Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

(En lille advarsel/teaser: Jeg minder om, at det er fiktion. Kneppman er ikke rigtig rask, så er det sagt. Historien er kun for dem der kan li’ det ”lige øver æ’ græns’”.)

Kneppman – gys efter biografens mørke

SEX I DAG?

Bliver du nogensinde liderlig af at se FILM, hvor den kvindelig hovedperson bliver truet eller jagtet af en psykopat, som vil voldtage og måske dræbe vedkommende? Ophidser det dig, når du forestiller dig, at det kunne være dig? Bare rolig, det kan være dig.

Der er kommet et nyt sted på listen over mine favorit-scoresteder. Det er noget, som jeg bruger, når det ikke er gået efter planen med, at finde et offer først på dagen. Når der går en film i biografen, som tiltaler mit klientel, så er de et let bytte, når filmen er slut og de begiver sig hjemad i mørket. Jeg går specifikt efter thiller forestillinger, hvor filmene handler om creepy sexhungrende typer, som mig selv. Efter sådan en ophidsende omgang, er der næsten altid et par kvinder, som dufter af liderlighed. Jack Nicholson og Co. er mine sammensvorne, - he.

Hvis du er opmærksom, ser du måske den lurvede type, som prøver at lade som om, at han skal hente nogen fra bio. Det skal han faktisk også, men det er ikke den hyggelige onkel, som du måske tror. Når jeg dufter din lyst, følger jeg efter jer ud i mørket. Du vil næsten altid være sammen med nogen. Det er trist at gå i biffen alene. Det er selvfølgelig lidt besværligt for mig, at i er sammen. Men det er der jo råd for. En veninde, en kæreste eller en forsagt ægtemand stopper mig ikke. Hvis ikke, at de vil nøjes med at se på og heppe, kan de jo deltage. Hvis de prøver at forpurre mit forehavende, får de konsekvensen at føle. Jeg skal nok styre slagets gang.

I går hjem efter filmen, imens i diskuterer handlingen og gyset. I føler måske, at mørket trænger sig på og alle ting forekommer lidt mere uhyggelige, end sædvanligt. Først opdager sikkert ikke manden, som følger jer på afstand, men senere kan han måske få et lille gys frem, når han nærmer sig et mørkt sted. Jeg studerer jer. Prøver at bestemme jeres relation. Måske skilles jeres veje ved en station eller bus stop. Hvis du tager offentlig transport, så regn med at Kneppman også er sprunget på.

Ellers følger jeg bare efter, til det rette sted for kontakt. I dag regner du sikkert med, at der ikke kan ske jer noget. Du er jo sammen med din mand. Her kan jeg så oplyse, at du tager fejl. Du hører skridt bag dig. Jeg indhenter jer ved kirkegården. Jeg ved jo, at filmen har gjort dig liderlig, så der er ikke grund til så meget tøven.

Jeg lægger ud: ”Nåe, din liderlige trunte, det var nok en ophidsende film, som i lige har set. Du dufter liderlig, som er du klar til kneppe en halv rockerbande.”

Det er der jo ingen, som bare indrømmer sådan noget i første hug, -heller ikke du.

”Styr dig gamle idiot. Du aner jo ikke, hvad du snakker om”, svarer du noget fornærmet.

Der må mere overtalelse til. Jeg skæver til dit selskab. Jeg bliver nødt til at finde ud af, hvorledes vedkommende forholder sig. Da han ser lidt tøvende ud, griber jeg din kæbe og trækker dit ansigt tæt på mit.

”Ikke så meget vrøvl din lumre sæk. Du vil jo gerne. Kom, nu skal vi ind og hilse på de døde.” Jeg begynder at trække dig hen mod gitterlågen. Nu vågner din mand op. Han forsøger, at undervise Kneppman i, hvad man kan og hvad man ikke kan. Jeg må indrømme, at jeg ikke er motiveret for læring lige nu. Jeg beder ham slukke for støjsenderen og slæber af sted med dig. Duften fortæller mig, at jeg er på rette vej. Luderspalten er fugtig, hvilket gør mig totalt utilregnelig.

Da vi når kirkegårdslågen, tager din mand ved min arm og er faktisk ikke ret høflig i hans ordvalg. Jeg ser mig nødsaget til, at sparke ham i skridtet, for at få lidt ro. Han hyler op, så man kan ikke sige, at han falder påfaldende meget til ro. Imens han ømmer sig, kommer vi ind på kirkegården og jeg får lagt dig over en gravsten, hevet din nederdel op og dine trusser ned. Du brokker dig højlydt.

