BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde set hende et par gange, men havde ikke taget yderligere notits af hende. Hun var en ung pige, som jeg ville skyde til at være omkring 18-19 år. Jeg selv er en mand på 44 år, vejer en for meget, men dog kun på maven. Ikke at jeg har drukket meget, men er glad for det søde og mad.

Jeg havde som sagt ikke taget yderlige notits af hende, da hun jo var alt for ung til mig. Hun havde langt mørkebrunt hår, som nåede ned til midten af ryggen, var vel omkring 1.60 høj, og havde en figur som ville få en hver ung mand til at savle.
En dag hvor jeg stod og rodede med bilen, kom hun hen til mig og kiggede. Jeg havde stået i mine egne tanke og bandet over et par skruer der sad fast, da hun pludselig stod der og sagde hej. Min reaktion var selvfølgelig at jeg bankede hovedet op i motorhjelmen, og i samme bevægelse smuttede fastnøglen, som klirrede nede på asfalten. Jeg kiggede på hende "Du gav mig sq da et helt chok der" og grinte samtidigt. Hun kiggede på mig, og havde svært ved at holde et grin tilbage "det må du altså undskylde, skete der noget ?" Jeg kunne godt se det morsomme i det, men svarede at der var nu ikke sket noget, men man kunne da ikke komme og gøre en ældre mand forskrækket på den måde, jeg kunne jo have faldet død om.
Vi grinte lidt af det hele, og hun spurgte hvad jeg lavede, hvilket jeg forklarede. Vi snakkede frem og tilbage i en halv times tid, og i den tid hvor vi snakkede, kom jeg fro alvor til at se hvordan hun så ud. Et par flotte ben, hverken for tynde eller tykke, dejlig mave, som buede en smule ud, men ikke meget, et par bryster i en c-skål, en pæn håndfuld, og et ansigt som man blev helt hypnotiseret af. Hun havde lige været ned i kiosken efter cigaretter, men jeg måtte endelig ikke sige noget til nogen, hun skulle jo gerne have et kørekort af hendes forældre. Jeg kom til at tænke at hun måske ikke var blevet 18, og spurgte hende så hvor gammel hun var. Hun fortalte at hun lige var blevt 17 for 3 uger siden. Jeg sagde at hun slet ikke lignede en på 17, og at jeg havde troet at hun var 18-19 år. Jeg kunne se på hende at hun voksede et par centimeter over at være blevet tippet til at være ældre end hun var.
Vi snakkede som sagt i en halv times tid og så var hun væk igen, men lige inden hun gik, fortalt hun at hun hed Mette. Der gik et par dage inden jeg så hende igen, og da hun så mig, smilte hun, og vinkede. Jeg hilste igen, og smilede også til hende. Mine tanker og fantasi var begyndt at røre på sig, og jeg kunne mærke at min boksershorts ændrede facon. For fanden tænkte jeg for mig selv, hun er ikke mere end 17 år, langt uden for din række vidde.
Senere samme dag, sad jeg ude i haven, og slappede af, da det ringede på døren. Det var Mette der stod udenfor, i en lille overdel, små short, bar mave og sandaler. "Mine forældre er ikke hjemme, og jeg har fået smækket mig ude, må jeg ikke komme ind til dig, til de kommer hjem ?" Jeg lukkede døren mere op, og bød hende indenfor, "selvfølgelig må du da det, Mette"
Vi gik ud i haven, og jeg spurgte om hun ville have en sodavand. Det ville hun gerne, og jeg smuttede ind og hentede en Cola til hende, et glas, og nogle isterninger. Jeg havde sat og nydt vejret, og havde ikke andet end boksershorts, og en boksertrøje på. Da jeg kom ud i haven, havde hun sat sig ved have bordet, og sad nu der og tog imod sodavand og glasset med is i.
