Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Intro: Sex-Kartellet, eller i daglig tale Kartellet, er en serie, hvor kapitlerne godt kan læses hver for sig. Den har en mere langsom rytme, end de sædvanlige noveller. I Kartellet møder vi fire meget forskellige par, som har fundet sammen i et erotisk fællesskab. Alle lever i åbne forhold og mødes i Kartellet en gang imellem.

I de fire første posts præsenteres de medvirkende parvis. Derefter kommer der nogle kapitler, hvor der bliver blandet lidt.

SEX I DAG?

Kapitel 7: Mød Connie og Hendrik

Connie og Hendrik er i slut trediverne og lever deres liv i en fashionabel lejlighed i hovedstadsområdet. De har ikke lykkedes med at få børn. Connie er indfødt, mens Hendrik flyttede til staden, da han fik job hos et større dansk firma. De mødte hinanden til et nytårsselskab hos nogle af Connies venner, som samtidig var Hendriks arbejdskolleger. Det var en festlig aften, med ret meget alkohol. Connie blev hurtigt interesseret i den unge mand, som øjensynligt gladelig spillede klassens klovn. Det på en sådan måde, som hun fandt både befriende og blottet for enhver selvhøjtidelighed. Som aftenen skred frem blev alle dog slemt berusede, hvilket forhindrede yderlige tiltag i retning af nærmere bekendtskab. Hendrik havde godt lagt mærke til den høje lyse kvinde, med den stilsikre og atletiske fremtoning. Efterfølgende forhørte han sig omkring hende. Det var med en vis forundring, at Hendrik erfarede, at hun var single. Han følte sig voldsomt draget. Den efterfølgende DATE, som Hendrik fik inviteret Connie ud på, viste sig at bære frugt og snart blomstrede deres kærlighed.

De er så vidt forskellige, at ingen i omgangskredsen kan forstå, at de har fundet sammen. Deres egen forklaring går på, at de, hver for sig, tilbyder den anden det, som vedkommende ikke selv har. Den stringente og kontrollerende Connie får leg, humor og spontanitet. Den lallende og diffuse Hendrik får overblik, orden og struktur. Hendrik kalder drillende Connie for ”Mor”, hvilket irriterer hende, men det er nok bedre udtrykt, end nogen af dem vil være ved. De er to intelligente mennesker, som begge søger løsninger, frem for egen vinding. Det gælder både i hverdagen og i sengen. Til daglig arbejder Connie som laborant og Hendrik er maritim konsulent.

Henrik er en lidt duknakket mand af almindelig højde og drøjde. Når han går, hænger hans arme løst ned langs siden, så man får indtrykket af, at han kun bevæger kroppen og at armene bare følger livløse efter. Når han taler, vrider han kroppen lidt uroligt, hvilket giver én fornemmelsen af, at han har en smule ondt ved det. Hendrik har et rundt ansigt, lidt runde kinder og bruger briller. Hans hår er mørkblond med fald, grænsende til krøller. Bag hans spillende blå øjne, fornemmer man den konstante aktivitet, som det kræver, hele tiden at komme på spøjse eller skæve bemærkninger. Han mener selv, at det nok bunder i generthed eller en let præstationsangst. Al den tid, som han kan huske, har han været sådan. Hans venner er enige. Sådan ér Hendrik bare. Hendrik holder meget af sport, men dyrker det ikke selv. Han finder fornøjelse i at gå til fodbold, både serie, divisions og landskamp.

Connie er en høj lys kvinde, - faktisk marginalt højere end Hendrik, med høj statelig hals og klare, isblå øjne. Hendes ansigt er smalt, med høje kindben og en lidt spids hage. Hun holder meget af at løbe, hvilket også hjælper til at holde hende fit og slank. Således er vægt og sundhed ikke noget Connie bekymre sig meget om. Men tag ikke fejl, hun ville aldrig tillade sig selv at tage på. Det falder hende bare naturligt, at spise sundt og løbe flere gange i ugen. Løbeturene bliver nøje målt og analyseret via løbeur og PC. Et sundt liv er lig et godt liv.

