Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Kneppman. Du smiler måske, men det er ikke kun en dårlig vittighed. Jeg findes ude i virkeligheden. Hvis du er en kvinde med lyster i retning af tvang, fornedrelse, dominans og masochisme er jeg måske ikke så dårlig en nyhed. Ellers er jeg bestemt ikke kendt for at være svigermors drøm. Mit udseende er skummelt og seksuel ophidselse ændrer min opførsel i psykopatisk retning. Efter at jeg har fået min udløsning, kan jeg godt skamme mig. Så føler jeg mig ofte, som et usselt menneske, der udnytter andre, for selv at blive forløst.

Jeg er næsten konstant liderlig og på jagt efter kvinder, - ind imellem ryger der også mænd med. Det er som narkotika. Jeg kan ikke eksistere uden, -abstinenserne kan blive meget virkelige og nedbrydende. Alt, hvad der kan tilfredsstille mit halvgamle fede lem og mine evigt tilstedeværende lyster, kan bruges. Jeg lever om natten, sover om morgenen og vågner ved middagstid. Så begynder jagten på tilfredsstillelse forfra, - lige som i går. Jeg er en skiderik i halvtresserne. Jeg lever på sociale ydelser, bor i en ussel 1 værelses lejlighed og hutler mig igennem økonomisk. Arbejde er der ikke tid til.

SEX I DAG?

Min ”Luder-Radar” arbejder konstant, når jeg er på farten. Er der mon en egnet kvinde i nærheden? Jeg har oparbejdet en evne til at spotte underdanige kvinder, som bliver liderlige, hvis de møder den rigtige dominerende type. Du vil blive forbavset. De finders over alt. I offentlig transport, i supermarkedet, gågaden, handelscentre, på beværtninger og på cafeer. Når de strømmer ud på gaden efter endt arbejde og begiver sig hjem er de tit påvirkelige, eller hvis jeg træffer dem senere i byen på vej til sport eller socialt samvær. Min næse er fintfølende. Hvis en kvinde bliver det mindste fugtig i trussen, er hun fortabt. Jeg kan dufte en enkelt dråbe. Hvis du vil undgå mig, skal du bare gå et sted hen, hvor de kræver entre. Der har jeg ikke råd til at komme.

Jeg scanner alle kvinder, som jeg møder. Alder og udseende bekymrer mig ikke. Det vigtige er, at de er underdanige, så jeg kan tage dem og gøre med dem, som jeg vil. Det skal være de kvinder, som ikke for alvor siger fra. Jeg kan kun opnå tilfredsstillelse, hvis jeg er i kontrol. Så det sørger jeg for at være, lige meget hvad der skal til. Hvis kvinden udviser underkastelse eller udtrykker smerte er det honning for mit store lem. Så kommer det i kraftfulde og lindrende sprøjt. Kvindernes tilfredsstillelse bekymrer mig ikke i det øjeblik, men får de også noget ud af det, er det fint. Først når jeg har fået afløb for mine tilbøjeligheder helmer min krop og falder til ro. Så kan jeg tænke klart igen, føle, spise, sove. Selv om jeg, ind i mellem, får tilbud om gentagelser, skal jeg helst bruge en ny kvinde hver dag. Hvis hun ved, hvad som venter hende, tænder det mig ikke nær så meget.

Jeg antaster DIG, hvis jeg finder, at du kan være et muligt emne. Hvis du føler, at nogen følger efter dig på vej hjem i mørket, kan det være mig, der lige skal teste, om du er én af dem, der tænder på overfald, voldtægt, eller tvang. Jeg nærmer mig bagfra, går en lille smule hurtigere end dig. Bliver du lidt liderlig af dine egne fantasier, eller af spænding og ængstelse? Så tager jeg dig. Dine ophidsende safter afslører dig. De lyver aldrig. Skøge!

Det kan også være, at du føler, at en ældre fyr er alt for nærgående i det offentlige rum. Det kan sagtens være mig, som er ved at finde ud af, om du skal være mit næste offer. Hvis du reagerer som forventet, tiltaler jeg dig måske i fornedrende vendinger. Jeg kan også finde på, at befamle dig direkte på kussen, baller eller bryster, når andre ikke ser det. Det kan også være, at jeg stiller mig tæt på dig og du mærker min fede pik mod din røv. Hvis du afgiver de rette dufte, bliver du den udvalgte. Føj!

