BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Til trods for at jeg har haft utallige kunder i mit liv, er der ikke nogen som har sat sådan et aftryk som Hans og Sonja. Jeg kunne slet ikke få dem ud af hovedet, og nogle gange skammede jeg mig over at have taget betaling for det jeg hjalp dem med.

Jeg havde faktisk lyst til at møde dem igen, men jeg synes ikke jeg kunne tillade mig at kontakte dem. De skulle have lov til at komme videre med deres liv, og blive glade sammen, men skæbnen ville det åbenbart anderledes.

SEX I DAG?

Et par uger efter mit besøg hos Hans og Sonja ringede Sonja til mig. Jeg kunne høre, at hun var ked af det, og hun spurgte om vi kunne mødes. Normalt vil jeg ikke have mine kunder ind i min egen lejlighed, men jeg fornemmede at det som Sonja ville tale med mig om, måske ikke egnede sig til en cafe, så jeg bad hende om at komme til mig.

Der gik ikke mere end en time før dørtelefonen ringede og jeg lukkede Sonja ind. Jeg kunne se at hun havde grædt, og lagde trøstende en arm omkring hende og førte hende ind i stuen.

Vi satte os ned. Sonja kiggede på mig. "Kære Camilla, det du har gjort for Hans og jeg er helt fantastisk. Selv hans personale er begyndt at tale om, hvordan han har forandret sig, og det er vi dybt taknemmelige for."

Sonja tog en dyb indånding. "Vores eneste datter Ilse, som vi fik i en relativ sen alder, er på vej ud i noget skidt. Hun er, må jeg desværre indrømme, møgforkælet og har altid fået hvad hun bad om. Hun har de samme problemer som Hans havde. Penge og magt er steget hende til hovedet."

"Hvor gammel er hun?"

"Hun er lige fyldt 24, og vi har givet hende både lejlighed og bil, og betaler alle hendes faste udgifter samt en alt for mange lommepenge. Hun laver ikke andet, end at gå til hånde i vores firma og nu er vi bange for at hun er kommet i dårligt selskab med narko, men vi kan ikke tale hende til fornuft."

Jeg tænkte mig lidt om. "Nåe, men det tror jeg måske godt at jeg kan hjælpe jer med. Hvis I vil give mig frie tøjler, og eventuelt være behjælpelige hvis det bliver nødvendigt, så skal vi nok få klaret den sag."

"Åh, tusinde tak, min skat. Jeg vidste at vi kunne stole på dig". Sonja faldt mig om halsen og kyssede mig, og det varede såmænd heller ikke længe inden vi lå i en fræk 69'er og slikkede hinanden til en orgasme, og her gik jeg og troede at jeg skulle slå den skønne kvinde ud af hovedet.

Vi aftalte at jeg skulle lade som om at hendes far havde sendt mig for at gennemgå nogle forsikringer, så jeg fik en adresse og et tidspunkt allerede dagen efter. Jeg bad både Sonja og Hans om at være hjemme, så jeg kunne ringe til dem, hvis det blev nødvendigt.

Jeg har ofte skulle spille sekretær hos mine kunder og havde naturligvis det rette tøj til at ligne en forsikringsagent. Jeg pakkede nogle remedier i min taske og stak et par håndjern og en gag i lommen.

Jeg tog ud til Ilse og ringede på. Hun kom ud og åbnede og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at hun var Sonjas datter. En yngre, mere spinkel, men stadigvæk lige så smuk ung pige stod foran mig. Hun var iført en lang t-shirt og havde bare ben, og jeg kunne i hvert fald se at hun ikke havde BH på.

"Hej, jeg hedder Camilla, og din far har bedt mig om at gennemgå nogle papirer for dig".

"Ja, det gamle fjols tror ikke at jeg kan noget af mig selv", lød det vrantne svar.

Da hun vendte sig rundt for at gå ind i lejligheden, greb jeg hendes arme og førte dem om på ryggen af hende og låste dem med mine håndjern.

"Hvad fanden har du gang ..." nåede hun at sige inden jeg spændte en gag omkring hendes ansigt, som lukkede munden på hende. Hun sprællede voldsomt i mine arme da jeg trak hende ind i stuen. Hun var tæt på at blive hysterisk så jeg stak hende en syngende lussing, som fik hende til at falde til ro.

Jeg placerede hende på en stol med de låste arme bag om ryglænet, trak hendes bukser og trusser af hende, og bandt hendes ben fast til stolebenene. Hun var nu mere rædselsslagen end gal, og jeg kunne se frygten lyse ud af hende.

Nu klippede jeg hendes t-shirt af hende så hun sad nøgen foran mig. Jeg kunne ikke lade være med at beundre den lille spinkle krop, med de små bryster og den glatte fisse.