Af samme grund, er det også først de senere år, at Connie har fået lidt brede kvindelige hofter. Tidligere var hun, med en slidt vending, ”ret op og ned”. Hendes bryster har altid været mere på størrelse med drengenes, end med pigernes. Det har været irriterende, når hun skulle passe tøj, men ellers hun ganske tilfreds. Det er behageligt og godt når man løber, hvilket hendes lange, velformede ben også er. Hun viser gerne sine pæne ben, i korte kjoler, lange strømper eller tætsiddende bukser, da dette klæder hende godt. Connies sværger til kort hår. Hun kan ikke udstå, når der er hår alle steder, - hår i vasken, hår i øjnene, for ikke at tale om hår i munden, ”badvr!” Connie er en energisk kvinde. Hendes lange ben flytter hende hurtigt og elegant omkring, hvilket giver hende et høj-effektivt udtryk.

Connie er ude at handle. Hun leder efter tøj til den kommende samling i Kartellet, hvor hun gerne skulle kunne fyre lidt ekstra op under Børge. Hendrik og hun selv har et udmærket sexliv, når de er alene. De elsker hinanden og mødes om det, som de begge synes om. Desværre tænder de, hver for sig på kinks, som de ikke kan tilbyde at gøre for hinanden. Så de er gået ind i Kartellet, som Hendrik hørte om, da han mødte Lars under en rejse. Kartellet har gjort dem begge noget godt. De frustrationer, som tidligere kom til udtryk i konflikter, findes næsten ikke mere. Connie finder stor nydelse i, og bliver helt ustyrlig tændt af, at give sig hen. Hun gemmer på en lille masochist, som har behov for dominans og afstraffelse. Dominansen kan Hendrik delvist klare, eftersom han godt kan spille nedværdigende og elsker dirty talk.

Det mere hardcore er Børge lige mand for, når Kartellet mødes. Særligt, hvis hun klæder sig ud som teenager, kan han virkelig tænde. Hun klæder sig gerne ud, selv om hun finder det en lille smule utroværdigt, p.g.a hendes betragtelige højde. Men Børge er kæmpestor, så for ham er hun lille. Bare tanken om hans størrelse sætter Connies fantasi i gang. Han har kæmpe hænder, som bare flår hende rundt, holder hende fast og varmer hendes balder. Alt imedens han kalder hende beskidte ting og bebrejder hende for, at hun bliver liderlig af hans hårde behandling. Det er hans overdrevne ro, hans ekstreme ordfattighed, samt hans store røde skæg, der giver ham en troværdig overlegenhed, som får Connies indre masochist til at blomstre. Hun afleverer gladelig al kontrol og han tager den med fast hånd.

”Kan jeg hjælpe dig?” Den kvindelige ekspedient river Connie ud af drømmeverdenen. Forvirret ser hun sig om, ryster på hovedet og sender, med en af hvervende bevægelse ekspedienten videre. Connie finder det vanskeligt, at finde teenagetøj i hendes størrelse. Lidt efter overgiver hun sig og spørger.

”Øh, undskyld. Jeg skal til noget fest, hvor vi skal klædes ud som teenagere. Har du nogen ideer?”

Imens varmen stiger Connie til kinderne, giver Ekspeditricen sig rigtig god tid, til at granske hendes lange krop. Så sender hun Connie et smil, som godt kan indikere at Connie er gennemskuet. Connie bliver om muligt endnu rødere i kammen, mens hun bemærker at varmen følger tyngdekraften, og løber ned mod Connies underliv. Connie holder vejret.

”Har du prøvet på nettet?”, spørger ekspeditricen endelig. Connie ryster på hovedet og kommer i tanke om, at hun må trække vejret.

