Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det tog en lille uges tid, at komme mig efter, at alle mine mænd havde brugt mig. Det er heller ikke det værste, at man kan blive mindet om,- så bare skønt. I aften har mændene fri. Jeg har en aftale med en lækker dame. Vi skal i byen sammen. Derefter har jeg en plan om noget mere.

Lærke er sports pige og noget yngre end jeg. Hun ejer den lille by’s sportsforretning. Der ud over er hun lækker. Hun er ikke smuk i traditionel forstand, men elegant og kraftfuld. En lidt kompakt pige, vil nogle nok mene. Hendes balder og lår er kraftige, men faste, og så har hun guns. De unge mænd vil altid se hendes armmuskler og hun siger ikke nej til at lægge arm, hvis der er nogen, som skulle udfordre. Hendes lidt store lår og mås får hendes talje til at se smal ud, hvilket giver hende en kurvet figur. Hendes bryster er ikke store, men selvfølgelig, fristes man til at sige, også pæne og faste. Lærke går stort set aldrig med make up, og hvis det sker, er den diskret. Ansigtet er ovalt, med en lys page, en lille næse og stålgrå øjne. Hun er altid brun. Hvis ikke at hun har adgang til naturlig sol, så tager hun solarium.

SEX I DAG?

Lærkes tøjstil, synes jeg er kedelig. Hun går ikke meget op i at se smart ud. Det er mest sportstøj, jogging sets, t-shirts og slidte bukser. Jeg har tit sagt til hende, at hun ville se utrolig godt ud i en kropsnær rød kjole, men Lærke har ikke bidt på endnu.

Det er blevet aften og jeg begiver mig mod byen. For en gang skyld, kan de unge mænd slappe af og drikke alle de bajere, som de kan komme i tanke om. I aften er pige aften. Jeg er som sædvanlig dullet op. Man kan aldrig se for godt ud. Jeg vil gerne imponere Heidi, men ved helt ærlig talt ikke, hvad Heidi synes ser godt ud. I aften er jeg lysegul. Det har lige været påske og en gul kjole er passende. Hertil hudfarvede strømper med en mørk søm og sorte stiletter. Inden under er jeg all black, lidt blond’et og feminint for Lærke. Mit lange lyse hår er løst, hvilket det aldrig er, når jeg skal være sammen med mænd. Over kjolen har jeg en sort læderjakke. Foråret er tit bidende koldt om natten. Jeg går ind på den irske pub, hvor vi har aftalt at skulle mødes. Der er ikke mange, men det er måske også lidt tidligt. Jeg sætter sig i baren med en øl. Det varer ikke længe, før at jeg får selskab af en mand. Jeg svarer ham høfligt, men holder distancen, ved at lade som om at fodbolden, som vises på storskærmen, interesserer mig.

Der går måske 20minutter, så behøver jeg ikke længere bekymre sig om, at holde evt interesserede mænd på afstand. Lærke kommer ind ad døren. Da hun hænger sin lange frakke på knagen inden for, bemærkes hun af alle i lokalet. Hun er klædt i en fantastisk rød knælang kjole, som smyger sig om hendes kurver på en helt Kardashiansk måde. Rynkerne på måsen og de små ærmer er fine detaljer. Til kjolen bærer Lærke sorte strømper og sorte sko med rød sål. Ryggen er helt bar. Lærke har tydeligvis ikke BH på, hvilket straks får mig til at tænke på, om hun mon har trusser på….. Jeg ser Lærke direkte ind i øjnene og bemærker, at det stålgrå er omkranset af makeup. Jeg er lige ved at dratte ned af barstolen af befippelse. Jeg vrikker umærkelig med måsen, for at holde balancen og forblive siddende på stolen. Herved bemærker jeg, at mit køn er begyndende begejstret for Lærkes nye udtryk. Duggen er faldet.

”Hej”, siger Lærke friskt og kommer hen og giver mig et kram. Hun dufter ubeskrivelig godt.

