Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mere utroskab? Nej, det kan vi da ikke være bekendt, thi-hi.

Det står klart, at vi vil få det svært med, at være vores respektive partnere tro. Det er en skræmmende erkendelse. Vi er usle mennesker. Men spændende er det, og ophidsende. Efter et nogle måneder, har vi igen chattet os varme og vi er klar til at mødes igen.

SEX I DAG?

Jeg har brugt en del tid på at overveje, hvorledes dette møde skal foregå, uden at vi afslører os selv. Det er lidt uhyggeligt, hvor meget magt, sådan et hemmeligt forhold kan få over én. Men jeg føler ikke, at det går ud over mit samliv med konen, tværtom. Så det er nemt, at finde en gode undskyldninger, for at fortsætte. Du virker også motiveret, når vi taler eller chat’er sammen.

En dag kommer tanken pludselig. Vi skal da til maskebal. Det er ikke, fordi jeg gerne vil være sylfide, Batman, eller nogen anden sej figur. Det er et helt andet slags maskebal. Man har stort set kun maske på, -og så måske lidt frækt undertøj. Der er en swingerklub i Storkøbenhavn, som holder komsammen for udklædte, -eller maskerede, om man vil. Det er det perfekte gemmested, for sådan nogle fordækte personager som os. Jeg har betalt gebyr og været ude at handle en lidt fræk wetlook herre underbuks, med net og lynlås strategiske steder. Jeg har bedt dig om at møde op i dagligdags tøj, men spændende klædt inderst inde. Noget som passer til en virkelig fræk aften. Vi mødes på et nærliggende hotel, som ligger i gå–afstand fra klubben. Vi krammer og kysser godaften, sætter os behageligt i en sofa, op af hinanden. Jeg fortæller dig om planen. Vi bliver jo lige nødt til at aftale, hvor meget, eller lidt, som vi hver især vil være med til, inden at det går løs. Dit ansigt røber din betænkelighed. Jeg beroliger med, at vi jo ikke behøver, at have sex med nogen. Måske ikke en gang os selv, -før bagefter, når vi er blevet alene igen. Du virker mere afslappet ved den udmelding, selv om jeg godt fornemmer lidt og anspændthed. Jeg driller lidt med, at det jo på sin vis ikke er meget værre, end at være på stranden, - og så er det jo med maske på. Du ser stadig skeptisk ud og rækker tunge som modsvar. Vi varmer lidt op med kærtegn, kys og lidt alkohol. Drikker os lidt mod til velsagtens, da ingen af os har prøvet noget lignende før. Det hjælper. Vi taler om det, som skal ske.  Jeg føler lysten melde sig. Jeg glæder mig til, at vi skal være sammen om noget frækt, uden at nogen vil kunne vide noget. Du virker også begyndende liderlig, hvis man skal dømme efter insisterende måde, som du kysser mig på.  

Det er tid til at gå. Vi skal lige på toilettet, hvorefter vi vælger masker. Jeg har på forhånd købt et lille udvalg, som vi kan vælge fra. Hvorfor er der så mange søde til kvinder? Mænd kommer let til bare at se fjollede ud. Du vælger at være en stor vildkat af en slags og jeg tager en sort, lidt Batman-agtig een. Vi ankommer som nogen af de første. Der er ikke mange biler på parkeringspladsen. Vi tager masker på og går ind. Her bliver budt velkommen af værterne, en kvinde og en mand, lidt runde begge to, men top-venlige. Da der kun er nogle få gæster, som hyggesnakker, tager de tid til at vise os rundt. Dejligt lige at kende stedet, inden at det bliver alvor. Vi spørger til reglerne. De sætter os kort ind i tingene. Vi har ikke grund til bekymring. De eneste regler er, at man skal bære maske, undertøj(eller ingen tøj) og man selv bestemmer over, hvad man vil deltage i. Det er tilladt, at sige nej til alt.

