Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofia vidste det. Drengene fra klassen mærkede det. Der var ikke længere, de samme spændinger imellem dem og Sofia. Hun virkede mere afslappet og imødekommende. Hun kunne endog være sjov og drillende. Efter mødet med Herren, var Sofia overbevist om, at drengene ikke havde det, som skulle til, for at bringe hende ud af kontrol. Dem behøvede hun ikke frygte. Den evne havde kun Herren.

Siden den morgen, hvor hun havde forladt Herrens hus, havde hun været sikker på, at det måtte de gøre igen. Det var den bedste oplevelse i hendes liv. Hun kunne tage sig selv i at sukke højt, når hun, i minderne, genopfriskede oplevelsen. Følelsen af at vågne op i hans stærke arme, med følelser i hendes brugte krop, der, på alle måder, ledte tankerne tilbage til den foregående aftens aktiviteter, uuhm. Vanedannende, - og orgasmerne …., hun kunne blive akut blød i knæene. Om morgenen havde de nusset og talt lidt, hun havde givet ham udløsning med munden, - kun fordi at hun havde lyst. De havde spist morgenmad, næsten i stilhed. De kendte jo dårligt hinanden og slet ikke hinandens liv. Men han fortalte, at han havde familie (suk). Og at hans kone havde givet ham lov til, at få afløb for hans lidt ekstreme side, så længe pigerne var for unge, til at være en reel trussel mod ægteskabet. Konen selv havde ikke lysten til at lege med.

SEX I DAG?

Aftenen forinden havde Herren nænsomt løsnet hende fra bænken og båret hende i seng. De havde ikke talt sammen, for hun var helt slap. Men han havde fortalt hende, hvor skøn hun så ud, hvor dejlig hun var og hvor godt hun havde gjort det for ham. Hun havde smilet taknemmeligt med lukkede øjne. Hun havde nydt hans omsorg. Herren smurte hendes mishandlede ende ind i lægende kølig creme, før han havde lagt sig hos hende og de havde kysset godnat. Deres første rigtige kys! Det var blevet til nogle stykker, før de sov. Det kildrede i maven og de små hår stod, når hun tænkte på det. Og hendes skød? Nå ja, hvad kunne hun sige…. Bomuldstrusser og trusseindlæg forblev hendes foretrukne valg :-). Der blev en lille oversvømmelse. Det måtte være klimaforandringer, -fnis. Varmen kunne hun også mærke. Ingen tvivl, hun ville være HANS frække pige.

Det er svært, at være afhængig. Særligt, når man er afhængig af noget, som man vanskeligt kan få. Det viser sig, at være rigtigt svært, at få arrangeret det næste møde. Enten kan familien, som hun skulle bo hos ikke have hende, eller også er det Herren, som er optaget. Hun begynder så småt at frygte, at de ikke vil kunne ses igen. Hvad laver han dog? Har han andre ynglinge, som han leger med? Ind imellem kan Sofia godt blive lidt jaloux’e.  Pis også, fanden ta’ ham. Tanken om, at han har andre i værkstedet gør hende sindssyg……. - og liderlig.

Nogen gange onanerer hun til fantasier om Herren, som tager sig kærligt af nogle af de andre piger fra klassen. Det er ofte dem med store bryster, at det går ud over. For sit indre blik ser hun, hvordan Herren binder reb omkring deres bryster, så de bliver forpressede og røde. Når Sofia så har fået gejlet sig selv godt op, pisker Herren pigernes hævede vorter. Det er her, at Sofia tilføjer sine egne bryster smerte, hvorefter hun får nogle kraftfulde orgasmer. He, hvad ville de andre piger ikke tænke, hvis de viste, hvad som foregik inde i hendes hoved. Sygt. Hvorfor har hun selv så ubrugelige små bryster? Mærkeligt, sådan havde hun ikke tænk om dem før.