"Det er da en hyggelig lille have du har" og jeg kunne jo kun give hende ret. Min have var lukket af for omverdenen, og selvom det var inde midt i en by, føltes det som om at det var langt væk fra de nærmeste naboer. Efter at vi havde sat lidt, spurgte jeg hvornår hun regnede med at hendes forældre kom hjem. Hun kiggede op på mig, "der går nok ikke mere end et par timer, men jeg viste ikke lige hvor jeg skulle gå hen, og min telefon er osse gået død for strøm" Hun kiggede på mig med de sødeste dådyr øjne, og jeg var ved at smelte. For fanden hun var da en lækkert tøs, havde jeg dog bare være 20 år yngre, så kunne det nok være at jeg havde sprunget på hende, men jeg var den voksne, og jeg skulle opføre mig derefter. Problemet var bare, at min pik havde absolut en anden mening, og var begyndt at røre på sig. Det blev absolut ikke bedre, da Mette spurgte om det gjorde noget at hun lige tog solbad, nu hvor hun alligevel var her, og lige som skulle få tiden til at gå. Jeg svarede hende at det måtte hun selvfølgelig godt, og jeg ville så lige hente et tæppe hun kunne ligge på, på græsset. Da jeg kom ud igen, havde hun smidt hendes overdel og shorts, og sad i en meget lille bikini, der knap nok dækkede hendes bryster og fisse. "Ja jeg håber ikke det gør noget at jeg lige smed min overdel og shorts" kom det fra hende "jeg bryder mig ikke om at få de der hvide plamager, der skal være lige meget farve over det hele" Synet af hendes næsten nøgne krop kunne jeg godt mærke meget snart ville være svær at skjule min reaktion på, så jeg skyndte mig hen og brede tæppet ud og sagde vær så god.
Heldigvis kom hun hen til tæppet, mens jeg stod med ryggen til hende, og det lykkedes at drej mig som hun kom hen, uden hun opdagede min kraftigt voksende pik i min boksershorts.
Hun takkede og lagde sig ned, med hovedet længst væk fra mig, og i en position som gjorde at hendes ben pegede direkte i den retning som jeg sad. Jeg undrede mig lidt, og lagde så mærke til, at hun havde da flyttet tæppet så hun netop kunne ligge i den retning. Jeg sad og nød synet, og kunne kigge alt det jeg orkede, da hun jo havde hovedet den modsatte retning.
Jeg ved ikke om det bare var mig der havde en for livlig fantasi, men jeg syntes at det så ud som om, hun havde spredt hendes ben en del, og samtidig var jeg sikker på at jeg kunne se en lille våd plet lige der hvor skede indgangen var, bag de små bikini trusser. Pludselig rejste hun sig op på knæ, vendte sig om imod mig og spurgte om det gjorde noget at hun tog solbad nøgen. Jeg var ved at få det sodavand jeg netop havde fået ind i munden, i gal hals, og det resulterede da osse i at det meste af det røg ud af munden på mig, og rendte ned af maven, og lavede en våd plet på mine boksershorts.
Jeg hostede lidt, og sagde til hende at det måtte hun da godt, men om hun så ikke hellere ville ligge alene. Grundet at sodavanden havde lavet en våd plet på mine shorts, faldt Mettes blik automatisk også ned i skridtet på mig, og det var nu meget svært at skjule bulen der havde vokset sig frem. Hendes reaktion på mit spørgsmål var bare; "du tror måske ikke at du kan holde til at sidde og kigge på en så ung pige, som er helt nøgen ?"
Jeg følte mig lige pludselig usikker, lagde denne unge tøs ikke op til mig ? Jeg kiggede tilbage på hendes kønne ansigt og sagde så "det ved jeg ikke om jeg kan, ellers kan du vel hjælpe mig ?" Hun rejste sig og kom hen til mig, satte sig overskrævs på mine ben, og kiggede mig dybt i øjnene. "Jeg kunne godt tænke mig at være sammen med én som ved hvordan man skal tilfredsstille en kvinde"
Hvis min pik ikke allerede havde lavet en bule i mine shorts, så havde den nu, Det føltes næsten som om den forsøgte at grave sig ud af dem. Jeg måtte kæmpe for ikke at overfaldet denne unge skabning, som sad på mine ben. Jeg kiggede på hende, og spurgte om hun nu osse var helt sikker, da jeg jo var meget ældre end hende. Hun nikkede bare, og fortalte at hun havde være seksuel aktiv i 3 år, men ingen af dem hun havde været sammen med, havde givet hende orgasme, og det havde allerhøjest taget 20 minutter, før de havde været færdige.
"Vi laver en aftale. Du fortæller hvor jeg må røre dig, og hvilket tøj du vil have jeg tager af" Hun kiggede på mig og sagde at det var en god ide, og at jeg skulle tage min bokser trøje af. Den smuttede hurtigt af, og jeg sad nu tilbage, kun iført boksershorts. Hun tog mine hænder og lagde dem på hendes lår, og sagde så at jeg godt måtte røre ved hendes lår. Hun begyndte at sidde og røre mine hår på brystet. "Det er der ikke nogen af dem jeg har været sammen med der har haft, jeg kan godt lide at røre ved dine hår, de er dejlig bløde."