Vi går i omklædningen. Dirrende af spænding klæder vi os af. Du er, som sædvanlig, fræk inderst inde. Du har valgt et rødt korset, som giver en flot talje og løfter dine bryster. Dine brystvorter titter frem lige over kanten. Du har nok regnet ud, at jeg vild med dine strittende vorter. Dertil har du en åben trusse og sorte netstrømper, som er fæstnet til hægterne i korsettet. ”Skal jeg have sko på?” spørger du og fisker et par højhælede op af din taske. Jeg nikker opmuntrende.

”Jeg havde nok valgt noget lidt mindre udfordrerne, hvis jeg havde vidst, at jeg skulle være sammen med så mange mennesker”, siger du.

”Du skal se, der kommer nok nogen, som vil overgå dig på det punkt”, trøster jeg, mens du lige check’er mine sexy hylere ud. ”Hvor ser du fantastisk smuk og sexet ud”, siger jeg.

”Du er også lidt fræk”, gi’r du igen. Vi krammer og kysser lidt inden vi lidt forlegne, hånd i hånd, næsten sniger os ind i klubben. Vi ser på hinanden, mens vores hænder giver hinanden et klem. Vi går i baren, bestiller drikkelse og ser os omkring. Du bemærker min begejstrede lem og giver mig et kys. Jeg synes at fornemme, du også er lidt tændt.

Klubben fyldes af andre maskerede gæster. Og, ja, du havde intet at frygte. Kvinderne næsten kappes om, at se sexede og udfordrende ud. Det er svært, ikke at vise sin begejstring, med sit hævede lem. Nogle af mændene er nu også godt med, men kvinderne fører på point. Vi taler stille, om de maskerede mennesker, som vi ser. Hvilket show! Og smadder frækt, at man ikke kan se ansigterne. Der kan være nogle imellem, som man kender. Nogle siger: ”Hej”, andre hilser bare med et vink med hånden, andre igen sender sigende kys eller anerkendende udtryk. Alle betragter alle, blikkene søger efter kinks, noget som sætter gang i fantasien og lysten. Nogle kender åbenlyst hinanden. De hilser hjerteligt og falder hurtigt i snak.

Vi drikker ud og beslutter, at se os omkring. Folk er åbenbart mest i hilse- og sonderingsfasen, så der sker ikke så meget. Et sted er en slave ved at betjene sin Frue. Vi stopper og observerer spillet, der udspiller sig. Slaven ligger mellem Fruens ben og slikker på hendes anvisning. Hun er ikke helt tilfreds, for hun skælder på ham. Han er klædt i sort, -halsbånd med snor, nogle remme på overkroppen og et par latex trusser, hvor man kan fornemme omridset af en DILDO monteret indeni, der nu udblokker hans snævre slave hul. Han er bredskuldret og muskuløs. Mellem hans ben hænger et prægtigt værktøj fra et hul foran i trussen. Fruen virker lidt ældre, er en relativt lille og spinkel kvinde, er i hvidt læder med åben bryst og bund, samt matchende høje plato-stilletter. Vi betragter dem lidt på behørig afstand, mens vi holder om hinanden. Hun vinker os nærmere. Vi må gerne se på. Vi bemærker hendes dragt har små englevinger på skuldrene, mens hans sorte maske ligner Fanden lidt, med horn og sådan noget. Herlig humor. Fruen spørger til os og du forklarer, at det er vores debut. Hun smiler frækt og spørger så dig, om jeg er din slave. Det mener du ikke lige, at jeg er.

”Nå”, siger Fruen, ”vil du så ikke låne min? Han er vel opdraget”. Dine øjne flakker lidt fra Fruen til slavens store stav.

”Jae, det er en lækker pik. Den føles godt oppe i kussen”, siger Fruen, hvorefter hun næsten hvisker: ”men sig det ikke til ham, så tror han bare han er uerstattelig”. Hun fniser lidt af sin humor, men stopper fniset halvvejs for at irettesætte slaven, som stadig slikker hende.

