Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

(En lille advarsel: Jeg minder om, at det er fiktion. Historien er kun for dem der kan li’ det ”lige øver æ’ græns’”, -og det er ikke billig rødvin, øl, slik og sodavand, som jeg taler om, så er det sagt..) 

Det er morgen. Jeg er på vej hjem fra mit seneste rendevouz med en liderlig sæk. Det er stadig mørkt, da jeg spotter en løber. Det er en kvinde, som kommer mig i møde. Straks bliver min interesse vagt. Kunne hun være et emne? Kunne kvinden mon være dig?

SEX I DAG?

Hun løber forbi. Min næse registrerer kun hendes parfume. Jeg vender mig og følger efter. I begyndelsen, lader hun sig ikke mærke med det, men efterhånden kan jeg fornemme, at hun sætter hastigheden op. Godt nok, er jeg en halvgammel stodder på dårlig forplejning, men når man kun har råd til en gammel cykel som transportmiddel, så er man da i nogenlunde form. Mine sko er til gengæld usle, så vi kan ikke lege det her længe. Jeg holder mig til. Hvis hun er typen, som tænder på denne slags eventyr, ved jeg det snart.

I mellemtiden nyder jeg udsigten lidt på afstand. Det stramme løbetøj afslører alt. Hun er en god løber, med en pæn og kraftfuld stil. Jeg tænker, at hun dyrker en sport, hvor løb indgår. Hun har kraftige lår og en lidt stor bagdel, som vibrerer lækkert for hvert skridt. Jeg savler lidt over synet. Mit fede lem rør på sig. Utåleligt, et øjeblik hader jeg mig selv. Det er ikke andet en time siden sidste udløsning. Nu er jeg på den igen. Det er jo ikke et liv. Jeg studerer vindretningen. Min vurdering er, at jeg bliver nødt til at overhale, for at få et ordentligt snif af hendes kusse. Jeg nærmer mig, men hun sætter farten op. Vi løber hurtigt nu. Jeg kan også høre hendes vejrtrækning. Jeg kan ikke holde tempoet ret langt og beslutter mig for hurtigt, at komme op på siden af hende. En sidste kraftanstrengelse.

Så er den der. Duften af liderlighed finder min næse, - går i min hjerne og min pik. Nu kan jeg ikke mærke træthed, har ikke problemer med at få luft. Min krop er overgået til lider-tilstanden, hvor jeg ikke længere føler noget. Det eneste mål er overvindelse og siden udløsning. DU er fortabt. Det er DIG, som bliver mit valg i dag. Da jeg når op på siden, skæver du til mig. Dine øjne udtrykker frygt. Din vejrtrækning er hurtig. Jeg gætter din puls ræser derudaf. Du er perfekt.

”Nåe”, siger jeg roligt. ”Din dåse bliver vist våd af, at du bliver forfulgt. Du stinker langt væk af liderlighed”. Du ser væk. Jeg studerer dine bryster. De er pænt store. Du kommer til at se formidabel ud, når jeg får klædt dig rigtigt på. Du dufter pænt meget af kussesaft nu.

”Du er vel ikke én af dem, som tænder på voldtægt og tvang, lille dame?” Du kigger febrilsk på mig. Panikken lyser i dine øjne, du overvejer flugt, men der er ingen steder at flygte hen.

”Neeeej”, siger du højt. Og efter et par vejrtrækningen: ”Neej, det gør du ikke… Det må du ikke… Jeg skriger!”

”Jae, det gør de alle sammen, når de får min fede pik”, svarer jeg uberørt. ”Men bare rolig, jeg sørger for, at der ikke kommer en eneste lyd ud. Du skal bare nyde det, så højt som du vil.” I ånden ser jeg frem til kampen. Jeg tror, at du er en fighter. Ved næste busk, kaster jeg mig over dig, med hånden fast lukket om din mund, vælter jeg dig til jorden. Du bider mig i håndfladen. Av for helvede. Jeg smækker dig en lussing.

”Ka’ du så te’ dig, kælling”, hvæser jeg. -Og det er ikke et spørgsmål. Da du ser ud til at ville skrige, dækker jeg din mund med den anden hånd. Du hiver efter vejret gennem næsen. Du vrider dig under min vægt. Dine øjne flakker... Nej, de leder sgu. De leder efter noget, som du kan ordne mig med. En sten, eller en kæp, hvad ved jeg. Jeg slår dig igen.

