Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Navnet Sofia har jeg længe forbundet med værdighed, klasse og skønhed. Sofie, derimod, er mere jævn, sjov og imødekommende, langt mindre sofistikeret (undskyld, Sofie).

Det skyldtes Sofia, som gik i min parallelklasse i skolen. Hun var den her yndefulde, kloge, smukke, kølige type, som kun lejlighedsvis værdigede drengene et blik. Hun var datter af en af lærerne og havde måske besluttet, at det krævede stor værdighed. Særligt drengene, havde ikke et niveau i nærheden af, at kunne bidrage til hendes tilværelse. Kun få piger besad øjensynligt kvaliteten. Selv afvisningerne af de uønskede drenge, blev elegant udført. Uden at hæve stemmen og uden at hun blev udfordret ret meget.

SEX I DAG?

Sådan en Sofia handler historien om.

Sofia var lidt kedelig. Hun læste ufattelig mange bøger og klædte sig pænt og klassisk. Ikke noget hanky-panky her. Hendes kølige attitude gjorde hende lidt spændende og mystisk, men samtidig utilnærmelig. Alligevel var hun sindssygt tiltrækkende og pæn, på den der lidt for polerede måde. Drengene fantaserede om hende. At se hende bevæge sig, var drenge underholdning i sig selv. Vidste hun det, eller var det helt uskyldigt?

Udenpå var alt idyl, perfektionismen shine'ede. Men Sofia havde en mørk hemmelighed, som ingen viste. Den krævede, at hun havde fuld kontrol over sit liv. Hun kunne ikke tillade nogen at komme fysisk nær, da det kunne betyde, at hun mistede kontrollen. Og skete dette, ville hun være fortabt. Hendes image ville blive ødelagt. Det ville blive flået fra hinanden og hun ville stå tilbage, som komplet u-checket, latterlig og super tilgængelig. Sin nuværende modsætning. Bare tanken kunne få hende til at gyse fra nakken og hele vejen ned til den ”unævnelige” legemsdel. Den megen litteratur havde oplyst Sofia om ting, som hun faktisk ikke var helt gammel nok til at skulle vide, men hendes krop var KLAR. Det var det, som skræmte hende, - og for en hver pris, måtte holdes under kontrol.

Teksterne i de frække bøger, som hun læste i smug på biblioteket, var frygtelig spændende og gjorde hende meget ophidset. Hendes krop forrådte gang på gang hendes perfekte overflade, når hun svømmede hen i historier om ældre virile mænd, som blev tiltrukket af unge kvinder, og som lærte pigerne usandsynligt frække og spændende seksuelle lege. Sofia næsten løb hjem fra biblioteket, smed sig på sengen og tilfredsstillede sit drivende skød, mens scenerne fra bøgerne afspillede sig bag hendes lukkede øjenlåg. Bøgerne selv måtte blive på biblioteket. Ingen af de lokale måtte opdage hendes forbudte læsning og lyster. INGEN!

Åh, det var næste ikke til at holde ud. Sofia gned sin fisse og tog sig selv på de små bryster. Hårdt, som når de ældre mænd tog de unge kvinder under behandling. Sofia drømte om, at blive bundet, at få smæk bagi til hendes balder glødede, at blive taget hårdt og dominerende, ligesom kvinderne i bøgerne. Hun kunne slet ikke styre sine tanker, ej heller hendes liderlighed, og hun fik voldsomme orgasmer, som komplet fortærede hendes krop og efterlod hende kraftesløs og udmattet på sengen. Hendes mor var af og til bekymret over, at hun sov før aftensmaden. Det var da ikke ”normalt” for et ungt menneske.

Snart nærmede Sofia sig sit 15. år. Efter de mange alene stunder, var hun stærkt optaget af, at finde en voksen mand, som kunne hjælpe hende med, at få afprøvet nogle af de spændende og frække ting, som hun så længe havde drømt om. Da vi boede i et lille samfund, kunne hun ikke risikere, at finde en lokal mand. Så da hun og forældrene tog på sommerferie hos noget familie, benyttede hun lejligheden til at søge efter et passende emne. Hun havde allerede overtalt forældrene til at måtte besøge familien alene senere.