Du ser på mig og klemmer min hånd næsten umærkeligt. Jeg bemærker, at tilbuddet synes at tiltale dig, men at du ikke helt har modet, eller ikke er liderlig nok, til at takke ja. Men du overrasker mig alligevel, ved at meddele Fruen, at du godt kan være interesseret. Hvis ikke at du skulle falde over et bedre stykke mandfolk, end hendes patetiske slave, såe måske. Det virker til, at Fruen sætter pris på, at du så venligt håner hendes slave. Hun smiler, men fastslår så, at det jo er hende, som kommer til at bestemme, hvad i skal foretage jer. Du skal nok heller ikke regne med at være fri for, at skulle behage hende, som gengæld for hendes venlighed. Hun har vist et godt øje til dig. Vi ser på hinanden. Du er i syv sind. Vi bliver enige om, at vi får lidt betænkningstid, hilser af og går videre.

Vi kommer forbi et rum, hvor en kvinde ligger på ryggen på en slags puff midt i rummet og bliver taget af flere mænd. Kvinden er ung, har store bryster og stor fyldig bagdel. Trods hendes fyldige former virker hun spændstig og adræt. Der er adskillige mænd, som tager kvinden på skift. En mand, som virker til at kende kvinden, opfordrer flere til at deltage. Han styrer også, hvem som er den næste til at komme til. Kvinden sutter og slikker, mens hun bliver taget, så hun ind imellem må stønne højt.

Vi sætter os i en stol langs væggen. Jeg har dig på skødet og vi kysser lidt, mens vi betragter det liderlige optrin. Manden kommer rundt og taler med tilskuerne. Han siger, at kvinden gerne vil tages af flere, så det gælder bare om, at være med.  I den erotiske stemning får vi gejlet hinanden lidt op. Du sidder mere og mere uroligt og min pik bliver stiv. Vi taler om, hvor meget pik kvinden får. Jeg kan mærke, at du gyser lidt. Du har vist fantasi til, at forestille dig selv være i kvindens sted.

”Skal du ikke prøve?”, spørger du.

Jeg kigger forundret på dig. ”Mener du at jeg skal være sammen med en anden?”

”Hvad er det for noget vrøvl, vi er jo ikke sådan sammen”, siger du. ”Du er jo allerede utro. Du kan jo ikke bedrage mig”.

”Jeg ved ikke rigtigt”, væver jeg, mens du lukker mit lem ud i det fri og begynder at sutte mig helt stiv. Du vinker kvindens mand over og siger, at jeg snart er klar og gerne vil være med. Manden smiler og siger, at der snart er plads. Han giver dig et kondom. Du ruller det på og holder mig parat. Da det er min tur, giver du mig et klask bagi og sender mig af sted med: ”Gi’ hende den så! Men du skal ikke komme i hende. Jeg vil smage dig bagefter.” Ganske fræk, tænker jeg og går over til kvinden, som er i gang med en fyr i munden, mens en anden boller hende. Den sidste stønner højt og klagende og kommer, hvorefter der er fri adgange for mig. Jeg sætter hovedet til kvindens frække røde skød. Hun er sejlende våd og stønner liderligt, at hun vil kneppes godt. Jeg skubber min pik ind i hendes varme grotte. Hun er ganske stram. Man kan ikke mærke, at hun er blevet kneppet længe. Jeg er lidt tøvende i begyndelsen. Jeg ser over på dig. Har du fortrudt? Det ligner det ikke. Du leger med dig selv og smiler. Det giver mig lidt mere selvtillid og jeg knepper den dejlige kusse hurtigere. Åaah, det er godt. Nu knepper fyren ved hendes ansigt hendes mund og vi støder samtidig, så hun bare kan tage imod. Alle giver liderlige lyde. Jeg ser igen over på dig. Du afviser i samme øjeblik en mandlig beundrer. Din kusse og dine fingre er våde. Du ser sexet ud i dit lækre out fit. Jeg mærker, at jeg er ved at være tæt på udløsning. Manden i kvindens mund kommer nu og trækker sig ud. Kvinden stønner højt. Jeg gør tegn til hendes mand og den næste gør sig klar. To sekunder før, at den går på mig, trækker jeg mig ud og går hastigt over mod dig. Du knæler og sutter min pik med kondomet på. Da du har smagt kvindens safter, hiver du kondomet af og pumper mig med din dejlige mund til jeg skyder sæden i din hals. Det er en dejlig orgasme. Det var alligevel frækt. Vi holder om hinanden og kysser. Du smager af min sæd.

