BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone og jeg bor i et parcelhus midt i en lille købstad. For nogen tid siden, hvad jeg fået tidligere fri fra arbejdet, da  chefen ikke havde mere arbejde til mig den dag. 

Da jeg havde parkeret bilen, gik jeg op ad stien til vores hus. Der så jeg en cykel, som stod lænet op ad husmuren. Mon min kone har besøg tænkte jeg, inden jeg forsigtigt åbnede hoveddøren.
 
Jeg gik ind i entreen, og kiggede fra denne, direkte ind i stuen, hvor jeg så en lang ranglet ung mand, der sad på sofaen sammen med min kone. Jeg var ikke i tvivl om, hvad de havde gang i. De ænsede ikke, at  jeg stod og kiggede på dem. De kyssede, kælede  og omfavnede hinanden.
Den unge mand havde bar overkrop og var ved at åbne min kones BH. Det havde han lidt problemer med, altså måtte min kone hjælpe ham. Hendes store dejlige, lidt til siderne hængende bryster, kom til syne. Den unge mand gramsede på dem og slikkede på brystvorterne. Min kone trak bukserne af knægten, som nu stod der, kun iført underbukser. Han trak min kones trusser ned, og derefter sine egne. Hans slappe lem kom til syne og det samme gjorde min
kones dejlige barberede tissekone. Hun var altid barberet, men jeg kunne se, at hun havde været i gang med barberkniven her i dag, for at være helt glat. Jeg tænkte lidt over, hvem den unge mand var, da jeg ikke havde set ham tidligere.
Mon det var en af min kones elever fra skolen, som hun nu gav en gang ekstraundervisning?
 
Min kone lagde sig ned på sofaen, spredte benene, blottede klitten og  spredte skamlæberne  med den ene hånds fingre.  Hun bad den unge mand, slikke sig.
Det gjorde han. Det var sikkert første gang, at en voksen kvinde havde givet ham en kærlig behandling. Han lå mellem hendes ben, og jeg kunne høre, at min kone bad ham om at stikke et par fingre op i hende. Da han tøvede, greb hun hans hånd og førte hans ene finger op i den våde skede. Hun kørte dem frem og tilbage, og nu så det ud som om,  at han havde forstået, at han samtidig med at slikke,  også skulle stimulere hende med fingrene. Min kone begyndte at stønne, og nu vendte hun sig om, så de to kom til at ligge i en 69ér. Jeg kunne se, at hans pik var halvstiv, men det fik min kone gjort noget ved. Hun lukkede sin mund om hans pik, og kørte munden til roden. Hele hans tynde, lange pik var nu i hendes varme mund. Hun kørte ivrigt frem og tilbage, men stoppede lidt efter, da hun vel frygtede, at han ville få for tidlig udløsning, hvis hun blev ved.
 
Hun elsker at få pik, og det er ikke første gang, at jeg har taget hende i at kneppe uden om. Til en fest i forsamlingshuset, forsvandt hun ud på toilettet, med  min bedste ven. Jeg var derude, da  de kom ind. De lukkede sig inde i nabokabinen og jeg kunne høre, at hans bukser blev lynet ned. Lidt efter kom smaskelyde derinde fra, mon ikke min kone var ved at give min ven et vådt blowjob.Det er hun utrolig god til. Det var noget han kunne lide, og det varede da heller ikke længe, før at jeg hørte, at min kone lænede sig mod væggen og satte det ene ben op på toiletbrædtet, da hun ville tages i sin yndlings position. Jeg hørte min kone sige til ham, at han skulle længere ned. Til sidst fandt han ind i hendes kusse, og nu slog nosserne taktfast mod hendes numse Hun blev gennempulet, min liderlige kone. Lige det, som hun havde fortjent. Jeg havde forsigtigt krænget min pik ud mine bukser, da jeg selv havde fået lyst til at onanere til samlejelydene, som blev stærkere og stærkere. Lidt efter kom jeg i en kraftig orgasme og det samme gjorde min ven. De trak hastigt bukserne på og forlod kabinen, men jeg blev stående, til de var væk. Så gik jeg ind i deres kabine og jeg kunne se, at de ikke havde brugt kondom, da hans sæd lå på gulv og toiletbræt. Han havde vel sprøjtet i hende, og nu var hendes trusser sikkert våde  af dejlig sæd og fissesaft. Hvor ville jeg gerne snuse til dem og hendes kusse. Jeg glædede mig allerede nu til at komme hjem, og  i seng med min kone og få brugt fisse.Jeg kan godt lide, når andre mænd gør brug af min kones mis.  Jeg har aldrig fortalt dem, at jeg havde overværet deres udfoldelser på toilettet.
 
Nå, det var et sidespring, men jeg syntes, at I, kære læsere,  ikke skulle  snydes for den historie.
 