Det var ikke nemt. Hvor skulle hun begynde? Dengang var der ikke noget, som hed internet. Men der var et netværk på fjernsynets tekst TV, hvor man kunne søge kontakt. Det virkede hende nok lidt skummelt, men Sofia var jo en klog pige, så hun søgte en kvinde, som havde de samme lyster. Hun behøvede hjælp og det fandt hun. En pige, som gerne ville introducere Sofia, svarede og de aftalte, at skulle mødes i løbet af ferien. Sofia skulle møde den mand, som skulle indføre hende i BDSM verdenen. Hendes kommende Herre.

De mødtes udenfor i solen på et offentligt sted. Hun var i en nydelig blomstret sommerkjole. Han i shorts og skjorte. Herren var venlig og smilende. De talte, mens de studerede hinanden. Sofia var allerede liderlig. Han var mindst dobbelt så gammel som hende, men trænet og temmelig stor. Meget moden, syntes hun og meget bestemt, trods sin venlighed. De talte om hendes forventninger, hendes manglende erfaring, hendes praktiske udfordringer med at skulle rejse osv. Hun følte, at hun næsten ikke kunne få sin stemme til at lystre, manden nikkede dog accepterende, hvorefter hun blev bekendtgjort hans krav. Han forklarede, at når det kom til sex, ville han ikke være venlig. Han forlangte absolut lydighed. Hun ville få et ”stop-ord”, som hun kunne bruge én gang. Hvis hun brugte det, ville han straks stoppe, men de ville ikke efterfølgende kunne mødes igen. Så var det slut!

Sofia prøvede at synke sit mundvand. Hendes mund føltes tør og hænderne rystede. Al den tale om det, som skulle ske. "Kunne hun ikke bare tage med ham hjem nu?", tænkte hun. De aftalte, næste møde efter hendes fødselsdag. Der skulle hun hjem til ham og se hans ”værksted” som han omtalte rummet med alt udstyret. Hun gøs. Hun skulle hente tøj hos en butik i byen, som hun skulle bære. Hverken mere eller mindre. Så ville de mødes. De hilste af. Hun fik et stort kram. Han sagde, at hun så dejlig ud og at han glædede sig til, at de skulle ses igen.

Det gjorde hun også. Hun sagde ikke noget, men nikkede og smilede til ham, mens hendes fantasi indsamlede indtryk fra de mange bøger. Hendes krop var i oprør, var næsten én stor erogen zone, ståpels overalt. Fra de små hår på armene, i nakken, på balderne og lårene. Brystvorterne havde rejst også sig. Trusserne kunne ikke holde mere vædde. Pokker have smarte trusser. Bomuld kunne klare noget mere. Det kildede ned af lårene, når dråberne slap trussekanten og banede sig vej sydpå. Hun stod næsten på tær og stirrede efter ham, da han forsvandt. Så fattede hun sig og gik ud på toilettet. Aldrig havde hun været så liderlig. Hun satte sig, rørte let spidsen af sin klitoris. Aaåååårh,  orgasmen kom øjeblikkeligt. Hun sang et klagende støn ud, mens hun klamrede sig til håndtaget for dårligt gående, som sad på væggen. Hun fik nødtørftigt gjort sig ren og fandt sin kvindelige kontakt person. De hyggede sig lidt inden Sofia tog til sin familie.

Fødselsdag, perfekt, NU var hun gammel nok.  Det var på mange måder en dejlig fødselsdag. Alle var glade på Sofie’s vegne og gaverne var perfekte. Sofia’s tanker var som så ofte før, hos hendes kommende Herre. Tiden nærmede sig. Hun havde ønsket sig penge. Hun havde tænkt, at hun gerne ville have piercet brystvorterne. Det syntes hun bare så frækt ud. Det viste sig dog at være lidt vanskeligt. Når nogen i shoppen spurgte til hendes alder, blev næste spørgsmål altid noget med forældretilladelse, øv. Den fik hun aldrig. Det måtte vente. Til gengæld brugte hun nogle penge på klemmer og en vibrator. Hendes lyst blev mere eller mindre ustyrlig op til mødet. Klemmerne og vibratoren var guld, når det blev for uudholdeligt. Det skete flere gange dagligt. Hun kunne komme på få minutter.

