BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede som sædvanlig på nettet. Jeg kom til at chatte med en fyr med samme "hobby" som mig. Vi kan begge godt lide at blotte os. Men det er lidt besværligt, når man er bange for at anholdt for blufærdighedskrænkelse. Så vi aftalte at mødes, så kunne vi køre en tur ned på stranden og tage nogle billeder af hinanden. Det var ikke helt højsæson, så vi havde ikke det store held med at der kom nogen og så vores foretagende – desværre.

Nu lå der så, på min pc, ca. 10 billeder af mig i nøgen figur, med ståpik, siddende på et væltet træ i strandkanten. De var egentlig blevet gode, og jeg ønskede at vise dem frem.

SEX I DAG?

Der gik en lille uge, så kom min sekretær og jeg til at tale om at tabe sig. Hun har lige smidt 25 kg, og hun fortalte at det hele var startet da hendes mand havde taget nogen nøgenbilleder af hende, som hun var kommet til at se på. Jeg fortalte hende at jeg lige havde været til fotograf (en kammerat, sagde jeg), og han tog nogle billeder af mig på stranden, med henblik på at det skulle være "før" billeder. Vi snakkede lidt om det, og pludselig sagde jeg at hvis hun ikke var snerpet, så var hun velkommen til at se billederne, men hun skulle være klar over at jeg var nøgen. Jeg åbnede mappen og lod hende selv klikke rundt i billederne.

Jeg skal lige fortælle lidt om mig selv. Jeg er 34, godt i stand (det meste overlæs sidder på maven), jeg er glatbarberet, og har altid en stålring omkring pik og nosser. Min sekretær er 58, kraftig, men ikke voldsom, det er hendes bryster til gengæld.

Hun fortalte at hun synes at billederne var meget frække, og vi snakkede lidt videre om det med at være nøgne. Hun fortalte mig at hun ofte var nøgen hjemme hos sig selv.

Der gik nogle uger, og episoden blev ikke nævnt. Min sekretær arbejder ofte hjemmefra, så en dag hvor jeg kørte forbi, ville jeg lige smide nogle papirer af hos hende. Jeg ringede på, og hun lukkede op iført en stor T-shirt. Hun var helt tydeligt nøgen inden under. Hun bød på en kop kaffe, og vi satte os ud på terrassen. Hun hentede kaffen, og lige inden hun skulle sætte sig, sagde hun at når bare var mig, kunne hun vel godt smide t-shirten igen. Hendes store bryster væltede frem, og jeg sad vist bare og stirrede, for pludselig spurgte hun om jeg kunne lide hvad jeg så. Jeg svarede stammende at jeg synes hendes bryster var enorm flotte. Hun smilte, og spurgte om ikke jeg også ville have tøjet af. Det lod jeg hende ikke foreslå 2 gange, og få sekunder efter stod jeg i bar røv, og med strittende pik. Jeg skulle lige til at sætte mig, da hun sagde, "Kom lige her over". Da jeg nærmede mig hende, tog hun fat i min pik og gav sig til at sutte. Min pik var ved at sprænges. Efter et stykke tid, lagde hun sig på en solvogn. Jeg skrævede over hende, og hun klemte sine patter omkring min pik, imens jeg kneppede løs.

Vi skiftede ofte stilling, og endte med at jeg lå på ryggen i græsset, med hende siddende på min pik, imens hendes patter hoppede og dansede. Pludselig hylede hun, og huggede hårdt ned over min pik. Jeg var ikke i tvivl om at hun kom i en kraftig orgasme. Hendes safter sprøjtede op af min mave, og til sidst sank hun sammen, ned over mig. Hun lå og sundede sig lidt, stadig med min stive pik i hendes fisse. Efter et par minutter rejste hun sig, for at lægge sig på solvognen, imens hun bad mig komme og sprøjte på hende. Jeg stillede mig med et ben på hver side af hende, og gav mig til at spille pik. Efter få sekunder sprøjtede jeg 5-6 lange sprøjt af fed sperm ud over hendes patter og ansigt. Hun smilte sagligt, og slikkede forsigtigt min pik ren. Vi satte os op til bordet og drak vores kaffe. Da det var tid til at jeg skulle videre, og lige havde fået tøj på, trådte hendes mand ud på terrassen. Hun havde ikke gjort noget for at fjerne spermen fra hendes bryster og ansigt, så jeg nåede lige at lægge mærke til nogle hvide indtørrede skjolder på hendes bryster og kind, inden jeg sagde farvel til både hende og hendes mand.

Vi er ofte mødtes hos hende siden, og i dag har hun spurgt om jeg ville have noget imod at hendes mand var med….

Giv gerne en kommentar, måske kommer der en efterfølger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.