Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg elsker kvinderøve. Numser af den slags, som er næsten halvkugle runde og lidt fyldige, -som vibrerer sexet når hun går, når man spanker den eller banker sit underliv op imod den, -som har en smilerynke under ballerne og som strutter lidt, - bagud selvsagt:)

Min første kæreste havde en sådan lækkermås. Hun var i det hele taget en attraktiv pige med flotte brune spillende øjne, kort mørkt hår, lille opstopper-næse, fregner, små bryster, lange ben og så lige den der mås. Altid i et par stramme cowboybukser, som man kunne stirre i timevis, hvis intet forstyrrede (hvilket jo aldrig skete). Desværre var hun halvt af udenlandsk afstamning og hendes far passede godt på hende. Hun fik ikke lov til, med hans vidende, at gå med drengene. Så vi gik stille med dørene og jeg måtte nøjes med at fantasere om, hvordan jeg ville forkæle hendes lækre krop(læs: mest mås). Vi måtte nøjes med at holde i hånd til daglig og kysse vildt og tage på hinanden til festerne, hvor farmand heldigvis ikke dukkede op.

SEX I DAG?

Jeg drømte ofte om, hvordan det ville være at mærke hendes nøgne krop mod min. Jeg havde en fantasi, hvor hun var den sidste i bad efter idræt, - i sidste time. Om hvordan jeg sneg mig ind i pigernes omklædning, hvor jeg fandt hende stående alene i badet med kroppen dækket af sæbe og lukkede øjne. Med den ene hånd kælede hun lidt prøvende og forsigtigt for sine små bryster, med de mørke stive vorter, mens den anden hånd gled over maven og lidt senere om på de fantastiske baller. Jeg stirrede betaget på det smukke syn, mens hun stod og vuggede på de lange slanke ben med let adskilte læber. I begyndelsen kom der ikke en lyd fra hende, men efterhånden, som hun fik ophidset sig selv og hånden fandt hendes kusse, begyndte stønnene at overdøve vandets rislen. Hun havde bukket sig frem over og gned sine hotte læber og klitoris bag om ryggen. Jeg kunne helt klart forestille mig, hvilke billeder, som kørte bag hendes øjenlåg. Øjensynligt noget med, at blive taget bagfra.

Synet tændte mig voldsomt. Min stav var blevet stenhård i buksen og truede med at sprænge lynlåsen. Jeg kunne ikke lade være med, at gnide hårdt uden på bukserne til det ophidsende syn. Mine støn steg i styrke, og lydende må have forstyrret hende. Forskrækket åbnede hun øjnene og opdagede, at hun ikke var alene. Men det varede kun et øjeblik, så smilede hun frækt og vendte røven mod mig, mens hun fortsatte sit forehavende. Kort efter spurgte hun drillende, om jeg ikke ville have tøjet af, så jeg kunne slutte mig til hende, under bruseren. Jeg gik næsten i panik(panok, har jeg hørt nogen kalde det) og havde svært ved at holde balancen, mens jeg hastigt klædte mig af. Hun grinede af min ubehjælpsomme adfærd og kom over for at støtte mig. Vi mødtes i et varmt kys og snart gik min afklædning helt i stå, da mine hænder fik travlt med at udforske hendes lækre krop. Første gang er en særlig, ny, uvant og spændende følelse. Bare at mærke hendes glatte våde hud var helt fantastisk. Kysse havde vi jo gjort før, men det er noget andet uden tøj på. Det endte med, at hun hjalp mig resten af tøjet af, når vores tunger, ind imellem, holdt en kort pause. Så gik vi under bruseren og omfavnede hinanden. Kyssede, kælede og mærkede hinanden. Inden længe bøjede hun sig forover og viste mig hendes perfekte bagdel(misvisende navn, når den jo er en slags fordel!).

