Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Opfølgning på Dobbelt utroskab med plus. Det er ikke småting, at en lille uskyldig chat kan forårsage. Pas på med at chatte med mig;). Nå, men altså-

Vi havde de bedste intentioner, men kunne selvfølgelig ikke holde ord. Efter at have forsat møderne på chatten, havde vi talt hinanden så varme, at et nyt møde uundgåeligt måtte arrangeres.

SEX I DAG?

Denne gang havde jeg planlagt, at vi skulle mødes på en restaurant. Jeg havde bestilt bord et diskret sted i lokalet. Som sidst bad jeg dig komme i strømper og høje sko. Denne gang med nederdel, max knælang og en tætsiddende tynd bluse, uden mønster. Hvis du ville bære BH, skulle den være tynd, så dine brystvorter kunne anes igennem stoffet, hvis de skulle blive stive. Som en særlig instruktion, havde jeg bedt dig om at handle en fjerstyret vibrator, efter ejet valg. Den skulle du have oppe i dig, når du ankom. Fjernbetjeningen skulle du så overlade til mig. På forhånd, havde jeg fået at vide hvilken model, som det var, så jeg kunne studere brugsvejledningen, inden at vi skulle mødes. Du havde valgt det, som man kalder en par vibrator, formet som et U. Den skal sidde med en del oppe i skeden og den anden ende a U-et på klitoris således at den kan stimulere klitoris og G-punkt. Den kan blive siddende, når manden trænger op og stimulere begge parter. Tak for at tænke på mig.

Jeg ankom først. Jeg var klædt i mit bedste sæt tøj og havde gjort mig umage med den personlige pleje, -kun for dig. Du så aldeles elegant ud, som du kom skridende i den nøje udvalgte kreation, flot hår og makeup. Kvinder, som går flot i høje sko, er der nu noget særligt over. Jeg var meget bevist om det, som du bar indeni, som kun jeg viste. Vi krammede goddag og kyssede flygtigt. Jeg strøg diskret bagsiden af min hånd over dit ene bryst, mens du gav mig fjernbetjeningen i den anden. Jeg mærkede tydeligt din brystvorte, altså ingen BH.  Så gik vi i baren for at nyde en drink, inden maden. I baren satte vi os først på barstolene. Barstole gør noget godt for de fleste kvinder. Bagdelen bliver rundere, ryggen rankere, nederdelen kryber lidt op, - afslører den bløde bue under låret og musklen i læggen aftegner sig tydeligt. Det var bestemt ikke nogen undtagelse med dig, vauuu. Der spillede sagte musik. Vi skålede, snakkede om turen hertil, fjollede lidt og dansede et øjeblik, så vi kunne mærke hinandens kroppe gennem tøjet. Så satte vi os i et mere ugenert hjørne og nød resten af drinken. Jeg kunne ikke lade være med lige, at teste vibratoren på svag styrke. Dine knæ pressede sig øjeblikkeligt mod hinanden og du stirrede intenst på mig, som du ville sige, at jeg ikke skulle komme for godt i gang. Du rødmede svagt. Jeg smilede til dig og sagde: ”Skål”, hvorefter du smilende skålede og slappede lidt af. For en tid, kontrollerede jeg min lyst til at skrue op for styrken. Vi talte videre, mens vi studerede hinanden, fulde af forventning.

Så var det tid til at gå til bords. Jeg stoppede vibratoren, mens vi fortrak til restauranten. Du gik rank og flot på de høje sko. Dine balder vippede i takt med dine skridt. Det så uforligneligt ud. Min pik blev halvstiv ved synet, - eller også var det fordi, jeg viste, at du havde været fræk og modig nok, til at tage vibratoren ”på”. Det var ophidsende på en spændende måde. Jeg beundrede din stil og dit mod.

Tjeneren anviste os bordet, der var skærmet på to siden. På den tredje var vinduet. Jeg fulgte dig til den højre stol. Derefter satte jeg mig til venstre. Tjeneren bragte menukortene og forlod os. Du så mig fast i øjnene, mens rødmen vendte tilbage i kinderne, da jeg igen tændte for vibratoren. Jeg forestillede mig, hvordan dine knæ pressede mod hinanden under bordet, mens jeg smilede. Du tog min hånd og gav den et klem. Du bad mig om ikke at øge vibrationerne for meget, da du allerede følte dig udfordret. Din stemme dirrede lidt og dine brystvorter var tydelige bag det tynde stof. Vi bestilte mad og drikke. Mens vi ventede på maden, var der tid til at gå på toilettet. Vi rejste os sammen.

