BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Marianne og Morten på vejen holdt havefest. Vi grillede, hyggede og fik lidt at drikke.

På et tidspunkt skulle jeg på toilettet og da toilettet i kælderen ville jeg snuppe det på første sal. Jeg gik op af trappen og ned ad gangen hvor deres værelser lå. Da jeg gik forbi sønnen Mads's værelse så jeg han sad med ryggen til døren i sin seng. Han var fyldt 15 år i onsdags og havde store hovedtelefoner på, mobiltelefonen i den ene hånd og den anden hånd nede i bukserne. Kunne se at han lå og nød en videofilm...en PORNOFILM!

Kunne godt huske den gang jeg selv var 15 år.

Da jeg havde været på toilettet skævede jeg ind igen og så han havde trukket bukserne lidt ned og nu lå og spillede pik imens han så FILM på mobiltelefonen. Jeg listede ind, lukkede døren og satte mig på knæ ved siden af hans seng.

Lige så stille fjernede jeg hans hånd fra hans pik og tog hans helt stive pik i min hånd.

Hans pik var lang, ikke så tyk, glat, pænt ophidset pikhoved og runde faste nosser. Han blev lidt overrasket, men så ganske fornøjet ud over at jeg nu spillede hans pik. Han lagde hænderne ned, havde stadig hovedtelefonerne på og lukkede øjnene.

Jeg åbnede min mund, bukkede mig nedover hans pik og suttede i bund. Pikken var lang, men gav mig heldigvis ikke brækfornemmelse. Måske var det fordi jeg havde drukket noget og bare slappede af. Han sukkede tilfreds. Jeg kælede hans små nosser med mine fingre, det rykkede lidt i ham...og så kom han! Tre kraftige skud sperm gik af inde i min mund. Jeg sank en gang, han stønnede og så kom der endnu et skud. Spermen virkede tyk og smagte lidt fladt.

Jeg sank, suttede igen, nu var han færdig og kunne mærke han slappede helt af.

Listede ud af døren og gik ned til havefesten.

Dagen efter mødte jeg Marianne der var ude og lufte hunden. Hun skulle hilse fra Mads og sige tak for at jeg, selvom der var havefest, havde hjulpet ham med lektierne. Hvis jeg havde tid en dag måtte jeg meget gerne kikke forbi og hjælpe ham igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 127 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.