BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu det jul igen, nu det jul igen. Det er ikke til at forstå hvor tiden bliver af, jeg synes det er jul hver anden måned. Men det er skønt at Sofie og Julie har ferie og er igen i huset, ikke fordi Kim og jeg ikke har det pragtfuldt sammen til dagligt.

Vi har inviteret gæster til juleaften, Jytte og hendes mor Elna kommer, Frede, Jyttes samlever var også inviteret men han har måtte melde afbud da han er strandet med lastbilen i Georgien. Elna synes selv hendes kol er knap så bøvlet for tiden, ellers var hun nok heller ikke kommet, hun vil dog gerne hjem igen efter juleaften.

SEX I DAG?

Margrethe har været forbi og gjort hovedrent, så alting funkler og skinner, hun fortalte at hendes barnebarn Sten kommer og fejrer jul hos dem i år, det glædede hun sig meget til. Jytte hørte hende fortælle om det, jeg kunne se i hendes øjne at beskeden gik lige i fissen på hende. Hun mindes den store tæppebanker han render rundt med. Jeg sagde til Margrethe at hun endelig måtte hilse og sige han var velkommen til at kigge forbi, det lovede hun at gøre.

Det er lillejuleaften, vi har været ude og hente et juletræ som pigerne er ved at pynte, de mente det var for kedeligt hvis der ikke var et ordentligt træ. Personligt er jeg ligeglad, men jeg kan godt se de hygger sig gevaldigt, selvom det taget lang tid, for hver gang de passerer hinanden, skal de kysse og kramme, deres kærlighed til hinanden er ikke blevet mindre selvom de nu er sammen hver dag.

Da juletræet er pyntet færdig mener pigerne at det er tid til en dukkert, vil i ikke med spørger Sofie. Ellers tak svarer svare vi alle næsten i kor, kun Kim siger ja tak. Men vi kan da gå ind og holde dem med selskab foreslår jeg. Elna synes hun er ved at være træt så hun vil heller gå i seng så hun er frisk til selve juleaften.

Pigerne render ind til poolen sammen med Kim, de smider tøjet, Jytte og jeg tager en flaske vin med ind og sætter os og nyder synet af de tre badenymfer. Det kan være du giver en massage, du ved lige som den gang jeg var her første gang, Jytte blinkede til mig. Jeg kan da godt give dig en massage svarede jeg, men jeg kan ikke love den bliver som første gang, nu er jeg jo en gift mand, og det er heller ikke sikkert din datter er til at lokke grinte jeg.

Ja en gift mand min bare, Jytte lo højlydt, du knepper sgu da alt med en kusse stadigvæk. Nej det passer nu ikke, jeg er nok blevet lidt mere kræsen, men kom nu, smid kludene og hen på briksen med dig. Jytte smed tøjet og lagde sig op på briksen, jeg havde lige fået hæld massageolie på hendes ryg da det ringede på døren. Lige et øjeblik, jeg gik ud og åbnede. Det var Steen der stod udenfor, hej kom ind sagde jeg, tak bedstemor sagde jeg burde kigge herhen og ønske god jul.

Det var da en god ide, jeg tror der er en der vil blive meget glad for at se dig. Steen smed overtøjet og kiggede ind mod poolen. Hold da op, har du kun nøgne kvinder i huset grinte han, Sofie, Julie og Kim var lige kommet op af vandet og stod med hver deres håndklæde og tørrede sig. Tja hvad skal jeg gøre svarede jeg, det er ikke til at holde tøjet på dem. Men kom nu med derind, og hils på. Vi fulgtes ind, lige pludselig kom jeg til at tænke på en overraskelse til Jytte der lå ventende på mave med ansigtet den anden vej.

Hils stille sagde jeg til dem alle, oh hej sagde hviske Sofie, til Julie sagde hun, det er ham med den der jeg har fortalt om, hun pegede ned mod Steens skridt. Pigerne og Kim sætter dig hen i stolene. Kan du ikke sørge for at Jytte får en rigtig god massage sagde jeg til Steen, med happy ending og alt hvad der hører til. Svi gik hen til Jytte, så nu er jeg klar sagde jeg og blinkede til Steen. Han forstod vinket og lagde hænderne på ryggen af hende og fordelte olien ud over hendes ryg.

Uh de er da lidt kolde dine hænder mumlede hun, beklager sagde jeg, det hjælper lige om lidt. Steen tog virkelig fat, op mellem skulderbladene og ned over ryggen, mmmm skønt sukkede hun. Jeg gik tilbage, trak det meste af tøjet af og satte mig også i en stol med et glas vin, klar til showet. Efter nogle minutter stoppede Steen kortvarigt op mens han smed bukser og underbukser, hans kæmpepik stod allerede mere end halvstiv. Wow! Et lille udbrud fra både Julie og Kim der ikke tidligere havde set så stor en pik i virkeligheden.

