BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne oplevelse fandt sted for 2 år siden, hvor vi var taget til stranden sidst på eftermiddagen, for at nyde de sidste solstråler og grille ved solnedgangen. Vi fandt gik op i vores sædvanlig gryde, hvorfra vi har udsigt over det meste af stranden, klædte os af og lagde os for at slikke solskin. Da vi havde ligget der ca. en halv time fik vi øje på Jens, som kom gående ned af stranden. Og da han fik øje på os vinkede vi efter ham.
Jens er en utrolig rar ældre mand som i dag er 76, men han kunne let gå for at være 10 år yngre. Han er ægte nudist, og derfor ikke typen der glor uhæmmet, som langt de fleste andre enlige fyre ved Rødhus. Og det er også grunden til at vi ofte snakker med ham når vi tilfældigt løber på hinanden deroppe, for vi er ikke til sex med enlige, hverken fyre eller kvinder.
Forhistorien er at vi mødte Jens første gang 2 år før denne hændelse. Han lå på maven og solede sig ganske tæt på den gryde hvor vi plejer at ligge, hvis den er ledig. Og fordi vi ikke ønsker at virke påtrængende, spurgte vi ham pænt om han havde noget imod at vi lagde os så tæt på ham (ca. 7-8m). Vi fortalte ham selvfølgelig at vi plejede at ligge nøgne, så hvis han foretrak at vi fandt et andet sted var det helt ok med os. Nej læg i jer bare, jeg er jo som i kan se selv nudist, og jeg skal nok lade være med at genere jer.
Mens vi lå der tæt på hinanden udvekslede vi ind imellem bemærkninger. Mest om vejret, men også om hvor irriteret både vi og han var over de mange kiggere, som var totalt blottede for pli, men bare stillede sig op og gloede uhæmmet, og i de flestes tilfælde helt åbenlyst stod og onanerede.
Da det nærmede sig aften sagde han at nu var det måske også tid og køre hjem og lave mad. Vi fortalte at vi havde taget grillen med derop og ville spise vores aftensmad til solnedgangen. Det syntes han lød rigtig hyggeligt, så vi inviterede ham til at spise med, for vi havde rigeligt med kød og tilbehør. Det vil jeg meget gerne, men jeg vil heller ikke trænge mig på og sammenlignes med de mænd vi har set. Vi svarede at vi på ingen måde sammenlignede ham med dem, men at vi jo godt kunne spise sammen, også selv om det foregik uden tøj på. Og vi sagde at vi bestemt heller ikke var kommet der for at dyrke sex med enlige fyre, og at hvis nogen af fyrene regnede med det blev de afvist. Det syntes han lød helt fair og sagde at han heller ikke kom der efter sex.
Den halve time vi havde ligget der havde han hele tiden ligget på maven. Men da han rejste sig og begyndte at samle sine ting sammen for at komme over til os, kunne vi ikke undgå at bemærke at han var en hel del bedre udstyret end de fleste. Hold da op en kæmpe, røg det ud af Pia da hun fik øje på den, men heldigvis ikke så højt han kunne høre det. Og ja hold da op. Jeg vil skyde på at den var over 20cm i slap tilstand, tyk som et barns underarm, og med et meget stort hoved som var helt blottet.
Det var rigtig hyggeligt at sidde og snakke med ham mens vi spiste. Og han kunne selvfølgelig ikke undgå at se hvordan Pia er skabt, for ingen af os forsøgte at skjule noget for hinanden, selv om vi heller ikke på nogen måde forsøgte at vise os frem. Efterfølgende har vi mødt ham 4-6 gange hver sommer siden, men uden at aftale det på forhånd, og hver gang har det været hyggeligt. Og sex har aldrig været et emne vi har snakket om.
Og så tilbage til den dag for ca 2 år siden. Vi lå nøgne i vores sædvanlige gryde da Jens dukkede op. Vi kendte nu hinanden så godt at det altid var med knus mellem alle når vi mødtes.