”Hold din mund, so”, siger jeg, efterfulgt af et par velplacerede slag. Det skaber tavshed og nogle røde baller. Med mine medbragte læderstropper, fastgør jeg dine hænder til kæderne på gravstedet, så du står med røven i vejret. Din mand er kommet sig så meget, at han kommer ganske truende imod os.

Min knytnæve rammer hans næse, som siger en fæl lyd, hvorefter han tager sig til ansigtet og ømmer sig højlydt. Han kan i det hele taget nogle gloser, som ikke passer sig for en nydelig mand, som ham. Jeg synes, at han er blevet lidt for nærgående, til at jeg kan tage mig ordentligt af dig.  Så jeg vælger, at tage ham ved håret og slæbe ham om på den anden side af gravstedet. Her binder jeg hans hænder, så han står og omfavner en høj gravsten. Herfra han første parket og kan nyde synet af sin kone, der snart får sin debut som luder kælling.

Han ser mig flå din bluse itu og hive din BH op over dine patter. Jeg smider også mine egne bukser. Du skriger og jeg må slå dig i ansigtet for igen, at få ro. Så begynder usle mand, at brokke sig i høje vendinger. For hevlede, sikken en børnehave! En pædofil ville have haft bedre arbejdsbetingelser. Jeg går over til din mand og hiver hans bukser ned, så han står i bar røv og dolk.

”Nu tier du fan’me stille, ellers bliver du den første, som bliver røvpulet.”, hvæser jeg tæt på hans ansigt. Det skaber midlertidig noget ro. Tilbage til dig.

”Så smukke, nu skal vi sgu vise din mand, hvordan godtfolk hygger sig.” Jeg føler dig mellem benene. Du stønner. Der er jo vandland dernede. Duften slår all fornuft fra i min hjerne. Liderligheden har total overmagt. Jeg sætter min pik til åbningen på vandrutsjebanen og presser på. Du er jo stram. Du skriger også lidt, da jeg maser mig vej ind i dit snævre indre. Din kusse siger lyde, da jeg pumper dig i jævnt tempo. Vi stønner om kap. Hold kæft en snæver kusse du har. Har i da ingen børn? Det bliver nærmest ikke nødvendigt, at skifte til røven. Jeg ser over på din mand. Størrelsen på hans pik, fortæller mig, at han kan lide, at se sin kone blive kneppet af en fremmed voldelig idiot. Jeg bøjer mig frem og bider dig i øret. Så hvisker jeg:

”Har du set din mand? Han nyder vist, at se dig blive flækket af en ordentlig pik” Jeg krammer dine bryster. Nu jeg alligevel står lænet ind over din ryg, benytter jeg lejligheden. Du stønner højere. Jeg kan ikke lade være med, lige at pine dine vorter lidt, hvilket øger lydniveauet yderligere. Du er da vel for hevlede ikke ved at få orgasme? Midt i en voldtægt?!

Henvendt til din mand, siger jeg i en venlig tone: ”Hun er fan’me en pikliderlig kælling. Hør, hvor hun stønner. Hendes kusse sejler også. Hende, må du være glad for.”

Han overvinder sin liderlighed og skælder mig ud på det uanstændigste.

”Ååååhhh”, lyder det fra dig, da jeg trækket mig ud af din kusse. Med et liderligt blik ser du på, at jeg går over mod din mand.

”Kan du huske, hvad jeg sagde til dig for lidt siden? Det er vist ikke korttidshukommelsen, der holder dine øre fra hinanden, - eller du er måske ved at blive dement? Så er der sgu da ikke noget at sige til, at din kone går i byen, når hun skal hav et ordentligt slav pik. Buk dig ned”

Manden skifter fuldstændig taktik og bliver pludselig meget ynkelig. Han lover, at han helt sikkert nok skal tie stille.

”BUK dig!”, gentager jeg, da jeg står bag ham. Han virker lettere desperat, da han ynkeligt beder mig skåne hans røv, idet han afslører, at det ikke er noget han har prøvet før, og derfor ikke ved, om han kan klare.

”Så får jeg måske også mulighed for, at belære dig om et eller andet, i dag”, svarer jeg brysk, idet jeg griber hans nakke og presser på ham forover.

