Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Massage har altid betydet en del for os, men jeg tilbyder det nok ikke så ofte, som jeg burde. Ikke nok med at Pleasuremusens rygstykker får mange myoser og derfor har godt af massage, men det var også én af mine score moves, da vi begyndte at komme sammen for mange år siden. Den gang var hun alt for tynd, nærmest skind og ben. Der er kommet lidt mere at massere med årene, måske et par kiloer for meget, men hellere det end det anorektiske look fra begyndelsen. Hun flyder helt hen, når man ælter hendes krop. Hun nyder det virkelig og hun kan også blive temmelig lysten af det.

Vi havde en særlig aften for et stykke tid siden. Det var mærkedag og jeg havde ikke fået købt noget, som jeg burde, så jeg prøvede at redde den med en gang massage. Det var hun straks med på. Vi fik noget godt at spise og jeg fik spist for meget, så det blev lidt hen på aftenen, før jeg fik taget mig sammen og begyndte at gøre klar.

SEX I DAG?

Mens Pleasure tog et bad, lagde jeg en madras på gulvet, satte sagte roligt musik på og tændte nogle lys. Så varmede jeg olien og gik i badeværelset, hvor Pleasuremusen var ved at være klar. Jeg fik en hurtig skyller og så var begge klar. Min lille Pleasure syntes om stemningen og jeg fik et kys, inden hun lagde sig, parat til at bliver forkælet.

”Lig dig på ryggen”, sagde jeg. ”Vi starter lidt anderledes i dag”.

Jeg begynder med at smøre hele hendes forside ind i olie, startende med fødderne og sluttende med brysterne. Det er bare lige en hurtig omgang, men brysterne måtte vist gerne have fået mere opmærksomhed. Den lille Pleasure brummer tilfreds. Jeg begynder i fodenden.

Omhyggeligt bliver hvert fod og underben masseret. Pleasuremusen har små nuttede fødder, så de får selvfølgelig lidt ekstra opmærksomhed. Ind mellem hver tå og med lidt tryk i de zoner, som vi kender til. Et kys er der også tid til. Intet haster. Fod-nus er en favorit. Så de store lårmuskler, som kræver lidt tid grundet størrelsen. Det er vigtigt, at nå helt op, hvor lårene slutter sig til hoften. Man kommer let til at berører noget lækkert mellem benene. Og når man, på den måde, har ”klumret” i det, så er det vist passende, at undskylde med et kys dernede, eller to, eller tre. Maven tager jeg lidt hurtigere. Der skal jo ikke unødig meget gang i fordøjelsen. Brysterne kører jeg lidt udenom, gemmer til senere, men mellem ribbenene er der altid lidt arbejde. Så masserer jeg arme og skuldre. Nakken bliver varmet op, med henblik på næste skridt. Der er altid mange myoser, som bedst tages fra ryggen.

Nakken bliver altid fuldt op af hovedbundsmassage, som Mrs Pleasure elsker. Hun kan i det hele taget vældig godt lide, at man nusser og roder i hendes hår. En anden af hedes favoritter er ansigtsmassage. Det er lidt underligt, at give ansigtsmassage. Efterhånden, som hun slapper fuldstændigt af, føler man næsten, at ansigtet sidder løst og man kan flytte det rundt på hele kraniet. Det er helt gummi-agtigt. Efter sådan en omgang, er hun helt afslappet. Jeg putter mere olie på hænderne. Vi mangler jo kun brysterne på forsiden.

”Mmmmhh”, siger Pleasure, da jeg forsigtigt smører hendes dejlige bryster ind. Da jeg masserer musklen under brystet, får brysterne også deres del af opmærksomheden. Pleasuremusen stønner snart veltilpas. Da jeg beder hende vende sig, sukker hun sig lidt irriteret.

Bagsiden er min favorit. Sådan er det bare. Hurtigt bliver Pleasuremusens ryg, baller og ben smurt ind i olien. Denne gang begynder jeg ved skuldrene. Normalt ville jeg starte ved hælene, men det skal jo være særligt. Jeg kæmper lidt med myoserne og musen ømmer sig. Men snart er de gennem masseret og lænden bliver næste stop. Med vilje gemmer jeg balderne til sidst.

Læggen og bagsiden af lårene bliver måske taget lidt hurtigt. Snart er jeg ved min favorit, balderne. De skal have masser af opmærksomhed. Det gør også Mrs Pleasuremus liderlig, - mere end hun allerede er. Der er gået halvanden time og musens krop er blød som smør, bort set fra hendes lækre røv. Hun får en pude under maven. Det giver bedre arbejdsbetingelser. Jeg begynder forsigtigt, men balle musklerne er jo store og må masseres med en vis kraft. Snart stønner vi begge, af hver sin årsag. Ind i mellem forsætter jeg bevægelsen op til nakken, så jeg ikke bare flytter spændingerne fra balderne op i ryggen. Ved denne bevægelse, lægger min halvstive lem sig mellem balderne på den lille Pleasure. Hendes sukken får en anden blødere karakter. Snart bliver jeg hård og min pik prikker hende på balden eller glider ned mellem lårene. Jeg giver mig tid med hænderne ved hendes skuldre, mens jeg laver et par bevægelser med underlivet, kysser nakke og ryg, idet jeg ser til, at strejfe hendes skamlæber med min hårde pik.

Hænderne tilbage på balderne. Mrs Pleasure stønner højt, når jeg rigtigt tager ved. Mine hænder er krævende og kommer godt rundt. Snart strejfer jeg både skamlæberne og det bageste hul. Jeg kan se saften i Pleasuremusens revne. Det er ikke kun stønnene, som fortæller, at hun er bund liderlig. Med lidt blidere strøg skifter jeg fokus. Snart får både baller, numsehul og fisse masser af kærtegn. Den lille Pleasure løfter numsen lidt imod mig. Jeg kysser balderne, slikker hende mellem balderne, mens jeg masserer hendes kusse både ude og inde. Hun stønner og driver af væde. Jeg slikker hendes våde revne til hendes lårmuskler ryster stille.

Med højre hånd skubber jeg fire fingre op i den saftige grotte, kun tommelfingeren er udenfor. Jeg knepper hende med min hånd, mens jeg bider blidt i balderne og slikker hendes lille snævre bageste hul.  Min hånd masserer indvendigt i alle retninger. Musen er lige på kanten, river i madrassen og skubber sig tilbage mod min hånd. Hendes støn er dybe, som når orgasmen er lige om hjørnet. Jeg prøver at liste den sidste finger med ind, men hun ømmer og trækker sig lidt. I stedet sætter jeg tommelfingeren mod hendes stjerne og massere hendes sarte hul. Så kommer hun med en dyb gurglende lyd. Jeg mærker trækningerne i hendes kusse og kan se hendes røvhul trækker sig sammen, rytmisk, samtidig med kussen.

Da min Pleasures orgasme klinger af, trækker jeg min hånd til mig. Hun udstøder et suk og sukker igen, da jeg støder min pik i bund. Jeg knepper hende lidt. Jeg er tæt på at komme. Hun vil gerne vendes, da hun er næsten helt i krampe efter orgasmen. Jeg hjælper hende rundt på ryggen og glider op i den velsmurte kusse igen. Vi kysser vådt og der går ikke mange minutter, før jeg råbende tømmer mig i min lille Pleasure, mens hendes ben holder mig fast. Vi nyder hinanden med lidt krammen, nussen og kysseri. Så flytter vi ind i seng.

Det blev en dejlig aften. Hvilken Pleasure.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.