”Du er vist godt liderlig”, siger jeg. ”Hvad gør vi nu?”

”Vi skal se mere”, svarer du. Dine øjne skinner og dine brystvorter stritter. Vi fortsætter vores nysgerrige rejse.

”Jeg kan ikke få ham slaven ud af hovedet”, siger du. ”Det lignede, at han har en kæmpe pik. Det er også liderligt, at hun skal bestemme. Det har summet i mit hoved hele aftenen”. Vi går ud for at finde Fruen og Slaven. Jeg synes, at du er modig og fræk. Det gør mig også pisse liderlig, så jeg støtter og opmunter dig. De er i baren. Fruen smiler, da vi nærmer os.

”Nåe, skat. Så kan din kusse ikke vente mere”, siger hun, da vi får hilst på dem igen. Du bliver helt rød i hovedet.

”Skal vi finde et sted?”, spørger hun. Vi nikker og følger med ned bagerst i klubben, hvor Fruen leder os ind i et rum med masser af sado- udstyr. Jeg taber næsten kæben. Du ligner en, der kun tænker på, hvordan du kan slippe væk. Fruen ser på os og smiler dominerende ondt. Så smækker hun gitterdøren i med et brag.

”Sådan, nu bliver vi ikke forstyrret. Fortæl mig lidt af dine drømme og hvad du bestemt ikke er til?”, siger hun så, henvendt til dig.  Du ser lettet ud. Jeg forestiller mig, at du havde frygtet et overgreb. Mens hun lænker slaven til et kors, fortæller du, at du tænder på slavens krop og hans store flotte lem. Din stemme dirrer, når du omtaler ham og hans værktøj. Du fortsætter ved at nævne, at du tænder på spænding, men BDSM og smerte nok ikke er noget for dig. Du har ikke så meget erfaring. Fruen ser på mig, mens hun siger, at hun jo har en rådgiver, som hun kan spørge til råds. Du kigger lidt usikkert på mig. Så godt kender vi jo heller ikke hinanden. Fruen siger til mig: ”Klæd hende nøgen og varm hende op”.

Du kommer mig i møde og kysser mig dybt. ”Undskyld, jeg kan ikke rigtigt styre det”, siger du, ”jeg føler mig nærmest besat af tanken om, at være sammen med ham. Fruen rømmer sig. Vi holder inde og jeg klæder dig af, mens jeg kysser dig rundt på kroppen, efterhånden som huden blottes. Jeg taler frækt til dig, om det som skal ske, mens jeg bevist nævner slaven igen og igen. Du stønner sagte. Jeg skubber dig ned i en behagelig stol og går på knæ mellem dine ben. Kysser dine bryster og mave, før jeg glider ned mod din sjask våde grotte. Du dufter herlig liderlig, da jeg endelig når dit søde skød. Min tunge slubrer dine safter og du stønner og vrider dig. Bagved kan vi høre Fruen blive betjent af slaven, men hun taler liderligt til ham, om den lækre kvinde, som han senere skal betjene. Herefter rejser de sig og begynder at klargøre en sexgynge i loftet.