”Du skal sgu være glad for, at din kone er sådan en liderlig so. Det ville fan’me ha’ gjort ondt, uden smørelse. Jeg ser dig(koen) lige ind i øjnene, da jeg placerer min fedtede pik på hans stjerne. Du ser forfærdet på det mærkelige sceneri, som udspiller sig foran dig.

”Neej”, halvt råber du så. ”Tag mig i stedet”. Du er sgu for meget. La’ ham nu tage ansvar for sit eget liv.

”Bare rolig, skønne. Det er rigeligt til dig, osse”, svarer jeg køligt, dernæst begraver jeg min pik i Brunos nødudgang. Han skriger, som en kælling. Du kigger væk, men kun et øjeblik. Er det alligevel for fristende, at se sin mand få pik bagi? Der er muligvis også den eneste mulighed, som du får. Det gælder om, at tage imod alle de oplevelser, som livet kan give én.

”Hold kæft”, snærer jeg til manden, ”ellers får du den i munden bagefter”. Det dæmper lige den værste larm, men han kæmper med det. Det klemmer også fælt om min pik. Der går ikke længe, så afleverer jeg brølende mit visitkort i hans tarm.

”Aaaaarh”, udbyder jeg, hvilken lettelse. Det har været en lang dag. Du ser på os med åben mund, jeg får lyst til at made dig med min pik. Jeg trækker mig ud af din mand, går over til dig og griber din kæbe. Din mands pik er stadig stiv.

”Sut din ko, hvis du tænker på at bide mig, så vid at resultatet bliver, at jeg slår din mand til krøbling, FORSTÅET.” Dine øjne siger mig, at det er sikkert nok, at fodre dig med min pik. Jeg slipper din kæbe og gør mig klar til, at nyde din service.

Nu kan din mand så overvære, hvorledes du får al fornøjelsen af hans og min elskov. Han kommer kun med spage indvendinger nu. Hans pik er stadig stiv. Du har mange brækfornemmelser til at begynde med. Du når da også at gøde gravstedet lidt, men opkastningerne stopper, eftersom den grimme smag, af lort blandet med sperm, fortager sig. Du er som ikke, så dårlig med din mund, heller. Go’ hund. Min pik er stiv, ren og fin. Klar til din røv.

Efter min udløsning, opfører jeg mig nærmest som en gentleman, i det jeg lige henter lidt god smørelse i din snævre kusse, før du skal ha’ den bagi. Du stønner ubehersket. Jeg knepper dig dybt og langsomt, men beslutter så skifte hul, eftersom jeg kan fornemme, at din udløsning er på vej. Det går jo ikke.

”ÅÅåaaarrhh, du flækker mig”, råber du, da jeg presser på din bagerste indgang. Der er heller ikke meget åbning. Men der er endnu ikke nogle huller, som jeg ikke har kunnet indtage. Jeg presser tommelfingrene ind og udvider dig tilstrækkeligt til, at mit pikhoved kan klare resten. Du skriger. Fandens til larm. Det passer sig dårligt til en kirkegård. Jeg giver dig nogle slag bagi, for at få dig til at tænke på noget andet. Du ømmer dig højlydt. Jeg ser over på din mand og får en ide. Jeg løsner dig og trækker dig derover mens du hænger på min pik.

Du tager kærligt imod din mand. Dine hænder kæler for staklen. Man fornemmer din omsorg og empati. Med din mund fyldt, forstummer al forstyrede larm. Der hersker nærmest idyl. Det kunne det også ha’ været, hvis ikke lige, at det var fordi, at jeg flår dig op og ned af mit skaft, så din mands stive jern forsvinder langt ned i din hals, hver gang at jeg pløjer mig i bund i din beskidte nutellakanal.

Liderlige kælling, nu da jeg har løsnet dine hænder, finder din ene hånd hurtigt din trykkoger af en kusse, og mens vi mænd, stønnende og larmende, tømmer os i hver sit hul, mærker jeg orgasmen gennemryster din gennembankede krop. Tøjte, so, tæve!

Sådan forlader jeg jer og går hjem med mine bukser i hånden.

Det er sgu nærmest umuligt, at gennemføre en anstændig voldtægt nu til dags, med alle de liderlige kvindfolk(og måske nogle mandfolk), som bare går og venter på, at Kneppman skal finde dem og ……

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.