Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fruen er ikke stor, men hun er yderst veltrænet. Hun har store brystvorter, som anes gennem toppens stof, men nærmest ingen bryster. En fyldig, yderst spændstig numse og kraftige lår er lige nu skruet ned i et par velsiddende, nærmest påklistrede læder bukser, der følger hendes kurver helt ind mellem balderne. Der ud over, har hun kun en stram hvid top og et par høje støvler med kraftige hæle på. Mellem bukserne og toppen kan man se en lille stribe muskuløs mave.

Fruen ser strengt på det liderlige selskab. Hendes isblå øjne virker kolde, selv om hun faktisk har glædet sig på vej hjem. På et halvt minut er Fruen ude af sit tøj. Hun bærer hverken BH eller trusser. Til gengæld smyger en tatoveret hunløve sig rundt om hendes krop. Løvindens hoved er placeret under brysterne, løvekroppen på højre side af brystkassen og rundt til skulderbladene. Halen ender ved venstre albue. Pigerne stirrer på Fruen. Herren ved, hvad klokken har slået.

SEX I DAG?

”På knæ!” Fruens stemme er skarp. Hun er, vandt til at blive adlydt. De to unge piger ser måbende til, mens deres Herre fuldstændig bliver domineret af Fruen. Hun griber hans hår og trækker ham over til korset, hvor han bliver gjort fast. Dernæst finder Fruen en stor DILDO frem, sætter den i et seletøj og påfører sig selv den store pik. Det ser vildt ud, at den lille dame har så stor en pik. Ja, hun er i det hele taget bare vild at se på.

Pigernes Herre, er i forholdet til sin kone, den underdanige. Konen er meget sadistisk dominerende og han må stå model til en del i deres samliv. Pigerne er en slags frikvarter. Der får han lov at switch’e, hvilket giver ham et vidunderligt sexliv. Han får alt det gode, både magten og underkastelsen. Livet har været ham gunstigt. Fruens opdukken i dag, var dog lidt af en prøvelse for ham. Det har han aldrig prøvet før og føler sig presset. Derudover var han helt på toppen, over at skulle kneppe pigerne igen og igen, da hun dukkede op. Pis!

”Nå, skat, hvad har pigerne så prøvet i dag?”. Der er ingen varme i stemmen. Ordet ”skat” får en hånlig klang og bliver næsten spyttet ud.

”D-den nihalede”, stammer Herren. Fruen smiler køligt.

”Hva’, så piger. Hvad fortjener han?”, spøger Fruen. Ingen af pigerne, der stadig ikke kommet sig over sjokket, kan samle sig om et svar. Fruen kommer over til sengen og tager fat i Ingelises hår.

”Kan lider-Lise måske svare, når hun bliver spurgt?”, spotter Fruen. ”Er det rigtigt, at du har fået den nihalede?” Ingelise nikker, mens hun skæver til dildoen. ”Hvor mange?”, Fruen er helt tæt på hendes ansigt. ”Tolv”, svarer Ingelise stille, hendes kusse er sindssyg efter at bliver blokket af den dildo. Efter Herren har opvarmet hende, er hun nærmest til hvad som helst.

”Aaaahhhh, tolv”, vrænger Fruen mod Herren. Hun samler blind fold’et op fra sengen. ”Det er jo patetisk. Det kan vi jo ikke bruge til en skid!” Hun går hen til sin mand. ”Du er en sølle Herre, skat. Det du’r du bare ikke til, skvat!”. Hun pauser lidt, mens hun giver Herren får blind fold’et på.

Så si’r hun: ”Du får halvtreds”. Der lyder et lille gisp henne fra sengen. ”Tæl!” Fruen svinger pisken på sin mand. Han tæller med fast stemme, men med sagte støn. Pigerne kan fornemme, at der bliver slået igennem. Koncentrationen lyser ud af både Herren og Fruen. Deres Herre er vist vandt til mosten. Fruen tager en pause ved 25. Herren ligner en slikkepind, som er blevet smittet af noget spaghetti. Striberne er hulter til bulter, men den rød/hvide farve er ikke til at tage fejl af. Herrens pik står stift und fra kroppen. Der hænger en dråbe af hans liderlige safter under den, lige der hvor forhuden slutter på glans.

”Du har vist en god dag skat, eller skal du bare vise dig for pigerne?”, siger Fruen. Jeg har lidt bonus til dig. Hun finder klemmer frem og sætter dem på brystvorterne og den spændte hud under den stadig stive pik. Herren brummer sammenbidt.

Så fortsætter Fruen piskningen. Herren stønner højere og højere, efter som de nærmer sig de halvtreds. Det er jo ikke noget man skal indrømme, men Fruen synes faktisk, at han tager det flot. Det gør hende lidt stolt, at han er hendes.

Da de er færdige vil Fruen finde en plug frem.

”Er der kun de her små tilbage?”, spørger hun. Manden nikker. ”Det er jo ingen nytte, så må du jo tage den fra hoften”. Manden gyser. Det er den store dildo, som hun snakker om.

”Ka’ du ikke bruge en af dildoerne”, prøver han.

”Hvem har bedt dig om at tale?”, svarer Fruen skarpt. Hun går bag ved Herren og sætter dildoen mod hans åbning. Så presser hun. Han jamrer, at det ikke går. Fruen griner hånligt.

