Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det siges at morgenstund har guld i mund, det gjaldt ikke for Elly, jeg registrerede lang væk at hun havde lukket munden om min pik, jeg skulede let mod uret på natbordet, klokken var ikke mere end 06.13 jeg lod som om jeg stadig sov og nød blot hvordan hun slikkede og suttede min pik stiv. Mmmmm mmmm Elly stønnede mens munden gled op og ned over pikken, hendes tunge cirklede om pikhovedet, jeg kiggede ned med øjnene knap nok åbne og kunne se hvordan hun med stor nydelse slugte hele pikken til roden, savl løb ned over pik og nosser. Hun onanerede heftigt med den ene hånd mellem benene. Hun var virkelig god til at sutte pik, jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe inden jeg ville komme. Mmmmm mmmm mmmm åhhhhh Ellys krop rystede, hun løftede hovedet så kun pikhovedet var i munden, hun sugede som besat på det mens hun spillede min pik, hendes tunge snoede sig som en ål omkring det spændte pikhoved. Aahhhhh jeg pressede hendes hoved ned over pikken og sprøjtede spermen helt ned i halsen på hende, hun havde stadig et fast greb om roden og klemte fast omkring pikken. Jeg stødte pikken op mod hende igen, Ellys slap grebet og endnu en stråle skød ind i munden på hende, jeg blev ved at kneppe hendes mund til mine nosser var fuldstændig tømt.

Godmorgen, Elly løftede hovedet spermen rendte ned ad hagen, hun havde munden fuld da hun lænede sig fremover og gav mig et dybt tungekys, vores tunger cirklede omkring hinanden mens spermen blev blandet med vores mundvand. Godmorgen svarede jeg da Elly endelig slap min mund, du forstår da virkelig at vække en mand, jeg smilte til hende, du er sgu en fræk kvinde. Det hjælper når man er i selskab med frække mennesker svarede hun kækt, gav mig et hurtigt kys og stod ud af sengen, jeg må vist hellere se om jeg kan kommet til at se anstændig ud sagde hun, Knud skulle jo nødigt tro jeg har kneppet med dig hele natten. Mon ikke han er klar over vi ikke kun har sovet svarede jeg, jeg tvivler også meget på at Knud og Jytte har holdt sig tilbage. Hun forsvandt på badeværelset og bruseren blev tændt.

SEX I DAG?

Mens jeg tog en hurtig bruser, havde Elly taget Bh og hofteholder på igen, hun var lige ved at lukke den sidste clips om strømpen da jeg trådte ind fra badeværelset, jeg havde blot taget min morgenkåbe på, og havde en ekstra over armen, jeg rakte den frem mod Elly, vi plejer bare at slaske rundt i sådan noget mens vi får morgenmad sagde jeg, det er langt mere behageligt. Elly tog morgenkåben på og sammen fulgtes vi ud i det store opholdsrum. Jeg satte en kande kaffe over, vi begyndte at gøre klar til morgenmaden, da vi svagt kunne høre lyde fra værelsesgangen. Kom sagde Elly, hendes nysgerrighed var blevet for stor, vi gik stille hen ad gangen, Elly lyttede mod døren til værelset hvor Knud og Jytte sov. Mmmmm de knepper sagde hun og stak en hånd mellem benene.

Elly åbnede døren på klem, Knud lå på sengen Jytte sad hen over ham, hendes store røv vendte direkte mod døren, Knud lå med munden begravet i Jyttes fisse mens han med hænderne spredte hendes baller. Jaaaa slik den kusse tom for safter stønnede hun. Jyttes ene hånd gned op og ned ad Knuds stive pik, jeg må vist hellere se om der er noget jeg kan hjælpe med, sagde Elly, hun lod morgenkåben falde på gulvet og trådte ind. Hun gik hen til sengen og lod den hånd glide op ad ryggen på Jytte, kravlede op i sengen og svingede det ene ben over Knud og satte sig ned over hans pik. Elly lænede sig tilbage med et fast greb i Jyttes hår trak hun hendes hoved ned mod skridtet, slik min fisse mens jeg rider min mand. Åhhhh hvor frækt stønnede Jytte kusse og pik på samme tid, hun lod tungen slikke både pikken der gled ind og ud og Ellys klit der svulmede af liderlighed. Jeg lukkede stille døren og gik tilbage til opholdsrummet.

