Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De næste dage gik stille og roligt, det var blevet mere overskyet så der var ikke så meget ved at tage ned på stranden. Vi hyggede os nu alligevel, gik på restaurant og spiste et par gange. Lørdag havde vi inviteret Knud og Elly på middag, de ankom til aftalt tid, klokken var 17.30, maden var bestilt til klokken 19, så vi havde tid til en lille snak og en drink inden vi skulle spise. Elly satte sig så jeg sad mellem hende og Sofie i den ene sofa, Knud og Jytte i en anden sofa. Nå det er så din lille frække datter sagde Knud og nikkede mod Sofie. Jeg har jo set hvad hun kan finde på. Sofie smilede. Jytte svarede, ja jeg ved ikke hvor den frækhed kommer fra, men hun er blevet en lysten lille skøge der ikke er nem at styre.

Sofie kiggede på mig, synes du også jeg er en lysten lille skøge spurgte hun, mens hun blinkede med sine dådyrøjne. Nej, jeg vil ikke sige du er en skøge, men lysten det er du svarede jeg, og fortsatte, men det er din mor nu også så jeg tror ikke æblet er faldet så langt fra stammen. Passer det spurgte Knud, han lod en hånd glide op ad Jyttes lår, er du en lysten skøge. Tja det kan jeg vel ikke rende fra, Jytte gled lidt frem i sædet så Knuds hånd ramte helt op i skridtet på hende. Elly og Sofie var faldet i snak om fitness, de plaprede løs bag om nakken på mig, jeg rejste mig, kan i to ikke lige så godt sidde ved siden af hinanden i stedet for jeg sidder her foroverbøjet. Sofie flyttede sig hen ved siden af Elly. Jeg satte mig over ved siden af Jytte.

SEX I DAG?

Jamen det er ikke kun kosten der betyder noget, hvis du ikke sørger for at bevæge dig på de rigtige måder, Elly var i sit rette element nu, det kunne tydeligt høres at det område kendte hun til. Jeg lagde min hånd på Jyttes andet lår og lod den forsvinde under kjolen op ad de selvsiddende nylonstrømper, Jytte sukkede dybt da jeg lod et par fingre glide langs inderlåret til de hvælvede skamlæber og op til trussekanten. Elly rejste sig med bagdelen vendt mod Sofie, hun løftede sin nederdel, du kan ikke holde din numse stram i min alder medmindre du gør noget for det, sagde hun, Sofie rakte hænderne frem og lod dem glide over Ellys røv. Næ det har du da helt sikkert ret i, Sofie greb fat i trussekanten og trak Ellys trusser ned mellem hendes knæ og inden Elly kunne nå at reagere, havde Sofie stukket en hånd ind mellem hendes ben og op i skridtet på hende.

Hvad gør du så for at holde den her i form, Sofies hånd lukkede sig om Ellys fisse, uhhhh udbrød Elly, jeg tror da din mor har ret, hun lænede sig lidt frem og skød røven tilbage, Sofie stak en finger op i fissen, den føles også stram og i form sagde hun og sendte Elly et frækt smil. Knud havde ladet sin hånd glide ned i Jyttes trusser, fingrene arbejdede lystigt, Jyttes fisse smaskede og hendes trusser var blevet godt våde, jeg havde løftet hendes bluse op over de tunge bryster og hjulpet dem fri af bh’en, jeg bed let i den ene brystvorte der straks belønnede mig ved at blive endnu stivere end den var i forvejen. Åhhhh uhhhm altså i to liderlige mandfolk sagde Jytte, i får min kusse til at koge, hun havde lagt en hånd i skridtet på hver af os og gned op og ned på bulerne i bukserne.

Men hvad med brysterne, Sofie rakte en hånd op og krammede Ellys ene bryst, det kan man da ikke træne til at forblive struttende og spændstigt vel? Elly svarede blot med en let stønnen, uuhhmmm, det må vi vist snakke om på et andet tidspunkt åhhhhh, Elly havde lagt sig på knæ på sofaen, hendes røv vendte lige mod os, Sofie havde stukket endnu en finger op i hende og lod dem glide langsomt ind og ud. Vi skal have dem her af sagde Knud, han rejste sig, smed sine bukser faldt på knæ mellem Jyttes ben og trak hendes trusserne af, Knuds pik stod stiv og spændt, nosserne hang tungt mellem hans ben. Lad mig sutte lidt på den lille pik du har der sagde han og sugede Jyttes store klit ind i munden.

Ooooh jaaaaa sug på min lider knop, Jytte lagde hovedet bagover, mmmmmm uhmmmm min liderlige kusse trænger til at blive brugt. Jeg smed hurtigt mit tøj, trak Jyttes bluse og bh af så hun nu var fuldstændig nøgen bortset fra de selvsiddende nylonstrømper. Sofie lå nu med hovedet stukket helt op mellem Ellys baller, hun slikkede begærligt, trykkede tungen mellem skamlæberne og slikkede op over røvhullet. Mmmmmm mmmmm Sofie stønnede, du smager dejligt mumlede hun mens hun forsøgte at trække sine stramme shorts af. Nu skal jeg hjælpe dig, Elly rejste sig, tog fat i Sofies hånd og trak hende op og omfavnede hende, din lille frækkert sagde hun inden hun kyssede Sofie i et langt inderligt tungekys. Elly krængede Sofies shorts af, hun havde ingen trusser på og den dunede fisse glinsede allerede af safter, hvis du skal smage bedstemor fisse sagde Elly, så skal jeg også smage din teenager fisse, hun skubbede bordet lidt til side og trak Sofie med ned på gulvet. Så slik da min fisse stønnede hun og pressede med en hånd om nakken på Sofies, hendes hoved mellem sine ben. Sofie skrævede over Elly, og sænkede sin fisse ned over hendes ansigt.