”Nu får du ikke flere chancer. Hvis du ikke kan opføre dig ordentligt, tager jeg luften fra dig, FORSTÅET.” Der bliver nikket og der kommer lidt ro på. Jeg får fisket din telefon frem fra lommen i løbetøjet. Jeg fjerner min hånd fra dit ansigt, men kun længe nok til ansigtsgenkendelse. Telefonen er åben. Du har både en mand og nogle søde børn, men det er uvæsentligt lige nu. Jeg sender et screenshot af numrene til mig selv. Så hiver jeg løbeblusen op over brysterne.

”Hold kæft nogle patter du har”, udbryder jeg. De er klasse. ”Har du fået dem lavet?” Du nikker lidt flovt. Jeg fisker min fedtede lem frem og stopper den i munden på dig. Velbekomme, den kommer direkte fra en anden ukendt kvindes røv.

”Sut!, lille liderlige tæve.” Jeg maser til og du hoster. Men du kommer efter det og gør det fornuftigt. Jeg filmer med din telefon. Du er en fucking lille luder. Fornemmer jeg, at du nyder det? Al nydelse forhindrer, at jeg kan forblive rigtig tændt, men det er super videomateriale. Efter at du har fået snasket min pik godt og grundigt, beslutte jeg at udfordrer dig:

”Hva’ så fede lider-kusse. Man skulle tro du lige har haft ægløsning med den appetit, - skal du have den i menstruationskanalen?” Til min overraskelse nikker du.

Jeg slår dig i ansigtet og på de falske patter. Du stønner. Jeg trækker dine bukser ned, lyner mine op og støder op dig. Du når at hvine, før min hånd finder din mund. Du er pladdervåd. Duften hidser mig, så jeg må gøre mit yderste for, ikke at tømme mig. Det er jo først i aften, at det rigtigt gælder. Jeg filmer din stønnen og liderlige lyde, som tyder på en nært forestående orgasme. Så trækker jeg mig ud og sender VIDEO-filen til mig selv, nydelig må jeg sige.

”Det bliver alt for nu søde, men vi skal mødes igen. Hvis du ikke gør nøjagtigt, som jeg siger, sender jeg video’en til din mand, eller børn. Eller måske kender jeg nogen, som vil lægge den på forælder intra.” Dine øjne flakker nervøst.

”Du skal møde mig på banegården klokken 1700. Du skal komme alene. OG så skal du nok på handlen i dag. Når vi ses igen, skal du være iklædt en body med åbninger til dine lækre bryster og med nem adgang i bunden, samt hudfarvede strømper, høje sko som matcher i farve og materiale. Du må gerne have en frakke ud over, men den skal matche det andet tøj. Du skal have en but plug i din stramme røv. Det må hellere være en stor én, du har jo mødt min pik”

Du lytter og følger min instruktion tæt. Dine øjne bliver store og lidt stirrende. Du ligner én, som ikke tror, hvad du hører, man alligevel prøver at forstå det mærkelige budskab.

”Åh, så for øvrigt, skal du klippes korthåret og farves rød. Den længde kan jeg bedst li’ og farven passer dit temperament. Vi ses.” Din mund åbner sig, som om du vil sige noget, men der kommer ingen lyd ud. Jeg er gået, skal hjem og sove. Du retter på dit tøj, samler din telefon op og løber videre. Hjem måske, hvem ved. Det bliver formodentlig en travl dag… Mon der bliver tid til at se sexvideo?

Det gør der hos mig. Da jeg vågner, ser jeg dig på telefonen, mens jeg planlægger vores aften. Du virker slet ikke skræmt nok. Du nyder det måske. Jeg bliver nok nødt til, at være lidt hård ved dig. Hvis ikke du er presset, så får jeg ikke max ud af det. Jeg forestiller mig dit outfit, din nye frisure og hvordan dine bryster ser ud i åbningerne i dragten. Hold kæft du bliver lækker. Det er ikke tit, at jeg finder sådan en godte. Du bliver det hotteste i byen i aften. Der findes en legeplads med nogle gode kraftige reb. Der tror jeg, at vi ender.