”Hej, skønne”, siger jeg og kan ikke lade være med, at smile lidt for meget - og lidt for længe.

”Er du selv klar over, hvor overdrevet godt, at du ser ud?”, spørger jeg Lærke, som rødmer lidt. Hendes solbrændthed og makeup, skjuler det dog forholdsvis godt.

”Prøv lige, at se hvordan alle kigger”, hvisker jeg. Hun skæver rundt, hvorpå mændene pligtskyldigt slår øjnene ned. Derpå sætter hun på den side af mig, som ikke er optaget. Hun bestiller en drink.

”Fortæl”, siger jeg og giver Lærke et sigende elevator blik, som ikke efterlader nogen tvivl om emnet.

”Jeg faldt over den i centeret og tænkte på dig. Så hjalp Didde Frisør lidt med makeup og lidt forskelligt. Jeg er glad for, at du kan li’ det.” Lærke klukker lidt.

”Om jeg kan?”, slår jeg fast. ”Du ligner noget fra TV, søde”.

Der er rift om stolen på modsat side af Lærke. Det er jævnlig en mand forbi og byde til med drinks, men vi lader ikke nogen komme til. Vi har nok i os selv. Jeg kan føle alkoholen og vil gerne danse.

”Ska’ vi ikke gå Club’en og danse?”, spørger jeg Lærke, som nikker. Vi rejser os og forlader den irske.

Vel inde på danse gulvet slår vi os løs. Jeg venter lidt på, at der skal komme en langsom dans, så jeg kan finde ud af, hvor varm Lærke er. Da det sker, griber jeg hende om hoften og trækker hende tæt. Vi danser et par danse tæt omslynget. Jeg kan mærke, at Lærke trygt læner sig ind mod mig og drister mig til at tage lidt på hendes faste mås. Lærke smyger sig ind til mig, mens hun laver små lyde af velvære i mit øre. Jeg synes, at det er lidt sexet og prøver forsigtigt et kys i den ene mundvig. Lærke lader ikke til, at have noget imod det. Og da jeg lægger an til den anden mundvig, drejer Lærke hovedet og vi kysser på munden. Først lidt prøvende, men efterhånden dybere og mere krævende.

De lokale på stedet er efterhånden vandt til mine erobringstogter, men de har aldrig set Lærke på denne måde før. Det af sted kommer lidt nysgerrige blikke. Vores tunger leger med hinanden og vi ænser ikke længere, hvilken musik som bliver spillet, - eller hvem der kigger. Vores dans, går på en helt anden melodi, mens vores hænder går på opdagelse på hinandens kroppe. Vi stønner, men musikken overdøver enhver lyd for alle andre. Jeg beslutter, at det er tid til næste skridt. Jeg tager Lærkes hånd og trækker hende med på toilettet.

Vi følges ind i samme bås og betragter hinanden, mens vi letter trykket i blæren. Mig først. Jeg nyder, at Lærke betragter mig, da jeg trækker trusserne ned og sætter mig. Da det bliver Lærkes tur, bemærker jeg at hun skam har trusser på. Jeg ville have svoret det modsatte. Da Lærke trækker ned afslører hun, at det er latextrusser, med en DILDO i, som glinsende af væde, glider ud af hende revne. Ubevist kniber jeg i underlivet. Jeg kan tydeligt fornemme følelsen, som om noget forlader mit eget indre. Jeg stirrer på Lærke og ønsker lidt, at det var mig, som var kommet på den sindssygt frække ide. Lærke vrikker frækt med hofterne, da trussen og dens tilbehør skal på plads igen. Mine trusser er sovset godt ind og klistrer mod mit glatte køn. Jeg mærker tydelig lysten til, at ville tage Lærke, som jeg tager drengene. Hurtigt får vi vasket hænder og nettet os lidt. Vi kysser noget mere og vildere, mens vi skiftes til, at presse hinanden op mod vasken eller væggen. Vi bliver snart enige om, at flytte festen til min kælder.