Vi snakkede som vi plejede om alt muligt. Jens sad, som jeg, på enden med benene strakt og lidt ud til siden, mens Pia lå på ryggen og hvilede på albuerne. En stilling som Jens så tit havde set hende ligge i, og ikke nogen særlig udfordrende stilling, og kun en smule spredte ben ind imellem. Men pludselig lagde vi begge mærke til at Jens lagde sine underarme og hænder hen over sit underliv. Og da han jo som sagt er temmelig veludstyret var det alligevel ikke svært at se hvad han forsøgte at skjule, for der var en kæmpe rejsning på vej.
Da han indså han ikke kunne skjule den med hænderne trak han det håndklæde han sad på op mellem benene og hen over pikken. Men der skulle mere til at dække den kæmpe. Da det ikke så ud som om den havde til sinds at lægge sig, selv om det var tydeligt at han forsøgte at tænke på alt andet, sagde Pia, mens hun smilde. Jamen hvad er det dog der sker for dig Jens.
Det må i altså virkelig undskylde. Jeg må hellere gå, for jeg ved jo hvordan i har det med enlige og deres rejsning, men det plejer altså ikke at ske.
Nej bliv du bare, det er jo ikke sket før, og vi har jo også set en stiv før, svarede Pia. Men hvorfor sker det så pludselig i dag?
Hvis jeg skal svare ærligt på det, så er det heller ikke noget som sker ret tit mere, jeg er jo ikke nogen årsunge længere. Og hvis det sker at jeg mærker den slags uro i kroppen inden jeg kører hjemmefra, så sørger jeg for lige at klare det derhjemme inden jeg kører herop. Men i dag kørte jeg direkte herop fra et familiebesøg, og mærkede ikke nogen uro i kroppen, så jeg regnede ikke med at der ville ske sådan noget her.
Det er træls for dig, og jeg ved godt du er ked af det. Men når du nu ikke nåede at klare det hjemmefra, så må du jo gøre det her, hvis den ikke vil lægge sig ellers, sagde Pia.
Det tror jeg desværre ikke den vil, men jeg kan jo heller ikke sidde her og onanere foran jer, for jeg vil ikke sammenlignes med de andre fyre, så nok bedst jeg går.
Du skal ikke gå nogensteder. Vi ved hvad du står for, og sammenligner dig ikke med de andre. Så hvis det ikke generer dig er du velkommen til at klare det her, sagde Pia.
Jeg kan også bare gå om bag en af klitterne og så komme tilbage, for jeg vil ikke støde jer.
Du støder os ikke, vi kender dig, og endelig så har jeg jo også set en del andre mænd onanere heroppe, så hvorfor ikke også dig. Det ville da være endnu mere underligt at vide du stod omme bag en klit og gjorde det, end at du gør det her foran os.
Ja det har du ret i. Men jeg har nu aldrig prøvet at gøre det med tilskuere på, men jeg kan da prøve.
Og så tog han fat om sin kæmpe pik og begyndte at gnide den langsomt. Jeg vil skyde den til mellem 26 og 28 cm, tyk som et barns arm og med et stort pikhoved som hele vejen rundt stak en god halv cm udenfor skaftet.
Efter et par minutters spil sagde Jens. Det går ikke det her, det virker forkert at gøre det foran jer mens i kikker, og lægge sig vil den nok ikke, så jeg må vist hellere køre hjem.
Selvfølgelig skal du ikke det, sagde Pia. Så må vi prøve noget andet, når det nu kun er denne ene gang. Vil det hjælpe hvis jeg også deltager lidt?
Ja det ville det nok, men det kan jeg ikke tage imod, svarede han.
Jo du kan, og når jeg skal være helt ærlig, så er jeg da også blevet lidt tændt af at se dig onanere. For jeg synes da også det er ret frækt at se en pik i din størrelse. Jeg vil ikke bolle med dig, men du må ha lov at sætte dig på knæ mellem mine ben og spille den af, hvis det kan hjælpe dig. Selv om du jo har set mig så tit. Og mens hun sagde det spredte hun benene vidt ud til siden.
Ja jeg har set dig tit, men da aldrig så åben som lige nu, sagde han, mens han kiggede på hendes spredte fisse. Og det grinede vi lidt af.