Drengene i skolen var hendes skræk og blev holdt på behørig afstand. Tænk hvis de fandt ud af, hvor letantændelig hun var. Det ville være såå pinligt. Hun frygtede alt fra sport til fangeleg i frikvarteret. En hvilken som helst voldsom fysisk kontakt ville tænde hende. Kusse og bryster ville ubønhørligt afsløre hendes tilstand. Det stressede hende lidt. 

Så oprandt den længe ventede weekend endelig. Hun pakkede.  Aldrig havde der været så megen makeup og skønhedsprodukter i bagagen. Hendes mor kiggede skælmsk på hende, men holdt sin mund. Sofie satte pris på sin mors stilhed. Hun kunne ikke se sig ud af søforklaringer nu. Rejsen forløb stille og roligt. Det vil sige, masser af tid til Sofie’s fantasi, som udnyttede tiden til detaljerede og saftige forestillinger om hendes kommende weekend. Sofie kunne næsten føle rebene snerre og balderne vibrere efter slag. Det var ikke nemt, at sidde stille. Hun var våd. Længe leve bomuldstrusser og trusseindlæg. Hendes ben dirrede sagte, da hun stod af det offentlige transportmiddel. Hun styrede direkte efter toilettet på stationen. Åååh, hvilken lettelse. Orgasmen gav ro. Men det skulle blive vildere, end hun kunne forestille sig.

Vel ankommet til familien og installeret på et lånt børneværelse. Sofie fik andet at tænke på. Et fremmed sted, hvor man ikke kender huset og vanerne. Badeværelset var usandsynligt meget optaget, da de var ganske mange. Godt at hun havde fået ordnet den lille ting på stationen. Det var hyggeligt og aftenen gik hurtigt. Inden Sofie faldt i søvn, var der lige et par tanker mere om morgendagens begivenhed. Sofie lagde sig på maven, spredte benene og nussede sin våde revne lidt. Så sov hun.

Sofie vågner med et sæt. Nej, nej, nej. Hun havde lige sagt ”stop ordet”. Svedende og liderlig erkender Sofie, at det var en drøm. Lettet, onanere hun sig til en stille orgasme og sover videre.

Om morgenen starter hun med at gøre sig klar. Hun skal møde Herren klokken et. Inden da skal hun hente tøjet i butikken i byen. Da familien ikke skal finde ud af noget, har Herren arrangeret et hotel værelse til omklædning. Hun tager tidligt af sted med en taske pakket med skønhedsprodukter. Hun føler sig overraskende rolig og nyder vejret på vej til byen. I butikken får hun en kasse i en pose. Hun bemærket, at det er en butik, som sælger læder og pels. Hun skynder sig til hotellet. Glæder sig til at finde ud af, hvad hun skal have på.  Inde på værelset flår hun æsken op af posen og åbner. Hun stivner. Nej, nej, -nej, nej, nej Nej! Det er ikke rigtigt. I æsken ligger et rødt læder halsbånd med metal nitter og en ring til hundetegn. ”Sofie”, står der. Ellers er æsken -TOM. Sofie går i panok, idet hun forestiller sig selv i gågaden, kun iført hundehalsbånd. Hun tænker på sin drøm. Var der mon en grund til, at hun brugte stop-ordet?

Så ringer telefonen. ”Jae”, siger en forsagt Sofie. Så genkender hun herrens stemme. ”Er du glad for gaven?”, spørger han. Der er pause. Sofie ved ikke hvad hun skal svare. ”Der er tøj i skabet”, siger han så. Lykkefølelsen er massiv. Det kildrer i maven. Pludselig synes Sofie meget bedre om halsbåndet. Hun åbner skabet og ler. ”Der fik du mig godt nok.”

”Det skal du nok vende dig til”, svarer han. ”Der er forskellige størrelser, så du finder nok noget, som passer. Vi ses”.

