Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone skulle til firmafest, og som sædvanlig var det uden partnere. Det irriterer os lidt, da vi synes vi er nok væk fra hinanden til dagligt, så hvis vi endelig holder fest, vil vi gerne være sammen. Men når det nu ikke kan være anderledes, så er det jo med at få det bedste ud af det. Jeg havde været ude at rejse hele ugen, og kom hjem fra lufthavnen, da Lisa stod på badeværelset, og lagde makeup. Hun var iført et par sorte trusser, og en sort bh, som fik hendes store E-skål til at sidde flot. Jeg fik et knus, og vi snakkede lidt om hvor irriterende det var at hun skulle selv af sted. Jeg spurgte bekymret til om jeg skulle forvente at blive vækket i nat, når hun skulle hjem, men hun forklarede at hun kørte med en kollega. De havde besluttet at de ville hjem, så snart festen var slut, og ikke følge med ned i byen, da de begge havde vagt i morgen tidlig. Så jeg kunne forvente hende hjemme ved halv 2-tiden. Jeg stod bag ved hende og så på at hun lagde makeup, imens jeg klemte hendes bryster. Min pik havde rejst sig, så jeg trykkede den ind mod hendes baller. Der er nok en der glæder sig til at jeg kommer hjem, sagde hun pludselig, og vendte sig om og tog fat om min pik, uden på bukserne. Jeg svarede at hun skulle forvente at uanset hvor fuld eller træt hun ville være når hun kom hjem, så ville jeg bolle. Hun grinte af mig; og vendte sig om; og fortsatte med makeup en.

-Jeg havde ellers tænkt mig at score Martin, i aften. Fortalte hun, med et glimt i øjet. Han havde jo sidste arbejdsdag i dag, så det er jo sidste chance. Jeg svarede at hun skulle være velkommen til at tage ham med hjem. Jeg gik i køkkenet, for at finde ud af noget aftensmad, imens vi talte om løst og fast, igennem den åbne dør. Pludselig stod hun ved mig i køkkenet, og ville have mig til at godkende hendes nye kjole. Jeg gjorde tegn til hende at hun skulle dreje, og hun trippede stille rundt om sig selv. Lisa var ikke til G-streng, hvilket jeg synes var lidt ærgerligt. Jeg fortalte hende, hvad sandt var, at hendes trussekant gav to streger ned over ballerne, så jeg foreslog at hun tog i byen uden trusser. Hun løftede op i kjolen, og jeg kunne nu se at hun havde et par frække selvsiddende strømper på, med hofteholdere. Jeg hjalp hende af med trusserne, og fik nu også lov at se at hun havde barberet missen helt glat. Er det for min skyld, at du har været i gang med skraberen? Spurgte jeg naivt. Næ, svarede hun frækt, jeg havde nu mere Martin i tankerne da dusken røg.

SEX I DAG?

En bil dyttede, Lisa greb sin frakke. Hun kyssede mig, og sagde at jeg skulle kigge på sofabordet, der lå lidt opvarmning til mig, så hun forventede at jeg var klar kl. halv 2.

Da hun var kørt, gik jeg ind og kiggede på sofabordet. Der lå en PORNOFILM. Og en pakke med 3 cockringe. Jeg smilte inde i mig selv, og glædede mig til at hun skulle komme hjem. Jeg tog min telefon, og skrev en SMS til Lisa: Tak for gaven, jeg skal nok være klar. Fyr den nu af i aften ;-) Jeg gik i køkkenet og fandt nummeret til pizzariaet, og ringede og bestilte min aftensmad. Aftenen gik med at spise, læse lidt avis, og se noget TV. Pludselig ved 23-tiden kom der en SMS fra Lisa. Hej skat. Martin spørger hvad min mand siger, hvis han boller mig i garderoben?? Jeg svarede tilbage: Han er velkommen, bare han ikke slider dig helt op!

Der gik ca. 10 min, så ringede min telefon. Der var ikke nogen i den anden ende, kun noget støj. Pludselig gik det op for mig at Lisa synes jeg skulle lytte med. Jeg kunne kun høre noget rumstering, og noget støj. Pludselig var Lisas stemme i telefonen. Hun hviskede: Hej skat, er du der? Jeg bekræftede. Vi er i garderoben, jeg ligger i en hel stak jakker, og Martin slikker min fisse. Jeg svarede at det da lød dejligt. Er han god til det. Åh ja, svarede hun, og hun kunne tydeligvis ikke koncentrere sig om at snakke mere, men stønnede i stedet en del. Jeg sad bare og lyttede, og i nogle minutter var det eneste jeg kunne høre, min kones stønnen, og så enkelte gange kunne jeg høre hendes velkendte dirigeren. Lidt hårdere, hurtigere, osv. Jeg kunne høre på hende, at hun var tær på nu. Og pludselig kommandere hun ham også til at kneppe sig. Efter nogle sekunder, kunne jeg høre dem begge stønne højt, og Lisa kommanderede ham til at sprøjte op i hende. Efter kort tid var de færdige, og jeg kunne høre at de var ved at få vejret igen. Jeg kunne høre at Lisa sagde til Martin at hans pik var lige så skøn som hun havde forventet. Pludselig henvendte hun sig til mig. Hej igen skat, nu har Martin varmet mig op, til jeg kommer hjem. Du får ham lige. Jeg kunne høre hende sige til Martin at han skulle sige pænt tak for lån. Hallo, lød en mandestemme i røret. Ja? Svarede jeg. Øh, jeg skulle bare lige sige tak for lån. jamen velbekom, svarede jeg, jeg håber du nød hende? Der blev en lille pause inden han svarede at han havde nydt hende meget. Forbindelsen blev afbrudt.