”Så må vi spørge de små piger, om du kan låne lidt smørelse”, driller hun og går over mod sengen. Hele Ingelises krop jubler. Nu sker det. Fruen kan se forventning lyse ud af hende og kravler bag hende. Sofia kan bare se på mens kæmpe dildoen langsomt bliver mast op i Ingelises unge fisse. Ingelise tager imod med en blanding af smerte og begejstring. Skrig, blandet med liderlige opfordringer til, at flække hendes ustyrlige underliv og udbore hende helt op i livmoderen. Sofias ansigt sejler i Ingelises lystfulde safter. Da kæppen endelig blokker Ingelise tilstrækkeligt ud, til at glide ind, kommer Ingelise i en voldsom orgasme og falder sammen over Sofia. Fruens pik smutter samtidig ud og hun går over til manden. Det med livmoren blev ikke aktuelt i denne omgang.

”Så skat”, siger hun engle blidt. ”Nu kan du glæde dig. Du hørte pigen”.

Herren er ikke så sikker på, at det er så glædeligt, det som venter. Han er ikke uvant med at få endog ganske store ting op bagi, men det plejer, at være efter en hvis forberedelse. Det er således ikke første gang med kæmpe dildoen. Fruen presser igen på hans hul. Men pikken er jo enorm. Kun spidsen kommer ind. Hans røv smerter og han brøler at hun skal stoppe. Sjældent har noget været så smertefuldt. Fandens til kink. Hans pik er hård og violet af ophidselse. Fruen ved, at det tænder ham.

”Nå”, udbryder Fruen nærmest uanfægtet. ”Vi har jo en pige til”. Sofia tænker på det syn hun lige har set tæt på. Hun er ikke sikker på, at hendes lille fisse, kan tage lidt så meget, som Ingelises. Men på en eller anden vis er det ophidsende med den kæmpestore gummipik. Hun skal jo heller ikke klage. En anden ÉN skal jo have den op bagi. Det er jo sindssygt frækt.

Fruen kravler op til pigerne igen, men nu i Sofias ende. Hun styrer dildoen til Sofias ventende skød. Sofias tager nogle dybe åndedrag og prøver at slappe af. Ingelise kommenterer liderligt det som skal ske. Hvorledes Sofia skal mærke vidunderet sprænge hende og føre hende ud i en verden af ubeskrivelig lykke.

Fruen trykker på. Sofia stønner højt og dybt. Ingelise følger nøje med.

”Hold kæft, den er stor. Din kusse vil være klar til at føde efter det her”, kommenterer hun. Sofia bryder sig ikke så meget om den sammenligning, men får andet at tænke på. Hun hyler smerten ud. Så mærker hun Ingelises tunge på sin klit. Alt slår gnister og orgasmen flår i hende. Fruen maser sig op. Sofia kommer for anden gang på et minut og besvimer.

Da hun kommer til sig selv igen, hører hun Herren skrige sin smerte ud. Fruen har penetreret ham med kæmpedildoen og frakoblet den. Nu står han med dildoen i sit udblokkede hul. Han stønner forpint, men pikken siger alt. Liderligheden er total.

”Er det ikke vidunderligt”, spørger fruen og får ham vendt på korset, således at han har udsyn over lokalet. Så går hun over og løsner pigerne. Fruen ligger sig på ryggen i sengen.

”Så piger, nu har jeg befriet jer for jeres uduelige hersker, så nu er det på tide, at i takker mig. SLIK MIG” Pigerne kaster sig over Fruen og giver hende det bedste, de kan komme på. De skiftes til at slikke kusse og røv, men den anden slikker og kysser Fruen over resten af kroppen. Fruen stønner tilfreds. Hendes vorter er unaturligt store, efter at pigerne har taget sig kærligt af dem. Herren ser på med stiv pik.

”Brug fingrene i min fisse” stønner fruen. Sofie, der har den tjans, stimulerer Fruens vagina indvendig, mens hun slikker det bedste hun kan. Fruen går øjeblikkelig et oktav op og kommer så det sprøjter fra hendes indre. Sofie er helt lamslået. Hvad skete der lige dér. Fruens orgasme klinger langsomt af, mens pigerne forkæler Fruen krop. Fruen nikker over mod sin mand.

”I må godt hjælpe staklen der nu”, siger hun. Pigerne ser på hinanden og smiler skælmsk. Så nærmer sig Herren, mens de slikker sig om munden. Herrens øjne bliver salige. Piger rækker tungerne ud mod hans stive jern. Han ser på dem og dirrer af forventning. Forsigtigt slikker de på skaftet. De slikker på nosserne. De slikker mellemkødet og rundt om hans udspilede røvhul. Omhyggeligt slikker de alt, på nær glans. Herren er ved at blive skør. Han river i kæderne på korset og vrider kroppen, for at de skal røre ham, der hvor han helst vil røres. Behændigt undgår de kontakt. Han stønner og råber i fortvivlelse.

”Det er nok nu”, siger Fruen. ”Forløs ham.” Ingelise åbner sin mund på vid gab og tager Herren til roden. Han råber sin orgasme ud, mens han spræller og rykker voldsomt kæderne. Ingelise sørger for at få ladningen både i munden og ansigtet. Mens Herren hænger på korset, mat efter orgasmens kraft, deler pigerne hans sperm.

Fruen kommer hen til dem, går bag ved sin mand. Hun hiver kæmpen ud af hans hul. Han spænder op og stønner højt. Så falder han sammen og de tager ham ned.

”Hvad skete der, skat? Hvorfor kom du tidligt hjem?”, spørger han. Stemmen er lidt svag.

”De fik kolde fødder”, svarer konen. ”Men så fik du jo glæde af det”. De kysser hinanden. Der mærkeligt, som det skifter. Nu er man ikke i tvivl. De elsker virkelig hinanden.

Pigerne ser på hinanden, tydeligt imponerede.

”Var det dig der ville ha’ en piercing?”, spørger Fruen Sofia, som nikker ivrigt. ”Det skal mor nok sørge for”.

En stille følelse løber fra Sofias bryster og sydpå. Gad vide om hun får pluggen med hjem?

Slut

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.