Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har det med at dumme mig når jeg er fuld... Samtidig er det også på de tidspunkter hvor jeg får nogen af mine fedeste oplevelser - også rent sexmæssigt. Det er også tilfældet i den historie jeg vil fortælle nu.

Mine veninder er ligesom jeg selv meget lækre, men der er ikke nogen tvivl om, at jeg nok er den lækreste af dem alle sammen. Det er ikke noget jeg som sådan går og minder dem om eller føler mig mere værd over, men sådan er det nu bare. Det betyder selvfølgelig også, at jeg får mest opmærksomhed og endnu værre - mere opmærksomhed fra deres kærester når de har sådan en.

SEX I DAG?

Min ene veninde Maja er 18 år og for lidt tid siden flyttede hun sammen med sin kæreste Mikkel. Mikkel er lidt ældre, vist nok 20 og ser sådan rimelig godt ud - dog ikke noget specielt. Hver gang jeg har været hjemme ved Maja, har jeg følt han har kigget lidt efter mig i smug, men jeg har prøvet det så mange gange før at jeg ikke rigtig tænker over det længere.

Den aften jeg vil beskrive starter med, at jeg og nogle af mine veninder har aftalt at drikke hjemme ved Maja inden vi tager i byen. Vi hygger os, har det sjovt og bliver fulde, men på et tidspunkt kommer jeg op at skændes med Maja. Hun mener åbenbart, at jeg spiller alt for meget på mit udseende når vi er i byen og det går ud over dem. Jeg er fuldstændig uenig og kan slet ikke forstå hende når hun også har en kæreste. Det hele ender med, at hun vender de andre veninder imod mig og de tager alle i byen uden mig.

Jeg er både ked af det men også ekstremt vred og da jeg er ved at pakke mine ting sammen kommer Mikkel ind til mig. Han har hørt hvad der er foregået og fortæller mig at han også synes det er latterligt hun går op i opmærksomhed når hun jo har ham. I min fuldskab og raseri får jeg den fantastiske idé, at den bedste måde at få hævn på… er ved at knalde hendes kæreste.

Vi snakker lidt om det hele, men jeg er lidt distræt og har kun én ting på hjernen.. Jeg ved fra Maja, at hun er meget konservativ hvad angår sex og jeg er derfor fast besluttet på at lade ham gøre alle de ting han ikke må ved Maja..

Vi sidder stadig begge i sofaen og snakker, da jeg kigger på ham med meget udfordrende øjne.. "Mikkel.. hvorfor kigger du altid sådan på mig når jeg er på besøg" spørger jeg bedende, mens jeg kan se med det samme at han rødmer.. "Øh hvordan mener du" svarer han lidt halvkvalt tilbage.. "Jo du vender altid hovedet når jeg kigger hen mod dig. Som om du lige har kigget på min krop" fortsætter jeg og kan mærke han er helt ude af den.. "Kan du godt lide min krop" fortsætter jeg efter lidt stilhed..

Han kigger op på mig – stadig lidt rød i hovedet.. "Øhh jaaa.. du er en pæn.." når han at sige lidt usikkert inden jeg afbryder ham. "Det er mine bryster du er vild med ik'. Altså det er dem du kigger på tit" spørger jeg og kigger roligt på ham. Han nikker mens han lidt genert og flov kigger mig i øjnene. Jeg smiler sødt til ham mens jeg langsomt begynder at hive op i min top. Kan tydeligt se på hans øjne, at han ikke forstår hvad der sker, selvom han nok inderst inde godt ved det. Langsomt får jeg den trukket op over hovedet og smidt på gulvet, så jeg nu sidder iført min bh. Han er i tvivl om han skal kigge på mine bryster i bh'en eller om han skal fokusere på mine øjne, men da jeg langsomt åbner min bh og lader den falde, så vælger han at kigge på mine bryster. Jeg nyder det.

