BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vejret var rimeligt denne torsdag, køligt men ikke alt for koldt. Madkurven blev pakket med kaffe på termokanden og nogle småkager og andet kaffebrød. Så var vi klar til at tage af sted – troede jeg, men fruen(hun) ville det anderledes. Hun havde planlagt flere forberedelser end bare frokostkurven. Det første var at jeg blev beordret til at gå på badeværelset og fjerne al kropsbehåring fra halsen og ned, og være specielt nøje omkring kønsdelene og røven. Derefter skulle jeg tage et ordentlig lavement, for hun ville sikre sig at min røvfisse og tarm var helt ren. Hun havde lagt ”et par sager” på sengen som jeg skulle pakke sammen og lægge i bagagerummet. Da jeg kom ind i soveværelset lå tingene ganske rigtigt på sengen. En pisk med lange læder strimler, en ridepisk og et 13mm spanskrør. Der var også 3 dildoer i forskellig størrelse, en buttplug, et halsbånd og flere reb og manchetter med velcro. Jeg gjorde som jeg var beordret og pakkede reb, dildoer og halsbånd i en kasse og satte et par elastikker om ”slagtøjet” og bar dem ud til bilen og lagde det alt sammen i bagagerummet.

Hun sagde ingenting om hendes planer. Jeg var så overspændt og tænkte ikke på andet end al det forskellige legetøj og hvad der muligvis kunne vente mig, så jeg havde svært ved at koncentrere mig om bilkørslen. Jeg prøvede at være med i samtalen, men hjernen var et helt andet sted, så hun til sidst blev utålmodig og forlangte at jeg holdt ind ved næste mulighed. Hun var ret irriteret og beklagede sig over min manglende koncentration. Når jeg nu ikke kunne føre en normal samtale kunne jeg jo lige så godt få noget andet at tænke på! så beordrede hun mig at tage mine bukser af inde i bilen og derefter gå om til bagagerummet og lægge bukserne i bagerummet og tage buttpluggen med tilbage. Da jeg gik om bag bilen, kom en bil forbi, og han var lige ved at køre i grøften da han så en mand med bar røv og nu meget stiv pik komme gående. Jeg fandt buttpluggen – med tre ringe beregnet til udvidelse af min røvfisse jo længere den blev skubbet ind. Det var ikke den største, men dog syv centimeter på de bredeste sted. Jeg blev beordret at sætte den op, og sætte mig ind i bilen så vi kunne fortsætte. Hun mente at det ville få mig til at koncentrere mig om noget andet – jeg var nu ikke helt sikker på, at det var rigtigt, men det ville jeg selvfølgelig ikke fortælle hende. Koncentrationen omkring bilkørslen blev bestemt ikke bedre, men nu havde jeg da kun en ting at tænke på, nemlig min godt fyldt røvfisse!

SEX I DAG?

Vi kørte rundt i det dejlige vejr – tror jeg nok – i endnu en times tid inden hun beordrede mig at dreje ind på den næste rasteplads. Et sted vi havde været før med madkurven, for der var fine bord-og-bænkesæt at sidde ved, og hvert sted var rimeligt afskærmet med høje buske rundt om. Der var bare det, at nogen havde været ude og klippe buskene ned, så de kun var omkring en meter høje og afskærmede ikke meget!

Vi kørte hen til en af de bageste borde-bænke og jeg fik lov til fjerne buttpluggen inden jeg steg ud af bilen, for ellers ville den falde ud automatisk. Jeg hentede picnickurven og pakkede ud. Inden jeg satte mig skulle jeg også hente de medbragte redskaber, og jeg atter skulle sætte buttpluggen op på sin rette plads hvilken absolut ikke gav nogen problem da min røvfisse allerede var godt udvidet efter køreturen. Så kunne jeg endelige jeg få lov til at sidde på bænken.

Vi fik vores kaffe og kage, medens vi sad og talte sammen og studerede hvad der skete på rastepladsen og hvilke biler og folk som kom forbi. En sådan torsdag eftermiddag var det begrænset hvor mange biler som kom, og de fleste kørte videre efter de havde benyttet toilettet, men nogle få blev holdende i længere tid, og havde måske observeret at jeg sad lidt uroligt på bænken uden bukser.