”Kom herover”, befaler Fruen. Vi holder modvilligt inde. Dine ben sitrer, da du rejser dig. Slaven kommer og løfter dig op, -let som var du en fjer, hvorefter han går over mod gyngen. Dine arme holder om ham. Jeg kan se, at dine hænder allerede går på opdagelse på hans lækre muskuløse krop, mens du smyger dig ind til ham. Som en dronning bliver du sat ned i gyngen. Fruen skubber dig blidt tilbage, hvorefter de fæstner dine arme og ben til gyngens stropper. Dine ben er spredte og skamlæber er en anelse åbne. Dit køn glinser af fugt. Du ser på mig, lukker øjnene og sukker.

”På knæ”, befaler Fruen og peger mellem dine ben. Slaven går i position.

Få sex i dag

”Nu gør du det ordentligt, ellers vanker der”, vrisser Fruen og henter en bred læder ting fra det velassorterede sortiment af udstyr, som jeg tænker, skal bruges til at slå med. Slaven begynder at kærtegne dig med tungen på lårene. Du stønner stille. Der er begyndt at komme tilskuere uden for tremmedøren. Jeg sætter mig i den gode stol og nyder forestillingen. Slaven går langsomt frem, han undgår behændigt de steder, hvor du helst vil føle hans tunge. Dine lyde fortæller mig at du er godt tændt og ønsker mere.  Fruen begynder, at kysse dig på brysterne, på halsen. Du stønner højere. Snart kysser hun også din mund. I begyndelsen er du lidt tøvende. Fruen rejser sig.

”Slik hende nu ordentligt mandsling!”, tordner hun og giver slaven et ordentligt rap på den ene balle, så der går et stød gennem hans krop. Han tøver. Straks får den anden balde et slag. Fruen slår nu skiftevis hans balder, som begynder at bliver røde. Hans mund er klistret til din kusse og hans tunge arbejder hurtigere. Du stønner højere og vrider dig lidt. Fruen går tilbage til dit ansigt og kysser dig grådigt. Denne gang besvarer du hendes kys, uden tøven. Hun smiler overlegent og kigger på mig. Så skræver hun ind over dit ansigt og sætter sine skinnende skamlæber til din mund. 

”Slik mig nu, hvis du vil nyde slavens dejlige store jern i din lille fisse”, siger hun. Din tunge søger tøvende op mod hendes glatte køn. Du smager kvinde. Snart bliver du mere pågående og hun sætter sig nærmest på dit ansigt, mens hun læner sig lidt frem og giver slaven et par slag til.

”Jaee”, stønner Fruen. ”Sådan min lille fe. Bliv veeed!” Hun læner sig frem mod dine bryster og tager om dem. Hun pirrer dine stive vorter. Hun skiftevis kysser og hiver i dem. Din krop reagerer voldsomt nu. Slaven er grundig. Snart er han nede ved dit bagerste hul, snart har tungen helt oppe i dig, eller slikker din klit. Du stønner og vrider dig, det du nu kan. Du glemmer at slikke Fruen.

”Slik mig, tøs!”, skælder hun højlydt, mens hun klemmer dine vorter. Din krop står i en bue nu og du sitrer.  Du slikker Fruen et par gange, men må overgive dig til orgasmen, som overtager din krop. Du jamrer din lyst ud i takt med bølgerne, som løber igennem dig. Slaven stopper på Fruens ordre. Jeg slipper min pik, som jeg ikke har kunnet lade være med at gnide på, og går over for at tilse dig. Du ser ganske lykkelig og tilfreds ud. Alt er OK. Jeg trækker mig tilbage igen. Fruen vinker slaven op til dit ansigt.

”Kom med pikken. Du kommer ikke i hendes mund”, siger Fruen. Til dig siger hun: ”Slik den stor og stiv, så den kan gøre din kusse glad.” Den store stav nærmer sig dit ansigt og du åbner forventningsfuldt munden. Nu skal du gøre bekendtskab med det, der har optaget dit sind hele aftenen. Den fylder godt i din mund og du har ikke hænderne til at styre med. Smaskende slikker du det glinsende hoved. Fruen kommer over til mig.