Sofie ser udvalget igennem. Rødt - selvfølgelig, både kjoler og sko. Så studser hun lidt. Undertøj??? Nå, ja, der var jo noget, som hun skulle vende sig til. Hun smiler for sig selv, men tanken om visse safter ned af lårene, vil ikke rigtig slippe. Det bliver nok lidt en udfordring. Hun sukker og går i bad. Der er kar, så hun lægger sig nærmest i blød. Hun stiller uret på telefonen. At komme for sent, er ikke en mulighed. Så slapper hun af. Man kunne jo også lige…, -nej, det må vendte. I stedet barberer hun sig. Hun gør sig umage, hvorefter hun rejser sig og skylder sig under bruseren. Dejligt, tænker hun, mens hun tørrer sig. Hun føler sig dejlig afslappet. Hun kigger på kjolerne. Der er to modeller i to størrelser. Hun prøver dem på. Den ene er lang, den anden kort. Den lange er lidt løs i toppen, meget nedringet, både foran og bag på, og helt uden ærmer. Den korte er strammere, dækker mere på overkroppen og har et lille ærme. Sofie er ikke i tvivl. Det bliver den lange. Den er elegant og skjuler evt. de bortløbne safter. Der er kun meget høje blanke sko, en sandal og en pump. Foden glider lidt ud af næsen på sandalen, så det bliver pumps. Sofie lægger diskret makeup og sætter sit lyse skulder lange hår, lidt der hænger og resten i en lille hestehale, sådan, klar. Hun check’er lige i spejlet. Det ser næsten helt rigtigt ud. Sofie bryder sig ikke om sin pigenumse. Hun ser frem til at få kvinde former, mere hofte. Men de slanke ben i høje sko, den smalle talje, de små bryster, de fyldigt malede røde læber tager sig godt ud. Hov, halsbåndet. Det må hun ikke glemme. Det giver lige det sidste. Nu ser hun lidt luksus-agtig ud. Luksusluder tænker hun. Hun smiler for sig selv, pakker sine ting og forlader værelset.

I foyer’en sætter hun sig for at vente. Nu kan hun godt mærke hullet i maven. Det suger af nervøsitet, hun bliver næsten dårlig. Han kommer ikke til tiden, men lidt efter opdager hun, at han slår og lurer lidt i smug ved vinduet. Han er i et mørt jakkesæt. Hun tilkendegiver, at han er afsløret. Han hilser med pegefingeren. Hun vender sig mod ham, spreder benene og trækker kjolen op over knæene. Han nyder synet lidt, så kommer han ind. Hun rejser sig og de hilser med et diskret kram og et kys på kinden.

”Du ser dejlig ud”, siger han. ”Men det show du lige lavede. Det er noteret i den forbudte bog”, tilføjer han så, med en stemme der er en kende mere streng. Sofia gyser ned ad ryggen, ned mod det våde sted.

”Jeg har bestilt lidt mad. Bagefter tager vi hjem til mig”, siger han. Han tager Sofia’s hånd og de går ud på gaden. De virker begge lidt over-dressed i forhold til sommertøjet, som de fleste andre bærer. Der bliver kigget på dem. Sofia nyder solen og Herrens faste hånd. Det er en dejlig følelse. Igen bekymringer om image, rygte, eller anseelse. Hun kan bare slappe af og lade sig føre af sted. Herren skal nok sørge for hende. De går ind på en restaurant og bliver ledt ind i et lokale for dem selv. Der serveres dem en let anretning, noget salat og noget tapas lignende, med lidt forskellige hapsere. Herren får vin, Sofia vælger vand. Hun er ikke vandt med alkohol og ønsker ikke at blive fuld. De nyder hinandens selskab. Sofia’s mange bøger kommer hende til gode, da hun til rimelighed kan føre en moden samtale. Herren betragter hende indgående imens. Han tager hendes hånd. Hun føler sig smuk og begæret.

Efter måltidet tager de en taxa hjem til Herren. Sofia kan mærke spændingen og safterne stige. Hun ønsker pludselig, at hun havde drukket vin, -bare lidt. De er fremme på fem minutter. Hun må vente, mens Herren betaler. Han tager hendes hånd og de går ind mod huset.

”Nu er det din første gang, så jeg viser dig lige rundt”, siger han. ”Det sidste bliver værkstedet. Når vi kommer derind, vil alting ændre sig. Så vil jeg blive din Herre og du min ydmyge elskerinde. Er du parat til det?”

”Ja”, siger Sofie, uden at vide, hvad hun skal forvente. Hun ved kun, at hun ønsker det. Hun længes efter scenerierne fra de frække bøger. Åh, nu sker det. Hun mærken den første dråbe ned af låret. Hun trækker vejret ned i maven. Hun knuger hans hånd. Men det er dejligt, at vide at han bestemmer og hun ikke skal tænke på noget, bare følge med.