Da vi var færdige med kaffen, fik tonen en anden lyd. Nu skulle jeg først smide alt tøjet og lægge det ud i bilen, dernæst skulle jeg tage halsbåndet på og sætte manchetter på håndled og lige over knæene, derefter skulle jeg binde et reb i hver manchet. Min stive pik slap heller ikke – jeg skulle binde et reb stramt om pik og nosser. Efter disse indledende manøvre blev jeg beordret til at lægge mig på knæ på bænken og kroppen hen over bordet. Hun tog så rebet omkring min pik og trak det hen under bordet til ringen i mit halsbånd og strammede til så jeg hverken kunne løfte hovedet eller rykke underkroppen ret meget. Hun tog så rebene ved mine ben og beordrede mig at sprede benene så meget jeg kunne hvorefter hun bandt rebet fast til bænken – først på højre side derefter på venstre side. Hun gjorde så det samme med mine hænder, så jeg var virkelig spændt ud og kunne ikke røre mig meget. Der var nu et par stykker på pladsen som var ret nysgerrige på hvad der foregik, men endnu for generte til at komme nærmere. Hun havde en sidste overraskelse med, idet hun fremdrog en ring-gag og beordrede mig at åbne munden og satte den ind hvorefter hun spændte den godt fast, så jeg nu lå der med åben mund, uden at kunne gøre noget. Sidste ting var at give mig en hætte over hovedet med kun en åbning til munden. Nu mente fruen at jeg var klar og tog spanskrøret og varmede mine balder op men omkring tyve lettere slag. Derefter smurte hun mit udvidede røvhul godt in i glidecreme. Jeg var helt blindet men hørte en bildør smække, og forstod at hun var gået ind i bilen og ladet mig ligge.

Der gik ikke længe før jeg kunne høre trin i gruset, når nogen går forbi for derefter at gå forbi igen, eller var der flere ? Efter et stykke tid var der en som tog mod til sig og jeg kunne høre at vedkommende begyndte at rode med redskaberne. Så kom det første prøvende slag, som måtte være med spanskrøret og da jeg ikke jamrede mig alt for meget begyndte slagene at ramme lidt hårdere ned over mine forsvarsløse balder og lår. Det lød som om der kom en eller flere, og efter nogle minutter mærkede jeg en DILDO presse sig mod min røvfisse og ubesværet gled ind, så det måtte være en af de små dildoer (4 cm). Dildoen gled langsomt frem og tilbage, for derefter at blive siddende og straks efter mærkede jeg den brændende smerte fra ridepisken, og nu var slagene kraftigere så jeg hev noget i rebene. Jeg var så liderlig at jeg fik min første orgasme medens dildoen rytmisk gik ind og ud samtidigt med slagene mod mine balder. Jeg blev slap i kroppen, men jeg havde jo ingen mulighed for at trække mig og afslutte! Der gik ikke længe inden jeg kom ud af min døs og jeg var nu sikker på at de var mindst to personer for jeg kunne mærke en pik trænge gennem ringen og ind i min mund, for derefter roligt og i langsomt tempo at kneppe min mund. Lidt efter lidt gled pikken helt ind og jeg kunne mærke den helt nede i halsen . Samtidig var dildoen i min røv blevet udskiftet til en større (6 cm) og blev pumpet frem og tilbage. Pikken i min mund forsvandt og samtidigt blev læderpisken svunget hårdt mod mine balder. Pisken blev skiftevis skiftet ud med spanskrøret og ridepisken, så min røv og lår måtte være gule og blå. Jeg mærkede at den største medbragte dildo (7 cm) blev presset op i min røvfisse og gled langsomt frem og tilbage medens en ny pik med gummi på blev presset gennem ringen og ind i min mund og efter bare nogle få stød sprøjtede spærmen ud af hans pik. Dildoen i min røvfisse pumpede frem og tilbage samtidig med at en mand spærmede mig på masken. Efter nogle minutter, eller var der timer kunne jeg høre min herskerinder meddele at nu har han vist fået nok for i dag, hvorefter mændene måske en dame? Trak sig tilbage. Min herskerinde afsluttede med tyve virkelig hårde slag og så kunne jeg mærke hendes hånd oppe i min røvfisse og hun håndkneppede mig til jeg fik endnu en orgasme og sank helt sammen af udmattelse og tilfredsstillelse.

Hun fjernede båndene så jeg kunne komme op at sidde – selvfølgelig på min buttplug – derefter fjernede hun manchetter og halsbånd og gav mig noget at drikke. Efter jeg havde sundet mig bad hun mig tage hætten af, og jeg blev næsten blændet af lyset, og så at der holdt flere biler rundt omkring. Til sidst fjernede hun ring-gaggen, og på slappe usikre ben fik jeg lov til at hente mit tøj i bilen og tage t-shirt på – bukserne måtte vente med til vi kom hjem!

Hun viste mig en seddel som hun havde skrevet : ”Velkommen til at benytte piskene på slavens ynkelige røvbalder og lår og kneppe hans røvfisse med dildoerne” Det skal jeg lige love for blev gjort godt og grundigt. Jeg kunne studere mine dejlige blå-gule-røde balder og lår i de følgende par uger. Tak til dem som ”hjalp” med at gøre dagen til noget helt særligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.