Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kører varer ud for den lokale trælast, og ved middagstid skulle jeg ud til et sommerhus med nogle brædder. Det var en af årets første rigtig solskinsdage, og jeg lod mærke til at der allerede holdte mange tyske biler, ved sommerhusene. Jeg fandt huset jeg skulle levere ved, og begyndte at bære brædderne ind på græsplænen. Jeg lagde dem tæt på huset, så lå de i læ hvis der skulle komme en byge.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge ind af vinduet, og sikke et syn. Der lå en mand i en seng, han lå på ryggen, og ved siden af ham sad en dame på knæ, og suttede hans pik. Hendes bryster vare store, og hang ned mod pikken. Jeg glemte alt om brædderne, og gik i stedet lidt over til en side, så der var en chance for at de ikke opdagede mig. Pludselig rejste hun sig op, og satte sig så over skrævs på ham. Vinduet stod lidt på klem, så jeg kunne sagtens høre hende stønne. Hun red ham hurtigt, men pludselig stoppede hun, imens hun på tysk forkyndte at hun kom. Hun sad stille lidt, sikkert for at få vejret, men rejste sig så igen op. Denne gang ville hun tages bagfra, så hun lagde sig på alle 4 i sengen, og hendes mand tog stilling bag hende. Han stak sin pik op i hende og begyndte først langsomt at kneppe, men satte hurtigt tempoet op. Pludselig gik døren ind til værelset op, og en ung pige trådte ind. Manden satte tempoet ned, men fortsatte dog med at kneppe. Pigen så ikke chokeret ud, men spurgte, på tysk, hvad de ville have til frokost. Faderen svarede hende, men blev afbrudt af moderen med et ”schneller” –Han skulle sætte tempoet op. Som sagt så gjort, og der gik ikke mange sekunder før moderen nærmest skreg en orgasme ud. Faderen blev stående bag hende, med sin pik oppe i hende, men kørte nu bare pikken langsomt ud og ind. Pigen ventede tålmodigt, til moderen havde fået pusten, og spurgte hende så hvad hun kunne tænke sig. Efter hun havde svaret, vendte pigen i døren, og gik, men lod den stå på klem. Inden hun var nået ret langt væk, råbte moderen om ikke hun ville finde noget olie til dem. Der gik et øjeblik, så var pigen tilbage igen, med en flaske olie. Faderen trak sin pik ud, og pigen hældte lidt olie på den. Derefter lod hun nogle dråber løbe ned mellem hendes moders baller, for derefter at smøre det ned mellem hendes baller. Næsten inden hun havde fjernet sin hånd, begyndte faderen at trykke sin pik op i moderens røv. Hun ømmede sig, og pigen hældte lidt mere olie imellem ballerne. Til sidst lykkedes det, og faderen var nu helt oppe i røven på moderen, og pigen forsvandt ud af døren. Faderen kneppede moderen hårdt og længe, men trak sig så til sidst ud af hende. Da det skete, vendte moderen sig lynhurtigt om, og få sekunder efter sprøjtede han sin sæd i munden på hende. Jeg skyndte mig op på lastbilen, og da jeg kom ned med næste bundt brædder, var soveværelset tomt. Da jeg havde læsset af, gik jeg over og ringede på døren. Moderen kom ud og lukkede op, hun havde nu en badekåbe på, men den var ikke lukket, og jeg havde frit udsyn til hendes bryster, og hendes glatbarberede fisse. Jeg forklarede hende at jeg havde læsset brædder af, og fik hende til at kvittere på min følgeseddel. Jeg takkede og gik hen imod lastbilen, da hun pludselig spurgte mig om jeg havde nydt forestillingen. Jeg kiggede på hende og så at hun grinede bredt. Jeg svarede grinende at det havde været flot, og satte mig så op i bilen.

Da jeg var kommet ud af sommerhusområdet, kørte jeg ind på en rasteplads. Jeg fandt min pik frem, og tog en spiller, det havde simpelthen været for frækt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.