Det er ikke altid de usikre kvinder, med flakkende øjne, som er de bedste. Når jeg har lykkedes med at få fat i en stålsat kvinde, som fornægter sin submissive side, så er det perfekt. De kan virkelig få mig fuldstændig op at køre. Mit blod koger i min pik. Min hjerne arbejder på højtryk med at udtænke deres skæbne. Fornægtelsen blandet med duften af liderlighed tænder mig enormt. Jeg har forulempet og fornærmet mange kvinder i mit liv, for at få mine lyster stillet.

Duften fra jeres kusser afslører jer altid. Hvis jeg en gang i mellem tager fejl, og duften udebliver, undskylder jeg selvfølgelig. Jeg har ikke brug for, at politiet skulle finde interesse i mit forehavende. Det er en sjælden gang sket, at jeg ikke kunne tale mig ud af det. Det er yderst frustrerende og ubelejligt, da det forsinker mit forehavende, som min krop gør så ultimativt krav på.

Når først at jeg har fundet dig, sørger jeg for at vinde kontrollen. Det foregår sædvanligvis ved, at jeg passer dig op i en port, en park, et parkeringshus eller lignende lidt semi-privat sted. Her tilegner jeg mig information om dig, således at jeg ved, hvem du er og kan finde frem til dine pårørende. Dernæst tvinger jeg dig til at sutte min store pik, hvilket jeg filmer, så jeg har noget godt overtalelsesmateriale. Det er også lækkert lige at få lættet det værste tryk. Jeg holder gerne godt fast i dit hår. Jo mere ophidset jeg bliver, jo længere presser min pik ned i halsen på dig. Det kan godt være rigtig lækkert, men det er de færreste piger, som magter at tage mit fede lem(men det gør du jo selvfølgelig, - luder). Herefter glider tingene som regel nemt. Det er de færreste, som finder det belejligt, hvis deres mor, eller mand skulle modtage piksutter filmen. Hvis du er for selvtillidsfuld og mener, at din mand/mor kan håndtere det, plejer det at hjælpe lige at nævne evt. børn.

Efter at jeg er kommet i din mund, får du instruktioner om vores næste møde, som altid foregår samme dag. Hvor det skal foregå, hvorledes du skal være klædt osv. Det er sket, at jeg har krævet, at kvinderne er blevet tatoveret eller piercet. Det synes jeg er overdrevet ophidsende, men det er ikke alle man kan drive derud, på den korte tid, som jeg har til rådighed. Jeg kan også bedst lide piger med kort hår, så frisøren kan også være en del af instruktionen. Hvordan du forklarer det for dem derhjemme, bekymrer ikke mig i det øjeblik.

Jeg har næsten selvsagt en rigtig slutty tøjsmag. Det, at få fat i det rigtige tøj, er nogle gange en udfordring for jer piger. Jeg overvejer tøjet nøje, idet jeg forestiller mig det, der efter min mening ser mest sexet ud på netop dig. Jeg har lidt en fetich med tøjet. Jeg elsker udvælgelsen, forestillingen om netop dig i et bestemt outfit. Jeg tænder voldsomt på en unaturlig smal talje, så hvis du har timeglas figur, får du ofte besked på at bære korset. Det gør du i øvrigt også, hvis du er kraftig. Så får det dine bryster og bagdel til at se grotesk store ud, hvilket pirrer mig, når du bliver straffet med flad hånd. Jeg plejer lige at stramme korsettet lidt ekstra, når vi mødes. Du har sjældent nogen, der kan hjælpe dig med det. Korsetter skal være ultra stramme. Det ser såå fedt ud med høje sko eller støvler, samt strømper der er fæstnet til holderne. Hvis du er høj og/eller slank vil jeg gerne se dig i kropsnære heldragter, med åbninger de rigtige steder. Mange gange bliver min pik fed, ved bare at udtænke tøjvalget. Der er så mange materialer og modeller at vælge i mellem.

Hvis du er rig, er det selvfølgelig sjovere, at vælge tøj. Det giver mange flere muligheder. Du betaler jo selv. Jeg har ingen penge. Når du bliver sendt af sted, kan jeg næsten ikke vente til vi skal ses igen. Du får nogle timer, alt efter hvad du skal nå. Jeg minder dig lige om sutte filmen. Så du fokuserer på at holde vores ”aftale”.