Endelig får de aftalt en weekend. Tiden snegler sig af sted. Hvis det havde været svært at være afhængig før, er det intet imod, hvad det er nu. I skolen, og de fleste andre steder, for den sags skyld, er Sofias koncentrationsevne lig nul. Når det derimod drejer sig om fantasierne om, hvad som skal ske hos Herren, er hendes fokus fuldt ud intakt. Så er det skræmmende tæt på at være virkelighed. Igen bliver Sofia i tvivl, om hun ville kunne håndtere en fysisk konfrontation med drengene fra klassen. Usikkerheden er tilbage. Hvorfor nu det? Irriterende! Hendes underliv er konstant lystent. Der skal ingen ting til. Bare en tilfældig lille association i hverdagen og hun bliver liderlig. F.eks. hvis hunde har et ganske særlig slags halsbånd på. Hun kan godt li’ sit halsbånd og hun har overvejet, at tage det på og gå med det. Men det hører li’som til i en anden dimension, så det bliver i æsken.

Endelig fredag. EF får en helt anden liderlig betydning. Sofia glæder sig for meget. Hun bader, nusser lidt om sig selv og barberer sig omhyggeligt. Så pakker hun en taske med nogle få dele. Herren sagde, at hun ikke skulle have noget med. Han ville sørge for alt. Hvordan alt? Hvad har han mon planer om? Tiden i den offentlige transport, bliver igen brugt til fantaseren, om det kommende møde. Sofia tænker på udstyret i værkstedet. Mon hun skal prøve pisken, eller måske manchetterne? Der var også en slags maske. -Og reb! Bare det bliver rebene. Hun tænker på fantasierne med pigerne fra klassen. Pokkers også med de små bryster.

Sofia forestiller sig, at Herren binder hendes hænder og fødder sammen. Måske skal hun ligge på maven, -nej, nok nærmere på ryggen. Så er hun mere tilgængelig for Herren, - og hans dejlige pik. Åh, det kildrer dejligt ned ad ryggen, når hun tænker på den. Sidst den var oppe i hende fik hun flere dejlige orgasmer. Hun åbner øjnene, som har været lukket under hendes tankeflugt. Hun føler, at hun rødmer lidt. Er der mon nogen, som har set det? Hun kikker rundt. Nej, det er der vist ikke. Hun lukker øjnene igen. Verdenen bag øjenlågene er fristende og dejlig. Hun forestiller sig følelsen af rebene, som strammer om hendes håndled og ankler, som forhindrer hendes fri bevægelse. Der er smerte og kærtegn. Hun bliver våd mellem benene og hendes klitoris vokser. Hun synes, at den er ualmindelig stor. Hun tror bestemt, at den er større end de andre pigers. Når hun bliver liderlig, stikker den næsten frem mellem skamlæberne. Så føles det lækkert, nænsomt at klemme skamlæberne sammen om den. Uuh, hun gyser ved tanken. De lækre bløde læber. Sofia har voldsomt lyst til at gøre det lige nu, men hun må styre sig. Vente til at hun når frem. På stationens toilet kan hun blive forløst.

”Må jeg sidde her?”, spørger en ung mand. Sofia slår forskrækket øjnene op og bliver kogende rød. Hun svarer ikke. Hun nikker kun, lidt febrilsk og rykker sig lidt. Kigger ud af vinduet. Farven er heldigvis faldet lidt, da hun vender ansigtet og siger: ”Jeg skal af næste gang”. Manden giver plads, så hun kan kommen ud. Idet Sofia kanter sig forbi, tænker hun: ”Nu får han lige et snif af min liderlige parfume”. Hun smiler til ham, inden hun står af. Hun synes, at hans øjne skinner på en særlig måde.

Herren(altså ham upstairs) være lovet, at stations-toilettet er opfundet. Sofia klemmer med to fingre skamlæberne sammen om sin klit og stønner sagte. Et øjeblik efter kommer hun. Hun prøver, at sende energien indad, men kommer vist alligevel til at stønne højt.

