BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Svigermor og svigerfar havde inviteret hele familien til julefrokost. Vi var omkring tyve til frokost, der var bordkort og jeg havde fået plads på venstre side af svigermor. "Så er du min søde bordherre", sagde hun og blinkede med det ene øje.

Det var en dejlig frokost med alt for meget mad og jeg sørgede for at svigermor havde på sin tallerken og i sit glas.

Jeg kunne pludselig mærke hun søgte min hånd under bordet og førte den op under hendes løse kjole.

Hendes hud var dejlig blød og varm. Mine fingre fandt hendes trussekant og lod dem glide op og ned langs kanten og længere og længere ind under trusserne. Mærkede hendes behåret mis og fugtige skridt. Fandt nemt hendes ret faste klit og lod en finger glide legende rundt om den igen og igen. Hun vred sig veltilpas!

Hun fortsatte tilsyneladende upåvirket med at snakke med alle rundt om bordet, men hendes åndedræt var blevet tungere og roligere.

Hendes hånd gled stille ned og tog min hånd ud af hendes trusser. Så slog hun på glasset, rejste sig og sagde: "Imens jeg gør klar til kaffen er der, som vi plejer, nu en frisk gåtur til alle".

Det var en tradition vi havde i familien at vi efter frokosten og inden kaffen gik en lang tur.

Alle rejste sig og gik ud for at finde deres overtøj og sko. "Har du ikke lyst til at hjælpe mig", spurgte hun og lagde en hånd på min skulder. Det ville jeg da gerne!

Jeg ryddede bordet imens svigermor lavede kaffe og dækkede op. "Jeg har glædet mig til at give dig en lille gave, min kære svigersøn", sagde hun og tog mig i hånden. Vi gik ud på badeværelset hvor hun gav mig en lille lidt tung pakke. Jeg pakkede spændt ud og fandt...en stor sort buttplug og en tube glidecreme!

"Så må vi se om den passer...", nynnede hun og begyndte at åbne mine bukser. Hun trak mine bukser godt ned og drejede mig rundt. "Buk dig lige lidt", sagde hun imens hun tog noget af glidecremen i hånden. Så kørte hun buttpluggen rundt i cremen og trykkede den resolut mod mit stramme røvhul. Den var tyk så jeg måtte lige prøve at slappe af selvom den pressede, strammede og fyldte godt. Hun drejede den lidt, pressede, lirkede lidt, trykkede til, jeg måtte gispe...og så smuttede den ind!

Den fyldte godt i min røv, spændte lidt, men føltes fræk. "Det ser da godt ud", sagde hun, kælede mine balder og trak så mine bukser op igen. "Den må jeg prøve en dag...", sagde hun da vi gik tilbage til kaffen.

Den dag ville jeg glæde mig til...!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 89 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.