den så lang op i det åbne fissehul det var muligt.

Vi slikkede begge pigerne til orgasme mens de gispede og stønnede heftigt begge to, de kom med ganske få sekunder imellem. Åhhhh mmmmm Julies fisse pulserede og pressede fissesaften ud i munden på mig. Uhhh jaaaaa Sofie kom med et skrig, hendes fisse sprøjtede en stor stråle ud over Kims ansigt. Kim og jeg mødtes i et vådt kys og delte de skønne safter med læberne presset mod hinandens og tungerne i en vild leg mellem os.

Resten af dagen gik Julie rundt i den syvende himmel over at hun var optaget i Århus, hun blev ved at tale om hvor skønt det var at komme tættere på Sofie. Sofie ringede til Jytte og overbragte hende nyheden. Hvor er det dejligt for dig min skat, Jytte åndede tungt i telefonen, kan jeg ikke ringe dig op lidt senere spurgte hun. Tjo det kan du vel godt sagde Sofie lidt skuffet, sluk nu den telefon så vi kan fylde din luderkusse hørte vi en mand stønne. Ja ja, jeg ringer senere sagde Jytte, lige inde forbindelsen blev afbrudt kunne vi høre hende skrige, så knep da for helvede den kusse og pul min røv med den fede pik. Hun var vist midt i den store kneppetur fniste Sofie, så tror jeg da pokker hun ikke havde tid at snakke nu.

Vi gik på restaurant og spiste, resten af aftenen hyggede vi hjemme i huset, pigerne badede, Kim og jeg gik i saunaen og elskede langvarigt da vi var kommet i seng.

Lørdag, solen skinner vi bliver enige om at Mustangen trænger til at røre sig, eller rettere jeg blev enig med mig selv om det. Vi skal til Risskov og se den lejlighed Julie og jeg fandt i går. Vi ankommer et kvarters tid før det aftalte tidspunkt og går lidt omkring og ser hvordan der ser ud. Det virker til at det er et roligt område, der er gamle træer og græsplæner omkring karreerne, Julie er godt tilfreds indtil videre. Ejendomsmægleren kommer til tiden, Hans siger han og hilser på os alle og byder os indenfor, lejligheden ligger på fjerde sal, heldigvis er der elevator i ejendommen. Vi bliver vist rundt i lejligheden, der er også en skøn sydvendt altan.

Sofie hopper op og sidder på kanten af køkkenbordet, hun viser en fræk cameltoe frem i de stramme leggings, Hans er en mand i midten af trediverne og han har mere end almindeligt svært ved at tage øjnene væk fra hendes skridt. Må man gerne bo flere her spørger Sofie, selvom hun kender svaret, hun lader sine fingre gnide ned over den frække revne, det kan nemlig godt være jeg på et tidspunkt finder på at flytte ind hos Julie, han lod den anden hånd glider over Julies bryster. Ja.. øh.. Hans stammer nærmest ordene ud, det er der ikke noget i vejen for, svarere han langt om længe. Jeg kan se hans pik buler godt ud i bukserne nu.

Hvad siger du Julie, spørger jeg, tror du det er noget der dur? Ja det er da superlækkert siger hun glad, og der er oveni købet badekar, som mig og Sofie kan hygge os i, og altanen er så godt beskytte man kan solbade uden tøj på. Hans synker en ekstra gang. Jamen hvis du har tid, skal vi så ikke se om vi kan få lavet en handel sagde jeg til Hans. Jeg kiggede på papirerne, lejligheden er udbudt til 1.595.000, jeg er villig til at skrive under nu til en pris på 1.445.000. Jeg er nødt til at kontakte sælger, Hans kiggede på mig, han kunne utvivlsomt se det ikke var uvant for mig at forhandle. Gør det så venter vi spændt på at, høre resultatet.

Hans går ud på altanen og ringer sælger op, Sofie glider ned fra køkkenbordet hun lader en hånd vandre op under Julies nederdel og ned i hendes tusser, mmm jeg har så meget lyst til dig hviskede hun, i lige måde sukkede Julie. Hans kom tilbage, Sofie trak langsomt hånden til sig, to af hendes fingre glinsede af saft, hun stak dem i munden og suttede på dem som var det en pik. Hans rømmede sig, hans blik flakkede rundt, jo nu skal du høre, sælger vil ikke give så stort afslag, lejligheden er lige kommet på markedet for få uger siden, men sælger går med til en pris på 1.495.000 hvis der skrives under i dag. Det er det vi gør, svarede jeg.

Så er jeg nødt til at bede jer følge med på kontoret. Vi kørte alle til ejendomsmæglere kontoret. En sekretær blev bedt om at lave papirerne klar, Hans viste os ind i et mødelokale og bød på kaffe og sodavand. Sofie og Julie sad tæt op ad hinanden, Sofie kunne ikke holde hænderne for sig selv, en hånd gled ned under bordet, jeg kunne fornemme på armens bevægelser hvad den lavede dernede, det kunne også læses i Julies nydelsesfulde ansigtsudtryk. Hans gik ud og hentede papirerne, Kim kiggede lidt strengt på pigerne, i kan da vel holde jer i skindet indtil vi er færdige her. Hans kom tilbage, jeg synes jeg kunne fornemme duften af fisse i det lille lokale.

Faktisk tror jeg også Hans kunne dufte det, han trak i hvert fald vejret dybt gennem næsen et par gange inde han lagde papirerne frem. Overtagelsen var aftalt til allerede at være d. 16. august, så have vi lidt over en uge til Julie kunne nå at indrette sig. Jeg læste papirerne igennem og skrev under. Så skal jeg bare have sælger til at komme forbi skrive under, han smilte. Hmmmfff Julie kom med et undertrykt gisp, undskyld sagde hun, jeg fik en tudse i halsen, Sofie stak tre fingre i munden og slikkede dem rene. Vi forlod Hans med en stor bule i bukserne og kørte hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.