Det er godt, at være fremme ved familien. Der er gensynsglæde og de hygger sig om aftenen. Det er jo en behagelig bivirkning ved hendes affære med Herren. Hun ser mere til familien. Det bliver lidt sent, inden Sofia kan gå til ro. Hun er træt og sover hurtigt.

Næste morgen vågner Sofia tidligt, for tidligt. Der er alt for lang tid til, at hun skal mødes med Herren. Hun prøver, at falde i søvn igen, men det er umuligt. Hendes krop har opdaget, at det er i dag, at det spændende skal ske. Den kan ikke snydes til at sove videre, øv. Sofia lister ud på toilettet og morgentisser. På vej tilbage, kan hun høre sex-lyde fra soveværelset. Fnis, de hygger sig vist. Bare at det var hende. Sofia savner pludselig nærhed og ser frem til, at hun kan putte med Herren. Hun overvejer, at tilfredsstille sig selv, men beslutter at gemme liderligheden til senere. I stedet for at gå tilbage i seng, vælger Sofia at gå en tur. Da hun kommer tilbage, er alle oppe og i gang med morgenmad.

Sofia vælger, at gå ud til Herrens hus. På den måde, kan hun tage tidligere af sted. Ventetiden bliver kortere. Vejret er dejligt. Hun ringer på til aftalt tid og han lukker hende hurtigt ind. Havde han stået på den anden side af døren og ventet? Sofia synes, at han var meget hurtig til at åbne. Lige meget, stor krammer og kys, - rigtigt kys. Hun bobler indeni og føler sig virkelig velkommen. Har Herren mon glædet sig lige så meget som hende selv? Han kyssede, som én der havde glædet sig og hans personlige værktøj var vist også lidt klar. Sofias selvtillid stiger en kende.

”Vil du have et bad?”, spørger han, ”noget at drikke?”

”Ja, tak. Jeg håbede, at du ville spørge”, svarer hun. ”Det er ikke nemt, der hvor jeg overnatter. De er så mange og har kun et bad. De har heller ikke dimsen til numsen…. Øh vand, tak”

Han: ”Du ved hvor badet og tingene er. Det er slut med special service.”

”Skal du slet ikke holde øje med, hvad jeg laver?”, spørger Sofie. Og så med lillepige stemme: ”Det kunne jo være, at det er noget, som jeg ikke må.” Hun sluger vandet i et hug.

”Du har vel allerede lavet noget FY, hvis jeg kender dig ret”, spøger han.

”Forkert! Alt det slemme har jeg gemt til dig”, tirrer hun.”For øvrigt, hvis det er slut med special service, så kan jeg jo lige så godt gå igen”. Sofia små-løber forbi ham, idet han slår ud efter hendes faste lille røv.

”Af sted med dig, frække tøs.”, siger han. ”Skal du bruge en skraber?”, råber han efter hende.

”Tror jeg ikke. Det blev ordnet i går”, svarer hun ude fra badeværelset, som stadig er vådt, efter ham. Hun tænder for vandet, smider alt tøjet og finder numse skyller og badekåbe frem.  Ah, vandet er dejlig varmt i dag, ”lååksus!” Hun får ordnet det hun skal, tager kåben på og går ud. Ingen tid til leg, selv om det ville være dejligt.

Herren venter. Han har smidt T-shirten. ”Nå, min lille luder aspirant. Vil du se, hvad du skal have på i dag?”

”Ja, Herre.” Sofia falder straks ind i rollen. Herren åbner en æske på bordet. Denne gang er halsbåndet sort. Sofia smider badekåben og træder frem for at modtage halsbåndet. Herren sætter det på halsen af hede. ”Tak, Herre. Det er smukt”, Sofia bukker ærbødigt hovedet. Så forbinder Herren en læderrem til halsbåndet.