”Så prøv butikken hende på hjørnet”, siger hun, mens hun smiler smørret og peget op ad gaden. Connie takker og forlader lettere rystet butikken. Mens hun går, overvejer hun, hvilken butik som det kan dreje sig om. Et øjeblik senere falder hendes øjne på et butiksvindue med mannequindukker iført politi-, sygeplejerske- og skolepige-uniform. Pornoshoppen! Selvfølgelig, hvor har hun været dum. Hun tøver. Den butik, betragter hun faktisk som lidt ulækker. Hun har aldrig sat sine ben i den før. Et øjeblik overvejer hun nettet, men tager sig sammen og går ind.

”Pliing”, siger dørklokken på gammeldags vis, da Connie åbner døren og træder ind. I det lille lokalet er der neon-belyste sexartikler fra gulv til loft. Connies øjne scanner hastigt hylderne og prøver at skabe et overblik. Det er ganske overvældende med alle de sexartikler, når man ikke har så meget erfaring.

”Kan jeg hjælpe?”, lyder en spinkel kvindestemme, fra et sted som Connie ikke kan se. Connie runder en hylde og ser en trist udseende ung kvinde, med et piget udseende, som kommer hende i møde.

”Øhhh, j-jeg skal have noget, så jeg kommer til at ligne en teenager”, stammer Connie, lidt usikkert.

”Jaaaa”, siger ekspedienten langsomt og måler Connie med et par brune øjne. ”Hvad havde du tænkt dig? Vi har sådan noget Cosplay og Manga og så har vi den gammeldags skolepige - og det er vist det.

”Det er min første gang”, indrømmer Connie. ”Kan du hjælpe? Jeg kender ikke rigtig noget til Cosplay.”

Ekspedienten begynder at finde kostumer frem. Utrolige kostumer, synes Connie. Modellerne på pakerne har næsten alle sammen temmelig store bryster. Connie ser opgivende på det store udvalg, mens hun tænker på Jytte. Hun ville elske det her. Ikke nok med, at det ville passe hende perfekt, hun ville også nyde at vise det til mændene.

”Hvad med størrelser?”, spørger Connie bekymret.

”Det er kun one size”, svarer ekspedienten. Hendes lidt skæve smil afslører, at hun godt forstår, hvad Connies bekymring går ud på.

”Stop, stop”, afbryder Connie, da ekspedienten har fundet mindst 20 kostumer. ”Jeg skal ikke have dem til store bryster. Det går ikke.” Connie begynder, at sorterer. Snart har de fundet tre, som ser ud til at Connie kan bruge.

Alm skolepige i skjorte og ternet nederdel, Japansk skolepige i matrostøj, Cheerleader top og trusse.

”Skal det være mere frækt?”, spørger ekspedienten. Connie ser interesseret ud. ”Hvad med den her?”, siger pigen og smider en pakke på bordet med en string body, hvorpå der er trykt en rød uniformsjakke og som klæber sig til kroppen på modellen. Nederdel er der ikke noget af, men body’en er blåternet under jakkens korte liv.

”Hvis du vil, kan den bruges med nederdelene fra skolepigerne”, siger ekspedienten.

Connie smiler: ”Den ta’r jeg oss’.” Hun bobler indeni. ”Kan jeg prøve det?”

Ekspedienten ryster beklagende på hovedet: ”Du må godt komme tilbage med i morgen, hvis der er noget, som du slet ikke kan bruge”, tilbyder hun så. ”Det må altså ikke være pakket op. Skal du bruge det i aften?”

”Nej”, smiler Connie med glimt i øjnene. ”Jeg møder nogen gange en herre……” Det går op for hende, at det behøver hun ikke at fortælle. Hun studerer pigen, som smiler underfundigt og kigger væk.

”Er det hele i pakkerne? Der kan da ikke være sko, siger Connie spørgende, da hun er kommet sig over fadæsen.

”Nej, der er heller ikke parykker”, oplyser ekspedienten. ”Vil du se på nogen?” Connie nikker. De ser godt nok kunstige ud. Connie vælger to med halvlangt hår, en lyserød og en sort. Connie smiler lidt, mens hun forestiller sig Børges ansigtsudtryk, når han ser hende i det outfit. Hun håber, at det kommer til at gøre lykke.