Jeg kælede for hendes bryster og tog så pludselig fat i vorterne og vred dem en hel omgang rundt. Hun gav et hyl fra dig inde bag ved gaggen, men heldigvis ikke så højt så naboerne vil reagere.

"Jeg har hørt noget om nogle venner og noget narko. Er det noget du vil tale om". Hun kiggede trodsigt på mig og rystede på hovedet.

Jeg tog nu et fast greb i hendes fisse og hev i hendes skamlæber for så at give brystvorterne en tur igen.

Jeg gentog spørgsmålet og fik endnu engang en trodsig hovedrysten.

Jeg skiftede nu taktik og satte mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes fisse, som til min store overraskelse var blevet våd. Min tunge fandt hurtigt den hårde klit og også vej op i hendes spalte. Jeg kunne høre, at hun begyndte at stønne og presse sit underliv imod mit ansigt.

Safterne begyndte at sive ud af hendes fisse, men da jeg fornemmede, at hun var ved at komme stoppede jeg slikkeriet, rejste mig op og vred hendes brystvorter igen. Hun stirrede arrigt på mig, og jeg var godt klar over at der var et stykke vej endnu.

Jeg fandt nu en temmelig stor DILDO frem som jeg uden nogen form for forberedelse pressede og i hendes fisse. Den blev tændt med fuld vibration samtidig med at jeg, med fingrene bearbejdede hendes klit.

Hendes lille krop begyndte at skælve efter få minutter, men hun skulle ikke have lov til at komme endnu. Da jeg så at hun var meget tæt på, trak jeg dildoen ud af hende. Jeg kunne se skuffelsen i hendes ansigt, men også stadigvæk trodsen.

Jeg løsnede hendes ben og tvang hende ind soveværelse hvor jeg lagde hende så hendes overkrop lå på madrassen og hendes lille, dejlige røv struttede lige i vejret. Jeg hentede min taske og ringede samtidig til Sonja, og bad hende om at komme, men uden Hans. Hun skulle vente uden for lejligheden til jeg hentede hende.

Jeg havde tænkt mig at smøre hendes røvhul med creme, men da jeg så hvor indbydende hun lå der, satte jeg mig på knæ bagved hende at begyndte at slikke hende. Det gav et sæt i hende da min tunge ramte hedes lille hul, og inden længe lå hun og vrikkede med røven mens jeg stak min tunge op i den.

Jeg placerede nu en lille dildo i hendes røv, og satte den anden store på plads igen i hendes fisse, og så fik hun en røvfuld med flad hånd. Jeg var efterhånden blevet liderlig af at lege med den tøs, så jeg smed tøjet og satte mig på sengen ud for hendes ansigt. Jeg spredte benene og tvang hendes hoved ned i mit skød så hun kunne slikke mig.

Det havde åbenbart tændt hende at blive behandlet sådan for hun begyndte at slikke mig uden at protestere. Det var så dejligt at jeg var ved at glemme hvorfor jeg var kommet, så jeg løsrev mig igen og spurgte nu for 3. gang.

Denne gang nikkede hun samtidig med at hun stønnede af nydelse over at have de to dildoer oppe i sig. Det var stadigvæk for tidligt at hun skulle have orgasme, så jeg fjernede dildoerne igen, og fjernede samtidig gaggen fra hendes mund.

Hun lå og gispede lidt efter vejret. "Ja, ja, jeg er kommet ud i noget lort, og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af det." fik hun fremstammet.

"Hvorfor er du sådan over for dine forældre. De vil da gerne hjælpe dig."

Hun fnøs. "Ha, de to tænker sgu kun på dem selv. De vil ikke have noget med mig at gøre."

"Nå, men der tror jeg nu nok at du tager fejl. De er nok blevet for forkælet og kan ikke se tingene fra deres side. Hvis du lover at opføre dig ordentligt så vil jeg tage håndjernene af dig, og så lover jeg dig 2 ting."

"Ok, hvad er det så"?

"Jo, jeg lover dig at hjælpe dig med dine problemer. Jeg har nemlig nogle gode kontakter i byen, og så lover jeg dig at jeg vil gøre alt for at du kan finde sammen med din mor og far igen, og som en sidste lille ting, så lover jeg dig den største orgasme du har oplevet nogensinde."

"Hvis du kan opfylde de ting, så har vi en aftale", og pludselig var den trodsige tøs forvandlet til den søde pige, som jeg vidste var gemt et sted.

"Du kommer til at prøve noget nyt og spændende, men det kræver, at du får bindefor øjnene og bliver bundet til sengen."

Nu smilte Ilse. "Det er helt OK, lyder meget spændende og kinky."