Vi finder vores overtøj og går fjantende udenfor. Det er koldt og vi går hånd i hånd. Vi stopper ind imellem og kysser lidt. Men det er for koldt. Vi må også videre. Ned i kælderens varme. Efter et kvarters tid låser jeg op og vi går ind. Da overtøjet ryger, kan vi igen komme til at kæle for hinandens kroppe, mens vi kysser som teenagere. Jeg fører Lærke ind i kælderrummet og tænder lyset.

Hun studerer skabene og den store seng. lærke bemærker straks, at nogle af skabene har koøjer. Jeg viser skabene frem, så hun kan se, hvorledes at de kan bruges til at opbevare slaver i. lærke mener, at det er lidt avanceret, men er nysgerrig. Så kommer turen til udstyrsskabene. Plint, hejseværk, piske, tovværk, håndjern og manchetter bliver grundigt gennemgået, sammen med dildoer, plugs, vibratorer og det andet. Lærke ligner én, som suger til sig.

Jeg stiller sig bag Lærke og holder om hende, mens hun studerer indholdet af skabene. Jeg kan mærke Lærkes numse gnubbe op ad mit venusbjerg, når vi bevæger os. Det er lækkert. Jeg kysser Lærke i nakken og tænker på, hvorledes at jeg vil lege med hende, hvorledes hun mon dufter dernede, eller smager, efter som dildoen har gjort forarbejdet. I tanken, er jeg kommet til, hvorledes jeg vil binde Lærke, så hendes overordentlige appetitlige numse, vil invitere til slag og dobbelt-dildo knep. Så hører jeg et sæt håndjern, som bliver lukket. Jeg kan mærke, at det ikke længere er frivilligt, at jeg omfavner Lærke. Jeg holder Lærke fast og vi kæmper lidt, mens vi griner. Med behændighed og styrke får hun snoet sig ud af mit omfavnende greb. Snart har hun et reb i hænderne og trækker mig hen til den store seng.

Med et let skub fra Lærke mister jeg balancen og lander på sengen. Lærke er over mig med det samme. Jeg har svært ved at yde kvalificeret modstand, med hænderne låst sammen i håndjernene. Hun binder mig nemt til sengen. Jeg ligger nu på ryggen, med hænderne over hovedet og benene surret til hver sin stolpe i fodenden. Lærke har overtaget.

”Åååaarrhh”,  sukker Lærke langtrukkent, ”nu trænger jeg fan’me”, hvorefter hun smutter ud af Skoene, kjolen og trusserne, som drypper af gode sager. Hun går hen i skabet og tager en saks. Så klipper hun et stort hul i bunden af trussen, hvorefter hun, med noget besvær, tager dem omvendt på. Med dildoen oppe bagi, kravler Lærke op i sengen til mig og sætter sig på hug over mit ansigt. Jeg ser hvordan latex’en sidder stramt over de kraftfulde baller og Lærkes køn, som kan iagttages gennem det klippede hul i trussen. Lærkes ydre læber er røde og kødfulde, de indre titter foldede og mørke frem. Det hele er vådt, men man kan ikke se, at hun lige har haft noget oppe. Der er helt lukket.

”Kisser min skat. NU har jeg brug for, at du slikker min savlende fisse”, udbryder Lærke i en bestemt tone og sænker sig ned over min mund. Jeg kan ikke gøre andet, end at makke ret. Jeg begynder prøvende med tungen og opdager, at Lærke smager godt. Heldigvis, for de smagfulde safter er der nok af. Lærke stønner ved enhver berøring af hendes klistrede køn, hvilket giver mig mere selvtillid. Jeg slikker hendes revne mere kraftfuldt med bred tunge. Helt bagfra og helt frem til klitoris. Lærke roterer i hoften og opmuntrer mig til at blive ved. Jeg har dog mere lyst til, at stikke tungen helt op i hullet, hvilket jeg gør og vrider spidsen lidt rundt. Fra hugsiddende, falder Lærke ned på knæene med et støn, men skubber sig hurtigt bagud og jamrer lykkeligt, da hun igen møder min tunge. Hun maser sit køn mod mit ansigt og folder min kjole op på maven. Blondetrusserne river hun itu.