”Kom”, siger Herren og trækker lidt i ”snoren”, ”vi skal i værkstedet.” Spændt følger Sofia sin Herre. Da de kommer i værkstedet og Herren har lukket døren, trækker han Sofia helt tæt på.

”Nu, min lille mundfisse, skal du behage din Herre. Ned på knæ.” Sofia går i knæ og åbner Herrens buks. Hun glæder sig og bliver små fugtig forneden. Hans fede lem springer ud i ansigtet på hende. Hun åbner munden og gør sig klar. ”Knep mig så med din beskidte kusse-vikar af en ludermund” siger Herren bryskt. ”Det er godkendt, når min fede luder-cultura har smurt din hals og givet dig kalorier til resten af dagen.”

Sofia sutter det bedste hun kan. Pikken vokser yderligere. I starten brummer Herren tilfreds, men snart skænder han på hende og beder hende tage pikken dybere. Sofia gagger og hoster gang på gang. Herren tager fat i hendes hår og presser pikken dybere i hendes hals, hvilket bare får hende til at hoste yderligere. Hun kæmper med sin vejtrækning, som hele tiden bliver afbrudt. Øjnene løber i vand. Snot og spyt står ud af næsen. Da hun føler, at hun er ved at besvime af iltmangel, trækker Herren hende op at stå ved hjælp af hendes hår.

Han råber hende ind i ansigtet: ”Forpulede møgtøs, hvis du vil fortsætte med at blive forkælet af mig, må lære tage pikken i halsen. Amatør!” For første gang føler Sofia, at hun har nået grænsen for hendes formåen. Hun prøver at få ro på sin vejrtrækning og snøfter lidt, mens Herren skubber hende over mod den store seng.

”Læg dig på ryggen med hovedet ud over kanten, kommanderer Herren, mens han finder noget i udstyrs sortimentet. Sofia lægger sig med det samme. Herren giver hende en blind fold på, så hun ikke kan se. Der efter bliver hun bundet med reb. Herren binder roligt og omhyggeligt en arm til hver sengestolpe i fodenden, så hun ligner et kors. Derefter binder han hendes knæ op til skulderne og hendes fødder op i loftet. Rebet op til loftet bliver strammet til, så hun næsten svæver over madrassen. Rebene ligger tæt til hendes hud og mange gange rundt om hendes lemmer. Det strammer ikke meget, gør ikke ondt, men det føles fast og Sofie er ikke i tvivl. Der er ingen mulighed for at slippe fri. Hvis Herren får et slagtilfælde nu, er det ikke godt at vide, hvor længe at hun skal hænge her.

Da Herren er færdig, bukker han sig ned til hendes ansigt og puster stille luft i hendes næsebor. Det kilder i næsen. Sofia drejer hovedet og fnyser. Så puster han bare hende i øret, hvilet også kilder. Det står lysende klart for Sofia, at hun ikke kan gøre spor. Herre kan gøre med hende, som han ønsker. Det er som om, at fornemmelsen fra pustene løber lige ned mod hendes kusse.

”Nå, mit lille pikhylster. Hvad tænker du så, at det skal koste, ikke at kunne sutte sin Herre ordentligt?”, spørger han hånligt. ”Hvis jeg nu fortæller dig, at jeg har valgt hestepisken, har du så et bud?”

”Du bestemmer, Herre” Sofia beslutter at føje Herren. Hun ved ikke rigtigt, hvad hun ellers skal foreslå. ”Men jeg vil rigtig gerne prøve at sutte igen. Jeg ønsker kun at behage Herren.” Sofias krop er spændt. Tanken om pisken giver hende en dejlig varm fornemmelse.

”Tæl”, siger Herren og gi’r Sofia et rap på balderne med pisken.

”EeeN”, tæller Sofia hun kan tydeligt mærke den lille læder lap i enden af pisken. Den gør nas.