Hun får en hurtig rundtur. Han bor stilfuldt, men lidt sterilt. Da de kommer til soveværelset, prøver hun lige sengen, men får at vide, at det slet ikke er endnu. De kommer til badeværelset.

”Har du lyst til at komme på toilettet og bade før vi går på værkstedet?”, spørger han. ”Det kan jo godt vare et par timer, før at du får muligheden igen”, tilføjer han. Sofie nikker eftertænksomt.

Få sex i dag

”Du skal vide, at jeg vil se på. Du skal ikke prøve, at tilfredsstille dig selv nu”, siger han skarpt. Hun smiler lidt. Det havde hun faktisk ikke tænkt, men hun var nok kommet i tanke om det i badet. Det er næsten uundgåeligt.

”Det må du rigtig gerne”, svarer hun. Hun kan mærke, at legen allerede er begyndt. Hun trækker kjolen over hovedet. Hun ser ham studere hendes spændstige ungpigekrop. Hun fornemmer en aftegning af hans lem i bukserne. Hun vender rundt og sætter sig på toilettet. Stadig med skoene på. Hun gør antræk til, at ville tage dem af. Han ryster på hovedet. Det er alligevel en smule mærkeligt, at forrette sin nødtørft, mens en ganske fremmed mand ser på. Hun må lige lukke øjnene et øjeblik, så kommer det. Hun hører ham stønne sagte. Ophidser det ham? Hun ser udfordrerne op på ham.

Hans øjne møder hendes og hun bemærker en anderledes glød i hans øjne. Det går lige i hendes mellemgulv. Nu er blidheden forsvunden. Hele hendes krop reagerer. Hun griber efter toilet papir. Han ryster på hovedet og nikker mod bruse nichen. Hun tøver og kigger på skoene. Da han griber hendes hånd, bliver hun nærmest smidt ind i under bruseren og har svært ved balancen på de høje hæle. Han tænder for det kolde vand, uhh!.

”Vask dig!”, brummer han. Sjokket fra det kolde vand tager toppen af hendes liderlighed. Hun vasker sig hurtigt, mens hun ryster af kulde. Hun bemærker, at hans lem nu ser stift ud i bukserne. Han finder en badekåbe frem fra skabet, sammen med en tynd cylinder formet ting. Han slukker bruseren.

”Buk dig, hold fast i dine ankler”, beordrer han. Hans stemme er lidt hæs nu. Han benytter lejligheden til, at studere hendes stramme røv, mens han monterer den cylinder formede ting på bruse slangen. ”Nu vasker jeg dig bagi. Det skal du selv sørge for, hvis vi skal mødes igen”, siger han.  Hun mærker noget koldt og klistret ved sit bagerste snævre hul, som ind til dette øjeblik, kun har fungeret som udgang.

”Du skal trykke, som når du går på toilet”, instruerer han og tænder for vandet. Hun adlyder og han trykker cylinder tingen op i hendes mås. Hun bider tænderne sammen og tager smerten. Hun mærker vandet strømmen inde i sig. Han har skruet lidt op for varmen. Han fjerner skylle-tingen fra hendes bagindgang og beder hende trykke det beskidte vand ud. Hun sætter sig over risten og trykker blandingen ud. De gentager processen. Efter et par gange kommer der rent vand ud. Hun vasker sig igen. Han nikker anerkendende og giver hende badekåben. Den er kæmpe stor, men varmer hende dejligt.

Han tager hende lidt hårdt i armen og de går mod værkstedet. Hendes sko svubber. Der er lidt af vand i. Da han åbner døren, må hun lige trække vejret dybt. Han har virkelig meget udstyr. Det går lige i hendes underliv. Han skubber hende ind.

Hun når at se: En justerbar bænk med remme, manchetter fastgjort i loftet og forskellige højder i væggene, en stor seng med kraftige hjørnestolper, samt en masse piske og reb, før han fører hende til korset. Efter at badekåben er faldet til jorden fastgør han hende ved håndled og ankler. Med ansigtet mod væggen kan hun ikke se, hvad han laver. Hun prøver, at dreje ansigtet, hvilket resulterer i, at hun får bind for øjnene.