Jeg så det sidste af filmen, den sluttede ca. halv 1. Derefter gik jeg på badeværelset, og smed tøjet, og gav mig til at barbere mig. Jeg sørgede for at ud over mit ansigt, så var min pik og mine baller helt glatte. Derefter gik jeg ind under bruseren, og tog et langt varmt bad.

Jeg tog et håndklæde om livet, og gik ind i stuen og satte den nye FILM på. Pludselig kom der en SMS: Hej skat. Vi er på vej hjem. Du skal ligge nøgen i sofaen, med stiv pik, og en af ringene på, når jeg kommer ind jeg vil bolle med dig med det samme.

Jeg lagde mig som beskrevet, og da min pik havde rejst sig, tog jeg et billede af den, og sendte den til Lisa, med teksten. Er klar nu!

Få minutter efter hørte jeg hoveddøren gik op, og blev lukket igen. Jeg gned stille på pikken, imens jeg kiggede på filmen. Pludselig gik det op for mig at Lisa snakkede med en, men da var det for sent. Lisa og hendes kollega stod begge i døren. Nåda udbrød kollega en, så snød billedet ikke. Lisa havde smidt frakken, og uden at sige noget, lod hun kjolen falde til gulvet, og gik over til mig. Hun lagde sig på alle fire, på sofaen, med et Knep mig så. Hun havde front mod kollegaen, som stod som paralyseret i døren.

-Smid nu tøjet sagde Lisa, henvendt til kollegaen, imens jeg tog stilling bag hende, og trykkede min stive pik op i hendes drivvåde fisse. Jeg var ikke i tvivl om at Martin havde skudt en ordentlig ladning op i hende, for det var vikelig fedtet.

Jeg kiggede nu op på kollegaen, som var gået i gang med at tage tøjet af. Hun var noget ældre end os (vi er begge 33), nok omkring 60. Hun var en spinkel dame, men alligevel med nogle store, og trods alderen, flotte bryster. Hun kom over til os, og Lisa rejste sig øjeblikkeligt. Mona, som hun hed, lagde sig, efter Lisas anvisning, på ryggen i sofaen, med et ben oppe på ryglænet. Jeg sad stadig på knæ, og så passivt til. Lisa kyssede Monas bryster, og lod en hånd glide ned over hendes mave, ned til hendes behårede fisse. Sådan sad Lisa på knæ ved siden af hendes kollaga, i nogen tid, og kælede for bryster og fisse, imens Mona legede med Lisas bryster. Lisa kiggede op på mig, og nikkede ned imod Mona, så jeg bevægede mig frem, og lod Lisa styre min pik ind i Monas fisse. Hun var ikke nær så våd som Lisa havde været, så det påvirkede mig meget mere at kneppe den ældre dame.

Mona begyndte at stønne højt, og jeg satte tempoet lidt op. Lisa rejste sig, og satte sig hen over Monas ansigt, så Mona kunne slikke Lisa. Jeg bollede nu denne fremmede kvinde, imens jeg havde udsigt til at min kone legede med sine bryster, imens hun fik slikket sin fisse. Pludselig hylede Mona, som om noget havde bidt hende. Stop, skreg hun, og jeg trak øjeblikkeligt min pik ud af hende. Hun fortsatte med at klynke, imens der pumpede stråler af væske ud af hendes fisse.

Jeg lagde mig i den anden ende af hjørnesofaen, og øjeblikkeligt var Lisa over mig. Hun satte sig på hug ned over min pik, og red den voldsomt, indtil hun skreg en orgasme ud i stuen.

Lisa faldt sammen over mig, og jeg havde egentlig glemt alt om Mona, indtil hun spurgte om jeg ville sprøjte i hendes mund. Lisa flyttede sig, og Mona satte sig til rette og gav sig til at sutte på min pik. Hendes teknik var suveræn, og der gik ikke langt tid, før jeg så sol, måne og stjerner. Hun blev ved med at sutte på den, imens spermen stod ned i halsen på hende. Jeg måtte til sidst stoppe hende.

Lisa havde sat sig i lænestolen og kigget på os.

Mona rejste sig, og gik over til spisebordet, hvor hun tog sin frakke og sine sko på, samlede tøjet i en byld, og sagde tak for i aften og forsvandt.

Lisa og jeg sad lidt i stilhed, indtil jeg brød stilheden. Hvordan var det så at være mig utro min skat? Hun tænkte lidt, inden hun svarede at det havde været dejligt med en anden pik, for første gang i 10 år, men at næste gang skulle vi gøre det sammen. Jeg fortsatte med at spørge: -Hvordan kom du i tanke om at Mona skulle med ind?

Det var heller ikke meningen, svarede hun, men da du sendte billedet, kunne jeg ikke lade være med at vise hende at du var klar. Hun blev helt misundelig, for hendes mand døde jo for snart 15 år siden, og hun havde ikke haft sex siden.

Vi gik i seng, meget forelsket.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.