Jeg fandt min computer frem og loggede på overvågningen, pigernes værelse tonede frem i livevisning. Jeg tror de boller hørte jeg Mettes stemme stønne, ja det tror jeg også svarede Sofie jeg kan høre mor stønne. De to pigen lå med fisserne mod hinanden som to sakse der gned mod hinanden, Sofie havde en hånd mellem sine ben, fingrene cirklede om hendes klit. Uhhh altså Sofie hvor gør det dejlig, min lille fisse bliver rigtig glad kan jeg mærke ohhhh, det var godt, mmmmm Sofie stønnede men hun gnubbede sin fisse mod Mettes, jeg syntes også det er rigtig dejligt at mærke din lille nøgne fisse mod min uuuhmm jaaa det er så godt, hun gned mere ivrigt på sin klit. Stik din hånd herned sagde hun, mærk hvor dejlig vådt der er, Mette stak en hånd ned mellem dem, kan du mærke vores fissesaft, uhhhhh ohhhh jeg kommer Mette, Sofie gav et lille skrig fra sig, et lille sprøjt forlod fissen ud over Mettes venusbjerg og nøgne revne, Sofie klemte benene mere sammen og stødte sin fisse mod Mettes. Mette sitrede, ahhhh hun trak hånden til sig og suttede på sine fingre, åhhh Sofie vores fisser smager altså godt. De lå lidt og trykkede sig mod hinanden og lod de sidste bølger fortage sig.

Det var godt nok dejligt sukkede Mette, jeg vidste slet ikke det kunne være så dejligt når andre rørte mig dernede. Sofie havde rejst sig, hun bukkede sig ind over sengen og gav Mette et kys, men det ved du nu ikke min lille lækre kusine, hun lod en hånde glide ned over Mettes fisse og stak en finger op, det kan jeg mærke du ved, hun trak fingeren ud, den var våd af Mettes safter, Sofie suttede den ren, vi må hellere komme op nu sagde hun og gav Mette et kys mere.

Jeg skiftede kamera til værelset hvor Knud og Jytte havde sovet, jaaaaaa slik den kusse, fingerknep mit røvhul, tøm dine store nosser, gud jaaaaa, Jyttes fisse sprøjtede ud over Knuds ansigt. Hun begravede igen munden mellem ham og Elly, Ellys ben dirrede som i krampe, åhhhh jeg kommer stønnede hun. Oooh jaa lad din kusse malke saften ud af den pik, Jytte slikkede ivrigt den fissesaft der rendte ned ad Knuds pik. Aaarrgghhh Knud stødte pikken op med stor kraft, jaaaaaa kom med den fede sperm, sperm kussen til hulkede Jytte, Elly hævede sig så meget at Knuds pik gled ud af fissen, Jytte greb straks omkring den og spillede den ivrigt da endnu et stort sprøjt stod ud af den pulserede pik, hun lukkede munden omkring den og tog det næste skud. Jeg blev lige forundret hver gang over de ladninger han kunne aflevere. Fyld nu den kusse, Jytte holdt igen pikken hen til Elly fisse, der blev fuldstændig indsmurt i sperm. Jytte slikkede både Knud og Elly rene inden hun væltede om på siden.

Sikke en morgen tænkte jeg, lukkede computeren og hentede kaffe, alt var nu klar til morgenmad, det var kun gæsterne der manglede, jeg smilte for mig selv, skænkede en kop kaffe og satte mig til rette og ventede. Der gik ikke længe før Sofie og Mette kom rendende, Sofie havde igen taget et par utroligt stramme leggings på, hendes fisse var tydeligt aftegnet som stoffet blev presset op i revnen, en løs bluse med dyb udskæring var også ved at være klassisk Sofie. Mette havde en stram bluse på, den fremhævede de små bryster, hendes små stive brystvorter kunne tydeligt ses, hun havde en meget kort løsthængende nederdel på, hun fumlede lidt med en hårelastik som hun tabte, da hun bukkede sig efter den, kunne man tydeligt se de små trusser og en lille våd plet mellem hendes slanke lår. Godmorgen sagde de begge, godmorgen svarede jeg, der er varmt vand i den her kande, te og chokolade ved i jo hvor er, jeg lod en hånd gliden ned over begge de små bagdele, i er et par søde tøser begge to sagde jeg og gav dem et lille klap. Mette fniste, de gik ud og fandt chokoladen.

Knud, Elly og Jytte kom og vi satte os alle og nød morgenbordets glæder. Knud og Elly takkede for alt da de var på vej hjem, det har været både hyggeligt og frækt endnu en gang, Elly gav mig et ordentligt kys og klemte min pik, hun fortsatte med et vådt tungekys til Jytte, pas nu godt på alle sammen til vi forhåbentligt ses igen. Knud gav alle pigerne kys og kram, jeg fik et dask på skulderen, hold dig muntert sagde han, det skal jeg nok kunne finde ud af svarede jeg og blinkede til ham da de gik ud ad døren.