Du får besked på at møde mig et offentligt sted. Måske på en godt besøgt beværtning, på gågaden, eller måske på stationen. Altid hvor der er mennesker. Du vil gøre dig bemærket grundet din særlige påklædning. Folk vil glo på dig. Mændene liderligt, kvinderne fordømmende(nogle måske ufrivilligt misundeligt). De fleste vil finde det værende ”for meget”, MEN betagende, pirrende, frastødende, lækkert, sexet, og frækt. Du vil helt sikkert føle dig, som det du jo inderst inde er. Den perfekte hore! Jeg gætter på, at det tænder dig. Tøjtens kusse er måske våd? Uha, det går lige fra min næse - til min hjerne - til min pik. Jo mere din kusse væder, jo vildere bliver jeg. Skam dig, SO!

Jeg passer dig op. Check’er dig ud, savler over min egen opfindsomhed. Du skal se ud, som jeg har sagt. Jeg griber dig om kæben, tvinger mig adgang og snaver dig dybt. Du tænder mig jo. Du er MIN fantasi i dag. Folk vil glo. Jeg vil rage på dig. Vi vil stønne, som de udskud vi er. Utilstedelig opførsel til offentligt skue. Nogle mennesker vil finde os ulækre, men det bekymrer ikke mig. Det er sådan jeg vil have det, - måske tænder det også dig? Nåe, nej. Du er jo en pæn pige, en anstændig dame.

Jeg viser dig lidt frem, inden vi går for os selv. Der bliver ingen luksus. Du må regne med at blive taget på toilettet, i parkeringshuset, eller måske i parken. Ofte hænder det, at vi har tilskuere, som mere eller mindre skjult overværer vores lille eventyr. Nogle af kiggerne leger med sig selv. Jeg har endog været ude for en mand, eller kæreste, som dukkede op og blandede sig. Det fortrød han måske, - måske ikke. Bundet til et træ kunne han mærke min store pik i hans røv. Det gik ikke let, men ind kom den. Han suttede den dejligt ren og klar igen, for derefter at overvære, at hans elskede blev kneppet til den store guldmedalje, mens hun skreg og hylede. Først i smerte og fortvivlelse, siden i lyst og fryd. Hendes kusse vædede, som var den springvandet på Storetorv. Så meget for pæne piger og anstændighed.

Du skal regne med at blive taget hensynsløst. Det er min tilfredsstillelse, som det drejer sig om. Alle dine huller står til min rådighed. Jeg er ikke fintfølende. Bræk og lort på pikken, har jeg haft mange gange. DU sutter den ren. Hvis du vil gøre mig glad, gør du modstand. Som bonus får du mig opildnet og jeg bliver vildere end ellers. Men slipper, gør du aldrig.

Hvis din kusse dufter stærkt, af megen liderlighed og væde, knepper jeg dig først i den. Altid bagfra, mens jeg studerer din smalle talje, som hidser mig. Ellers starter jeg i munden. Jeg er stor fan af det visuelle, når du sidder på hug i høje hæle og sutter min pik. Vidste i, at man kan se lige op i kussen på mange kvinder, når de er blevet gennemkneppet og bagefter sætter sig sådan, med spredte ben. Det er i det hele taget min favorit. Du skal også ride mig sådan og hvis jeg finder din røv ophidsende, skal du vende den til, når du rider mig. Når min pik er godt sølet til i dine forskellige safter, tager jeg dig bagi. Det gør helt sikkert ondt, men det tænder mig og jeg elsker at komme i røven på dig. Så får jeg voldsomme orgasmer, hvor jeg stønner eller brøler højt, mens jeg slår på dine bryster eller balder med mine store næver. Når jeg har brugt dig, går jeg min vej. Jeg synes, at det er lidt flovt.

Det sker, at jeg tilfældigt møder kvinderne igen. Nogle går udenom, mens andre smiler, blinker, eller gør sig til, på andre måder. Deres kusser dufter dejligt, men min pik foretrækker nye ofre.

Jeg leder videre. En ny dag en ny kvinde. Mød mig i mørket, sang han, Falken.

Undskyld, hvorfor tager du tøj på nu. Du vil da ikke ud og gå i mørket? For himlens skyld, pas på med det! Det kan gå frygteligt galt……

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.