Jeg kunne absolut godt lide hendes små hænder og fingre på min brystkasse, og reaktionen var da osse, at min pik blev endnu mere stiv. Jeg følte virkelig den var ved at springe. Mine fingre bevægede sig lige så stille rundt på hendes lår, og længere og længere ind på hendes inderlår. Jeg kunne høre på hende at det havde den rette effekt, eftersom hendes åndedræt blev tungere og tungere. Jeg lod fingrene bevæge sig op til hende bikini trusser. Grundet den lille størrelse, og måden hun sad med vidt spredte ben på mine lår, kunne jeg komme næsten ind og røre hendes skamlæber. Pludselig rejste hun sig op, og jeg troede at nu havde hun fortrudt og jeg ville blive kaldt både det ene og det andet, men tværtimod stod hun foran mig, og pegede så på mine boksershorts "du skal tage dem af, og dine underbukser også". Inden jeg havde nået og rejse mig og få min shorts af, stod hun allerede nøgen foran mig. Da jeg havde fået mine underbukser af, og pikken pegede direkte op imod hende, kiggede hun ned og sukkede "neeej hvor er den lækker, og stor" hvorpå hendes lille spinkle hånd tog fat om min pik. Det var så lækkert at stå her med denne unge skønhed, at den var lige ved at gå på mig. Hun skubbede til mig, for at indikere at jeg skulle sætte mig ned igen, og hun indtog igen pladsen på mine ben. "Du må røre mig over det hele, og lige hvor du har lyst" kom det fra hende. Jeg måtte være død og kommet i himlen, for det her var da helt vildt. Her sad jeg med en 17 årig skønhed, uden tøj på, som jeg var på vej til at have sex med. Jeg gav mig til at kærtegne hendes mave, arme, hals, og bevægede mig så ned til hendes bryster, som jeg blidt nussede, og legede med. Hendes små brystvorter var hårde som sten, og hver gang jeg kørte fingrene over dem, kunne jeg høre hendes stønnen. Jeg lænede mig frem, og tog dem i munden, først den ene, så den anden. Jeg slikkede og suttede, og sugede hendes bryster ind i munden. Hun stønnede mere og mere, og hendes lille hånd som havde haft et fin lille greb om min pik, var helt stille. Jeg førte hånden ned til hendes inderlår igen, og hun holdt næsten op med at trække vejret. Hun ventede på at jeg jeg ville røre hende, lige der hvor det var aller bedst. Men det var ikke det der var min plan. Jeg kærtegnede hende omkring  hendes fisse, og så tæt på at jeg tydelig kunne mærke varmen fra hendes skede. Hver gang jeg var lige ved at ramme hendes skamlæber eller klitoris, kunne jeg mærke hvordan hun bevægede sit underliv for at få mig til at ramme.
Jeg fjernede fingrene, og kiggede hende dybt i øjnene, og kunne tydelig se at hun var helt i min magt. Jeg lænede mig frem til hende og kyssede hende blidt på læberne, og hun tog grådigt imod, og snart sad vi og kyssede som vildt forelskede, som ikke har set hinanden i lang tid. Efter et stykke tid, brød vi vores kys, og jeg spurgte hende, om hun ikke ville med ind i soveværelset.
Nok var min have lukket af for nysgerrige blikke, men den var absolut ikke lydisoleret. Jeg kunne godt lige se hvad naboerne ville sige, hvis de hørte stønnen inde fra min have, efterfulgt af en 17 årig der forlod mit hus.