Da vi kom til toiletdørene, bad jeg dig lige se efter, om der var nogen inde hos damerne. Da det ikke var tilfældet, tog jeg din hånd og smuttede ind med dig. Vi gik hurtigt forbi håndvaskene og fortsatte ind i en af båsene. Jeg satte mig først og tissede. Imens skruede jeg op for vibratoren. Du hviskede: ”NEJ” og dit ansigt fik et lettere desperat udtryk. Du havde svært ved at stå stille, støttede dig til skillevæggen og stønnede. Jeg gjorde mig færdig og slukkede vibratoren. Den skulle jo nok ud et øjeblik, men du forrettede din nødtørft. Mens du fik ordnet det, vaskede jeg hænder, - og pik. Jeg tænkte, at det var mest fair, eftersom at den skulle du jo nok have i munden senere. Du kiggede lidt mærkeligt på mig, da du kom ud. Jeg nåede lige at nette mig, inden at der kom en anden dame ind. Hun gloede godt nok på mig, men sagde ikke noget. Hendes blik sagde dog alt. Du smilede til hende. Da damen havde fundet en bås, check’ede jeg lige, at vibratoren var tilbage på plads. Vore øjne mødtes i spejlet. Du vrikkede lidt med måsen og mimede til mig, at din kusse var meget våd. Hånd i hånd gik vi tilbage til bordet.

Vi satte os ned. Jeg tændte vibratoren igen. Du virkede et øjeblik koncentreret, dine øjne var lidt fraværende, -men så, så du ud til, at få en ide. Jeg mærkede din ene strømpebeklædte fod på mit lår. Den søgte op mod mit lem. Jeg rettede mig på stolen og spredte benene diskret. Du nussede mig, - først lidt forsigtigt, men efterhånden blev det mere intenst. Jeg sad vist lidt uroligt på stolen, mens jeg prøvede at gøre lidt gengæld, ved diskret at nusse din fod. Tjeneren nærmede sig med maden og du tog foden ned igen. Du smilede frækt til mig og tog min hånd over bordet.

Mens vi spiste, slukkede jeg vibratoren, så vi kunne nyde maden og tale sammen om, hvad der faldt os ind. Men mellem retterne fik du fornøjelsen af dens kild’ren og jeg fornøjelsen af, at følge din liderlighed i dine øjne og via dine brystvorters liv bag blusens stof. Før desserten skruede jeg lidt mere op. Dine øjne blev slørede og med afbrudte sætninger, lod du mig vide, at det var meget frækt. Dine vorter var stenhårde og i din bluses udskæring kunne jeg se, at du rødmede på den øverste del af brystet. Efter et par minutter begyndte du at sidde uroligt. Jeg øgende vibratoren lidt mere. Et støn forlod din mund, som var højt nok til, at nogen ville kunne høre det, men ingen lod sig mærke med det. Du hviskede, at du var tæt på at komme, og at jeg skulle stoppe, nu! Dine vejrtrækning var hurtig og din krop dirrede sagte, selv om du holdt ved bordkanten. Dine knoer var hvide. Du overdrev helt sikkert ikke og jeg stoppede vibratoren. Din lettelse sås tydeligt. Du trak vejret lidt stødvis, smilede så, slappede lidt af og rakte ud efter min hånd. Vi knugede hinandens hænder og så hinanden i øjnene, indtil desserten blev serveret. Dit blik var udfordrende og din tunge fugtede dine læber, mere end sædvanligt. Jeg strakte mig over bordet og gav dig et let kys på munden. Du vendte tilbage til nuet. Desserten blev indtaget uden mange ord, men med mange blikke og berøringer på hænder og underarmene. Hurtigt efter desserten, betalte jeg og vi var klar til at komme videre. Da vi skulle til at rejse os, bad du mig holde min jakke over din lænd. Du var sikker på, at din nederdel havde en våd plet bagpå, mellem dine ben. Således forlod vi restauranten tæt sammen, med armene om hinandens lænd. Jeg havde min jakke over armen, så den dækkede din lækre bagdel med den våde plet.

