Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når jeg ikke er på job, tilbringer Mrs Pleasure og jeg nærmest al tid sammen. Vi laver ikke så meget, kun hvis vi har et projekt på hus eller have. Vi er bare sammen i hverdagen og nyder for det meste hinandens selskab. Men én af de ting, som vi foretager os, er at cykle turer. Det her skete på en dejlig sommer dag. Vi var ude på en rute, som vi havde kørt mange gange før. På ruten er der en stor bakke, uden mange træer, med en jættestue på toppen, som faktisk bare består af en flok sten i en rundkreds. Fra jættestuen er der en formidabel udsigt over det Sydfynske, som vi alt for sjældent nyder. Men denne dag var det rigtig klart vejr og vi aftalte at gøre et stop.

Vi var begge i shorts og T-shirt. Det var varmt og solrigt. Turen var skøn. Opkørslen til jættestuen er bare en markvej, som løber fra den asfalterede bivej til toppen af bakken, så vi parkerede cyklerne ved vejen og gik op af markvejen hånd i hånd. Vi var begge en lille smule svedige, men den friske brise på toppen af bakken kølede herligt.  Jættestuen ligger lidt isoleret, men højt, så man har god udsigt i alle retninger. Således kan folk jo også se os fra alle sider, som lidt store myrer på toppen. Kun mod nord løber et læhegn, som skærmer lidt for udsynet fra den nærmeste gård. Men hvis man har en kikkert, kan man se jættestuen, og dens gæster, klart på flere kilometers afstand. Vi nød udsigten i alle retninger.  Efter et stykke tid, kom Pleasuremusen hen og holdt om mig bagfra, mens hun lagde hovedet mod det øverste af min ryg. Hun kommer altid til at kede sig hurtigere end jeg. I hendes øjne, kan jeg få oceaner af tid til at gå med ingenting. Ja, lidt ret har hun jo. Jeg kan studere detaljer i landskabet og bådene på vandet i det uendelige.

SEX I DAG?

Mrs Pleasure sagde ikke noget. Ingen spydigheder, som der ellers tit kommer, når jeg falder i hak over noget. Kun en stille nussen på mit bryst. Min mus ved godt, at mine brystvorter er følsomme og snart havde hun dem begge under behandling, mens hun kyssede mig i nakken og uden på T-shirten. Nu var det ikke så meget udsigten, som jeg faldt i staver over. Det var dejligt mærke hendes kærtegn og min lem begyndte at røre på sig. Hun må have en sjette sans, for snart fandt hendes ene hånd ned i mine bukser og klemte blidt på min pik. Jeg havde en stor trang til, at få fingrene i buksen på hende. Jeg vendte mig rundt og fik et vådt kys. Pleasuremusen var vist også i en slags hopla. Så kysser hun nemlig dybt og vådt. Hvis hendes kys er våde, er hendes trusser våde. Sådan hænger det ofte sammen. Vi strøg hinanden over ryggen, mens vi kyssede lidenskabeligt. Kærtegnene bredte sig til balderne og blev mere krævende. Jeg kan ikke få nok af Mrs Pleasures mølle, som det hedder på den lokale dialekt. Hun har også pæne, fyldige bryster, men hendes mås er bare det saftigste og lækreste, som jeg ved. Den får altid meget opmærksomhed. Mange kærtegn, megen massage. Hun ”lider” det heldigvis vældig godt. Snart gnubbede vi os mod hinanden og hænderne begyndte at vandre inden for tøjet. Vi var ved, at være ved et sted, hvor det kun gik én vej, nemlig mod sex.

Vi har aldrig været nøgne, endsige haft sex, i det fri før. Endog ikke i vores egen have, som dog er ret privat, med tæt høj hæk og træer til at skjule os. Mrs Pleasure sagde dog intet, da jeg knappede hendes shorts op. Hun knappede bare mine op og vi kiggede liderligt på hinanden. Snart stod vi i bar røv og T-shirt. Vi grinede og så røg t-shirten også. Tøjet lagde vi på en flad sten og så lagde jeg min Mus oven på og spredte hendes ben. Jeg elsker at slikke fisse. Heldigvis kan Pleasuremus også godt li’ at få slikket fisse. Hun smager altid fantastisk og jeg smæsker mig gerne i hendes safter. Mrs Pleasure var vild i varmen og ikke svær at få stang liderlig. Snart måtte hun ha pikken. Jeg trængte ind i hendes våde grotte. Den var meget velsmurt og gled nemt i bund.

”Aaaar ja, kom med din dejlige pik. Jeg trænger sådan”, udbrød the Musen. Hun kan godt li’ at tale lidt frækt, når hun er rigtig tændt.

”Jae, skat. Du gør mig så liderlig din frække tøs”, svarede jeg imellem stønnene. Vi var helt fortabt i os selv. Der kunne være kommet en hel familie til jettestuen, uden at vi ville have bemærket det.

Efter nogle minutter var jeg allerede på nippet til at komme og måtte trække mig. Jeg fik vendt Pleasure om, så jeg kunne få hende bagfra. Men først slikkede jeg hendes fantastiske balder og lille lækre hul, mens jeg havde et par fingre oppe i hendes dryppende hule. Det holdt hende i gang, mens det gav min pik en pause. Man snart kunne jeg ikke vente længere og trængte op. Det er bare nummer et, at tage the Misses bagfra. Hendes kusse føles strammere og udsigten til hendes velformede bag er bare lækker. Med den ene hånd på hendes bryst og den anden på hendes klit, masserede og kneppede jeg os begge til en lækker orgasme. Mens Pleasuremus kommer med en dyb sexet stønnen, har jeg det med, at råbe temmelig højt, når jeg får en rigtig god udløsning. Så snart gjaldede råbet mellem bakkerne, mens jeg i sidste øjeblik hev pikken ud og sprøjtede helt op i nakken på min lille Pleasure. Godt nok tænker jeg, at vi er blevet for gamle til, at kan lave børn, men bare for en sikkerheds skyld. Vi plejer at bruge kondom.

Tilbage til virkeligheden. Vi blev pludselig meget opmærksomme på vores nøgenhed og skyndte os grinende i tøjet. Vi satte os lidt på en sten og krammede lidt, inden vi gik tilbage til vores cykler.

Jeg ved ikke om det var tilfældigt, at der var en der piftede, da vi kørte forbi et af husene nede af vejen.

En dag på toppen med Mrs Pleasure:)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.