Steen fortsatte massagen op og ned ad Jyttes ben, hans hænder gled op mellem de fyldige lår, han lagde den ene hånd ind under hende, uhhhh din frækkert stønnede hun, du går min kusse våd. Steen gryntede blot som svar. Hans fingre arbejdede kraftigt i Jyttes skridt. Jaaaa fuck det er godt, Steen slog benenden ned på briksen og trak Jytte lidt bagud så hun bukkede i hofterne og halvt lå halvt stod med røven lige mod ham.

Han trak sin bluse af og stod nu nøgen med pikke klar, hov hvad med forsiden spurgte Jytte. Steen spredte hendes baller, forsiden må vente, sagde han og pressede kæmpepikken op i hende. Åhhhhh gud, Jytte løftede hovedet og drejede sig for at se hvad der trængte op i hende. Åhhhhh Steen sukkede hun, han pressede pikken så lang op det var muligt. Jaaaaa ohh jaaaaa fyld min kusse med din fede pik gispede hun.

Steen tog et fast greb om de brede hofter og gav sig til at kneppe hende i lange hårde stød, Jytte hylede og skreg, hendes fisse var totalt udblokket. Uhhhh jaaaa brug min luderkusse, straf den med den store pik, åhhhh jeg elsker at få kussen fyldt op. Hold da kæft din mor kan tage en ordentlig svaber sagde Julie, ja heldigvis har jeg ikke arvet sådan et hul grinte Sofie.

Det har du da slet ikke, jeg elsker din lille stramme fisse, kom, Julie trak Sofie op at stå. De forsvandt ind i stuen hvor Julie gav sig til at slikke Sofies fisse.

Jytte ligger stadig og jamrer sig mens Steens kæmpepik pumper ind og ud af hendes fisse, hendes store indre skamlæber bliver presset med helt ind i fissen hver gang han støder pikken op i hende. Kim rejser sig og går hen til dem, det sataniske blik jeg har set så ofte før, glimter i de blanke øjne. Tag Jytte og følg med siger hun til Steen, hun trænger til mere end bare pik.

Steen trækker pikken ud, åhhh nej ikke stop nu hulker Jytte, min kusse var lige ved at komme. Kim trækker hende i håret, kom med ned i kælderen, så skal du få brugt den liderlige luderkusse. Jytte kom vaklende på benene og fulgte efter Kim, Steen gik lige bag hende, jeg fulgte spændt efter. Kim var tændt til noget ud over bare at blive kneppet. Nu gør du bare nøjagtigt som du får besked på, Kim kiggede Jytte i øjnene, er vi enige? Jytte nikkede tavst.

Okay, sæt dig på knæ her, og stik din fede røv godt bagud så jeg kan varme den med du sutter Steens store pik. Jytte satte sig på knæ, det samme gjorde Steen med pikken lige ud for Jyttes ansigt. Kim hentede en paddle, sagde jeg ikke du skulle sutte hans pik. Et kraftigt slag ramte Jyttes baller, så gør som jeg siger og sut, endnu et slag klaskede mod røven. Aaaajj Jytte greb hurtig Steens stive pik og forsøgte den bedste hun kunne at få den ind i munden, det var ikke meget mere end pikhovedet der var plads til.

Steen gryntede tilfreds og holdt om nakken på hende med han pressede lidt mere af monstret ind, hmmff Jytte kunne dårligt få luft. Kim havde hentet klemmer og satte nogen i både de ydre og de indre skamlæber. Hun hev kraftigt i dem, aaaarr åhhh, jeg har ikke bedt om du skal klage dig, Kim slog hånden hårdt flere gange op mellem Jyttes lår, hun trak i den store klit og satte en kraftig klemme på den. Så rejste hun sig og trådte et skridt tilbage og betragtede sig værk.

Steen spillede sin pik i munden på Jytte der gurglende og savlende tog imod. Bare pres den ned i hendes luderhals hvæsede Kim, lad hende mærke hvordan det føles at blive kvalt i pik. Hun gik hen og pressede Jyttes hoven endnu længere ned over det store jern. Så trak hun hendes hoved væk i håret, Jytte gispede efter luft, slim og salv rendte ud ad munden på hende. Følg med, stadig med et fast greb i håret trak Kim hende hen til gynækologbriksen.

Læg dig op og spred dine luderlår, så vores gæst kan få lov at bruge dine huller. Jytte lå med benene i bøjlerne spredt så langt ud hun kunne. Nu kan du bare tage hvad du har lyst til, sagde hun til Steen, men ikke noget med at pille klemmerne af, hun lod en hånd glide ned over og hev i hver enkelt klemme til Jytte begyndte at klage sig.