En begivenhedsrig weekend var ved at være slut. Jytte, Sofie og Mette ville snart køre hjemad. Inden de skulle af sted, satte vi os og snakkede lidt, hvor har det været en dejlig fødselsdag du har holdt Sofie, sagde Mette. Sikke en masse du har lært mig, hun smilte. Ja men du skal huske ikke at fortælle det til nogen, det er vores lille hemmelighed, Sofie holdt en pegefinger op foran sine læber som for at understrege det hun lige havde sagt. Det skal jeg nok, jeg er bare glad for at jeg nu ikke længere har en tissekone, nu ved jeg det er en fisse, og jeg har næsten prøvet at bolle. Ja det var lige før du bollede rigtigt smilte Sofie, det kan være vi kan prøve om du kan bolle rigtigt, en anden gang. Uh ja, det vil jeg gerne prøve sagde hun, det er så dejligt når der kommer noget op i hullet.

Så i to sagde jeg med et grin, nu kan i godt finde noget andet at snakke om. Sofie kiggede på mig, hvorfor spurgte hun uskyldigt, sidder du og får stiv pik Svend. Hun lænede sig frem og lod hånden klemme på bulen i mine bukser, ja hold da op sagde hun, den er helt klemt inde, er det ikke synd mor, hun kiggede på Jytte. Sofie, vi skal altså snart afsted, jeg har sagt at vi ville komme med Mette omkring klokken 14, jamen så har vi da også en halv time inden vi skal køre, der kan vi godt nå at hjælpe Svend af med den stivert her. Hun satte sig ned på gulvet ved siden af mig og åbnede mine bukser og trak min stive pik frem. Et hurtigt blowjob skulle kunne klare det, kom herhen og hjælp mig Mette, Sofie lukkede munden om min pik, Mette satte sig på knæ i sofaen på den anden side af mig.

Jeg løftede røven og skubbede mine bukser end, Mette sad pa den ene side Sofie på den anden. Nu er det din tur sagde Sofie til Mette, Mette tog pikhovedet i munden og slikkede og suttede på det, Sofie sugede og slikkede på mine nosser. Jytte sad og betragtede de to pigers ihærdige arbejde på min pik, hold kæft et par frække tøser sagde hun med et smil. Mette lå på knæ i sofaen, jeg rakte en hånd ud og trak hende lidt mod mig, jeg listede hånden op hendes nederdel og lod fingrene finde vej ind under trussekanten, Mette suttede mere ihærdigt på min pik. Ummmm den lille hårløse fugtige fisserevne, jeg lod prøvende en finger glide mellem skamlæberne op over den lille knop, Mette sukkede og bevægede den lille røv op og ned. Det begyndte at rykke i pikken, det ville ikke vare længe inden den sprøjtede. Min finger gled ned og pressede prøvende mod den stramme fisseåbning, den var godt våd, fingerspidsen gled indenfor.

Jeg ventede på en reaktion, det eneste der kom, var et suk fra Mettes mund, pigerne slikkede pikken fra begge sider nu, lod skaftet glide mellem læberne og tog ind imellem pikhovet i munden og lod tungen spille på det. Jeg pressede min finger lidt længere op hendes fisse er helt utroligt stram, jeg begynder stille at lade fingeren glide ind og ud, jeg kan tydeligt mærke hvordan den lille stramme fisse klemmer pulserede mod min finger, uhmm uhhh, Mette stønner nu mere højlydt. Jytte sidder med hånden i sine trusser og betragter os med skinnende øjne, Sofie gnider sig kraftigt udenpå de stramme leggings. Det rykker lidt i Mette, hun presser bagdelen mere bagud, min finger glider endnu længere op i det våde hul hmmm mmm åh, hendes lille røv bliver fuldstændig levende hun vrikker op og ned med den. Aaarrhhhh en dyb knurren og min pik sprøjter op i luften, uhhh Sofie trykker munden ned over pikken, de næste sprøjt fylder hendes mund så spermen render ud af mundvigene og ned over skaftet, Mette slikker alt i sig hun kan komme i nærheden af, Sofie tager munden væk og synker, Mette skynder sig at lukke sin lille mund om pikhovedet og suger de sidste små sprøjt i sig.

Jeg trækker min finger ud, den dufter af ungdommelig fisse, jeg stikker den i munde og slikker safterne i mig. Nu skal vi altså afsted piger, Jytte rejser sig, sæt jeres tøj og vask jer om munden. Vi kysser og krammer flere minutter inden de tager afsked.

 

Her slutter historien Jytte og Sofie. Fortsættelse følger i første omgang med navnet Julen 2018. Jeg håber i stadig har lyst at følge med, gør mig gerne opmærksom på eventuelle fejl eller anden kritik. Alle kommentarer læses og besvare hvis jeg anser det nødvendigt. Skriv også gerne en hilsen i gæstebogen. Skulle der være nogen der ikke bryder sig om historien, så gør alle en tjeneste, find en anden at læse.

Kærligst Klitluskeren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.