”TOoooh”,  Sofia finder pisken næsten værre end spanskrøret.

”TrEeee”, varmen brerder sig. Slaget var nærmest på bagsiden af lårene, hvilket er meget tæt på hendes skamlæber, sådan som hun ligger, helt bukket sammen.

”Fieeer”, Sofia stønner det nærmest ud. Det ramte skambenet, lige over hendes klit. ”Tænk hvis han rammer klitoris?” Tanken er skræmmende, -og lidt fristende. Sofia er ved at være godt varm.

”FEeeem”, Sofia tænker, at nu er det nok ved at være ovre.

”S-seks”, det var ikke slut. Hvor mange skal hun mon have? Sofias kusse væder. En dråbe løber bagud mod den lille stjerne. Det kilder da den passerer.

”SYyyyv”, aaarh, stønner Sofia. Det bider nu. Han slår vist også lidt håå….

”ÅÅhÅtte”, for helvede, tænker hun.

”NIiiiee”, Sofia bider tænderne sammen.

”T-tiiie”, kroppen sitrer let. Sofia bliver næsten overrasket, da Herren stopper. Hun mærker smerten rigtigt og det den gør ved hende. Hun koger omkring skamlæberne.

”Så nu må vi se, om du kan kvalificere dig til et sutte forsøg mere”. Herren lyder lidt, som om han ikke tror, at hun klarer det. At han spilder sin tid. Derefter siger han: ”Men først skal du øve lidt. Nakken tilbage og åb’n munden”

Få sex i dag

Sofia gør, som Herren siger. Et øjeblik efter mærker hun en gummiting på tungen. Det må være en DILDO. Den føles stor, men mindre end Herren. I starten er Herren forsigtig og farer frem med lempe. Han tjatter til hendes bryster med pisken. Sofia nyder signalerne, som brysterne sender til fissen og sutter på dildoen. Så slår han. En gang på hvert bryst. Sofia stønner og vrider sig. Smerten løber nedefter. Hun glemmer dildoen og Herren benytter sig af lejligheden og skubber den langt ind i hendes mund. Hun gagger.

 ”Ræk tungen frem”, instruerer Herren. Sofia rækker sin tunge ud. Herren slår hendes bryster igen og presser dildoen ind. Sofia hiver efter luft og hoster. Hendes bryster sviger. Hun får en lille pause, hvor hun kan hører, at Herren finder mere værktøj frem. Så kommer han tilbage til hende.

Tæt på Sofias øre siger Herren lavt: ”Nu prøver vi igen. Du skal huske, at trække vejret gennem næsen, når du kan, ikke. For hver gang det ikke lykkedes, påfører jeg dig mere smerte. Så glemmer du nok brækrefleksen.”

Sofias krop vil gerne vride sig, men hun sidder fast. Forventningen til det, som kommer, er skræmmende, - ophidsende, - uudholdelige. Sofia kan mærke sin klitoris er vokset og dunker med hendes puls.

Hun prøver, at koncentrere sig. Hvad var det nu Herren sagde? Så er dildoen i hendes mund igen. Tungen ud, vejret gennem næsen. Herren skubber på og svirper hende i skridtet. Sofia giver en lyd. Hvis ikke hun havde haft en støjdæmpende gummiting dybt i munden, havde hun skreget. Ved Sofias kvalte skrig går dildoen ned i svælget. Hun må mønstre al sin selvbeherskelse, men gagger alligevel.

”Flot, det var lige ved”, siger Herren. Så mærker hun klemmen på sin klit. Aaaaargh, det er for meget. Sofia bider tænder i smerte. ”Så, lille søde. Hvis du ikke tager den i halsen NU, så slår jeg klemmen af din klit”.

Sofia er desperat. Hun ønsker virkelig at lykkedes, men det virker helt umulig. Hun græder i arrigskab og smerte. Hendes underliv koger af lyster og smerte.