”Husk at købe nogle flotte sko”, siger Ekspedienten. Connie har en sær følelse. Virker pigen ikke mere entusiastisk nu?

”Tak for god service”, siger Connie. Ekspedient pigen virker oprigtig glad og smiler til Connie, som betaler, siger: ”Hej-hej”, og så er hun væk.

Det kildrer sødt forneden. Hvorfor spurgte ekspedienten efter hendes adresse? Det er da ikke normalt. Connie skyder bekymringen fra sig. Overraskende nok, glæder hun sig til at komme hjem og prøve de nyindkøbte fastelavnsting. De lange ben bærer hende i ekspresfart gennem byen. Hun vil vise det til Hendrik, som nok vil lave fis med hende. Sådan er han jo. Eller måske er det dirty nok til ham.

Hendrik arbejder hjemme fra. Han har lige været på Teams med en kunde og overvejer, om det skal være nok arbejde for i dag. Han check’er telefonen igen. Der er besked fra Ella. Det ser ud til Kartellets næste møde skal være i Billund. Det er godt nok langt væk. Det er en hel dagsrejse. Han vil spørge Connie, om de skal flyve. Det er langt hurtigere end toget. Nogen gange kunne de godt bruge en bil. Gad vide, om Legoland indgår i løjerne denne gang? Efter den skæve tanke, som er så typisk, mindes Hendrik de foregående møder. Det er gode minder om rare mennesker. Selv Børges ekstreme tørhed, er ved at bløde lidt op, efter at han er blevet kurtiseret af alle de andre.

Det er ofte frække ting, som foregår. Et af Henriks kinks er, at han er voyeur. Han får noget ud af at se på andre, der har sex. Det kan så rigeligt lade sig gøre til Kartellets møder. Det er så mega frækt, at se på Connie, når hun er i Børges hænder. De andre kan også være frække, men Hendrik var målløs første gang han overværede Connie og Børge. Connies totale overgivelse og overvældende nydelse, skræmte ham næsten mere, end Børges rolige, sirligt afmålte dominans og afstraffelse. Nu nyder han, at se sin kone blive domineret. Når Børge er færdig med hende, så har hun brug for sin mands tryghed. Det giver Hendrik megen lykke, at det er sådan. Hendrik sidder og bliver lidt opstemt, da Connie låser sig ind i lejligheden. Hold fast, der er fart på, tænker Hendrik.

”Ohøj, Onnie!(siges, som Honney, - med stumt H) Man får helt åndenød af din fart. Meeeeb-meeeeb! Giv agt, der er hjulben i lejligheden. Nu kommer ulven, - oog haaps!”. Hendrik fanger sit livs kærlighed og holder hende fast, mens han kysser hende på munden og halsen.

”Årh, hvor er du åndsvag, Henri”, siger Connie(inspireret af Kongehuset). Efter frivilligt, at ha’ givet ham de første par kys, kæmper hun nu for at slippe fri. ”Slip mig. Jeg har noget, som jeg skal vise dig.”

”Hvad har du, Onnie? Hvad er det?”, Hendrik er nysgerrig, som et barn og griber ud efter posen i Connies hånd, men forgæves.

”Sæt dig ind i sofaen, Henri. Jeg må lige klæde om først”, siger Connie hemmelighedsfuldt drillende. Hendrik holder meget af gaver og overraskelser.

”Hvad er det, Onnie? Har du købt frækt undertøj? Slemme tøs!” Hendrik er ivrig og taler højt, så hun sagtens kan høre ham gennem den lukkede dør. ”Er det fordi, du vil du være min lille ludertøs i aften? Skal jeg binde dig og pule dig i alle huller? Er det det du vil? Fars lille pikmagnet.”