Sammen gik vi mod vores hotel. Det var ved at være midnat, men det var lunt og overtøj var ikke nødvendigt. Vi morede os over damen på toilettet og mistænkelige blikke, som vi havde bemærket fra tjeneren. Ind imellem stoppede vi og kyssede hinanden længe og lidenskabeligt. Stoppene blev oftere og oftere, da liderligheden efterhånden fik tag os for alvor. Jeg tændte igen vibratoren og du gøs. Under kyssestoppene gik vores hænder på opdagelse under hinandens tøj og vores åndedræt steg i frekvens. Jeg opdagede, at du faktisk havde en fræk BH på, der havde åbninger til vorterne, - opfindsomt, så havde du regnet mig ud. Frækt glimt i dine øjne. Da vi passerede en mørk port, hev du mig ind og lagde an til et kys. Men lyset tændte automatisk, øv, ikke særligt venligt mod sådan nogle fordækte nogle som os. Vi fortsatte ind i den mørke gård og endte op ad et træ, hvor vi kyssede vildt. Vores hænder skubbede tøjet til side, så vi kunne komme til at kærtegne hinanden, det hvor det er allerbedst. Dine bryster var halvt blottede og det samme var din røv, da din G-streng ikke dækkede meget. Du gik på knæ og fandt min pik frem fra bukserne. Det var ikke nemt. Den var uregerlig og ville kun stå lige ud fra kroppen. Men ud, det skulle den og snart stod jeg med bukserne om knæene og skjorten vidt åben. Du slikkede med min pik med stor intensitet og jeg øgede vibratoren i din kusse. Du lavede lystige lyde med pikken i munden og roterede med underlivet, mens du sad på hug i de høje sko. Du slap min pik et par sekunder. Bare lige for at fortælle mig, hvor frække du syntes, at vi var og hvor meget det ophidsede dig. Så slugte du igen min hårde stav. Snart kneppede du mig med din lækre mund. Det var fedt. Jeg roste dine anstrengelser, fortalte at du gjorde mig vildt liderlig og øgede vibratoren yderligere, mens du tog min pik til roden. Du greb om mine baller og skubbede mig ned i din hals, mens jeg kunne mærke på din sitrende krop, at orgasmen var lige ved at være over dig. Selv var jeg på kanten, så da du lavede en synkebevægelse, skød jeg min sæd dybt i halsen på dig. Din krop dirrede, mens jeg afleverede min ladning. Du trak dig bort fra min pik og faldt om på græsset. ”Sluk for den forbandede vibrator”, bad du og jeg fandt fjernbetjeningen fart og slukkede. Du kunne næsten ikke få vejret igen. Vi sundede os lidt på græsset under træet, mens vi nussede hinanden og kyssede.

Jeg foreslog, at vi skulle begynde at gå mod hotellet igen. Du svarede, at du synes, at vi skulle blive her. Du havde lyst til, at blive kneppet godt og grundigt under den åbne himmel. Jeg var overrasket og sagde: ”Der bor jo mennesker i lejlighederne. Der kunne jo komme nogen”. ”Nemlig!, det kunne der jo også før”, svarede du og kyssede mig på munden.

Så bevægede du dig nedad og snart havde du min pik under behandling igen, mens jeg kærtegnede dine ben op ad lårene til balderne og kussen. Den var bare våd, våd. Du virkede virkelig opstemt i aften. Du gav slip på min pik og jeg fik vendt mig, så jeg kunne slikke din våde læber, men vibratoren sad jo på de gode steder og det gjorde det lidt besværligt. Jeg ville gerne fjerne den, men du sagde, at den skulle blive der, til vi skulle kneppe, således at jeg kunne smage min egen medicin. Vibrator eller ej, du smagte vidunderligt sødt og salt. Det kunne jeg sagtens smage. Du bad om fjernbetjeningen, som jeg fandt til dig. Så tog jeg mine bukser og skjorte helt af. Du havde tændt vibratoren og lagt dig klar på ryggen. Stadig halvt påklædt, med de gode steder fritlagte.

”Kom”, sagde du smilende. Det skulle du ikke sige voldsomt mange gange. Jeg lagde mig mellem dine ben og satte min pik til din bløde åbning. Det var lidt trængsel. Jeg pressede forsigtigt på, mærkede vibrationerne på mit følsomme hoved. Så pressede jeg lidt hårdere. Du stønnede, var våd og jeg smuttede ind til vibratoren. Der var plads, som hos en jomfru og det summede dejligt. Nu var det mig som stønnede og hurtigt voksede jeg til maksimum størrelse. Du smilte og sagde: ”Sikke en stor pik du har i dag”. Det grinte vi lidt af. Du sagde, at det føltes som om, at jeg var kæmpe og at det var skønt. Du øgede vibratoren og bad mig om, at kneppe dig godt. Det var ikke noget, som jeg hellere ville. Lidt forsigtigt i starten, men det kan man jo ikke, når det bare føles såååå godt. Snart pumpede jeg ind og ud. Vi stønnede, kyssede og du slog arme og ben om mig, så jeg kom helt i bund. Det var fantastisk. Alligevel ville Jeg have dig bagfra.

