Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Næste uge var svær for Maria, hun tænkte meget over, hvordan det ville føles at blive kneppet, altså kneppet af en pik. Lige siden hun første gang så Peters store tykke pik, havde tankerne kredset i den unge teenagers hoved. Hun kiggede rundt på drengene i skolen, men de fleste af dem stemte ikke overens med Marias standard. Hvis hun skulle miste sin mødom, så skulle være med en, som hun i det mindste kunne lide. Hun vidste, at hun var blevet mere forelsket i ”lærer Peter”, men vidste også, at han elskede sin kone, og kunne lide at lege med hende. Peter behandlede hende, som hun var en voksen, og det betød meget! Men det undrede Maria, at Peter var tilbageholdende med at kneppe hende rigtigt?

I sin fantasi fik hun ham til at kneppe sig, og efter et år med stabilt seksuelt forhold til Peter og Sandra. Så ansatte de hende som deres pige i huset. Hun vidste Sandra ville have flere børn. Hvis Marias fantasi gik i opfyldelse en dag, så kunne hun tage sig af børnene, mens hun delte seng med parret. Denne fantasi legede Maria meget med.

SEX I DAG?

Da hun kom til Peters hus og ringede på dørklokken, var fissen var allerede fugtig. Denne gang var det Peter, der åbnede døren, og så snart døren var lukket, kastede hun sig i Peters arme, og pressede sin fisse mod forsiden af ​​Peters bukser. ”Jeg savner dig så meget,” sukkede hun ind i brystet. “Hvad mener du? Du ser mig jo på skolen hver dag!” Peter grinede. Hun kyssede ham og fortsatte med at skubbe sin fisse mod Peters stive pik. ”Det her kan vi jo ikke gøre i skolen, vel?” Sagde hun. De udvekslede mange varme og våde kys indtil, Peter sagde: ”Wow mand!” Udbrød han. “Vi må vist lige slappe lidt af inden, jeg kommer til at gøre noget, som jeg vil fortryde senere!”

“Hvor er Sandra?” Maria var selvfølgelig skuffet inderst inde, men kendte jo godt Peters tilbageholdenhed. “Hun er oppe i børneværelset for at fodre unge af.” Maria sprang op ad trappen og ind på børneværelset, hvor Jacob suttede tilfreds på en af ​​sin mors brystvorter. Hun så op på Maria. “Hej skat!” Hun sagde i samme åndedrag spydigt. ”Jeg tror, at han har taget fem kilo på denne uge.” Maria fangede humoren og sagde. ”Det er fordi, han får alt den sødmælk, du laver til ham,” Maria slikkede omkring sine læber. ”Åh, jeg fodrede ham for et par timer siden, så han er ikke vildt sulten lige nu,” sagde Sandra. ”Men han er en mand, og derfor vil han gerne have en brystvorte i sin mund. Vil du også have en tår?”

Maria nikkede og bøjede sig for at amme Sandras andet bryst. Hun ventede, indtil hun fik en dejlig stor mundfuld og lod den rulle rundt i munden. Hun smagte på den søde varme væske inden, hun slugte den. Bagefter kyssede hun Sandra. ”Må jeg stille dig et spørgsmål Sandra?” Spørgsmålet kom spontant fra Maria. ”Hvis jeg kan lide at kysse dig, og … slikke dig … gør det mig så lesbisk?” Sandra tøvede lidt, og svarede meget velovervejet. ”Du kan godt lide, hvad Peter gør med dig, ikke?” Maria tog chancen. “Åh ja, nogle gange ville jeg ønske, at han gjorde … mere!” Sandra svarede meget voksent: ”Jeg formoder, at du er det, man kalder biseksuel. Det betyder bare, at du kan lide sex, uanset hvilken køn du er sammen med.”

Maria bragte emnet endnu engang mellem linjerne. “Men jeg har faktisk ikke haft sex med en mand …. endnu!” Sandra kærtegnede håret på sin lille dreng, men stoppede og så op på sin babysitter. ”Peter har slikket dig og kysset dig. Kan du ikke lide det?” Sandra så bekymret ud nu? “Jov, selvfølgelig, men det er ikke det samme som… ” – “Som hvad Maria?” Sandra ville have Maria til at sige ordret. “Det samme som hvis han kneppede mig rigtigt!” Nu var det var ud af munden, og Maria følte sig lettet.