Der går et stød igennem mig, da Lærkes tunge rammer min klit. Mine støn drukner i det massive kvindelige køn, som dækker min mund. Lærkes bevægelse åbner til gengæld lidt op for, at jeg kan få noget luft, som har været lidt af en mangelvare. Det er nu muligt at trække vejret gennem næsen, hvis den ellers er fri for Lærkes safter. Jeg kan høre, at hun nærmer sig kanten. Hun hiver efter luften og stønner liderlige beskeder ud. Jeg ønsker at mine hænder havde været fri, så kunne jeg hurtigt have bragt Lærke til forløsning.

Men Lærke kan godt selv. Hun grynter og vipper i hoften. Jeg mærker hendes klit presse mod min hage, hvorefter hun begynder at gnubbe. Jeg arbejder dybt med tungen helt oppe i hende. Herfra er der ingen vej tilbage. Lærke går ind i sig selv og skåner ikke mit ansigt. Hendes lyde bliver mere skingre, med ”Ååååh!” på udånding og ”Hiiih” på indånding. Jeg når lige at tænke på Æseldyr, før Lærke kommer i en fed orgasme og falder forover på min mave.

Der går et øjeblik, så rejser Lærke sig op.

”Aah, det er nu godt med en lille orgasme”, siger hun tilfreds og ser på mig. ”Hold kæft, hvor du ser ud. Var din make up ikke vandfast?”, griner hun.

Jeg føler mig klistret i hele ansigtet. Lærke finder sin telefon og tager et billede, som hun viser mig. Det ligner at en kunstner har tabt sin palette med maling ned på mit ansigt og tværet det rundt. Den røde læbestift og den sorte mascara udgør hovedbestanddelene.

”Hva’ med dig?”, spørger hun. ”Kunne du også tænke dig en lille orgasme?”

Jeg nikker ivrigt og siger: ”Hmm, rigtig gerne.”

Lærke går i mine skabe og ser sig om. Hun nynner en melodi, som vi dansede til, mens hun finder de ting, som hun skal bruge. Jeg kan ikke se, hvad hun vælger. Så kommer hun over til sengen og viser mig smilende den største plug, som jeg har i sortimentet. Det er ikke svært at regne ud, hvad den skal. Foran mine øjne søler Lærke den ind i glidecreme. Så løsner hun mit højre ben og tvinger det op over mit hoved. Jeg mærker den kølige creme mod mit snævre hul. Jeg prøver at gøre mig parat ved slappe af i muskulaturen. Det bliver ikke helt nemt at få plug’en på plads. Lærke masserer mig roligt med en finger. Det hjælper mig lidt. Hendes tommelfinger presser sig på. Jeg slapper af og hun glider gennem åbningen.  Hun nusser mig i nogle minutter, hvorefter hun tager fingeren ud og sætter plug’en til.

”Aarh”, stønner jeg, da hun lader spidsen glide indenfor og presser for at åbne mig. Det gør lidt ondt, men jeg ved, at når den tykke del er kommet igennem og plug’en sidder som den skal, vil det føles godt. Jeg arbejder med musklen. Snart glider plug’en ind på sin plads. Jeg mærker den dejligt bagi, og på grund af den betragtelige størrelse, føles trykket også fortil.

”Dygtig pige”, siger Lærke. Hun kysser mig på munden og på halsen, hvorefter hun dykker ned syd for kjolen og kysser toppen af mine lår, mit bjerg og mine andre læber.