Jeg bandt nu hendes arme og ben til de 4 hjørner i sengen og gav hende at blindfold på. Nu skal du bare ligge helt stille. Jeg skal lige på toilettet og så kommer jeg og giver dig dit livs overraskelse.

Jeg listede døren op ud til gangen hvor Sonja stod og ventede. "Hør her. Jeg ved godt at det kan være grænseoverskridende, men jeg vil bede dig om at hjælpe mig med at give Ilse en orgasme."

"Jamen, hun er min datter. Det kan jeg da ikke." Sonja kiggede forskrækket på mig.

"Jeg lover dig at I får jeres datter tilbage hvis du gør som jeg siger." Jeg trykkede et beroligende kys på hendes læber, gjorde tegn til at vi skulle være stille og så listede vi ind i lejligheden.

"Kommer du ikke snart." lød det inde fra soveværelset. "Jo, det varer lige et øjeblik" råbte jeg tilbage.

Jeg gjorde tegn til at Sonja skulle smide tøjet og kort efter stod hun nøgen foran mig. I guder hvor var hun smuk. Stille gik vi ind til Ilse. Jeg gjorde tegn til at Sonja skulle lægge sig imellem hendes ben og slikke hende.

Heldigvis stolede Sonja på mig, og lagde sig ned og stak sin tunge op i datterens fisse. Jeg stillede mig bagved og begyndte at kæle for Sonja. Inden længe begyndte Ilse at stønne højt. Hendes underliv roterede under Sonjas behandling af fissen.

Jeg kunne mærke hvordan Sonjas fisse blev mere og mere våd. Ilse stønnede højere og højere og kastede hovedet frem og tilbage, og så var det som om hun gik i krampe. Hele hendes krop skælvede mens hun med et lille skrig sprøjtede sin orgasme ud i hovedet på sin mor.

Hun blev ved og ved med at komme, og jeg holdt Sonjas hoved fast så hun fortsatte med at slikke. Nu faldt Ilse lidt til ro, men jeg tvang Sonja til at blive ved, og få minutter efter kom Ilse så for anden gang, denne gang også i en voldsom sprøjteorgasme.

Jeg gjorde nu tegn til Sonja om at hun skulle sætte sig over Ilses ansigt. Hun kiggede lidt skeptisk på mig, men jeg tog Sonjas arm og trak hende op. Hun skrævede nu over sin datters ansigt og sænkede fissen ned til hendes mund.

Jeg lænede mig ind over dem og sagde "Slik mig, jeg vil komme i din mund", så Ilse troede at det var mig som var der. Jeg blev nødt til at holde Sonja for munden og så selv udstøde stønnelyde, og da Sonja endelig fik sin orgasme, var det så voldsom, at hun bed mig i hånden.

Ilses kønne ansigt var smurt ind i hendes mors fissesafter, da Sonja rejste sig fra sengen, og Sonjas ansigt og hår drev stadigvæk at Ilses fissesafter.

"Nu løsner jeg dig og tager dig med ind i stuen, men du får ikke blindfoldet af før vi er kommet derind".

Ilse fniste som en lille skolepige men lod sig lydigt føre ind i stuen.

Sonja stillede sig foran sin datter og tog blindfoldet af hende. Ilse gibbede med øjnene og så op og ned ad sin mors nøgne krop.

"Mor, hvad laver du her ... sig mig ... var det dig ... mor, du er helt våd." Vi kunne ikke lade være med at grine af den søde, forvirrede pige. Sonja lagde armen omkring hende.

"Ja, min skat, det var mig som slikkede dig og der var min fisse som du slikkede bagefter. Jeg elsker dig og jeg har savnet dig, og jeg ved godt at vi har svigtet dig, men nu kan vi starte forfra."

"Jamen, hvad med far, hvad siger han"? Sonja kigge hen på mig. "Camilla har hjulpet din far og mig med at få gang i vores sexliv, og hvis du er interesseret, kan vi også få dig med i det."

"Jamen .... Er det ikke ulovligt?" Jeg gik hen og gav Ilse et kys. "Jo, det er ulovligt, men det er også ulovligt at tage narko, og det er også ulovligt, at jeg trænger ind hos dig og udsætter dig for det jeg har gjort, men nogle gange må man vælge."

Ilse slog armene om mig. "Ja du var godt nok en skrap kælling, men jeg må indrømme at jeg nød det det meste af tiden."

"Du er sgu ligesom din far. Måske skulle Camilla og jeg se at ordnet jer to én gang for alle." lo Sonja.

"Jamen så lad os tage af sted med det samme. Har du tid Camilla". Ilse så spørgende på mig og i ren og skær overraskelse kunne jeg bare nikke. Vi skyndte os at tage et bad. Jeg pakkede mine ting sammen og så kørte vi med Sonja hjem.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.