Herren griber hende i håret og trækker hendes ansigt tæt på sit eget. ”Hvis du gi’r op, skal du jo bare sige stop ordet”, hvisler han udfordrerne. Sofia ryster på hovedet og tigger Herren om nåde, mens hun pruster, som en utrænet maraton løber. Hun vil for alt i Verden ikke stoppe. Hun ønsker kun, at opnå samme lykke, som sidste gang. At behage Herren, så hun kan opnå hans kærlighed.

”Hjælp mig, jeg vil tage ”slikkepinden” i bytte”, prøver Sofia, efter de gode erfaringer fra sidst.

”Har du dan ingen værdighed, håbløse skøge. Tror du virkelig jeg er så let. Prøvetimen er ovre”, spotter Herren hende. ”Kom så, ”ÅB’N”. Så fører han dildoen ind igen. Hun væder den i spyt. Herren skubber dildoen dybt. Sofia må mønstre al sin vilje og koncentration. En skarp smerte rammer hendes skamlæber. Hun vil skrige, men i stedet presser Herren dildoen mod hendes halsåbning. Hun går i panik.

”Rolig, rolig, du kan godt”, opmuntrer Herren. Sofia kæmper og virrer med hovedet, som er det eneste, som hun kan bevæge. Efter nogle sekunder, som føles som evigheder, forbarmer Herren sig og trækker dildoen ud. Dernæst fører han den op i hendes drivende kusse. Sofia skælver, hun føler sig rundt på gulvet. Måske er det mangel på ilt. Hendes kusse holder dildoen fast. Hun er på kanten af orgasme. Herren puster kold luft på hendes kilder. Nu ryster Sofia, hendes muskler er blevet autonome, de lystrer ikke.

”Møgsæk”, siger Herren. ”Nu ligger du der og nyder det. Det er en dårlig tøs, som ikke tjener sin Herre”. Han bevæger dildoen i hendes kusse. Sofia vil ikke være en dårlig tøs, men nydelsen er påtrængende. Hendes kusse sender signaler om højeste velvære. Ååååhhhhr, hun stønner. Herren fjerner dildoen. Suk, hvor blev der tomt. Sofia finder det uudholdeligt.

”Åbn”, kommanderer Herren. Sofia hiver en stor portion luft ind gennem næsen og åbner munden. Hun kan tydeligt dufte sine egne safter. Det kilder fantastisk i kussen. Herren fører dildoen ind. Da den kommer ind bagest i svælget, møder han modstand. Sofie gagger. Med pisken slår Herren klemmen af hendes klit. Smerten er intens og tænder Sofies orgasme, som kommer brusende og fratager hende kontrollen med halsmuskulaturen. Dildoen stopper sin bevægelse, da plastiknosserne rammer hendes fortænder. Sofia taber besindelsen et øjeblik, men Herren slår hende med sin hånd i ansigtet, hvilket bringer fokus tilbage. To sekunder senere fjerner han gummipikken. Sofie hiver efter vejret.

”Dygtiiiig”, roser Herren. Sofia bobler af lykke, som en lille hund, mens orgasmen klinger af.

”Så er det min tur”, siger Herren. Ordene er som et slag, der rammer og får Sofia tilbage til realiteterne igen. Hun mærker herrens fede pik ved sine læber.

”Kom så min lille dukke”, opmuntrer Herren, ”nu ved jeg jo at du kan”. Sofie tænker på størrelsen af Herrens værktøj. Frygten er vendt tilbage. Hun væder pikken godt. Hun har masser af savl i munden, efter at gummipikken har været på besøg. Herren brummer forventningsfuldt og begynder at mundkneppe hende. Det går godt, når bare han ikke støder for dybt.

