Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var på vej hjem, i bilen. - Vi havde været til familie-komsammen hele dagen, og havde gået og "prikket" lidt til hinanden - så vi sad nu begge uden at sige noget, men vidste begge hvad det var vi havde lyst til.

Jeg lagde min hånd på hendes bare lår, og lod den glide op under hendes skørt. Hun havde ingen trusser på, det vidste jeg for dem var hun kommet med til mig tidligere på dagen, så dem havde jeg i min bukselomme. Jeg kælede med hendes mis, og min langfinger fandt hendes kilder. Det var svært at koncentrere sig om vejen, men vi kørte heldigvis på en stor tom, lang og lige landevej, ude i det vestjyske. Der var ingen trafik, så det gik uden alt for meget slinger. Jeg fortsatte med at lege med hendes kilder, og hun rykkede frem i sædet, og løftede op i skørtet. Hendes venstre hånd lå på mit lår, og gled nu op i det ene bukseben på mine shorts. Hun klemte om min pik, men kunne ikke rigtigt komme til at lege med den. Det blev endnu sværere at koncentrere sig om kørslen. Jeg lod min finger glide længere ned, og kunne nu mærke hendes skamlæber, de var våde og glatte, og jeg lod en finger glide imellem dem. Det lykkedes mig nu at få en finger op i hende, hun var plaskvåd. Jeg fik øje på en rasteplads, og svingede bilen derind, der var en række træer imellem pladsen og vejen, og der stod nogle borde og bænke. Vi gik ud af bilen, og over til et af bordene, hun gav mig et knus, og vi kyssede, dybt og længe. Hun trak hendes sommerkjole over hovedet, og var nu helt nøgen. Hun trak mine shorts ned, og sad et øjeblik på hug foran mig, og slikkede min pik. En bil kom ind på rastepladsen, men kørte forbi. Vi kunne høre at den stoppede længere henne, og et par bildøre smækkede. Vi var ligeglade. Hun lagde sig på ryggen på bordet. Højden var perfekt, jeg greb om min pik, og stak den op i hende i et hårdt tryk - hun gav et gisp. Jeg kneppede hende i et afsindigt tempo. - Du skal tage mig bagfra, sagde hun pludselig. Jeg trak mig ud af hende, og hun vendte sig om på maven. Jeg kneppede hende igen, imens jeg kælede for hendes balder. Det virkede, der gik ikke mange øjeblikke, før hun begyndte at ryste over hele kroppen, og klynkende kom i en længere orgasme. Jeg trak mig ud af hende, og hun satte sig på bænken ved siden af bordet. Jeg stod stadig op, og begyndte at onanere foran hende, hun greb om mine nosser, og lod tungen lege med mit pikhoved. Så skete det, jeg kom i flere ryk, og spermen sprøjtede ud over hendes hals og bryster. Min pik faldt sammen, og hun kyssede den. Vi tog vores tøj på og satte os i bilen. Vi trillede stille hen af rastepladsen, men fik ikke øje på dem fra den anden bil. Vi satte farten op, forlod rastepladsen, og fortsatte hjemad.

Da vi kom igennem den næste by, holdt jeg ind på en tankstation, for at tanke bilen. Hun gik med ind, hun ville have noget at drikke. Da vi stod ved disken, kom jeg til at se på hendes hals, der var en stor klat sperm, som stille gled ned mellem hendes bryster. Da vi kom ud fra kiosken, kom den anden bil fra rastepladsen. Det var et ungt par, og de steg begge ud af bilen. Vi mødte dem i døren, og pigen blinkede til mig imens hun sagde "nå, I blev også tørstige". Vi fortsatte hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.