Klokken er 17. Nej, den er faktisk kun 1645. Men jeg vil være sikke på, at jeg ser dig ankomme, så jeg er kommet tidligt og har placeret mig højt, således at jeg har overblik over det meste af banegårdshallen. Jeg venter i spænding. Minutterne går langsomt. Jeg kunne godt være kommet lidt senere, eller neej…. Et kort, ild rødt hår dukker op fra tunnelen under skinnerne. Du er ankommet med toget?? Det havde jeg måske ikke regnet med, at du ville gøre. Endnu et tegn på din store selvtillid. Jeg holder vejret. Langsomt dukker resten af din krop frem over trapperne. Du har en sort hel-lang lakkappe over skuldrene, -uhm, du har valgt lak. Kappen er lukket på venstre skulder med et spænde. En simpel, men funktionel løsning, når man, som du, har bare bryster og balder under. Kun samlingen i venstre side kan afsløre, hvad du ikke har på indenunder.  Din kappe slutter over et par knald røde laksko, som matcher dit hår og dine læber perfekt. Jeg er betaget. Du overgår lidt mine forventninger. Klasse!

Du spejder rundt. Jeg går hurtigt ned i hallen og nærmer mig bagfra på din venstre side. Du skal ikke se mig. Det er ikke helt nemt, for du vender dig konstant, men endelig griber jeg din arm og fører dig mod toiletterne i kælderen. Vi går langsomt, mens jeg dufter dine liderlige dufte og forestiller mig dine bare bryster og balder, samt pluggen i din røv. Sindigt bevæger vi os. Der må gerne være tid til, at menneskene på banegården kan studere os, - altså mest dig. Jeg ser mildest talt ikke spændende ud, med mindre at nogen får fornøjelse af, at se min spændte pik i bukserne. Jeg er ophidset, men samtidig bevist om, at jeg må mønstre al min kreativitet, hvis det skal lykkedes at ydmyge dig. Det bliver en anderledes kamp i aften. Og du har spillet hårdt ud.

Folk svigter ikke, de glor på dig. Hvis ikke, du havde set så sofistikeret ud, ville det have været perfekt. Jeg vil helst udstille mine ofre, som værende lidt usle. Jeg vender mig mod dig, lader min højre hånd glide under din kappe og befamler dine bryster. Først det venstre og dernæst rækker jeg over mod højre. Da du stønner let, kysser jeg dig krævende og vrider vorten. Smerten bringer dig næsten i knæ, men ikke en lyd undslipper. Tilskuere kan ikke være i tvivl om, hvad vi har gang i. Jeg slipper dit bryst og min hånd glider over din faste mave og ned til dit skød. Det er vådt. Dine inderlår er våde. Dine strømper er våde på indersiden af lårene, fyyyh. Jeg sikrer mig, at du har en plug bagi. Du stirrer koncentreret på noget ubestemmeligt foran dig og sitrer let. Din vejrtrækning foregår i små stød. Vi forsætter mod toiletterne, går i kælderen og ind til herrerne.

”Liderlige smatso”, hvisker jeg.”Du er ikke stort bedre end en Emmentaler, store fedtede huller og en dårlig lugt. Skammer du dig ikke? Jeg er voldtægtsforbryder og du spiller bare op, FØJ.”

”Det du gør med mig, gør mig bare så forbandet liderlig”, svarer du med gråd i stemmen. ”Jeg kan slet ikke kontrollere min krop. Den bliver fucking autonom, når vi gør det her”

”Det er ikke meningen, at det skal være en nydelse for dig. Du må tage din straf. Jeg skal fan’me vise dig…!”, snerrer jeg lidt påtaget. For hevlede, tænker jeg, hun er jo klar til et helt sadistisk fodboldhold. Jeg fortryder nærmest det med pluggen. Det er skide frækt, men det ville have været lækkert bare at kunne presse pikken op i hendes uforberedte hul. Så kunne jeg måske ha’ fået et lille smerteskrig ud af hende.

”Nu kan du tage din kappe af”, siger jeg. ”Jeg vil kunne se din røv, når vi går op af trappen igen”.

”Men..”, begynder du. Fortryder åbenbart, for du løsner spændet i kappen.

”Nu ikke noget brok, gi’ mig den.” Jeg flår kappen til mig. Lægger den sammen og giver dig den over den ene arm.

”Sådan”, siger jeg og fører din arm foran brystet, så kappen lige dækker bryst og underliv. Man kan se hele strømperne og noget af ”seletøjet” på det bare stykke. Jeg gør en bevægelse med armen mod trappen.