Jeg skubbede flasker og glas til side på bordet, læg dig her sagde jeg til Jytte, hun lå på tværs af bordet med røven ud mod den ene kant, hovedet hang let ud over den modsatte kant, Knud pressede sin pik mod hendes læber, du ligger jo lige til at blive kneppet i munden stønnede han og pressede pikken ind i munden på hende. Jeg tog en sofahynde, løftede Jyttes røv og skubbede hynden ind unde den. Hun var allerede helt smurt ind i safter mellem ballerne, jeg kørte pikken et par gange mellem de store skamlæber, pikken glinsede nu af fissesaft og pre sperm. Mmmmm ummmmm aaaaarrrg, Knud kneppede Jyttes mund i dybe stød, han pressede pikken helt ned i halsen på hende og holdt den der, aaaaaargg uuuhnnn Jytte gaggede på pikken. Jeg satte pikhovedet mod hendes røvhul og med et fast tag om de brede hofter stødte jeg den dybt op i røven på hende. Aaaaaaarg uuuuuhhhh åårrhhhhhh, fuuuuck jaaaaaa brug mig hostede hun mens slim og savl rendte ud af munden på hende, knep mig i alle mine huller hulkede hun.

Elly og Sofie stønnede højlydt, lad mig mærke dine fingre i mit røvhul tiggede Sofie, hendes røv kørte frem og tilbage, Ellys ansigt var helt smurt ind, safterne rendte ned ad hagen på hende. Mmmmmm mmmm de suttede og slikkede begge vellystigt hinanden fissesafter i sig, Elly pressede to fingre op i røven på Sofie, åååh jaaaa knep det stramme røvhul med dine fingre skreg hun. Efter at have røvpulet Jytte nogle minutter hvor glas og flasker væltede og røg på gulvet, trak jeg pikken ud, Knud stod stadig og kneppede hendes mund, de store nosser klaskede mod panden ved hver bevægelse, lad os lægge os på gulvet sagde jeg, kom og sæt dig på min pik. Jytte skrævede over min spændte pik, jeg hold den mod hendes fisse da hun satte sig, uuuuhhhmmm, Jytte gav et langt suk fra sig da pikken forsvandt til roden.

Pres din pik op ved siden af min sagde jeg til Knud, han knælede bag Jytte og jeg kunne mærke hans pik trænge op i fissen ved siden af min. Åååååh jaaaaaaaaaa skreg Jytte, fyld min lidelige kusse med pik, knep den kusse, tøm jeres pikke i mit sultne kussehul, Knud og jeg kæmpede med at holde hendes røv i ro så vores pikke ikke røg ud. Det føltes vidunderlig og frækt at mærke Knus pik gnide op og ned ad min i takt med vi kneppede Jyttes drivvåde fisse. Fissesaften drev ned over mine nosser, det ville ikke vare længe inden jeg kom.

Jyttes krop spændtes, jaaaaa guuud jeg koooomer skreg hun og rystede over hele kroppen. Elly og Sofie kom samtidigt mens de grådigt slikkede fisse på hinanden, åhh jaaa smag mit liderlige hul sukkede Sofie mens hun pressede fissen endnu hårdere mod Ellys mund. De rystede begge voldsom mens orgasmen rullede gennem deres kroppe. Der lød en fjern ringen, det var dørklokken, men det var ikke noget jeg kunne tage mig af, nåede jeg at tænke i samme sekund som min pik sendte den første stråle op i fissen på Jytte, Knud brummede højt, hans pik trak sig sammen, spermen skød ud af den. Sofie havde rejst sig og gik på dirrende ben hen og åbnede døren.

En ung mand stod udenfor, han trådte et skridt nærmere og tabte næsten termokassen med maden han stod med i hænderne ved synet af Sofie der med safterne rendende ned ad lårene stod nøgen foran ham. I, I, I har bestilt mad til klokken 19, stammede han mens kan skævede ind ad døren. Knuds pik røg ud af fissen og han sendte næste skud op over Jyttes røv, fuck stønnede han, tog fat om pikken og stødte den op i Jyttes røvhul med et brøl mens den næste ladning sperm væltede ud af den. Jaaaaaaa jaaaaaaaa aaaaaaaaaa fyld mig med sperm, lad mig få alt hvad i har i jer hulkede Jytte, fyld min kusse og min røv, hendes krop gennemrystedes af endnu en orgasme mens vi tømte vore pikke langt op i hendes huller. Elly lå stadig på gulvet, hun gned et par fingre rundt i fissen, det er så frækt at høre i tømmer jeres nosser stønnede hun, åhhhh aaaah min fisse kommer igen.

Tak hørte jeg Sofie sige, du kan stille kassen der, hun pegede på gulvet ved siden af døren. Den unge mand trådte indenfor og satte kassen fra sig, mens han kiggede hen mod os der afleverede de sidste sprøjt i Jytte. Sofie greb den unge mands hånd og gned den hurtigt mellem sine ben, jeg har desværre ikke nogen drikkepenge på mig sagde hun, så jeg håber du kan nøjes med det her, hun gned fissen frem og tilbage over hans hånd der blev helt fedtet ind i hendes safter. Det e e æhh, skal du ikke tænke på stammede han, trak hånden til sig og skyndte sig ud ad døren.

Han kommer nok til at tage sig en spiller mens han snuser til sin hånd grinte Sofie, Hun satte sig på gulvet ved siden af Elly der stadig rystede over hele kroppen. Du er den frækkeste bedstemor jeg har oplevet, sagde hun, bukkede sig og snavede Elly mens hun klemte hendes brystvorter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.