Sandra kiggede seriøst på Marias ansigt. ”Skat, hvis jeg lader Peter kneppe dig, og du bliver gravid inden for få måneder?” Maria var hurtig nu. ”Ikke hvis vi brugte noget,” fik hun sagt. ”Peter bruger ikke kondom, hvis det er det, du mener? Vil din mor lade dig få p-piller?” Maria tøvede igen. “Jeg turde aldrig bede hende om det,” sagde Maria. “Derfor mente vi, at du var for ung til det. Men du skal ikke være i tvivl Maria. Peter har lyst!” Jacob sov nu, og Sandra fik ham lagt i seng. Hun hviskede over sin skuldre til Maria.” Jeg drikker noget i aften, så du bliver muligvis nødt til at give ham dit bryst. Er det OK?” Maria nikkede og humøret blev bedre. Hun elskede at have den varme dreng i sine arme, mens han suttede de følsomme brystvorter.

Det var en dejlig aften, så hun ikke tog sin skjorte på igen, og så tv topløs. Maria havde ovenikøbet smidt alt tøjet på et tidspunkt. Så hun kunne lege med sin fisse nærmest konstant. Jacob stimulerede brystvorterne flere gange i løbet af aftenen. Maria havde fundet en god stilling, så hun kunne lægge Jacob tæt ind til sig, samtidigt med hun kunne finger kneppe sig selv. Der skulle ikke meget til, når hun så til sidst kørte sin finger på klitten. En gang blev Jacob forskrækket over sin babysitters orgasme, du hun stønnede som en tyr.

Klokken var næsten 02.00 inden de kom hjem. Sandra sang igen, men ikke så højt som hun havde gjort den første nat Peter bragt hende hjem beruset. Maria mødte dem i køkkenet, og Peters øjne blev store, da han så de nøgne teenagerbryster. Sandra så dem også. “Wow! Den lille skøge forsøger at distraher Kongen med sin charme. Peter hviskede, ”vi har været i teater først på aftenen.” Sandra fortsatte sit ”skuespil”. ”Det minder mig om … at der var noget om skøgen, som jeg skulle fortælle Kongen. Hvad var det nu det var?”

Mens Sandra forsøgte at fortælle sin mand, at Maria gerne ville kneppes rigtigt, miste sin mødom, så snublede hun over sine egne ben. Maria hjalp Peter med at få Sandra i seng. De afklædte Sandra og lettede presset i brysterne, mens hun prøvede på at synge en af sangene fra stykket, indtil hun faldt i søvn.

Peter og Maria rejste sig, og så på hinanden. Maria følte sig modig nu, og sagde: “Jeg er liderlig. Jeg har været liderlig hele tiden. Jeg har bare ventet på, du kom hjem. jeg vil gerne lege igen.” Peter stønnede. ”Skat, jeg har også fået for meget vin. Jeg ved ikke, om jeg kan kontrollere mig selv?” De gik hurtigt ned i køkkenet. Peter rystede på hovedet, og sagde: “Vi har skabt et ”monster”. Han begyndte at tage sit tøj af.

Da de begge var nøgne, spurgte Maria spontant: ”Peter, hvad ville du sige til, hvis min fisse var glat barberet ligesom Sandras?” Peters pik var allerede hård som jern, på trods af vinen han havde drukket. Tanken om Maria med en glat fisse fik en dråbe presperm frem på pikhovedet. ”Det ville være lækkert,” indrømmede han. ”Men det kan jeg jo ikke,” sagde hun med en ”lille pigestemme”. ”Jeg ved jo ikke, hvordan man bruger en barbermaskine og skraber?”

Peter blev ekstrem liderlig af den måde, Maria langsomt byggede et rollespil op! “Uhm … jeg kunne hjælpe dig?” Sagde han ivrigt. Hendes smil fortalte alt. “Virkelig? Åh, ville du? Jeg vil så gerne, hvis du ville gøre det for mig?” Nu dryppede der en dråbe presperm på gulvet. ”Jeg tror, ​​det ville se godt ud Maria.”

Peter gik på badeværelset og hentede sin barbermaskine, skum og skrabere. Han tog også en vaskeklud og en lille balje varmt vand med tilbage. Maria havde lagt sig på køkkenbordet med benene spredte. Først tog han barbermaskinen, og fjernede de længste hår. Bagefter masserede han barberskummet ud over teenagerens venusbjerg mellem benene ind til skamlæberne. Maria fulgte intenst hver en berøring fra Peter, hun nød det! Han satte sin tommelfinger lige ved klitten for at holde huden jævn, mens han skrabede væk fra fissen. Da han var færdig, var Maria chokeret over, hvordan fissen så ud uden hår. Hendes skamlæber var meget tydelige og hævet på grund af liderligheden.

