Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

TVet kørte I baggrunden da vi kom hjem. Vi havde nok glemt at slukke det eller også havde din kone. Men ingen af os tog os rigtigt af det da vi nok havde fået lidt for meget at drikke. Min kæreste havde hvertfald fået nok, da du måtte nærmest bære ham ind på sofaen. Han var allerede gået kold. Det er heller ikke hver dag man bliver 21 år, så det skal jo fejres! Og syntes alligevel det var friskt af min svigerfar at tage med os begge ud og drikke, særligt da din kone gik hjem for at gå i seng.

Det var vel også derfor du sagde at du ikke ville vække hende og smed dig på den anden sofa. Jeg gik kort ud i køkkenet og tog noget vand, og på vejen kunne jeg se din kone sov inde i soveværelset ved siden af stuen. Da jeg kom tilbage kunne jeg se at min kæreste fyldte hele 2-mands sofaen, så jeg smed mig ved siden af dig og lod mit hoved falde ned på dit skød.

SEX I DAG?

Du sagde ikke en lyd, sad bare med lukkede øjne. Ikke ud over du trak et tæppe op og prøvede at glide det under mit hoved. Jeg rykkede mig ikke for jeg lå så godt. Men jeg var på ingen måde træt. Jeg lå og stirrede på min kæreste som var besvimet helt. Jeg havde ikke været sammen med ham længe, og havde også kun lige mødt både dig og din kone da han havde sagt det var på tide. Men alt det blev pludseligt helt ligegyldigt da min hånd landede på dine bukser, lige omkring lynlåsen.

Der blev helt stille i rummet, som om TVet ikke engang var der mere, og inden du begyndte at have samlet energi til at spørge begyndte jeg at bevæge mine fingre. Jeg kunne godt mærke hvad der var nedenunder, og det var det eneste min små-berusede hjerne kunne tænke på lige nu. Min ene albue hvilede på din mave og den anden på dit lår. Jeg kunne ikke se dit ansigt, men ville ønske jeg kunne da jeg pludseligt lynede dine bukser ned. Det gav et spjæt i dig, men så heller ikke mere. Måske var du bange for at de andre pludseligt vågnede hvis du lavede for mange lyde.

Jeg hørte mit navn blive hvisket i baggrunden, men det var for sent da jeg allerede havde fundet frem til dine underbukser og fik fisket din pik frem foran mig. Jeg lukkede mine øjne, tog den i munden og begyndte at lege rundt med min tunge på spidsen af den. Du protesterede ikke endnu, så jeg fortsatte bare min leg med min tunge og langsomt fik jeg spredt mit spyt ud over det meste af tippen, jeg kyssede den indimellem og sugede den tilbage ind i min mund lige efter.

Pludseligt kunne jeg mærke dine hænder bag på mit hoved og min skulder. Du prøvede at skubbe mig væk, men jeg stritter imod, og det gik hurtigt op for dig at du ikke kunne skubbe mig ned uden at skabe for meget støj. Jeg holdte om din pik med min ene hånd og bevægede den langsomt med op og ned i takt med min mund, og kort efter gav du også op med at skubbe til mig. Din hånd fandt plads i kanten af dine bukser, klar til at trække dem op hvis det pludseligt blev nødvendigt.

Vi havde aldrig talt om det her. Vi havde ikke flirtet eller noget, faktisk, havde vi dårligt nok talt sammen hele aftenen, så hvad der ledte op til at jeg nu lå på sofaen i dit hjem og suttede din pik imens din søn lå ved siden af og din kone i det andet værelse det ved jeg ikke.

Min hånd fandt længere og længere ned, og snart lå mine fingre og nulrede dine testikler. Jeg var god med mine hænder, og min ene finger fandt det hårde stykke imellem testiklerne og dit røvhul hvor jeg let masserede hvilket gav et reflektorisk hop i dig. Jeg drejer mit hovede, med din pik stadig i min mund, og kigger op på dig.

Dine læber bevægede sig, du prøvede at sige noget til mig men jeg registrede ikke rigtigt hvad du sagde. Tilgengæld fik det mig til at grine lidt imens jeg fortsatte blowjobbet, så du stoppede igen af frygt for at jeg larmede, og lod mig bare fortsætte med at suge, slikke og udforske dig.

Jeg ved præcist hvad der sker om lidt. Det er altid det samme lige meget hvem det er, din pik bliver hård, hårdere end den er lige nu. Og så er det som om dine testikler løfter sig og trækker sig sammen. Jeg ligger bare med din pik i munden og stirrer på dig imens jeg kan se en bølge bevæge sig ned over dig. Først ændre dit ansigt sig imens du lukker øjnene, hvorefter du læner dit hoved tilbage. Så trækker din mave sig sammen, efterfulgt af din pik der nærmest flekterer inde i min mund, som om den vil trække sig væk, men jeg holder den på plads så du ikke smutter nogle steder.

Til sidst kan jeg mærke dig komme ud over min tunge imens mine læber er forseglet rundt om dig. Din pik vibrere og trækker sig sammen i min mund, og jeg ligger bare og venter uden at sluge noget af det og snart er hele min mund fyldt med din sæd. Min finger søger længere ned og presser sig let på dit røvhul, bare for at pirre dig lidt, og det får dig næsten tll at stønne ud i rummet, men tror du lagde mærke til det inden det blev til en rigtig lyd.

Nogen piger hader sæd, enten sluger de det hurtigt eller også spytter de det ud hvis de får det i munden. Ikke mig, jeg elskede smagen, og det var en oplevelse hver eneste gang. Jeg åbner min mund langsomt og en smule løber ud og lander på din pik, men jeg prøver at holde det inde så godt jeg kan. Jeg kigger op på dig da jeg vil være sikker på at du ser din sæd i min mund. Jeg vil have at du tænker over at din nye svigerdatter ligger foran dig og du lige er kommet for hende.

"Ser aj 'odt u'?" siger jeg med min mund fuld og griner lidt, prøver mit bedste på ikke at spilde noget men det er svært.

Vi fryser begge to da min kæreste pludseligt rykker på sig, men det er intet og snart er han stille igen.

Da du kigger ned bagefter leger jeg allerede med min tunge på din pik igen, jeg har stadig ikke slugt noget men har spildt lidt mere. Jeg er ikke færdig med dig og snart tager jeg den tilbage ind i munden. Den er ikke stiv men det behøver den heller ikke være da jeg bare vil lege mere med den. Det tog lidt tid at få dig med på idéen, men snart bevægede du dig også lidt med i rytmen.

Der kom snart en velkendt sjaskende lyd fra din pik der bevægede sig i min mund. Jeg elskede den lyd, og jeg hjalp måske også lidt til med at lave den højere. Når jeg lå der hjemme og onanerede ville jeg også selv have noget i munden for at lave lyden, den var fantastisk.

Snart var du stiv igen og din hånd lagde sig i mit hår. Du begyndte at kneppe min mund præcist som jeg ville have. Du satte tempoet op og fortsatte og fortsatte som om du aldrig kunne stoppe, lyden af min mund der blev udnyttet af din pik fyldte rummet blandet med mine støn. Ingen af os tænkte over det mere da vi bare var grebet af øjeblikket. Snart gentog alt sig som før og jeg kunne mærke dig komme i min mund for anden gang.

Jeg kollapsede på dit skød og når du kigger ned kan du se alt er dækket af din sæd. Din pik, dine bukser og ikke mindst din svigerdatters ansigt.

Det var fantastisk..

Og jeg ville ønske vi kunne gøre det en tredje gang.

Hvis jeg nu bare lige....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.