Hun prøver, at finde ro, men hendes hjerne kan ikke tænke på andet, end scenerierne fra de frække bøger. Hvad sker der nu? Skal hun have smæk? Vil han pine hendes bryster? Vil han drive hendes til vanvid med kærtegn eller smerte? Tankerne suser ned i hendes kusse, der væder. En dråbe slipper og løber ned ad det ene lår. Hun sitrer og bemærker stilheden. Hun er sikker på, at han betragter hende og hendes liderlighed. Hun lytter intenst. Så kan hun høre bevægelse. Straks efter hvisker han i hendes øre: ”Løft din højre fod”. Hun adlyder og skoen bliver fjernet fra hendes fod. Hun løfter venstre og den sko forsvinder også. Aeh, dejligt at komme ud af de våde sko. Hun slapper af på bare fødder, da første slag falder på hendes lår. Hun stønner af overraskelse. Han slår ikke hårdt.

”Nå, fars lille luder aspirant, hvor mange slag koster det, at sidde på et hotel og vise sin bare fisse?”, spørger han. Hun tøver, ved ikke rigtig, hvad taksten kan være.

”Kom så tøs, fortæl mig det!”, Herren  lyder vred.

”T-ti”, stammer hun.

”Ok”, siger han lidt mildere, ”så siger vi tyve.” Derefter højere: ”Tæl!”. Han begynder at slå og hun tæller. Han slår med noget fladt og bøjeligt. Det kunne godt være en bred livrem Han slår ikke meget hårdt, men varmen begynder alligevel at kunne mærkes på hendes lår og balder, som vibrerer dejligt efter hvert slag. Den varme følelse breder sig hurtigt i hendes allerede våde skød. Hun begynder at sukke en anelse, når hun skal tælle. Den opmærksomme Herre øger styrken. På det tyvende slag stønner Sofia højt: ”Tyyvøøøehhh”

”Du er en ægte liderlig lille møgskøge! Du kan jo li’ det. Det lød jo ikke til at være nogen straf,” bemærker han , mens hun kan høre, at han finder andre remedier frem. Hun fornemmer ingen skuffelse i hans stemme, nærmere forventning. Hun gyser af spænding, men svarer ham ikke. Hvad gør han nu?

Efter et øjebliks uvished mærker hun klemmerne på brystvorterne med en kæde imellem. Ååååhhhh, stønner hun. Det var lige, hvad hun havde behov for. Hvordan kunne han vide det? Smerten går lige i kussen på hende. Hendes lår sitrer nu. Hans hænder glider over hendes brændende røde hud. Det føles som elektricitet på hendes kilder, der er spændt til bristepunktet og dunker i takt med hendes puls. Hun holder vejret, da hans hånd glider ned mellem hendes ben. Hun ved, at hvis han så meget som snitter hendes kilder, så kommer hun. Han bemærker straks hendes ophidselse og fjerner hånden. Hun kan høre hans ånde ved hendes øre.

”Du kan våge på at komme, din billige tæve. Det har du ikke fået lov til.” Han kontrollerer sin stemme godt. Den er helt rolig, men hun fornemmer hans kamp, næsten på linje med sin egen. Hun tænker kun på, at få orgasme. Bare det, at hun ikke må, ophidser hende yderligere. Hvis hun kan komme, så vil han måske straffe hende hårdere. Hendes krop vil tilfredsstilles, den vil have hans opmærksomhed, uanset om det er blidt eller hårdt. Hun klemmer sine lår rytmisk sammen, for at stimulere sin klit mellem skamlæberne. En, to, tre gange. Han opdager det med det samme.

”STOP det der”, befaler han. Men hun er allerede over kanten og klemmer igen. Åååååaaahhhh, hun stønner sin orgasme ud. Hendes krop hænger sitrende på korset, men kussen pulserer safterne ud og ned ad hendes lår. Jaaah, hvor skønt. Det trængte hun til. Sofia kommer langsom til sig selv.

”Lille smatso, har du da slet ingen skam i livet. Du er da den mest møj liderlige lille kælling, som jeg længe har mødt. Hvis du ikke passer på, så skal jeg tegne en rød og hvid stribet slikkepind på din røv”, snerrer Herren. ”Jeg vil kun have lydige piger”.

Sofia kan slet ikke vente. Er der noget bedre end slikkepinde?

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.