Få sex i dag

”Op at stå og vend dig”, kommandere jeg. Du var hurtigt på benene. Ikke mange sekunder efter var jeg oppe i dig igen. Du max’ede vibratoren og alt vibrerede i din kusse. Vi stønnede og jamrede. Jeg kunne mærke, at du var på kanten. Få stød efter råber du: ”Jaaaahhhhh-aaaarhhhh”, så det runger i hele baggården. Din krop skælver, mens din kusse malker mig til orgasme. Jeg kommer heftigt og larmer om kap med dig. Det føles næsten, som nogen vrider mine nosser. Du slukker vibratoren og vi hiver efter vejret et øjeblik. Rundt i nogle af lejlighederne begynder lysene at tænde. Vore kroppe skilles i hast.

Da nogen træder ud på altanen og råber: ”Er der nogen, som behøver hjælp?”, er vi lige smuttet ind i porten med tøjet i hånden. Grinende bringer vi vores tøj i orden og går til hotellet hånd i hånd.

NB: I dag er alle de gode baggårde vist aflåste, men det hele er jo forresten er jo også fiktion.

 

Tilbage på hotellet bader vi længe sammen. Vi giver os tid til at vaske, nusse og kysse hinanden. Vi taler om aftenens hændelser. Derefter falder vi til ro i hinandens arme.

Næste morgen er lysten der igen. Jeg vågner ved, at jeg bliver kysset på halsen og brystet. Da du opdager, at jeg er vågen, kysser du min mund. Jeg besvarer dit kys. Vi kysser længe, kysser dybt, kysser let rundt i ansigtet, kysser dybt igen, mens vi nusser hinanden hår og ind imellem studere hinandens øjne. Jeg vender dig roligt, så jeg kan kysse din nakke og skuldre, mens jeg leger med dine bryster. Jeg er stiv og min stav ligger mellem dine balder. Du vrikker med måsen, uuhmm. Min ene hånd forlader dit bryst og søger syd på. Du er klar og fugtig. Jeg masserer dine balder lidt, du nyder, at de er lidt ømme fra nattens gymnastik. Jeg kysser din ryg mellem skulderbladene og glider op i din fugtighed bagfra, mens vi ligger i ske. Vi sukker stille og ligger og nyder hinanden lidt. Så vrikker du med hoften.

”Kom nu”, siger du.

”Kom nu hvem?”, svarer jeg, ” det var dig der lagde op, her til morgen”

Din hofte bevæger sig frem og tilbage på mig. Så trækker du dig og skubber mig, så jeg ligger fladt på ryggen. Du kigger mig i øjnene, mens du griber min stive lem og langsomt lader munden nærme sig. Du kysser den blidt, trækker huden langsomt frem og tilbage, mens du kigger studerende på den.

”Kom herop, så jeg kan smage din lækkerhed”, siger jeg. Du vender måsen mod mig og sætter dig over min mund. Jeg slikker dig. Du slikker mig. Alt foregår i et roligt tempo, som dog langsomt øges og bliver mere intenst. Vi giver lyde, som fortæller den anden om ophidselse og lyst. Du vender dig og sætter dig på min stav.

”Uhm, dejligt at mærke dig igen”, siger jeg.

Drillende svarer du: ”Du er krympet siden i går”, og bøjer dig frem. Jeg modtager din humor med en grimasse, som siger: ”det var ikke rigtig sjovt”, læner mig frem og kysser dine bryster, din hals og din mund. Jeg har hænderne på dine hofter og hjælper din bevægelse på min lem. Du fanger min mund og kysser mig. Du øger tempoet og stønner, læner dig frem over mig, mens du gnider din klitoris på mit skamben. Du er tæt på orgasmen nu og jeg er godt med. Jeg griber om din krop og pumper op i dig. Vi stønner om kap, mens vi hiver efter vejret. Så kommer vi. Jaaaaahh, vi gør. Ååaahh, hvilken morgenstund. Vi smiler til hinanden. ”Dejlige dig, frække dig”, siger jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.