”Skiderik”, mumler du.

”Damerne først”, siger jeg. ”Gad vide, hvem som fandt på det lort”, tænker jeg. ”Men det er genialt(!), når man står for foden af en trappe, med en godte som dig”. Snart bliver filosoffen distraheret. Du har en fantastisk røv, som bliver delt af den perfekt siddende g-streng på body’en, som spreder ballerne bare en anelse. Røven vugger koket for hvert trin. Jeg frygter næsten, at du ville kunne hypnotisere mig. Selv om den er stor virker den fast. Det er næsten umuligt at lade være med, lige at mærke, - at føle... Bag strengen på body’en, kan jeg tydeligt se pluggen i dit hul. Foden, som stikker ud, har næsten samme diameter som en tennisbold og er selvfølgelig - RØD. Pluggen selv må være enorm. Lede kælling. Du er helt klar til at få min kæmpe pik i røven. Pluggen må nemt kunne mærkes i kussen. Intet under, at liderligheden har et fast greb i dig. Jeg følger dig tæt op af trappen. Duften er intens. Mit hjerte banker. Min pik er hård.

”Ud på gaden”, kommanderer jeg, da vi når toppen. Du kigger over skulderen. Dit blik er usikkert, du tøver et øjeblik. Så går du i rask tempo mod udgangen. Jeg skal hilse, og sige at jeg ikke er den eneste, som kigger på din røv. Hverken de damer, eller herrer, holder sig tilbage. ”Magnet”, tænker jeg bare. Fuldt forståeligt, - meen alligevel.

Vel udenfor siger jeg: ”Var det lækkert lige at få sperm containeren vist frem? Ku’ du mærke blikkene? Jeg siger dig - alle kiggede”. Dit ansigt går fra rødmende til ild rød. Man kan næsten ikke se, hvor dit hår begynder. Også din hals er rød.

”Det var SÅ pinligt derinde, men nu driver det ud af min kusse. Hva’ er jeg for én?”, siger du lidt irriteret og flov. Du har en tåre i øjenkrogen. Du får din kåbe på igen, før vi går gennem gågaden. Måske har jeg fundet din svaghed. Din kusse har meget mere magt, end du bryder dig om. Jeg kommenterer flittigt, når folk kigger. Du rødmer, - og din kusse dufter. Vi passerer nogle store drenge, som hænger ud ved springvandet på Storetorv. De udtrykker højlydt begejstring over dit udseende. Det skorter ikke på friske tilbud. Jeg beder dig vendte lidt derfra og går over til dem. Du kan ikke høre, hvad vi taler om, men ser drengene nikke ivrigt.

Få sex i dag

Vi fortsætter til mod parken. Det mørkner nu, gadelysene bliver tændt. Vi går ind i parken og ned mod legeområdet. Der er ingen børn. Det regnede jeg heller ikke med. Jeg tager dig hen til klatreborgen. Der er et net som børnene klatrer i. Jeg får dig til, at stikke hovedet gennem én af maskerne, så du står med kroppen i en ret vinkel og røven strittende mod mig. Så tager jeg en læderstrop op af lommen. Dem har jeg altid på mig. De har vist sig nyttige ved flere tilfælde. Der er blandt anden en ægtemand, som har nydt godt af dem.

Jeg binder stroppen. Du mærker masken i nettet stramme om din hals. Du sidder fast. Derefter bliver dine hænder også sat fast. Så fjerner jeg kappen. Du står halvnøgen og bundet på en legeplads, midt i en park. Du kan høre byens lyde. Musik, latter, råb.

Jeg går rundt om nettet, sætter mig på hug foran dit ansigt. Nu sker det. Jeg har magten. Blodet bruser i min pik. Snart skal jeg forløses. Du er mit redskab.

”Så lille voldtægtsliderlige so”, siger jeg roligt og smiler hurtigt. ”Når drengene kommer, så knepper vi dig synder og sammen. Bliver det ikke dejligt? Så kan dine fedtede ulækre huller måske blive tilfredsstillet. Nu har din lystne kusse pirret min lugtesans hele dagen, så fortjener den også den rette belønning.”

Du gisper.

Jeg går bag dig og befamler din lækre røv. Dine baller er som silke. Du sukker. Jeg stønner liderligt, da jeg åbner låsen i body’en. Så slår jeg dig hårdt. Du råber. Åårrhhh!