”Nu er det slut med, at sidder der og spille den af. Din kone fik ikke givet mig orgasme, så nu må du slikke mig. Rejs dig!” Jeg overvejer, et øjeblik, at nævne, at min kone ikke er her, men vælger at lade hende blive i troen. Det er jo irrelevant. Jeg rejser mig, hun indtager min plads og spreder benene. Jeg går på knæ. Mens jeg slikker den lækre Frue-kusse, kan jeg høre dig sutte slaven. Du har vist fået din sag for. Ind imellem hører jeg dig gagg’e og hoste, når han presser dig for kraftigt. Fruen kan vist godt lide behandlingen. Hun skælder ikke ud og snart begynder hun at stønne liderligt, mens hun opfordrer mig til også at slikke hendes røv. Det gør jeg med glæde. Lige som jeg tror, at hun er ved at komme, stopper hun mig og rejser sig. Hun går raskt over til dig og slaven, hælene klikker i gulvet.

”Nåe”, siger hun, ”er i ved at være kneppeklar?”. I nikker samstemmende. Hun bukker sig ned til dig og hvisker indsmigrende: ”Skal du ikke ha’ den i røven, skat? Du virrer på hovedet, -kan ikke få et ord frem. Fruen kigger på mig. Jeg støtter dig. Vi har ikke snakket analsex.

”Her!”, snerrer Fruen til slaven. Man fornemmer, at det passer hende dårligt, at du ikke vil kneppes bagi. Slaven følger Fruen til din kusse. Jeg kan se på dig, at du gør dig umage for slappe af. Din mave og bryst hæver og sænker sig i dybe åndedrag og du lukker øjnene. Fruen berører dig mellem benene. Du sukker. Hun kontrollerer, at du stadig er våd. Hun slikker sine fingre og nikker.

Slaven gør sig klar. På Fruens godkendende nik, lægger han det blanke hoved mod dine skamlæber og trykker let. Du trækker vejret dybt og på din udånding, skubber han det fede hoved ind. ”Ååhhh”, stønner du. I et øjeblik, får du tid til at nyde følelsen, så skubber han igen. Du stønner højere. Slaven stønner med.

”Du kan vove på, at komme før jeg giver dig lov”, siger Fruen, som studerer din kusse blive blokket ud. Jeg nærmer mig også. Det er et prægtigt syn. Dine skamlæber omslutter stramt hans pik. Jeg ser spørgende på Fruen og gestikulerer, at jeg gerne vil røre ved dig. Hun nikker godkendende. Jeg bøjer mig ned og kysser dit ansigt. Du slår øjnene op og ser liderligt på mig. Samtidig støder slaven det sidste stykke til bunden af din snævre grotte. Du spærrer øjnene helt op og giver et støn blandet med et skrig. Jeg kysser dig og du kysser mig grådigt tilbage. Jeg leger med dine bryster. Vorterne er stive, næsten mere, end da vi var på restaurant med vibratoren oppe i dig. Du stønner nu heftigt, selv om slaven ikke bevæger sig.

”Åhh, det er godt”, siger du drømmende. ”Please, knep mig. Gi’ mig din store lækre pik. Knep min kusse til jeg ikke kan mere”. Slaven skæver til Fruen. Hun løsner dine arme og ben. Så nikker hun og slaven begynder at køre sin kæmpe kæp op i din udblokkede kusse. Fruen sætter sig igen på din mund. Du griber om hendes hofter og slikker grådigt mellem dine støn og jamren. Fruen bukker sig frem og slikker din klit over den store pik, som pumper ud og ind. Du nærmer dig med hastig fart endnu en orgasme.  Fruen vender sig mod mig.