Jens rejste sig og gik over og satte sig mellem Pias spredte ben og begyndte at gnide sin kæmpepik. I starten lå Pia bare med benene spredt vidt ud til siden og kiggede på hans pik, mens han sad og kiggede på hendes fisse. Hvor er du flot lillepigen, Henrik er en heldig mand, sagde han. Det kalder han hende altid pga den ret store aldersforskel mellem dem.
Lidt efter lod Pia sine hænder glide ned mellem benene. Først spredte hun sine skamlæber for ham et minuts tid, så han rigtig kunne se hendes fisse, og hvor våd den var. For så bagefter at lade sin ene hånd gnide sin kilder, mens den anden hånd langsomt gled op over hende krop til hendes ene bryst, som hun krammede.
Sådan fortsatte de nogle minutter, og det var helt tydeligt både at se og høre at Jens nød synet af Pia. Men også tydeligt at se på Pias fisse at hun nød synet af Jens´ kæmpepik. For hendes fisse sejlede på det nærmeste i safter, mens hun vred sig og stønnede om kap med ham. Og under hele seancen fik hun 3-4 orgasmer.
Åh så frækt det er det her lillepigen. Jeg bliver nødt til snart at trække mig væk og sprøjte, sagde han.
Nej du gør ikke, du bliver siddende hvor du er. Er det tæt på nu, sagde hun, mens hun kiggede spørgende over på mig. Jeg vidste godt hvad hun tænkte på og nikkede bare.
Ja det er lige op over nu, svarede han.
Så slap hun sit bryst og fisse, skubbede hans hånd væk fra hans pik, tog fat om hans kæmpepik med begge hænder og trak ham tættere ind mellem sine ben, så hans pik nåede halvt op over hende, og hans lange nosser klaskede mod hendes drivvåde fisse. Og så gned hun ellers kæmpen i lange seje tag indtil han til sidst stønnede højt og sprøjtede op over hende.
Jeg må sige at jeg blev meget overrasket. Både over mængden af sperm, og over hvor langt en pik i hans alder kunne sprøjte. For da han havde sprøjtet færdig var hun godt sølet til i hans sperm over brysterne, og helt op i ansigtet. Men det ved jeg hun nyder, jo mere jo bedre er hendes motto.
Mens hans orgasme ebbede ud forsatte hun med langsomt at gnide hans pik, for til sidst at sætte sig op på enden og tage hans kæmpe pikhoved i munden. Og mens hun klemte om skaftet helt nede ved roden lod hun sin hånd glide hele vejen op af skaftet, så hun fik presset de sidste dråber sperm ud af hans pik og slugte dem.
Bagefter lagde hun sig igen ned på ryggen, stadig med hans sperm på brysterne og i ansigtet. Nu har du fortalt at du tit onanerer inden du kører herop, så nu vil jeg også fortælle dig en lille hemmelighed om mig, sagde Pia smilende.
Jeg elsker smagen af sperm. Og mens hun sagde det begyndte hun at tage den sperm hun havde på sine bryster på en finger og slikke det af. Og da hun havde taget det hele kiggede hun på mig og sagde. Sæt dig her ved siden af mig skat.
Jeg havde selvfølgelig fået vildt stiv pik af at kigge på dem, og havde siddet og onaneret imens. Så jeg satte mig ved siden af hendes ansigt. Og mens hun skiftevis brugte min pik til at fange den sperm hun havde i ansigtet, suttede hun den af på mig. Og da hun til sidst havde gjort sig helt ren for hans sperm og havde slikket det i sig, lod jeg endelig min pik gå i munden på hende. Og heller ikke en dråbe af min sperm lod hun gå til spilde.
Bagefter takkede Jens mange gange for oplevelsen og sagde, at det var første gang en kvinde havde spist hans sæd. Den slags gjorde kvinderne ikke da ha var ung.
Selv tak svarede Pia. Men sker det igen, så er det om bag klitterne med dig. Og det grinede vi igen lidt af.
Efterfølgende har vi mødt Jens ved stranden mange gange til en dejlig snak og hyggeligt samvær, uden sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.