Vi gik ind i soveværelset, og vi var ikke andet end lige kommet derind, inden Mette lå foran mig med min pik i munden. Hun var helt væk med at slikke, suge og sutte. Mine ben blev næsten som gelé under mig. Her stod jeg, helt nøgen, med en teenager som var ved at nærmest suge alt liv ud af mig, igennem min pik. Fuck det var godt det her. Jeg kunne godt mærke at alt det her med hende, havde sin effekt på mig, og at udløsningen var godt på vej. Jeg sagde det til hende, men hun smilte bare, og suttede videre. Lige før at den gik på mig, kiggede hun op på mig, som om hun ville sige "kom så med det", og det gjorde jeg. En ordenlig ladning blev sendt afsted ind i denne unge tøs mund, og hun tog imod, men kunne alligevel ikke helt følge med, med at synke, så en lille smule kom ud i siden af mundvigen. Da jeg var færdig med at komme, suttede hun min pik ren og slikkede det hun havde om munden i sig. Vi lagde os nu hen i sengen og jeg kunne ikke lade denne unge tøs være længere. Jeg begav mig helt nede fra hendes tæer, og langsomt op ad benene, videre op og tæt på hendes fisse, men forbi, op af maven og op til hendes bryster. Her stoppede jeg og gav dem så endnu en tur med kys, slik, sugen ,og let nappen med læberne. Pludselig spændtes Mette i en bue, og kun kom i en orgasme. Jeg bevægede mig nu ned til hendes fisse, og jeg smagte for første gang hendes vidunderlige nektar. Hun var drivende våd mellem benene, og det flød ud af hende. Da jeg satte tungen på hendes skamlæber og stak tungen ind i hendes fisse, kom der et hyl fra hende og hun kom i endnu en orgasme. Lad os se om hun kan mere endnu , tænkte jeg, og jeg gav mig til at lege med hendes klitoris med tungen. Efter 20 minutters ihærdig slikken, sugen, legen på og i hendes fisse, tog hun fat i håret på mig og trak mig op til hende. "Jeg kan ikke vente længere, jeg vil mærke din pik, langt op i min fisse, og det skal være nu" Mens jeg havde slikket og suttet hende og være godt optaget af denne unge skønheds krop, havde min pik rejst sig til endnu en tur. Jeg bevægede mig det sidste stykke op til hende, indtil jeg mærkede at min pik rørte ved hendes fisse. Jeg tog fat om den, og jeg trykkede let imod hendes dejlige våde, varme og saftige fisse. Jeg kunne se salighed, liderlighed, spænding, og længsel i Mettes øjne, som om hun nu fik noget som hun havde ventet på i hele hendes seksuelle tid. Jeg pressede mig ind i hende, og trængte helt i bund med det samme, og grundet hendes liderlighed, gik det uden problemer. Da jeg var helt i bund, lå jeg helt still, for at hun kunne vende sig til størrelsen, og samtidig lå vi og kyssede. Jeg begyndte at bevæge mig stille frem og tilbage, og vores læber skiltes, og nu var jeg glad for at vi var gået ind i soveværelset. Hvis jeg ikke kunne se hendes ansigt, og viste hvad der skete, så havde jeg ringet efter politiet. Hun lød som en blanding af kraftig smerte og en fødende kvinde, men hendes ansigt sagde ren nydelse. Jeg begyndte at køre min pik hårdere og hårdere ind i hende, og hendes lyde blev bare kraftigere og kraftigere. Jeg kunne mærke at hun var godt på vej til at få en orgasme af format, og jeg begyndte nu at banke min pik op i hende, mens min nosser klaskede godt ind i røven på hende. Hun kom en en kæmpe orgasme, og jeg tror jeg ved hvad rodeo er nu. Denne spinkle teenager var virkelig ved at kaste mig mig af hende, så voldsom var hendes orgasme, og endnu mere fantastisk var, at det sprøjtede ud af hende samtidig med hendes fisse safter. Efter denne orgasme faldt hun totalt slap sammen, og jeg bevægede mig nu lige så stille. Hun kiggede på mig, og med bedende øjne "du skal komme op i mig nu, vil du ikke nok" og med de ord, kom jeg for anden gang.
Jeg lagde mig ned ved siden af hende og hun puttede sig ind til mig. Så kiggede hun på mig og sagde "det var vildt, jeg troede ikke det kunne være så lækkert" Vi lå lidt, inden vi rejste os og gik i bad, hvor jeg selvfølgelig sørgede for at hun var ren over det hele, og hun gjorde min pik ren med munden. Bagefter gik vi ud i haven hvor vi sad og nød en sodavand, og snakkede om hvad der var sket. Hun indrømmede at, hun ikke havde smækket sig ude, og at hendes forældre havde været hjemme hele tiden. Hun havde længe gået og fantaseret om at dyrke sex med mig, men hun havde ikke vist hvordan hun skulle få mig forført, og heller ikke hvor.
Kort tid efter tog vi afsked, og hun spurgte om hun måtte komme forbi en anden gang, hvis hun "smækkede" sig ude...(og det gjorde hun)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.