Jeg har ham lige hvor jeg vil have ham - han er forgabt. "Du må gerne røre dem" siger jeg og efter at have fattet min besked er han langsomt trukket tættere på mig og kæler lystigt for mine bryster. Langsomt bliver mine brystvorter stive og da han efter lidt tid begynder at slikke dem er jeg solgt. Kan mærke hvordan jeg selv begynder at blive våd. Langsomt fører jeg en hånd op af hans lår og op mod hans pik - kan mærke den allerede er hård. Jeg slikker mig frækt om læben mens jeg begynder at åbne hans bukser. Da jeg får knappen åbnet, sætter jeg mig ned mellem hans ben, mens jeg trækker hans bukser med ned. Mine bryster rammer hans ben, mens jeg endnu engang lader en hånd glide op af hans ben og op forbi hans pik. Det er langtfra den største jeg har oplevet, men heller ikk den mindste.

Jeg kigger frækt op på ham idet jeg trækker hans boxershorts ned og afslører en meget stiv pik på 16-17 cm og ikke specielt tyk. Kigger frækt op af ham inden jeg med mit ansigt nærmer den. Slikker mig selv endnu engang frækt om munden inden jeg lader tungen glide op af hans pik. Da jeg når toppen åbner jeg læberne og tager pikken i munden. Holder hele tiden hans blik mens jeg hurtigt begynder at sutte ham vådt og frækt. Nyder at give ham et mega frækt blowjob og høre ham stønne. Han tager forsigtigt ved mit hår og nusser mig, men jeg har ikke planer om blid sex med ham - vil have ham til at gøre lige hvad han vil med mig, men jeg kan godt mærke, at jeg til at starte med er nødt til at presse ham lidt.

Hans pik er om muligt vokset endnu hårdere inde i munden på mig. Jeg stopper med at sutte ham og kigger frækt op på ham. "Mikkel.. Jeg vil have dig til at bruge mig som du har lyst - gøre alle de ting ved mig som du ikke må ved Maja" siger jeg frækt og bider mig selv i læben.
- "Fuck Maja" stønner han panisk mens jeg langsomt gnider hans pik. "Ja, fuck hende" svarer jeg hurtigt igen inden jeg begynder at slikke hans pik. Kan mærke hvordan hans liderlighed langsomt begynder at overtage hans fornuft igen og inden længe mærker jeg en hånd på mit hoved. Denne gang begynder han at presse mit hoved nedover sin pik mens jeg sutter ham. Nyder at mærke hvordan hans hånd lige presser mine læber et par cm længere ned over hans pik hver gang jeg selv stopper og kan mærke på hans støn, at der ikke går lang tid før han kommer.

Jeg sætter tempoet op og jeg kan mærke hvordan han er i den syvende himmel og at der ikke går lang tid inden han kommer. Min hånd griber fat i hans pik mens jeg lader mine læber slippe den og hurtigt begynder jeg at spille den af på ham. Jeg kigger frækt op på ham - "Jeg vil have dig til at komme udover mig" fortæller jeg ham frækt og der skal åbenbart ikke mere til før han rejser sig op, selv tager over og begynder at komme ud over mig.
Synet hvor han selv tager over og spiller sin pik af foran mig, inden han begynder at komme ud over mig er frækt. Jeg ser hvordan han stopper, mens han stønner kraftigt og lige efter rammer den første stråle mig i ansigtet. Kort tid efter lander de næste sprøjt alle steder i mit ansigt og et enkelt ned over mine bryster. Da han er færdig kigger jeg frækt op på ham og der går lidt tid før han åbner øjnene og kigger ned på sit mesterværk på mit ansigt. Jeg smiler frækt til ham inden jeg slikker det sperm der har ramt mig ved munden væk.

"Fuck du er fræk. Det ville Maja aldrig give lov til" udbryder han mens jeg kigger stolt op på ham. "Men vi må nok hellere pakke sammen, hvis hun nu kommer hjem" siger han lidt panisk efterfølgende.

Jeg rejser mig op og kigger på ham, mens jeg begynder at knappe mine bukser op. "Jeg er ikke færdig med dig endnu" siger jeg forførende og kigger frækt på ham.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.