Peter gjorde Maria ren med kluden, og smagte på den glatte fisse. Maria kom næste øjeblikkeligt. Hele optakten til forløsningen var overrumplende for den unge pige. Maria græd, græd af glæde. Hun følte sig elsket, følte sig voksen! ”Peter, jeg vil så gerne mærke din pik oppe i mig? Du skal bare være forsigtig!” Peter turde ikke! Men han ville godt lade hende mærke pikken udenpå? Han lod sin nu stive pik glide mellem de hævede skamlæber. Maria viklede benene omkring livet på Peter. ”Kan du sutte mine brystvorter samtidigt?” Marias røv var ved kanten af køkkenbordet. Hun håbede inderst inde, at Peter ved et uheld kom til at støde pikken op i hende. De var begge tændte, og samlejebevægelserne ophøjede oplevelsen for Maria til det ekstreme. ”HVAD laver I?” Sandras stemme afbrød legen! Sandra lo højt. ”Du er i store problemer min kære Konge. Hvorfor knepper du din datter?”

”Undskyld skat, jeg troede du billige det!” Sagde han til Sandra, og ignorerede sin kone, mens han langsomt genoptog samlejebevægelserne. Maria var forvirret nu men tænkte, at det var en del af deres rollespil? ”Har din far puttet sin sæd op i dig, min smukke datter?” Maria rystede på hovedet. ”NEJ, mor, han ville ikke tage min jomfruelighed, og stikke sin store tissemand op i lille mig!” Maria så bedrøvet ud nu! Sandra gik op på siden af Maria. ”Maria, skat, hvornår var din sidste periode?” Maria tænkte et stykke tid. ”Jeg tror, at jeg skal have mens på tirsdag.” Det virkede overhovedet ikke underligt at tale om noget
så personlig. “Okay, godt. I det mindste er dette et mere sikkert tidspunkt for dig, så tæt på din periode.”

Sandra kyssede hende. ”Vi skulle nok ikke, men siden det er så tæt på din periode ….” Sandra lænede sig ned over sin babysitter og kyssede dybt. ”ER kongen klar til at gøre sin frugtbare datter gravid?” Peter så intens på sin kone. En accept til noget farligt og liderligt var netop givet. Selv om Peter godt vidste bedre, så havde fornuften forladt hovedet, og liderligheden styrede pikken!

”Slap af Maria,” sagde Sandra, mens hun styrede Peters enorme pik mod det lille fissehul. Maria var helt væk! Selv om en lille sød smerte farede gennem kroppen, så havde hun aldrig haft sådan en følelse i kroppen før. Pikken der fyldte den snævre fisse så dejligt ud. Den nøgne hud, og Sandra der bare lod sin mand tage hende som kun en husbond burde gøre. ”Er din datters fisse stram kære Konge,” spurgte den liderlige ”Dronning”, mens Peter koncentrerede sig, han ville ikke komme oppe i Maria! ”Ja, hun er snæver min kære Dronning.” Det var tydeligt, at Peter blev ophidset af rollespillet.

Maria var så tæt på en orgasme, med sin første pik oppe i sig, da hun stønnede: ”Knep mig far. Gør mig gravid. Jeg elsker dig!” Sandra gik bagved Peter, og pressede med sine hænder på den faste røv. ”Kongen må gerne sperme i sin datter. Kom, knep din lille skøge tøs hårdt!” Peter ville under andre omstændigheder, have trukket sig ud, men liderligheden overskyggede alt. Samtidigt med Marias krop sitrede i orgasmens rus, kom Peter i skolepigens fisse. Sandra pressede på ballerne, så hun sikrede sig, at pikken var i bund på Maria.

Lidt senere red Maria på Peters pik som en cowgirl, mens Sandra sad på ansigtet. De kyssede hinanden, mens deres hænder kærtegnede brysterne. Maria sank sammen, da den anden orgasme ramte. Hun kunne mærke hvordan, Peters pik pulserede for hvert sprøjt sperm, han leverede oppe i fissen. Sandra gned sin fisse mod sin mands mund indtil, et springvand af fissesafter ramte den lykkelige mands ansigt.

Bagefter gik de alle i et langt brusebad før, Maria blev hentet af en taxi. Dette var den lykkeligste dag for Maria nogensinde. Hun følte sig som en rigtig kvinde nu.

Vi træffer alle valg i livet, som Maria gjorde. Hun vidste, at den vidunderlige følelse af Peters varme sperm i sin fisse var farligt. Hun vidste, at på tirsdag, når perioden normalt skulle starte, ville hun føle sig meget tryg over sin handling. Men om tirsdagen begyndte Marias periode ikke. Og den startede heller ikke onsdag … eller torsdag.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.