Jeg tog sæbe på hænderne og begyndte at sæbe hendes ryg og baller ind. Jeg kærtegnede den glatte hud, men sæben skyllede af igen. Dernæst kyssede jeg hende i nakken og bevægede mig langsom ned ad ryggen med sikker kurs mod ballerne og den våde revne. Hun kærtegnede sine brystvorter og stønnede. Hendes lænd fik særlig opmærksomhed, men inden længe måtte jeg lige prøve pikken mod hendes fugtige revne. Det tog hun ikke så pænt, da hun ikke brugte prævention. Hun trak sig hurtigt og formanede mig, at det skulle jeg holde mig fra, med mindre jeg havde en kondom, men det havde jeg jo ikke. Derefter måtte jeg lige gøre mig umage for, at få hende i den rette stemning igen. Jeg tog hende på brysterne og slikkede hendes baller og revnen imellem. Da jeg kom ned mod hendes to søde huller, kunne jeg ikke nå brysterne mere. I stedet lagde jeg armen om hoften og kærtegnede hende på venusbjerget og kussen. Hun hjalp ved, at instruere mig, så jeg kunne finde frem til hendes sweet spots, mens jeg slikkede hendes numse med masser af spyt. Snart kom jeg helt ned til hendes kusse, hvor den sødeste saft sivede i rigelige mængder. Jeg elsker de kvindelige safter. Jeg kan slikke i evigheder!(ah, måske ikke, men ganske længe). Hun hvinede og vrikkede med måsen, hvilket bare motiverede mig til at slikke mere, samtidig med at mine hænder masserede hendes kødfulde baller og våde, nu hævede, kusse. Hendes hænder sørgede for opmærksomhed til brysterne og hendes lyde blev højere og højere. Det lyder rigtigt højt i et omklædningsrum, skulle jeg hilse og sige. Fuck, hun var liderlig og hendes hofter roterede, hvilket gjorde det svært, at ramme de rigtige steder. Jeg holdt hende fast, så jeg kunne ramme med tungen. Jeg borede den op i hendes honninggrotte, så langt den kunne række og svirpede tungespidsen rundt. Så råbte hun sin orgasme ud, mens hendes krop rystede og benene gav efter, men jeg holdt hende. Hun krøb ind til mig og vi kyssede.

”Hvad skal vi stille op med dig?”, sagde hun frækt. Min pik stod stadig lige ud i luften. ”Vil du smage?”, spurgte jeg. Hun tøvede, -sagde: ”Det ved jeg ikke rigtig”. Så to hun fat med hænderne. Det var dejligt, at mærke hendes slanke fingre kærtegne mine kugler og min hårde stav. Så tog hun mod til sig, gik på knæ, trak forhuden tilbage og smagte forsigtigt på det blottede hoved. Jeg var ved at springe op i loftet. Følelsen var virkelig intens. Hun kiggede og spurgte om det var OK. ”Forsigtig”, sagde jeg. Og det var hun. Dejligt vådt slikkede hun min pik. Hvis jeg ikke havde været i den syvende himmel, så kom jeg det på rekordtid. Jeg advarede hende stønnende om, at hvis hun forsatte, ville hun snart få noget i munden. Det fik hende til at holde inde. Hun smilede og sagde, at det var lækkert at sutte pik, men at hun ikke var klar til at sluge. Jeg var helt desperat for at komme og det kunne sikkert ses, for hun overvejede mulighederne. Det kunne jeg se på hendes ansigt. ”Hvis jeg slikker mere, vil du så love, ikke at komme i min mund?” Det lovede jeg forventningsfuldt. Så fortsatte hun med at slikke. Det var skøøønt. Snart kneppede hun min pik med sin mund og jeg var på kanten til at komme. Da jeg endelig kom, trak jeg hendes hoved væk ved at tage fat i hendes hår. Spermen stod ud i lange sprøjt. Lidt ramte hende i ansigtet og resten gik på gulvet. Min pik pumpede og jeg mærkede musklerne i hele underlivet prøvede at hjælpe til med at tømme mig ud. Det var vildere end nogen orgasme, som jeg havde givet mig selv og jeg måtte støtte mig til væggen.

Da jeg var kommet lidt tilbage til virkeligheden, tændte vi bruseren og nussede lidt. Det var lækkert, at mærke hende tæt på, efter orgasmen. ”Jeg har lyst til dig rigtigt”, sagde hun. Min pik begyndte, at rejse sig igen. De ord var jo som nektar for en bi.

”Men du må komme i mit bagerste hul”, sagde hun så, ”det bliver man ikke gravid af”. ”A-HVAD?”, måbede jeg, sagde hun virkelig det. Hun smilede bredt, - og frækt. Så sagde hun, at det vidste hun, at der var nogen som gjorde, når de ikke ville have børn og ikke brugte prævention. Jeg var helt forvirret, men nu også meget liderlig, grundet hendes frække forslag. Jeg trak hende ind til mig og kyssede hende hårdt og lystent, mens jeg kærtegnede hendes baller og fortalte hvor det tændte mig, at skulle op i hendes kusse og stramme røv. Hun vendte sig om, så hun havde ryggen mod mig og min pik mellem ballerne. Hun gned op og ned, mens hun begyndte, at lege med sig selv. Jeg hjalp villigt til og kyssede hendes nakke og ører. Snart var hun igen meget liderlig. Hun sagde, at hun blev varm af, at hendes små stramme huller ophidsede mig så meget.

