Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skyndte os at tage et bad og klæde os på og så kørte vi med Sonja hjem til deres villa. Sonja havde ringet til Hans og forklaret hvad der var sket, og bedt ham om at sørge for lidt mad.

Da vi ankom, blev vi modtaget af Hans i døren. Da Ilse så sin far faldt hun ham om halsen og krammede ham ind til sig. Hans lagde armene omkring sin datter og trykkede et kys på hendes hår.

SEX I DAG?

Der var dækket op med smørrebrød, øl og snaps, så vi satte os alle hen til bordet og fik noget at spise, samtidig med at jeg fortalte om, hvad der var sket i Ilses lejlighed.

”Mor og far, Camilla er altså så sød. Hun vidste lige hvordan hun skulle tæmme mig, og jeg er glad for at I sendte hende hen til mig.”

Jeg blev helt flov over den ros, men Hans og Sonja nikkede anerkende hen imod mig, og så kunne jeg jo kun tage det til mig.

Da vi havde spist og fået ryddet til side trak jeg Sonja til side. ”Jeg synes lige så godt at vi kan give dem en fælles oplevelse og så håbe at alt bliver godt igen. Må jeg overtage lidt?”

Sonja nikkede. ”Ja, bare hvis du lover at jeg også må være med.” Jeg gav hende et kys og gik hen til Ilse og Hans, mens Sonja hentede deres nyindkøbte legetøj. ”Så må i gerne smide tøjet begge to.” Jeg kiggede streng på dem.

”Jamen …. skal jeg være nøgen overfor far?” Ilse blev helt råd i hovedet. ”Ja, min lille ven. Det skal du for både du og din far har stadigvæk lidt problemer med at tilpasse jer.” Hans kendte godt mit temperament så han skyndte sig at trække af tøjet, og Ilse fulgte tøvende efter.

Nu stod de begge 2 nøgne foran os. ”Nu står i bare helt stille. Jeg vil ikke høre en lyd fra jer.” Jeg gik hen til Sonja og begyndte at trække hendes tøj af. Da hun var nøgen smed jeg også mit tøj.

Jeg gav hende et dybt tungekys og bad hende så om at lægge sig på sofaen. Jeg lagde mig omvendt ovenpå hende og så begyndte vi at slikke hinanden. Det var som om at tid og sted forsvandt for mig, når jeg var sammen med Sonja.

Hendes tunge fandt lige præcis de rigtige steder i min fisse, og jeg gjorde også alt for at hun skulle nyde min tunge og sugende mund. Jeg skævede op til Hans og Ilse, og kunne se at Hans var ved at få en pæn ståpik, og Ilse kunne ikke holde fingrene fra sin fisse.

Det varede ikke længe før vi begge fik en orgasme, som gennemrystede vores kroppe. Vi lå lidt og sundede os. Jeg nød synet og duften af Sonjas flotte fisse, mens jeg tænkte på hvordan vi skulle fortsætte.

Vi rejste os op, og jeg hentede brystpumperne mens Sonja fandt en lille DILDO og noget glidecreme. Jeg gik hen til Ilse os suttede lidt på hendes små bryster, så vorterne blev stive og våde. Jeg placerede nu pumper én ad gangen og pumpede hendes brystvorter ind i dem.

”Av, for helvede … det gør ondt.” Som svar fik hun en lussing på begge sider af ansigtet. ”Jeg sagde: Ikke er ord”. I mellemtiden havde Sonja fået smurt Hans’ røvhul og presset dildoen op i ham. Sonja fik Hans ned at ligge på gulvet, og jeg satte mig på hug foran Ilse, skilte hendes skamlæber og konstaterede at hendes fisse drev af safter.

Jeg førte nu Ilse hen så hun kunne skræve over hendes far. Med et fast tag i hendes arme fik jeg hende sænket ned over hans pik, som gled op i den våde fisse. ”Nu vil jeg gerne se at du knepper din far.” Ilse kiggede flovt op på mig, men satte sine hænder på sin fars brystkasse og begyndte at bevæge sig op og ned over hans stive pik.

Brystpumperne på hendes små bryster gyngede op og ned i takt med at hun bevægede sig. De var begge begyndt at stønne af vellyst, og tænkte nok slet ikke over at de var far og datter. Ilse satte tempoet op og de begyndte begge at stønne.

Nu kom der et skrig fra Ilse, samtidig med at hun med sine negle rev to blodige spor ned over sin fars brystkasse. Hele hendes krop skælvede og safterne væltede ud af hendes fisse, mens hun kom i et brag af en orgasme.

Jeg fornemmede samtidig at hans var ved at tømme sin pik oppe i sin datter, og da Ilse løftede sig af hans pik, strømmede sperm og fissesafter ud af hende og landede på hans pik. Jeg tvang hendes hoved ned til pikke og beordrede hende til at slikke sin far ren.

Ilse adlød omgående og slikkede begærligt den dejlige blanding af safter i sig, mens hun af og til slikkede sig om munden. Nu troede de nok begge at det var slut, men der tog de fejl. Jeg førte Sonja hen til sofaen hvor vi begge lagde os tilbage og spredte benene.

”Ilse, slik din mor, og Hans, du kommer her hen og giver mig en orgasme.” De lagde sig begge på knæ mellem vores ben og med ansigterne ud for vores fisser. Da Hans’ tunge ramte min klit, gik der en skælven igennem mig. Hans varme tunge fandt hurtigt de rigtige steder og smutte også omkring mit lille hul af og til.