”Heeenri, altså. Naboerne hører det. Stop”, irettesætter Connie, idet hun dog mærker, at hun ikke er upåvirket. Hans sprog tænder hende.

”Onnie, er det luder kostume snart klar?”, prøver han igen ”Kom og vis mig, hvad du er for én.”

”Er du klar?”, råber hun.

”Klar til hvaaad?”, spørger han i en dum tone.

Connie åbner døren og svanser ud ad soveværelset. Iført den mørke paryk, den Japanske skolepiges udgave af matrostøj og hvide strømper, går hun en runde i stuen. Hun bøjer sig frem mod Hendrik. Han bemærker, at hun også har nået at få blåt på øjenlågene, plus sort streg om øjnene. På fødderne har hun et par lak-hvide plateaustiletter, som hun lige faldt over på vej hjem. Connie fører langsomt højre hånds fuck finger op til læberne og tager den dybt ind i den røde mund. Den glinser af spyt, da hun trækker den ud.

”Hva’, så store Henri? Er din lille Onnie dirty nok?”, spørger Connie med lillepigestemme.

Hendrik har ingen morsomheder, som presser sig på. Han stirrer bare på hende med åben mund. Hun ser enorm ud, som hun står dér. Skoene gør hende høj som en dragqueen og parykken gør hende næsten uigenkendelig. Efter et øjebliks stilhed, hvor hun er lige ved at returnere til soveværelset af skuffelse, kommer reaktionen endelig.

”Hold da kæææft, Onnie. Hvor ligner du bare en sindssyyyg kneppe dukke”, siger han langsom. ”Børge går amok, ved du det. Jeg får dig aldrig med hjem igen.” Hendrik smiler lummert, før han fortsætter. ”Der tog du godt nok røven på mig, Onnie. Jeg elsker stiletterne. Så kan Jytte sgu godt pakke sammen.”

Normalt rutter Hendrik ikke med komplimenterne, så det varmer dejligt i maven, - og lidt syd efter. ”Der er mere, siger Connie. Vil du se det andet? Hendrik nikker energisk. Connie klæder om og går model. Henrik kommenterer lystigt de forskellige outfit på de mest krænkende måder.

Hun føler varmen strømme i heftigere hendes krop, hvilket gør at hun falder naturligt ind i rollen og bliver mere udfordrende i sine bevægelser. Hendrik får virkelig et godt show. Efter, at det første chok har lagt sig, finder Hendrik også ind i hans rolle. Han befaler hende, at posere på udfordrerne måder. Da han opdager, at hun stadig har trusser på, river han dem itu. Ind imellem får hun også lov til, at sutte ham af, hvilket hendes makeup efterhånden bærer præg af. Hun kan ikke lade være med, at få tårer i øjnene, når hun tager Hendrik dybt. Hendes paryk sidder lidt skævt og hendes fisse løber der noget liderligt ud af...

”Fars lille luder dåse”, siger Hendrik til sidst. ”Når du har taget skolepigen af, så kommer du her ind til mig, kun iført strømper og stiletter?” Connie går stort set aldrig i høje sko pga hendes højde. Så Hendrik viste ikke, at det ville ophidse ham så meget. Men Connies flotte lange ben forlænget med de overdrevne stiletter, se DET finder han sexet. Connie går ingen steder hen. Langsom klæder hun sig af. Lige foran Hendriks lystne øjne.

Få sex i dag

”Nå, så du er ikke kun luder. Du er også stripper”, kommenterer han. ”Kom her!”

Han griber Connie om livet og drejer hende rundt, så hun har ryggen mod ham.

”Buk dig!”, siger han brysk. Connie bukker sig mod gulvet. Stadig siddende i sofaen, møder der Henrik et fantastisk syn. Connies ben danner et kæmpe omvendt ”V” og i toppen af V’et, kan han se lige op i Connies våde skød. De spændte baller er let spredte og det bagerste hul, ser åbent og indbydende ud. Hendrik finder det umådeligt ophidsende. Han studerer Connies skamlæber, som åbner sig for ham og udstiller alle hendes hemmeligheder i detaljer. Oppe mod skambenet, ser han at den spændte klitoris har antaget en mørk farve. Han ved, at Connie nu er klar. Han rækker hånden frem og rører udvendigt på kønnet, så safterne fordeles på de hævede ydre skamlæber. Connie stønner anstrengt.