Det er dejligt. Kuldegysene suser rundt på min krop. Jeg vrider mig, for at imødekomme den lækre tunge og for at få den til at ramme mine allermest følsomme steder. Lærke er ret ferm til at kærtegne en pige. Kan de mon være første gang? Hendes tungespids berører let revnen mellem mine skamlæber og lister sig op mod klitoris. Jeg stønner hæst og skyder underlivet op. Lærkes tunge følger min bevægelse og holder berøringen fjerlet. Jeg er ved at være godt varm. Lærkes tunge slipper toppen af mit vibrerende skød og flytter sig ned til plug’en. Herefter går bevægelsen op ad igen. Et der en anelse mere tryk nu? Jeg tror det. Det er svært at tænke noget klart. Min vejrtrækning er tung og følger hendes tunges bevægelse opad. De næste slik bliver stadigt mere intense og endelig får de klart mere tryk og slutter på min klit.

”Åh, ååhh”, stønner jeg. Det er næsten perfekt. Tungen cirkler om indgangen til min grotte. Jeg venter et øjeblik i spænding, før den smutter ind. Lærke slikker mig indvendigt, mens hun med en finger berører mit klitoris. Min orgasme nærmer sig.

”Vi må vist hellere få dit tøj af”, siger hun så.

”Neeej”, klager jeg. ”Forsæt! - Please.”

Lærkes ansigt dukker igen op ved mit. Vi kysser længe. Hun løsner håndjernene fra mine hænder, så jeg kan sidde op. Så hjælper hun mig kjolen af. Hun smiler. Da hun rækker rundt for at løsne min BH, ser jeg mit snit til at gøre mit udfald. Da Lærke fører BH stropperne ud over mine skuldre, griber jeg håndjernene og smækker dem på hende. Så skubber jeg hende omkuld og binder hendes ben med rebet, som tidligere holdt mit højre ben. Lærke ser overrasket, men anerkendende ud. Jeg har overtaget.

Jeg sliper selv mit venstre ben fri og finder hurtigt manchetter til Lærke, som hun får på hænder og fødder. Så får hun bind for øjnene, hvorefter hun bliver sat over i skabet. Sammenbidt gør jeg plinten klar til, at hun skal ligge på ryggen, med fødderne i bøjler. Jeg er så liderlig og kan næste ikke vente med at kneppe Lærke. Jeg sætter den specialstøbte dobbelt-dildo op i min sejlende kusse. Plug’en i min bag, gør at pladsen er trang og at dildoens pasform ikke er perfekt. Jeg føler dog, at mit g-punkt bliver stimuleret, ved hvert skridt jeg tager.

Få sex i dag

Nu skal Lærke se, hvad som venter. Hun skal se mig med pik, så hun kan fantasere om, hvordan jeg skal kneppe hende. Jeg åbner skabet og fjerner hendes bind for øjnene. Hun misser, smiler så og slikker sig om munden. Jeg lukker døren igen, så hun kan følge mig gennem koøjet. Langsomt finder jeg brystklemmer, pisk og et tov frem. Tovet lægger jeg over krogen i loftet.

Jeg åbner skabet til Lærke og giver hende bind for øjnene. Så tager jeg hende ud. Binder den ene end af tovet til kæden mellem hendes håndmanchetter og hejser hendes arme op over hovedet, så hun kun lige kan nå gulvet på tæer. Den anden ende af tovet fæstner jeg til den store seng, som er boltet til gulvet.

”Så, lille Lærke. Eller er det måske lækre Lærke, liderlige Lærke, måske luder-Lærke?”, siger jeg med herskerindestemmen. Jeg tager pisken og kærtegner Lærkes krop med den lille flap i enden. Jeg kan se, hvordan kuldegysningerne løber op ad hendes ryg, arme og ben. Hendes brystvorter reagerer.