Sonja havde samlet sine ben omkring sin datters nakke, og kunne således presse Ilses ansigt ind imod sig. Jeg var sikker på at Ilse gjorde det godt, ud fra de støn og småhvin som kom fra Sonja.

Nu trængte jeg til pik, så jeg hev Hans op, så han kunne kneppe mig. Da han gled op i mig, kunne jeg godt føle, at det var lang tid siden jeg havde haft en pik oppe i mig. Jeg låste mine ben omkring hans balder, så jeg med mine muskler kunne presse ham helt i bund.

Hans prustede og stønnede mens han bankede sin pik ud og ind af min brandvarme fisse. Hele scenariet gjorde at jeg kom i en kæmpe orgasme. Hele min krop krampede da mine safter sprøjtede ud af mig. Hans var ikke kommet endnu og det passede fint ind i mine planer.

Jeg lænede mig ind over Sonja og gav hende et dybt tungekys, mens hendes datter frembragte en bragende orgasme hos hende. Sonja faldt slapt tilbage samtidig med at Ilse slikke hendes mors fisse ren.

Jeg fik nu Hans op at stå. ”Nu slikker du din far til udløsning, men ikke noget med at sluge spermen. Den skal de beholde i munden.” Ilse vendte sig og tog sin fars pik i munden. Da jeg gav Hans et par klask i røven og stak min finger op i hans hul, kom han med et brøl.

Spermen pumpede ud i hans datters mund, og jeg kunne se, at hun anstrengte sig for ikke at spilde noget. Jeg trak Ilse op at stå. ”Nu kysser du din far, så han kan smage sin egen sperm.” Ilse satte sin mund mod sin fars, og jeg kunne se, hvordan de lege med spermen med deres tunger.

”Gider du at hente en flaske hvidvin og 4 glas, så sætter vi os lige ud i køkkenet”, sagde jeg henvendt til Sonja. Sonja rejste sig for at hente vinene, og jeg trak far og datter med ud i køkkenet, hvor de satte sig ved siden af hinanden.

Jeg bad Sonja om kun at skænke et halvt glas til hans og Ilse, og da hun havde skænket op, tog jeg først det ene glas og så det andet og førte det ned til min fisse, hvor jeg pissede i dem til de var helt fyldte. Jeg rakte dem nu glassene og Sonja og jeg tog hvert sit.

Vi skålede og både Hans og Ilse drak hele deres glas. Jeg troede at det ville være den ultimative ydmygelse af dem, men de rakte begge deres glas frem mod mig og sagde ”Vi vil gerne bede om noget mere, men denne gang uden hvidvin.”

Vi eksploderede alle en kæmpe latter, men de fik det som de ville, denne gang var det dog Sonja som fyldte glassene som blev tømt med velbehag. Jeg ville også smage den skønne nektar og bad Sonja om at fylde mit glas. Det gjorde hun, men kun hvis jeg ville fylde hendes.

Ilse og Hans fik en blanding af både Sonjas og mit pis, og så løftede vi glassene i en højtidelig hilsen. Sonjas pis smagte pragtfuldt og jeg håbede da ikke, at det var sidste gang jeg skulle smage på det.

Hans kiggede på Sonja med et grin ”Det her skal vi da prøve at servere for vores fine gæster næste gang vi har besøg. Halvt pis og halvt vin, og så kan vi more os over hvordan de vil snobbe med at sige hvor pragtfuldt det smager.”

Vi skreg af grin alle sammen og Ilse faldt om halsen på sin far og trykkede et kys på hans læber.

”Nå, men nu til det alvorlige.” Jeg kiggede på dem alle. ”Jeg vil forslå, at Ilse flytter hjem til mig i en periode, hvor hun så kan blive oplært som min assistent.

I fremlejer hendes lejlighed, og du Hans og jeg tager os lige af de uheldige elementer som Ilse er løbet ind i. Jeg har gode forbindelser i den verden, og du har pengene, så det skal nok løse sig. Hvad siger i til det?”

”Åh ja, mor og far … sig ja. Jeg ville elske at bo hos Camilla, selv om hun er en hård kælling.” Ilse blinkede til mig og sendte mig det sødeste smil.

Hans og Sonja skulle kun kigge på hinanden én gang før de begge nikkede. Ilse fløj op og gav dem begge et kys.

”Vi mangler at tale om dit honorar” hans kiggede på mig.

”Det skal i ikke tænke på. Det har været en fornøjelse, men jeg har lige en betingelse. Jeg vil have lov til at komme hos jer som en ven af huset, og hygge mig sammen med jer og jeres dejlige datter.”

Sonja gav mig et kys. ”Det er ikke noget du skal have lov til … det er noget du skal.”

Vi fik lov til at låne Sonjas bil, så efter at vi havde taget afsked med hendes mor og far kørte vi hjem til mig.

Da vi kom op i min lejlighed, satte vi os for at snakke lidt.

”Sig mig, hvem er det som har ført dig ud i det her, og er du bange for dem nu?”

”Det er min såkaldte kæreste Mike, men han er en bandit og han kender nogle barske fyre.”

”Hmmm, Mike …. Ham kender jeg godt. Han er en skidt fyr, men det skal vi to lige have ordnet så du kan få fred og ro.”

Nu var det tid til at få sovet lidt, så efter et fællesbad og en 69’er i sengen faldt vi i søvn i hinandens arme. Det sidste jeg tænkte på, var hvordan jeg lige skulle planlægge det med Mike.

Fortsættes

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.