Han stønner. Hendes mund er som silke, der smyger sig kælende om hans manddom. Han nærmer sig udløsning. Hold kæft, hvor de der unge liderlige piger er dejlige. Man kan få dem til ALT. Han læner sig lidt ind over hende og kæler for hendes bryster og kusse. Han får øjeblikkelig respons. Munden om hans pik bliver mere krævende. Herren fører dildoen op i Sofia, skiller hendes skamlæber og gnider lange- og ring-finger på hver side af klitoris. Hendes krop reagerer. Han går tilbage til brysterne, krammer dem hårdt. Sofias kvalte lyde, fortæller ham, at hun er klar til endnu en orgasme. Han fører hånden tilbage til hendes klitoris, som han først strejfer blidt. Så, med pege- og tommel- finger, griber Herren om hendes fede klit og vrider den en halv omgang. Så presser han sin pik i halsen på Sofia og kommer i lange seje sprøjt.

Sofia nyder Herren behandling. Hun sutter ham mere hårdt og krævende, efterhånden som han tirrer hendes liderlige krop. Bare hun dog kunne få hjælp fra sine hænder. Alt hvad han gør ved hende øger hendes lyst og det føles vidunderligt. Hendes bryster og kusse er yderst følsomme og hver berøring bringer hende tættere på orgasmen. Dildoen oppe i hende presser alle de gode steder.

”Åååh, så rør dog ved den klit”, tænker Sofia. Hun har lyst til komme NU! ”Det er jo til at blive sindssyg af, det der udenoms noget”. ”Yes!”, Sofia mærker Herren snitte hendes lyst center. Orgasmen er allerede på vej, da hun mærker en intens smerte derede, Herrens pulserende pik der begraver sig hendes hals og hendes hjerne, der reagerer med at vise hende farver og lys. Hun føler, at hun drejer rundt og svæver bort.

Sofia kommer til sig selv ved, at Herren kalder hendes navn og kysser hende i ansigtet. Hun er omtumlet og forvirret. Efterdønningerne føles, som om at der løber elektricitet op og ned ad rygsøjlen. Hun sitrer stadig.

Herren løsner hende fra rebene. Så bærer han hende i seng.

Sofia smiler træt. ”Vauuu”, tænker hun, ” det var vildt”

Herren kysser hende og smører hendes mørbankede krop ind. Han giver sig god tid. Sofia føler stor lykke. Hun nyder omsorgen i fulde drag. Bagefter holder de om hinanden.

”I morgen, ikk’, siger Herren, ”så kan det godt være, at du tænker, at du har fået halsbetændelse. Det har du nok ikke, men halsen kan godt blive øm. Det hjælper den creme, som jeg har sprøjtet derned, nok ikke på”.

Sofia bliver varm. Hun har Herrens sperm i maven. Hun lægger sig oven på Herren og de kysser. Lysten melder sig igen. Sofia gnubber sit køn mod hans. Av, for H…..

”Hvad har du gjort?”, spørger hun undrende, ”min klit er sindsyg øm”

”Din hals ville jo ikke åbne sig, så jeg måtte tage lidt hårdt fat i åbneren”, svarer Herren, som det selvfølgeligste i Verden. Sofia vender sig og sætter sig på Herrens pik, som næsten er stiv. Med ryggen til ham, gnider den ikke mod hendes klitoris. Det er dejligt, at mærke hans fede pik i hendes velsmurte kusse. Hun ridder ham nydende og langsomt. Lige et passende tempo for en mørbanket krop. Snart stønner de begge.

Sofia sukker og siger: ”Jeg trænger sådan til din store pik. Vil du ikke tage mig hårdt bagfra?”

Herren griber hende om livet og trykker hende ned på staven. Mens han er dybt i hende kommer han op på knæ. Sofia stiller sig forventningsfuldt på alle fire. Så knepper Herren hende hurtigt og hårdt. Hans pik arbejder hurtigt i hendes snævre ungpigekusse og hans nosser slår blidt mod hendes ømme klit. De kommer begge hurtigt og falder i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.