Så ringer det på døren.

Kapitel 8: Connie og Hendrik -og en lille bitte fe

”Hva, fanden”, udbryder Hendrik, men rejser sig alligevel og lukker bukserne. ”Du rører dig ikke”, befaler han Connie, mens han bevæger sig ud for at lukke op.

”Du lukker ikke nogen ind”, hvæser Connie. Men tanken får bare hendes køn til at væde mere.

Det ringer igen på døren. Hendrik næsten flår den op. Han skal lige til at overfuse den uventede gæst, bede vedkommende at skride ad ”H” til, men han taber fuldstændigt mælet.

Uden for står en ung kvinde klædt i en mørk, tætsiddende læder heldragt. Kvinden er petit af statur, men hendes støvle stiletter giver hende en vis højde. Hendes brune øjne ser stålsatte ud og hendes mørke hår er sat stramt tilbage i en hestehale, som er flettet i en kort fletning. Hun har en lille taske med.

”Hvem er det?”, spørger Connie inde fra stuen.

Mens Hendrik laver torske-mund, styrer kvinden målrettet forbi ham og ind i stuen. Hun siger ikke et ord. Hendriks øjne klæber sig til den stramtsiddende dragt, som tydeligt udstiller kvindens små spidse bryster, hendes smalle talje og lille velformede røv.

”Hej, hvad laver du her?”, udbryder Connie overrasket. Det genkendende tonefald, får Hendrik til at lukke døren og følge efter kvinden. Hun virker ikke engang overrasket over, at Connie står nøgen, bort set fra strømper og stiletter.

”Nice sko”, siger hun anerkendende. Hvorefter hun fluks skifter til streng Domina stemme: ”Har du vist ham det?”

Connie når ikke at nyde anerkendelsen, før chokket rammer. ”Ja”, siger hun spagt og nikker. Hendes krop er allerede på vej i masochist mode, kan hun mærke.

”Det tænkte jeg nok, din liderlige so. Det kunne ikke gå hurtigt nok!” Kvinden hiver en lille pisk ud af det venstre ærme og to håndjern op af lommerne.

”Hænderne på anklerne”, kommanderer kvinden. Hun ænser ikke Hendrik, som ikke forstår et muk. Da Connie tøver en smule, lyder en svirpende lyd, hvorpå Connie giver et råb og et støn. Hun bukker sig mod gulvet. Kvinden bevæger sig hurtigt. Hun fæstner et håndjern til hver ankel og låser Connies hænder fast hertil. Således er Connie fikseret, ligesom Hendrik havde efterladt hende. Hendrik kan se en dråbe, som baner sig vej ned af Connies venstre lår og en stribe, som mørkner over den højre balle.

”Af med dit fucking tøj”, hvæser kvinden til Hendrik. Som i trance lystrer han. Hans pik er fortsat stiv. De to kvinder og deres udfoldelser har ikke hjulpet, snare tværtimod.

”Nå, din liderlige hanhund. Hvad syntes du så, at hun lignede?”, spørger kvinden.

”Hun lignede den brugte skoletøs, som hun er.” Hendrik forbliver i kvindens lækre jargon, men holder godt øje med pisken i kvindens hånd. Hans stemme virker igen, uden han dog er helt tryk ved den lille lækre Dominatrix.

”Jae, se bare hendes makeup. Hun ser fan’me brugt ud! Giv hende din pik og sutte på, men prøv ikke på, at komme”, siger kvinden strengt til Hendrik, som ikke ku’ ha’ fået en bedre ide selv. Hendrik smider sig i kontorstolen og ruller hen foran Connie, som adlyder og sutter. Imens rager kvinden Connie på balder og fisse. Connie stønner febrilsk, men forsætter sit forehavende.