”Knep mig i røven”, siger hun. Jeg bliver helt perpleks og kan næsten ikke samle mig om, at få det gjort. Jeg er vildt liderlig, men meget overrasket. Jeg havde slet ikke set, at jeg således kunne blive involveret.

”Hvad venter du på? Knep nu mit liderlige hul”, vridser Fruen utålmodigt. Jeg vågner og springer over bag hende. Du fugter spidsen med dit spyt. Forsigtigt sætter jeg hovedet mod den lille stjerne, mens Fruen opfordrer mig til bare at klø på, den smule pik kan hun nemt klare. Jeg trykker til og kommer ind, nemmere end forventet, men det er stramt.

”Ahh, fuck , det er godt”, sukker Fruen.  Under hende vrider du dig og stønner jamrende din orgasme ud. Slaven holder en lille pause, men trækker sig ikke ud. Da du igen begynder at slikke Fruen, forsætter slaven. Du vrider dig, som var du i smerte, mens du slikker fruen og kæler mine nosser. Fruen stønner. Det er tydeligt, at vi behager hende.

”Jaeeh, stik fingrene op i min kusse”, hvæser hun. Du adlyder. ”Ahh, flere”, kommanderer hun. Jeg mærker dine fingrer mod min pik. Fruen er blokket helt ud og det føles vildt. Jeg stønner højt, Fruen stønner og du jamrer mellem slikkene på Fruens klit.

”Fuck, bare gi’ mig hånden”, råber Fruen. Du samler fingrene og trykker din smalle hånd op i hende, mens hun jamrende udspyer sine liderlige gloser over os. Jeg kan ikke mere. Din hånd i Fruens kusse, efterlader ikke meget plads i hendes bagerste hul. Jeg råber min udløsning ud, mens jeg pumper min saft i Fruens snævre hul. Så kommer Fruen. Larmende og stønnende, mens hendes safter løber ad din arm og ned i ansigtet på dig. Orgasmerne sitrer igennem kroppene og langsom ebber det ud. Jeg trækker mig ud af Fruen. Du får hånden lempet ud og hun rejser sig.

Fruen befaler, at du skal vendes og have den bagfra. Slaven trækker sig ud. Hans stærke arme får dig lyn hurtigt vendt om, så du står ind over gyngen, med din lækre mås i vejret. Med et er han oppe i dig igen. Fruen giver ham fri. Han må få udløsning. Han øger farten. Han slår lænden mod dine balder, mens han store pik farer ind og ud, så nosserne klasker mod din hævede klit. Jeres vejrtrækning er hurtig og dyb. Du jamrer og han stønner. Han griber dig om brysterne og tager på dem med sine store grove hænder. Han hiver i vorterne og du kommer i en lang orgasme. Hans øjne er mørke, han ænser dig ikke, men pumper ubønhørligt videre mod sin egen udløsning. Hastigheden er vild, sveden driver af jer, dine øjne sejler i liderligheden tåger. Orgasmernes univers har opslugt dig og kroppen styrer dit sind.

Brølende når slaven sin længe ventede udløsning. Han pumper sin opsparede ladning langt op i dit drivende skød, så det sejler ud med blandingssaft, for hvert stød han efterfølgende giver. Endelig falder han ind over din ryg. Fruen kysser både slaven og dig, hvorpå hun siger, at det var smukt.

Vi takker Fruen for oplevelsen. Så bærer jeg dig ud i badet. Vi får klædt om. Vi er begge helt tappet for energi. Med armene om hinanden, går vi tilbage til hotellet. Da vi kommer på værelset, kryber vi i seng. Mens vi holder om hinanden, falder vi i søvn. Næste morgen taler vi om oplevelsen. Ingen af os havde troet, at det ville ende så vildt. Vi kysser og kæler, mere sker der ikke, for du er øm og mørbanket af den store slave. Endnu et eventyr er slut og vi tager hver til sit.

Nu må vi da virkelig kunne styre os. Ikke mere utroskab!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.