Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lad mig lige starte med at præsentere os. Vi er et af de heldige ægtepar, der efter 17 år, stadig er vildt forelskede i hinanden, vi har et rigt og varieret sexliv og kan tale åbent og ærligt med hinanden om alt. Hun (Lise) er en dejlig lidt erotisk buttet godte på 40, med rigtigt flotte former og langt rødt hår, jeg (Mads) er 42 år, høj, veltrænet og maskulin.

Jeg fortalte hende for nogle år siden, om en af mine største erotiske drømme, nemlig at hun havde en husven/elsker og at hun i det forhold (overfor mig) var den dominerende, sådan at hun havde den absolutte ret til at bruge sin husven som hun havde lyst til (både sammen med mig og alene med ham) Vi havde i et års tid jævnligt brugt den fantasi som et ekstra krydderi i vores sexliv, men det var ikke blevet til mere.

SEX I DAG?

Så en dag fortalte hun mig, at hun havde mødt en mand (Jan) som hun tændte helt vildt på og at det absolut var gengældt fra hans side, de havde endnu ikke haft sex sammen for hun ville fortælle mig det først, men hun ville have ham! Hun var bare ikke parat til en trekant endnu, så hvis jeg stadig var afklaret omkring min drøm, så måtte jeg finde mig i at hun ville have ham som elsker uden min medvirken indtil videre.

Jeg sagde et klart JA og sådan blev det. De mødtes et par gange om måneden og jeg nød det i fulde drag, hver gang hun kom hjem fra et besøg hos ham og var meget MEGET våd, beordrede mig i seng og satte sig op på mig, red mig langsomt og blidt, mens hun i detaljer fortalte mig alt hvad de havde lavet sammen.

Sådan havde det kørt i et halvt års tid, det var sommer og vi havde allerede sidste år, planlagt at sommerferien skulle være i et lejet sommerhus ved vestkysten.

Nu kom min dejlige kone imidlertid og fortalte mig at planerne var lavet en lille smugle om, for elskeren og hende, havde nemlig lagt en plan. Han har nemlig et luksus sommerhus i Sønderjylland ret tæt på grænsen og deres plan gik ud på at vi alle 3 skulle af sted op ferie sammen og at jeg skulle inddrages i deres sex leg på en helt særlig måde og her er så historien.

Hør her Mads, du har altid drømt om at jeg var den dominerende, sagde Lis mens vi sad over morgenkaffen, nu skal du få dit ønske opfyldt, jeg har snakket en del med Jan om det og han er faktisk ret vild med ideen, men det bliver på mine og Jans betingelser! De næste 14 dage er Jan og jeg mand og kone, vi sover sammen, elsker sammen og du er vores husven og slave, du får gæsteværelset og vi bruger dig når vi har lyst!

Jeg var mundlam, men også mere seksuelt ophidset end jeg havde været i lang tid, jeg tog mig sammen og svarede Ja ..Hvis det er sådan du vil have det, så skal du da have din vilje, jeg bøjer mig 100% for dine krav

Nu sad vi så i bilen, på vej til Sønderjylland, jeg kørte, Lis og Jan sad på bagsædet og kælede med hinanden, vi ankom til sommerhuset hjalp hinanden med at bærer bagagen ind og få os installeret, dem i det store soveværelse og mig i gæsteværelset lige ved siden af, det var ikke så stort som deres men der var dog en dobbeltseng, en af de små slags (Vægen mellem vores værelser var meget tynd, fandt jeg godt og grundigt ud af senere)

Stemningen var tyk af lyster hele eftermiddagen, Lis og jeg havde været i bad og om aftenen sagde Lis til mig Nu går Jan i bad og imens skal du gøre mig klar til ham, hun gik ind i soveværelset tog tøjet af, lagde sig i sengen og kaldte på mig Kom og slik mig rigtigt godt, så jeg er våd og varm når Jan kommer Jeg lagde mig mellem hendes ben og slikkede hendes dejlige nybarberede fisse, efter 10 min løb safterne ud af hende og fissen var helt åben og indbydende, nu kom Jan ind til os og Lis sagde til Jan Tag dig lige af Mads og kom så ind til mig Jan førte mig ind i mit værelse, Fik mig til at tage mit tøj af, lagde mig i sengen, fandt noget reb i skabet og bandt mine hænder op til hovedgærdet og mine ben til fodenden af sengen, jeg lå nu helt udstrakt og hjælpeløs, så gik Jan ind til mig kone og 5 min. efter kunne jeg høre hvordan de elskede vildt og heftigt.

Her lå jeg så, med en ophidselse så gigantisk og jeg kunne intet gøre ved det, lydene fra soveværelset var ulidelige at hører på, min dejlige søde kone blev virkelig gennem kæppet så sengen knagede og hun jamrede, stønnede, klynkede og skreg, så blev der stille, min kone kom ind til mig og sagde var det dejligt skat Ja stønnede jeg Nu skal du få afslutningen Hun lagde sig omvendt oven på mig i en 69er, med fissen lige over mit ansigt (Hvor så den dejlig ud, lidt hævet, lyserød og glinsende af safter, åben og absolut klar, Jan kom ind og satte sig på knæ bag min kone, hans pik svævede 8 cm. over min næse og så ganske langsomt gled han op i hende, det var fantastisk at se hvordan hans store pik gled ind og ud af min kones villige fisse, tempoet blev sat op, safterne begyndte at løbe og dryppe ned i min mund, så blev tempoet kørt helt op, Lis rystede over hele kroppen og fra min plads kunne jeg se at hendes fisse gik i kramper, hun skreg sin orgasme ud og samtidig brølede Jan og pumpede min kones underliv fuld af sperm, Hun blev helt slap og sank sammen så fissen slaskede ned over mit ansigt, han fulgte med ned uden at trække sig så meget som en millimeter ud af hende, så begyndte han at kneppe igen, langsomt og blidt, men det bevirkede alligevel at hele fissen blev tværet ud over hele mit hoved, hendes safter blandet godt op med hans enorme ladning silede ud af hende og ned i min mund, jeg var nød til at slikke og synke ellers var jeg druknet.

Jan rejste sig og gik ind i soveværelset, Lis løsnede mig og lagde sig på ryggen ved siden af mig og sagde Jeg er for udkørt til at gøre noget ved dig nu, men du må gerne gøre dig færdig i mig Jeg lagde mig ovenpå hende, min pik gled op uden modstand men mine indestængte lyster fra de sidste 2 timer, gjorde alligevel at jeg kom som aldrig før i en kæmpe orgasme, allerede efter 4 min.

Lis rejste sig op, kyssede mig godnat og gik ind til sin Mand for de næste 14 dage.

Behøver jeg at sige, at det blev 14 dage jeg aldrig glemmer.

Min kone besøger ikke Jan alene mere, derimod besøger Jan ofte os og overnatter og når han er her, er det mig der er husvennen og ham der er manden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.