”Du har ret, tøsen er jo helt oversvømmet af liderlighed”, siger kvinden, efter at have gramset lidt. Hun finder en fed Rabbit-DILDO i tasken, samt en telefon. Connie og Hendrik skæver over mod hende, idet de prøver at regne ud, hvad som skal ske. Kvinden tager dildoen og går om bag Connie. Hun sætter prøvende dildoen mod indgangen til Connies vædende hul. Connies ben spjætter og hun giver en høj lyd. Hendriks stønnen tiltager, idet Connies mund klemmer dejligt om hans pik.

”Stå stille! Vi må ha’ sat en prop i det her svinske hul. Det sejler jo ud med alskens ulækkert udflåd!” Kvinden skubber, med et sejt tag, dildoen helt i bund. Connie hvæser ud gennem næsen, da Hendriks pik går ned i hendes svælg. Da kvinden umiddelbart derefter griber telefonen og starter dildoen, begynder Connie at lave lyde som ”aarhh” og ”åååh”, imens hendes krop vrider sig, som i smerte. Hendrik støtter hende, så hun ikke taber balancen.

”Du vover på at komme! Se, hvilken tøjte hun er. Styre sig kan hun heller ikke”, siger kvinden hånligt og åbner bunden af sin læderdragt.

”Så mandsling, kan du så komme her. Jeg trænger til et godt slag pik, efter alt det mas med din forsumpede kone”. Hun griber telefonen og pisken, hvorefter hun lægger sig på ryggen i sofaen. Hun afpasser afstanden således at hun, med pisken, kan nå Connies røv. Så løfter hun benene, så stiletterne kommer over hovedet.

Hendrik er ikke sen til, at udskifte Connies mund med den lille kvindes fisse, som føles glat og stram. Nu stønner de alle tre. Henrik har fat i kvindens høje hæle, mens han knepper den bedste han kan. Hun håner både ham og Connie, men hendes støn indikerer, at hun ikke er helt upåvirket. Det går så ud over Connie, som for lov at smage pisken igen.

Connie er helt på kanten og piber i afmagt.

Fucking, uduelige lortetøs”, stønner kvinden til Connie. ”Du kan ikke engang sørge for din mand. Det er jo patetisk, at jeg skal ulejlige mig her hen og sørge for, at to udskud kan få en lille bitte orgasme.”

Hendrik er tæt på udløsning, hvilket den lille Dominatrix fornemmer. Hun skruer op for dildoen og gnider på egen sin klitoris. Dernæst proklamerer hun, at det nu er tilladt for alle at komme.

Connie råber: ”Naaaaaaaiiiii”. Hun falder ned på knæ og støtter med panden. Hendes krop sitrer og kussen pumper dildoen ud, så den falder på gulvet med et bump. Connie vælter rundt på siden, mens Hendriks nosser sender de første seje, hvide sprøjt af sperm af sted, hvilket sender kvinden ind i en våd orgasme.

”Nu ka’ du godt rejse dig”, siger den lille kvinde surt. ”Så lækker er du jo heller ikke, at jeg ligefrem nyder at have dig hængende ind over mig.” Med besvær kommer Hendrik på benene.

Den lille Dominatrix rejser sig, lukker bunden på sin læderdragt, samler dildoen op og lægger den i tasken, sammen med hedes telefon. Pisken kommer op i venstre ærme og nøglerne til håndjernene, smider hun på gulvet ved siden af Connie. Uden et ord forlader hun lejligheden.

De to beboere ser forundret på hinanden. Så fatter Hendrik sig og slipper Connie fri. Connie gnider sine håndled og ankler, hvorefter hun forsigtigt stryger fingerspidserne over de rødstribede baller. Åhh, den søde smerte. Hun kunne måske godt fristes til, at blive fast kunde i den lille ulækre porno biks.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.