Kim justerede lidt på bøjlerne så både Jyttes fisse og røvhul var let tilgængelige. Må jeg kneppe hendes røvhul spurgte Steen, du må kneppe det du har lyst til svarede Kim, hun gik hen og hentede en flogger fra væggen. Steen stod med sin megapik, hen lod det store pikhoved glide op mellem de hængende skamlæber, pikhovedet glinsede af safter og presperm.

Han satte pikken mod røvhullet og pressede den indenfor, fuck! Åhhhh guuuud den pik flækker mig skreg Jytte. Hvis den er indenfor så bare stød den i bund sagde Kim og gav Jyttes bryster et ordentligt rap med floggeren. Aaaahh Jyttes krop begyndte at ryste, slagene haglede ned over hendes bryster og mave. Steen stødte til, Jyttes røvhul var spilet fuldstændigt ud, hen pressede hele pikken op i hendes tarm.

Hold da kæft stønnede han, det er første gang nogen har kunne tage hele min pik. Aarrrgh det strammer det røvhul, Steen pumpede sin pik ind og ud. Jaaaaaa pul mit røvhul hulkede Jytte, hendes bryster og mave var efterhånden helt røde af Kims slag. Kim smed floggeren fra sig og greb fat i Jyttes stive brystvorter, hun hev voldsomt i dem.

Auuuu auuu, du mishandler mine patter, hold kæft snerrede Kim. Hun kravlede op på bænke med et ben på hver side af Jyttes ansigt, løfte lidt i den korte nederdel, trak trusserne til side. Slik min fisse, jeg ved du nyder smagen af mine Vietnamesiske safter, kom nu slik den mens du får pulet dit luderhul. Kim pressede fissen mod Jytte mund.

Jeg havde læge siddet og spillet min pik, det var et fantastisk skue at være vidne til, jeg ønskede ikke at bryde ind og spolere det hele.

Højt stønnede pulede Steen Jyttes røvhul, han trak alle 28cm næsten helt ud og stødte den ubarmhjertigt helt i bund igen. Uuuhmm hmmmrr Jyttes fisse sprøjtede da Kim lagde en hånd i skridtet på hend og onanerede hende og hev i klemmerne i de store skamlæber. Fuck jaaaa Steen kom med et dybt brøl, jeg spermer, råbte han og pressede pikken helt op så de store nosser klaskede mod Jyttes store baller.

Han trak monstret ud et store sprøjt landede hen over fissen inden han pressede den op i og tømte pikken i hendes sulten hul, jaaaaa åhhh jaaaa fyld min kusse næsten græd Jytte mens sperme blev presset langt op i hendes livmoder. Kim sprang ned og kom hen til mig. Hun smed sig ned på alle fire, knep mig skat, bare knep mig og tøm dine nosser i mig.

Med bukserne ned om knæene satte jeg mig bag hende, trak trusserne til side og bankede pikken op i hendes fisse der var drivvåd. Steen stod og åndede tungt, hans pik var stadig oppe i Jyttes fisse. Knep hende noget mere hvis du kan, den luder fisse trænger til at få pik så den er øm i morgen næsten råbte Kim. åhhh jaaa knep min kusse en gang til hulkede Jytte, den pik er så god, fyld min kusse med pik, giv mig alt hvad du har.

Det virkede åbenbart, Steen begyndte igen at kneppe hende i lange seje træk. Jytte hylede og skreg men hun blev fyldt ud i den spermvåde fisse. Jaaaaa min skat, den går på mig stønnede Kim, hun havde stukket en hånd ned i trusserne og spillede sin fisse mens min pik bankede ind og ud. Jeg satte tempoet op da hendes fisse krampede sammen om min pik,aaarrghhh med et dybt brøl lod jeg pikke sprøjte i den stramme fisse.

Åhhh jeg fylder dig igen stønnede Steen, Jytte var lige ved at besvime da han fyldte hende med endnu en ladning fed sperm. Steen trak pikken og lod de sidste sprøjt lande hele vejen op mellem Jyttes store bryster. Det væltede ud med sperm fra den brugte fisse. Gud i himlen hvor var det godt stønnede hun efter et par minutter, Steen gik hen ved siden af hende og stak den nu halvslappe pik hen mod hendes ansigt, Jytte gabte og tog hovedet i munden og slikkede det rent for sperm og fissesaft.

Steen takkede mange gange da han gik, vi takkede også for besøget, specielt Jytte, hun gav ham et dybt tungekys. Du er altid velkommen til at kneppe min kusse og røv hviskede hun til ham og gav hem sit telefonnummer.

Lillejuleaften var over, vi gik til køjs, Kim puttede sig ind til mig, jeg elsker dig min skat. Jeg elsker også dig min lille Vietnamesiske djævel sagde jeg og lagde en hånd mellem hendes lækre lår.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.