”Shhhyyysh”, siger jeg. ”Hele byen kan høre dig. Så kommer de og ser, hvordan horen nyder at blive udnyttet”. Du gyser. Jeg varmer dine balder, til de glødende matcher dit hår, -dine læber, - dine sko, - din plug. Dine støn tiltager under behandlingen. Da jeg er færdig trækker jeg langsomt din plug ud, mens du stønner liderligt. Dit røvhul gaber højt.

”Hå, hvad! Se luderen”, lyder det bag os. ”Nå, ja mand! Fuck, hun er lækker”. ”Så’n en ko, se hendes røvhul, mand”.

”Derover drenge, stik jeres pikke i hendes mund. Men ikke noget med at sperme i halsen. Det skal jo ikke være en restaurant”. Jeg peger mod den anden side af nettet. Så åbner jeg buksen og lader den falde til jorden.

”Åhr, hva’ så, se en pik han har”. Kommentaren falder prompte. ”Ja, mand. En kusseflækker”.

I et hug går jeg i bund i din kusse. Det laver lyde og du strinter med safter, som der ikke er plads til, da mit stempel af fed pik mases ind. Du stønner lidt skingert. Drengene griner sjofelt.

”Hvad, mand. Hør, hvor liderlig hun er”. Drengene får hurtigt fundet deres pikke frem og serveret dem. ”Jae, fedt mand. Smatsoens kusse siger ”SMAAT”, når han pumper hende.”

Snart er du fuldt beskæftiget. Drengene bruger din mund og jeg knepper dig hårdt. Jeg trænger, - og det gør du vist også. Du glemmer at sutte drengene. I stedet, kommer der liderlige støn ud af din mund. Fandens også! Jeg trækker mig ud. Du skal sgu ikke være den første, som kommer – no way. Jeg slasker hårdt til dine silly-kone-patter. Du udstøder et råb og får gang i sutteriet igen.

”Nu ser du, at få de drenge suttet, kælling” Jeg vrider dine vorter til du skriger. Du gør dig umage. Drengene går til den i din mund. Den bliver bollet grundigt.

”Hvis i kommer, så sprøjt i ansigtet eller i håret”, instruerer jeg. Snart pladrer den første yngling dig ind i sperm. Gavmildt, må jeg sige. Jeg sætter glans mod din udblokkede stjerne. Du stønner højt, da dreng nummer to trækker sig ud af din mund og hælder sin fede luder smørelse ud over dig. Nice’t syn. Jeg nyder, ret selvfed, min personlige opsætning af gruppevoldtægt for viderekomne, mens din røvkanal tager hele min fede pik til roden. Kneppman er på hjemmebane, -i sit ES! Jeg puler din røv, mens jeg koger over i en rus af magt og liderlighed. Den tredje dreng øser sin sperm i dit ansigt.

Jeg nærmer mig min udløsning, mens dreng nummer fire puler løs i din mund. Jeg fornemmer ikke, at du gør noget for at sutte længere. Jeg griber om dine kirurgiske kunstværker af et sæt bryster og masserer dem hårdt. Du reagerer kun svagt, så jeg finder vorterne. Jeg vrider til og mens drengen og undertegnede tømmer os i dig, mærker min lem sammentrækninger i dit understel og hele din krop begynder at dirre.

Fan’me nej, din liderlige beskidte onanipakke. Jeg griber om din hals og klemmer til. Du er KUN her for at tilfredsstille MIG. Orgasmen, som hastigt er på vej, får du ikke lov at nyde.

En af drengene råber: ”Hva’ fanden har du gang i.”

En anden: ”Syge stodder. Så slip hende da.”

Hvad er der galt med dem? Forstår de da ikke? Jeg slipper da du bliver livløs, min pik falder ud af dit tilsølede hul. Jeg trækker bukserne op og går.

Drengene forsøger at komme i kontakt med dig, mens de løsner dig fra klatre-nettet.

Hvad drengene gør med dig, kommer ikke mig ved. I stedet gør jeg mig vigtige overvejelser: ”Gad vide, om hende den lille lækre nede i Netto, kunne være egnet til at blive brugt i morgen. For hevlede, Kneppman. Du ender sgu på den lukkede”.

Tag jer i agt for Kneppman, den liderlige.

 

PS løberen blinkede til mig forleden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.