”Lærke! Du har været slem. Du bandt mig og holdt mig hen i pinefuld nydelse, uden at lade mig komme. Nu vil du blive straffet.” Min stemme er myndig og bestemt.

”Åhh, neej. Skån mig. Jeg har aldrig været i så kyndige hænder før.” Lærke lyder skræmt, men en flygtig antydning af et lille smil, fortæller mig at det er skuespil - og at jeg kan forsætte legen.

Jeg kysser Lærkes brystvorter, hvilket de godt kan li’. Da de vokser, bidder jeg blidt i dem.

”Uhh” og ”Åhh”, sukker Lærke lavt, hun spinder næsten som en kat. Efter at have varmet hende lidt op, sætter jeg klemmerne på. Lærke giver sig højlydt, men frydefuldt. Jeg nusser brysterne og hendes mave. Efterhånden, som jeg nærmer mig den hellige indgang, stønner Lærke kraftigt. Jeg giver Lærke lidt af hendes egen medicin. Drillende bevæger jeg tungen rundt om hendes køn. Lærke rykker i sine lænker, mens hun prøver at få min tunge til, at ramme de helt gode steder. Med fast tunge, glider jeg op imellem hendes skamlæber og strejfer hendes klit. Lærke udstøder et tungt støn.

”Nåe, kunne du tænke dig mere af det?”, lokker jeg, idet jeg har en skummel plan. Jeg har en forfærdelig lyst til at varme Lærkes store lækre og kødfulde baller. Forestillingen om dem, i en glødende rød farve, pirrer mig usigeligt.

”Jaaaeee”, sukker Lærke.

”Så koster det 10 slag med pisken”, siger jeg lokkende, mens jeg studerer Lærkes mimik.

”Åh, neeeej!” Lærke lyder skræmt, men vrikker en anelse med måsen. Da jeg ser op på hendes hænder, er der thumbs-up. Hun er virkelig god med den tvetydige kommunikation. Jeg river hendes latextrusser ned, så dildoen forlader hendes bagerst hul, med et svup. Det hele lander ved ankelmanchetterne. Så henter jeg en passende plug, som jeg dypper i Lærkes skød og sætter op i stedet. Lærke giver sig stønnende og med tungt åndedrag. Prøvende, lader jeg pisken kærtegne, de nu helt nøgne baller.

”Åh”, stønner Lærke. ”Du må ikke være hård. Jeg skal nok være søød. Du må ta’ mig, som du vil.” Jeg observerer at de små hår står på hende. Hun kan slet ikke få nok af det her.

Så falder det første slag, lidt søgende i styrke. Vi skal jo lige finde hinanden.

”Ahh”, stønner Lærke og river i hendes lænker.

”Husk at tælle”, formaner jeg.

”Det gælder sgu ikke det der, Kisser”, svarer Lærke. ”Hvis du ikke kan mere end det, skal du med til styrketræning.”

Ordene går lige i mit underliv. Min kusse koger voldsomt, idet jeg forestiller mig Lærkes røv, som lige om lidt vil være beklædt med blod røde striber. Det er bare maksimalt ophidsende. Jeg svinger pisken igen. Denne gang slår jeg, uden at bekymre mig om nybegynder hensyn. Lærkes baller vibrerer, da slaget rammer og trækker den velkendte stribe, som hastigt tager farve.

”Eeeeenn”, hyler Lærke, med en stemme, som kammer over i smerte.

Man hører stressen i stemmen, såvel som i hendes heftige og stødende vejrtrækning. De næste slag falder marginalt i styrke. Der tegner sig et flot mønster på Lærkes røv. Derudover rødmer de store halvkugler i den smukkeste farve. Min kusse ville komme, hvis man pustede på den, mine vorter står og mine ben ryster.