De to elskende havde stadig ikke opdaget, at jeg stod og kiggede på dem. Jeg kunne mærke, at jeg fik en bule i bukserne og tænkte, hvordan det ville være, med en trekant med kone og knægt. Måske kunne lidt Bi også være en mulighed. Måske ville knægten være med på lidt gensidig slikkeri, ja måske ville han endda gerne tages, og måske også kneppe mig i røven. Der var mange tanker, som fløj gennem mit hoved, alt i mens jeg betragtede de elskende, som stadig slikkede hinanden. Jeg kunne høre, at min kone var opstemt, fordi hun stønnede anspændt og bevægede underlivet hæftigt frem og tilbage. Hendes åndedrag var også blevet hurtigere. Jeg kunne også høre, at hendes fisse gav smaskelyde fra sig, hvergang knægten førte sine fingre op i hendes skede. Hendes tunge kørte op og ned af skaftet, og af og til forsvandt pikhovedet ind i hendes varme mundhule. Min liderlige kone holdt inde og rejste sig op. Jeg var bange for, at hun skulle opdage mig, men det gjorde hun ikke. Istedet satte hun sig på den unge mands skød og førte hans stive lem op i sig. Hun begyndte at ride ham. Hendes tunge bryster gyngede op og ned. Knægten tog fat om dem og aede dem. Min kones brystvorter var stive og store, som de altid er, når hun er seksuelt ophidset. Hendes fisse drev af saft, og lyden af den smaskende kusse, fik mig til at blive endnu mere ophidset, og jeg kunne mærke, at prespermen dryppede ud af min pik. Jeg gned på den uden på buksen. Imens  vendte min kone  sig om, nu med ansigtet mod knægten. Hun red som en besat, mens brysterne gyngede foran hans ansigt. Jeg gned kraftigere og kraftige på min pik, da jeg var blevet så ophidset, af at se  hendes lækre patter, som gyngede vildere og vildere. De kyssede hinanden og min kone trykkede hans hovede ind mod brysterne. Han slikkede på dem, samtidig med, at min kone stadig red på hans pik. Det varede da heller ikke længe, inden at knægten fik udløsning i hende. Hans sperm løb ud af hende og ned over knægtens og hendes inderlår. De kyssede, kælede og krammede hinanden.  Jeg kunne  ikke holde mig tilbage, så kort efter kom jeg i bukserne. Jeg valgte nu at gå ind til dem i stuen.  De blev først lidt forunderet, men da de begge så, at jeg ikke var vred, slappede de af igen. Jeg spurgte dem og de ikke havde lyst til, at vi sammen skulle have sex, hvilket de indvilligede i.  Vi gik ind i soveværelset og de to lagde sig på sengen og begyndte at kæle for hinanden igen. Han havde fået smag for det, den unge mand. Jeg klædte mig af og lagde mig ned til dem. 
 
Jeg kyssede min kone og kunne nu mærke, at min pik var blevet stiv igen. Vi, knægten og jeg, knælede ved siden af hinanden. Min kone tog begge pikke i munden på samme tid. Det var herligt, at mærke hendes varme mund og knægtens pik, der berørte min, inde i hendes  mund.  Nu onanerede hun os begge og legede med vores kugler. Det var dejligt at få  kælet for klokkeværket. Hun blev ved med at sutte, suge og masserer vores pikke. Den unge mand lagde sig nu mellem min kones ben, og begyndte at slikke hendes barberede, våde og villige mis. Han lå på maven, så jeg benyttede lejligheden til at masserer hans røvballer og numsehul. Siden stak jeg en hånd ind under ham og trak hans pik bagud. Nu havde jeg muligheden for at slikke den. Den var lidt slap, men efter lidt kærlig behandling, blev den stiv igen. Jeg tog den i hånden,og begyndte at kæle for pikhovedet med min tunge, samtidig med, at jeg med en finger pressede mod hans anus. Min kone skubbede knægten væk fra missen og vendte sig om mod mig. Hun ville sammen med mig kæle for knægtens stramme numse. Jeg skilte hans røvballer ad, så hun bedre kunne slikke ham i røven. Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage. Det var bare for fristende og ophidsende at se det blottede numsehul, der glitrede af min kone spyt. Jeg måtte op i ham. Min kone skilte hans baller og jeg trak forhuden tilbage. Min kone fugtede pikhovedet med sit spyt. Jeg var ophidset og direde over hele kroppen. Jeg pressede min pik mod hans numse og gled langsom op i ham. Han var så snæver og han ringmuskel lukkede sig stramt om min pik. Knægten peb lidt, da jeg kom op i ham, men lidt efter stønnede han højt. Jeg lagde mig ned over ham og med hurtige, rytmiske bevægelser, bollede jeg ham i røven, til jeg lidt efter med et højt brøl, sprøjtede min varme sæd op i ham. Jeg lå nu oven på ham og lod pikken hvile i ham. Jeg nød det, men lidt efter faldt pikken ud af ham, og min kone slikkede sæden i sig, da det var begyndt at løbe ud af hans lækre anushul. Vi kyssede lidt og vi kælede for hinandens kroppe.
 
Jeg stillede mig herefter på alle fire og nu var det min tur til at få knægtens kæp i røven. De to skilte mine baller af, og nu tog min kone noget glidecream og smurte numsehullet ind. Hun suttede på knægtens pik, og førte den hen til min numse.
Hun hjalp ham ind og med seje og hurtige bevægelser, kneppede han mig, så det var en fryd. Vi nød det alle tre, også min kone, som altid havde ønsket sig, at se mig blive bollet af en mand. Det varede da heller ikke længe inden, at han ikke kunne holde udløsningen tilbage, så lige før han gik, trak han sig ud, og sprøjtede på mine baller og ryg. Min kone slikkede begærligt den fremmede sæd i sig, men lod mig smage den, idet hun stak sin tunge med sæden ind i min mund.
 
 
Knægten, som hed Nils Jørgen ,var som jeg formodede en af min kones elever, som hun havde taget med hjem, for at hjælpe ham med lektierne, men så havde hun fået lyst til sex, og så kan intet holde hende tilbage. Hun har bare kløe i fjamsen, men ingen cream kan hjælpe på kløen. Det eneste som hjælper, er pik og sperm i fissen.
 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.