Så gik hun ud af badet og bukkede hun sig ind over en bænk i omklædningen. Så stod hun der, med den perfekte mås lige i vejret, og stak prøvende en finger om til sit strammeste hul, efter at have fugtet den i kussen. Langsomt pressede hun fingeren ind, mens jeg åndeløst så på. Det så sååå frækt ud. Hun gav sig. Det var vist sværere, end hun havde regnet med. Så prøvede hun med to fingre, men det måtte hun opgive. Jeg trøstede, sagde(hvid løgn), at det ikke var så vigtigt. Hun kunne hjælpe med at spille min pik til jeg kom. Hun var tydelig frustreret over ikke, at kunne give mig den store tilfredsstillelse i hendes lækre røv. ”Hjælp mig lige”, sagde hun, ”gnid min kusse, så den væder. Vi skal bruge noget smørelse”. Jeg gik på knæ bag hende. Det endte dog med, at det var hende der legede med sin kusse, mens jeg slikkede hendes røv og masserede hendes balder for anden gang den dag. Snart var hun ganske vild og oppe at køre. Hendes fingre var sølet til af kussesaft og hendes røv var smurt ind i mit spyt. Nu prøvede hun igen at få to fingre op i hendes snævre bagerste hul. Denne gang gik det bedre og hun prøvede med tre fingre. Det var en kamp. Mens hun havde to og en halv finger i røven, spurgte hun mig, om jeg troede, at det var nok plads til mig. Det tvivlede jeg på.

”Kom og få slikket pik”, sagde hun, ”den skal være godt våd”. Mens hun slikkede min pik, bearbejdede hun sin røv. Det var vildt liderligt at se på.

”Prøv nu, men forsigtig”, sagde hun så. Bare tanken om, hvad der skulle til at ske, fik mig næsten til at komme. Forsigtigt satte jeg det glinsende hoved mod hendes stjerne. Det var et ophidsende skue. Min pik og hendes perfekte røv. Jeg pressede langsomt, mens hun gav lyde, som indikerede smerte.

”Lidt til”, hviskede hun ud mellem de sammenbidte tænder.

”Jeg tror ikke, at det går”: sagde jeg. Jeg trykkede yderligere og fik hovedet ind, mens hun skreg i smerte.

”Pis også”, sagde hun frustreret, trak sig og vendte sig om på ryggen og hævede benene til et V. ”Stik spidsen op i min fisse, så den bliver glat af min saft. Men du må IKKE komme. Min far slår os ihjel, hvis jeg bliver gravid”.

Jeg vaskede pikken og skiftede hul. Det var også stramt og lækkert. Jeg måtte trykke let for, at få hende til at åbne sig. Hendes ben hvilede på min lænd. Hun stønnede: ”Pas på”. Jeg stoppede og drillende fandt mine fingre hendes kilder og bryster. Snart lukkede hun øjnene og jeg kyssede hende i ansigtet, på munden, halsen og brystet. Langsomt bevægede jeg min pik.

”Du kommer ikke i mig”, sagde hun. Det lovede jeg. Hun trak vejret tungt nu og hendes underliv roterede.

”Åååårhhhh”, stønnede hun så, ”jeg kommer”. Hendes kusse flød over med saft og begyndte, at massere min pik. Jeg blev nødt til trække mig ud, ellers var den gået af. Mens hun stadig var i orgasmens vold, pressede jeg forsigtigt til i hendes bagerste hul. Begge huller lavede sammentrækninger efter hendes orgasme. Når hun slappede musklerne, skubbede jeg mig gradvist op. Hun jamrede sig og trak vejret dybt, men Åhhh-lydene blev dybere og mere liderlige, som jeg kom op. Det var vanvittigt stramt, men lidt efter lidt kom jeg i bund. Jeg spurgte, om hun var OK.

”Jeg er ved at sprænges”, svarede hun og så lidt presset ud, ”men på en måde føles det godt. Jeg kan også fornemme dig i det andet hul”.

Jeg bevægede mig lidt og nu stønnede hun. Hun havde hånden nede ved sin kusse og kærtegnede sig selv. Efter nogle forsigtige stød, hvor hendes støn forstærkedes, gav jeg los for min opsparede liderlighed og kneppede hende alt hvad jeg kunne. Hendes balder vibrerede og der kom klaskelyde hver gang, at jeg stødte i bund. Jeg havde et fast greb om hendes hofter, mens hendes ene hånd holdt mig krævende om nakken, mens den anden nærmest straffede hendes kusse. Hendes øjne sejlede og jeg var heller ikke langt fra orgasmen. Hun tiggede om at blive kneppet vildere, mens hendes ene hånd gned fissen og den anden nu nev i hendes vorter. Hendes safter drev fra kussen og ned på min pik. Jeg hvæsede, at hun havde Verdens strammeste og lækreste hul. Snart kunne jeg ikke kunne holde til mere og mens jeg pumpede sperm i hendes snævre bagindgang, kom hun igen. Vi larmede i kor. Hendes ben låste sig om min lænd og hun pressede mig i bund. Det var total lykke. Jeg faldt in over hende og hold om hendes svedige krop. Jeg mærkede både hendes og min egen orgasme klinge af. Vi rejste os fra den lidet behagelige bænk og gik i bad. Vi stod under vandets stråler, mens vi holdt om hinanden.

Se det var sexoplevelsen, som vi aldrig fik. Vore veje skiltes, da vi skulle på forskellige uddannelser, øv;(

Men fantasien lever:)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.