Da vi er færdige, kysser jeg hendes balder og fortæller, hvor tilfreds jeg er med hende. Hun skal få sin belønning. Lærkes krop sitrer for hvert kys. Det drypper fra hendes kusse. Jeg flytter Lærke over og lænker hende på plinten. Det er et smukt syn. Hendes våde kusse gaber, klar til brug, mellem de vidt spredte ben, som ligger i bøjlerne. Hendes krop er tilbagelænet og brysterne står faste og lækre, med højrøde vorter.

Jeg går op til Lærkes ansigt og tilbyder hende min dildo-pik. Lærke drejer hovedet og pikken glider in mellem hendes læber. Det ser flot ud. Lærke har faktisk store læber, bemærker jeg nu. Jeg kan mærke hver suttebevægelse i min sultne kusse. Jeg leger forsigtigt med hendes spændte bryster. Lærke stønner sagte. Mine hænder glider ned mod Lærkes kusse og driller lidt. Lærke vrider sig imod mine hænder og stønner ud gennem næsen. Så ligger jeg Lærkes ryglæn ned og begynder at kneppe hende i munden. Min kusse gløder og jeg tager liderligt mig selv på brysterne. Jeg stiller mig med et ben på hver side af hendes ansigt og justerer hendes højde, så hun kan tage min dildo-pik i halsen. Så bukker jeg mig ind over Lærke og sætter tungen på hendes strittende klitoris. Hendes krop giver et sæt og jeg ved, at hendes opmærksomhed vil være på hendes kusse, hvilket jeg udnytter til at støde min pik ned i hendes åbne hals. Med pikken dybt i hende, slikker jeg hendes kusse. Lærke er hardcore. Ikke en antydning af host eller gag. Hendes krop vrider sig, men kun for at møde min spillende tunge. Efter et kort øjeblik trækker jeg pikken ud. Lærke hiver efter vejret i nogle dybe vejrtrækninger. Da hun er næsten klar stikker jeg pikken ind igen.

Jeg slikker hendes kusse, mens jeg leger med plug’en i hendes røv og knepper hende i munden. Kort efter gennemrystes Lærkes krop af en orgasme. Lærke rykker i pikken med sin mund. Men en sidste viljestyrke afbryder jeg min egen orgasme, som var lige på trapperne, og lader Lærke nyde sin. Jeg går ned mellem hendes ben. Da hendes orgasme er ved at klinge ud, trænger jeg op i hendes kusse. Lærke udstøder et brøl, som har dybde som en mands. Hendes krop spænder op i en bue, så meget som den nu kan p.g.a fiksering. Med pikken dybt oppe, bukker jeg mig frem og tager Lærke på brysterne. Denne gang ublidt og krævende.  Hun ømmer sig højlydt, så jeg kysser hende krævende. Hun svarer min tunge og pruster ud gennem næsen. Hun er ikke langt fra næste orgasme. Det er jeg heller ikke selv. Stadig ubevægelig med dildo-pikken, fjerner jeg Lærkes bind for øjnene, så vi kan se hinanden.  Et kort moment betragter vi liderligt hinandens lystige udtryk. Så løsner jeg Lærkes hænder og støder pikken i hende. Vi stønner heftigt. Jeg tager hendes hænder og fører dem til mine bryster.

”Jeg kan godt li’ det hårdt”, oplyser jeg. Lærke er først lidt prøvende. Men da jeg fjerner klemmerne fra hendes vorter, klemmer hun råbende mine plastikbryster, mens jeg i vildt tempo moser dildo-pikken ind og ud af hendes kusse. Vi sejler rundt på liderlighedens oprørte vande. Pikken i begge vores kusser, godt hjulpet af plug’ene i vores røve og vores villige hænder på vores kroppe, bringer os mod euforiens højder.

Vi stønner, vi råber, vi jamrer, vi kommer. Mørbanket falder jeg ind over Lækre Lærkes stærke krop og vi holder om hinanden, indtil det bliver tid til, at bryde op og komme hjemad gennem mørket og kulden. Jeg håber, at lækre Lærke er med på noget mere frækt. Måske sammen med drengene.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.